tatiana269
6. jún 2021
93 

Daniel testoval NaturNesBio dobroty od Nestlé

Poznáte to... Príde toho veľa a neviete, kde začať... A tak sme si prizvali aj pomoc, 3-ročnú sestru Sáru. Bol to pre nás krátky čas na testovanie, ešte stále nám zostala polovica produktov. No, napíšem aspoň o tom, čo sme ochutnali.

V prvom rade musím napísať, že v obchode som túto značku veľakrát videla, no nikdy nič nekúpila. Nikdy ma nejak extra neohúrila. Vždy som zobrala niečo iné, vždy ma zaujalo niečo iné. 

Prvé sme skúšali banánové chrumky. Ocenili sme výbornú, prirodzenú chuť, čerstvosť a praktickosť balenia. A hlavne, žiadne umelé arómy... Zjedli sme ich na posedenie. Osobne mi vadilo to, že sú príliš malé a malého, skoro ročného syna, som sa bála nechať ich jesť bez dozoru. Odvtedy som kúpila ďalšie dve balenie týchto chrumiek, ale banánové som nezohnala, kúpila som malinové, tiež chutné. Dcére chrumky chutili s ovocnou kapsičkou, čo dávam aj ako inšpiráciu, ako sa to dá pekne kombinovať.

Keď už spomínam ovocné kapsičky, tak tie sme zjedli všetky, no každý z rodiny niečo. 😄 Mne osobne nevyhovovala nízka gramáž v porovnaní s inými, čo sa dajú kúpiť na trhu. Chuť každej bola prirodzená, bez zbytočného pridaného cukru. Páčili sa mi aj netradičné ovocné kombinácie, napríklad so šípkou, tekvicou, čiernou ríbezľou, či černicou.

Zeleninové a mäsovo-zeleninové prikrmy boli v réžii skoro ročného syna. Zjedol všetky, ktoré boli nahladko mixované, no tie s kúskami moc nemusel. No, tak mi zatiaľ kúsky netoleruje. Tie mixované mi chuťou pripomínali tie, ktoré mu aj ja doma pripravujem, samozrejme bez soli a pridaných zložiek. 

Posledné, čo sme skúsili, bola mliečna banánová kaša. Zase musím vyzdvihnúť prirodzenú chuť banánov. Mala som však pocit, že pri jej zarábaní do vody, jej bolo treba veľmi veľa, aby bola dostatočne hustá. Druhú, ktorú sme mali skúšať, bola vanilková bezmliečna kaša, vhodná aj pre deti s ABKM. 

Na záver sa chcem poďakovať Modrému koníkovi a Nestlé za možnosť testovať tieto produkty a túto značku. Ako som v úvode písala, nikdy som od Nestlé nič nekúpila, no bola to chyba. Vďaka testovaniu sme našli a objavili nové jedlá a dobroty, ku ktorým sa určite vrátime aj v budúcnosti.

#test_nestle_naturnesbio #recenzia  #nestle_naturnesbio_skusenosti11

Začni písať komentár...

Odošli