tatianasevcikova
22. máj 2018
216 

Alžbetka na krídlach holubice

Ahojte mamičky. Chcela by som Vám v skratke opísať a ukázať ako sme prežili tento mesiac plný fotenia, testovania, zábavy v sprche a vône, o ktoré sa nám postaral Modrý koník a DOVE s úžasnými produktami BABY DOVE. 

V balíčku som našla celý rad. Alžbetke celý rad BABY DOVE rich moisture sadla. Po celý čas testovania sa nevyhádzala, nemala žiadnu kožnú reakciu, ba práve naopak, suché miesta, ktoré mala na ručičkách a stehienkach sa stratili, čomu sa veľmi teším. 

Teraz by som Vám veľmi rada predstavila produkty.

❤ Baby Dove vlhčené obrúsky Rich Moisture ❤

Popravde zo začiatku som sa týmto obrúskom vyhýbala. Sú dosť voňavé a ja som sa bála, že Alžbetkina pokožka na to zareaguje zle. Mýlila som sa. Všetko bolo v poriadku vďaka jemnému zloženiu obrúsku, ktorý je navyše hypoalergénny, primerane mokrý a zanecháva pokožku jemnú, vláčnu, voňavú a hydratovanú som s obrúskami nemala žiadny problém.

Asi len jeden, že sme ich strašne rýchlo minuli, pretože som ich naozaj veľmi často využívala. 

Obrúsky som mala stále so sebou, nie len pri riešení veľkej potreby, ale aj pri utieraní rúk, úst alebo kočíka. Však každá mamička to pozná. Bez utierok ani na krok. V balíčku sa nachádza 50 obrúskov, ktoré zabezpečia pohodlie Vášmu dieťatku, jeho pokožke, ale aj Vám mamám keď nie je nikde po blízku tečúca voda. 

Teraz mi neostáva nič iné ako doplniť zásoby, týchto skvelých a voňavých pomocníkov.

❤ Krémová tableta na umývanie Rich Moisture ❤

Keď tabletu na umývanie tak jedine BABY DOVE ostatné som hneď vyhodila.  Využívam ju stále.....pri raňajšie hygiene, umývaní zadočku po stolici alebo večernom kúpaní či umývaní rúk po príchode domov. Toto pre mňa produkt, ktorý už nevymením. Pred tým som používala inú značku, ale teraz ako som začala využívať túto nemá konkurenciu. 

Pokožka po umytí je nádherné voňavá, jemná, čistá a vláčna. Zabezpečí, že pokožka Vášho bábätka bude ako v zamate. 

❤ Krém na zapareniny ❤

V prvom rada musím napísať, že veľmi oceňujem, že vyrobili aj krém na zapareniny. Takýchto pomocníkov vždy treba a nie je ich dosť. Tento krém má menšie balenie a je skvele prenosné, čiže ho nosím neustále v kabelke s detskými potrebami. 

Má takú polotuhú konzistenciu, vôňa je typicky krémová so štipkou vône špecifickej pre radu rich moisture. Taká jemná, nevtieravá. Krém sa veľmi dobre rozotiera a na zadočku zanecháva jemný film, ktorý chráni túto jemnú časť tela. Krém využívam najmä ráno a po kakaní.  Tento krém je vhodný pre všetky detičky, nedráždi a má neutrálne pH čím chráni detskú pokožku. 

Mne osobne sa veľmi páči, že krém je v tube, pretože krémik jednoducho vytlačíte zavriete a hotovo bez akýchkoľvek obáv, že sa s ním dieťa nakŕmi alebo ponatiera polovicu bytu. 

Ďalšími spoločníkmi pri Alžbetkinom kúpaní boli umývacie gély a šampón.

Kúpanie si Alžbetka užila a produkty sme využívali na 100%

❤ Umývací gél na celé telo a vlásky Rich Moisture ❤

Ak zbožňujete jemnú no nevtieravu vôňu bábätka tak presne tento gél je to, po čom musíte siahnuť. Má úžasnú krémovú konzistenciu, pení dostatočne a telíčko po umytí ostane hydratované, na dotyk akoby mastnejšie, jemné, svieže a prevoňané.

Dokonalá kombinácia.

Skvelé je, že gél má pumpičku takže dieťatko sa vám s ním nepooblieva a zbytočne nevyleje na seba veľké množstvo gélu. Pumpička dávkuje primerané množstvo, takže pri umývaní vám stačia 2 stlačenia a umyjete celé telo. Gél má príjemnú mliekovú konzistenciu aj farbu. 

❤ Šampón na vlásky Rich Moisture ❤

Tento šampón je s neutrálnym pH, krásnou vôňou a dokonalou hydratáciou pokožky hlavy. Stačí naozaj malé množstvo a perfektne pení. Naša Alžbetka má pár vláskov takže ja som si vždy dávala na ruku šampón o veľkosti hrášku a vlásky boli dokonale napenené, umyté, voňavé a lesklé. Veľkým plus pri deťoch a umývaní vláskov je, že šampón neštípe oči. Aby som toto mohla objektívne napísať vyskúšala som šampón pri umývaní svojej tváre a môžem napísať, naozaj NEŠTÍPE. Ak chcete aby boli vlásky dokonalé vyživené,voňavé a bez plaču tak  určite vyskúšajte tento šampón. 

❤ Umývací gél na celé telo a vlásky Sensitive Moisture ❤

Veľmi oceňujem, že nám poslali aj gél pre citlivú pokožku, pretože som mala zo začiatku trošku obavy aby sa Alžbetka nevyhádzala a nemala kožnú reakciu. Ale celé testovanie dopadlo nad moje očakávania, ba dokonca suché miesta na rukách a stehienkach zmizli čomu sa veľmi teším.

Tento sprchový gél je určený pre detičky s citlivou pokožkou. No i napriek tomu, že nevonia urobí veľkú parádu. Presne tak ako je napísané na obale od hlavy až po päty. Má neutrálne pH a obsahuje živiny, ktoré zabezpečia, aby bola pokožka Vášho dieťatka dostatočne hydratovaná, vlhká a vyživená. 

Zo začiatku som bola veľmi opatrná, aby som neurobila veľký šok Alžbetkinej pokožke a preto som začala s týmto gélikom. 

Má rovnakú konzistenciu aj farbu ako gél rich moisture s rozdielom, že tento nevonia. Momentálne tento gél využívam najmä pri večernom umývaní zadočka. Kedže som aj ja citlivá na parfumované produkty v oblasti intímnej hygieny tak sa snažím dbať na to aj pri Alžbetke.

❤ Telové mlieko Rich Moisture ❤

Telové mliečko som začala používať hneď potom ako som vedela, že pokožka nereaguje na novú kozmetiku. 

Keďže sľubuje hydratáciu, začala som mlieko využívať najmä na suché miesta, ktoré Alžbetka mala na stehnách a ramienkach. Asi po dvoch týždňoch používania produktov Baby Dove (nie len mliečka ale aj sprchového gélu) sa suché miesta stratili, pokožka je jemná a nie sú prítomné ani malé ložiská, ktorých vtedy bolo dosť. Môžem s čistým svedomím prehlásiť, že nám produkty pomohli zbaviť sa suchej pokožky. 

Telové mliečko má príjemnú konzistenciu a prekrásnu vôňu. Pri tuľkaní sa neviem nabažiť tejto nádhernej vône. Po natretí sa okamžite vsaje do pokožky a pokožka neostane mastná čo mne veľmi vyhovuje, pretože obliekať dieťa s mastným telom je nočná mora. 

S mliečkom sme sa aj zabavili, keďže Alžbetka je teraz vo veku, keď chce všetko skúšať sama, rada sa s ním natiera, premýšľa ako to ma spraviť... No zlatá je a samozrejme nebolo by to ono keby ho aj neochutnala. 

Veľmi pekne ďakujem portálu Modrý koník @konik_testuje a firme DOVE, ktorá už nebude u nás doma uznávaná len mnou ale aj Alžbetkou. Testovanie sme si naplno užili a ďakujeme, že sme mohli byť medzi mamičkami, ktoré otestovali tento voňavý zázrak. 

Keďže sa mi tu nezmestilo viacej fotiek a tých som mala po mesiaci až-až ďalšie nájdete aj na mojom blogu.

Spokojná mamina Tatiana a vždy usmiata a verná Alžbetka ❤

#test_babydove 

#recenzia 

#test_babydove2

Komentár bol odstránený

Teším sa, že ste obe spokojné. A je naozaj super, že jej Baby Dove pomohol so suchou pokožkou 👏😍

20. máj 2018

@bea0802 áno teším sa aj ja veľmi👍konečne sme sa toho zbavili👍

20. máj 2018
22. máj 2018

Začni písať komentár...

Odošli