tatianasevcikova
15. aug 2018
255 

Nutrilon💙spokojnosť našej Alžbetky

Ahote! Veľmi rada by som vám napísala pár riadkov o tom ako prebiehalo "testovanie" mliečka Nutrilon3 s novou receptúrou u nás doma. Mliečko nie je pre nás žiadna novinka, keďže Alžbetka pila Nutrilon od malička. Áno patrím k mamám, ktoré svoje dieťa nedojčili, ale nie dobrovoľne. O tom však písať nebudem, pretože je to pre mňa naozaj veľmi citlivá téma. Naša prvá voľba mliečka bola iná, ktorá malej nevyhovovala. S pitím Nutrilonu nastali u nás doma veľké zmeny. Alžbetka začala byť spokojná, menej plačlivá a aj stolica a bolesti bruška sa upravili a pekne priberala a rástla. Mliečko jej chutilo hneď od začiatku a ja som nemala tým pádom dôvod meniť a skúšať iné. Išlo mi o to, aby bola spokojná, priberala a rástla tak ako ostatné bábätká. Vždy bola po najedení kľudná, hrala sa, usmievala na všetky strany. Tak je to aj teraz keď má 18 mesiacov. Je to naše usmievavé slniečko.

Nutrilon je už naša súčasť! 

Do tohto testovania som sa zapojila pretože rada fotím a píšem. Mliečko Nutrilon nie je pre nás nejakou novinkou jediné čo sa zmenilo je receptúra a obal. 

Keď bola Alžbetka menšia, pamätám si, ako si vždy spotila s akou chuťou mliečko pila. Teraz keď vidí, že idem s fľaškou uteká do izby a kričí "mňam" myslím si, že to stojí za všetky slová. 

Obal mlieka je dosť veľký, balenia má 800g čo nám teraz vydrží okolo 2 týždňov. Keď bola menšia a pila mliečko častejšie ešte pred tým ako som zaviedla príkrmy (na prelome 4-5 mesiaca) nám vydržala krabica okolo 6 dní. Mne osobne sa s krabicou manipuluje dobre je praktická, páči sa mi, že naberačku si môžem zachyť hore na víčku a mlieko je pred otvorením chránené fóliou, ktorá sa dá veľmi ľahko odtsrániť.

Naberanie je rýchle a jednoduché. Bok vrchnáka je prispôsobený na zarovnanie odmerky a príprava mliečka vám tak zaberie chvíľu. Na obale je veľmi stručný návod ako mlieko pripravíte. Ja mliečko pripravujem stále s prevarenou vodou nepoužívala som vôbec dojčenskú. 

Nie je nič krajšie ako keď dietatko spí a to bolo krásne aj keď bola bábätko a aj teraz. Stále sú chvíle, keď ju len potichíčku sledujem. Fľašku si už Alžbetka drží sama je to už veľké dievčatko. Mliečko pije dvakrát denne a to pred doobedným spánkom a večer. Niekedy ani neviem a po vypití mliečka sa otočí a zaspinká. Občas vystrája, ale ktoré dieťa nie 🙂 Musím ešte napísať že Alžbetka od malička nebola ani raz chorá a to je v kontakte s deťmi, s doselými, chodíme aj do nákupných centier a na ihriská. Snažím sa aby mala vyváženú stravu so všetkými potrebnými vitamínmi a verím, že k takejto imunite jej dopomohlo aj mliečko na jednej strane a genetika na druhej strane. 

Oceňujem, že aj Nutrilon sa snaží napredovať a inovoval receptúru mlieka tak aby boli spokojné nie len brušká našich detí, ale aj my samotné mamy. Oceňujem, že sa snažia naplno vďaka mliečku podporiť funkciu imunitného systému a tak zabezpečiť zdravý vývin dieťatka. Oceňujem, že sa zložením snažia čo najviac priblížiť k zloženiu materského mliečka (aj keď to je nenahraditeľné).

Viem, že dojčenie je ten najprirodzenejší pud, ktorý máme, no ak nastane okamih, že mliečka nie je dosť alebo z nejakých dôvodov mamičky nemôžu dojčiť Nutrilon je tá správna voľba.

Ďakujem koníku @konik_testuje a Nutrilonu za možnosť testovať toto mliečko, ktoré je našou súčasťou. 

Tatiana

#test_nutrilon #recenzia

#test_nutrilon2

Začni písať komentár...

Odošli