icon
1 / 1
avatar

hm, zaujímavé

Odpovedz
21. apr 2016
avatar

Mnam mnam dala by som si ☺

Odpovedz
21. apr 2016
avatar

a z čoho sú teda? vyzerajú úúúžasne :-O

Odpovedz
21. apr 2016
avatar

a krupica nie je múka?

Odpovedz
21. apr 2016
avatar

ak to bola psenicna krupica, tak to ziadna vyhra nie je 😝

Odpovedz
21. apr 2016
avatar

@tinka.binka prosim recept 🙂, pomer acidko a krupica, dakujem

Odpovedz
21. apr 2016
avatar

Aj ja poprosim recept

Odpovedz
21. apr 2016
avatar

u mňa vedú jednoznačne z kategórie "bez múky" bryndzové halušky z karfiolu..

Odpovedz
21. apr 2016
avatar

poprosim recept 🙂

Odpovedz
21. apr 2016
avatar

Dakujem za ♡. My sme dva dni mali bryndzove a syrove halusky,ale klasicke.

Odpovedz
21. apr 2016
avatar

@denulka9 och keby mam este karfiol varit 🙂 nieeeee 🙂 toto bolo fakt ze za sekundu 🙂

Odpovedz
21. apr 2016
avatar

@yanka239 bez klasickej muky, z detskej krupice 🙂

Odpovedz
21. apr 2016
avatar

@zita19 je to vyhra pre mna, nemusela som skrabat zemiaky a boli za sekundicku hotove 🙂

Odpovedz
21. apr 2016
avatar

@1mimka18
@dtinuskad
@maminka11
@sugarfree999

Baby IBA detska krupica a acidko, pomer som skusala, skor hustejsie ako riedke, plus som nakoniec dala aj jedno vajicko 🙂

Odpovedz
21. apr 2016
avatar

@tinka.binka vyskusam. Dnes som robila klasicke zemiakove a veru som aj nadavala tolko roboty s tym je

Odpovedz
21. apr 2016
avatar

@tinka.binka ja bez muky beriem ako bezlepkove, takze ta krupica nie je nic co by slo tymto smerom. Co sa zemiakov tyka, tak osupat 1 krumpel na osobu nezaberie celu mladost a miesto struhania sa daju rozmixovat s vajickom na jemnu kasu, co je tiez rychlejsie ako ti zacnu vyplacat dochodok. A pre mna bryndzaky maju byt zo zemiakovych halusiek. Inac to je len taka napodobenina z ceskej restauracie 😝 Netvrdim, ze nejedla ale napodobenina 😝

Odpovedz
21. apr 2016
avatar

@tinka.binka a ako dlho si to varila?

Odpovedz
21. apr 2016
avatar

ta chut je ale nezamenitelna..

Odpovedz
21. apr 2016
avatar

@tinka.binka receptik pls. Vyskusam, lebo u nas ich potrebujeme velaaa.

Odpovedz
21. apr 2016
avatar

@tinka.binka tiez poprosim recept dakujem

Odpovedz
21. apr 2016
avatar

@tinka.binka dakujem za srdiecka

Odpovedz
21. apr 2016
avatar
Odpovedz
21. apr 2016
avatar

dakujem pekne 🙂 tak toto by som necakala... zaujimavy napad 🙂 vyskusam...

Odpovedz
21. apr 2016
avatar

Žienky, ja robievam v pomere 2:1 acidko vs. detská krupica, bez vajíčka. V osolenej vode sa varia aki klasické, kým nevyplávajú na povrch.

@zita19 napodobenina možno, niet nad originál, ale tooľko zemiakov by som musela naškrabať...., že takto ich robím oveľa častejšie.

Inak, receptík som sem dávala pred pár dňami ja 😉

Odpovedz
21. apr 2016
avatar

a naco je dobre takto dehonestovat klasicke halusky, ked z dietologickeho hladiska nie su ani zdravsie, ani dietnejsie, ani bezlepkove? to si radsej dat stare dobre, poctive a mega chutne zemiakovomucne 🙂

Odpovedz
22. apr 2016
avatar

@bellada 🙂 🙂 🙂 lebo su vyborne a hotove za sekundicku 🙂

Odpovedz
22. apr 2016
avatar

@tinka.binka klasiku mam nie za sekundu ale za minuto no 😀 aj tak najpracnejsie na celych haluskach je pre mna trenie cez sito a to musis robit aj tu aj tu 🙂

Odpovedz
22. apr 2016
avatar

@bellada ved ich nemusis skusat, ak nechces, len tazko porovnas, ak si neskusila 😀

Odpovedz
22. apr 2016
avatar

@bellada mas uplnu prabdu. Netreba leniviet, treba si dat zalezat na kvalite
@tinka.binka ale tie tvoje by sa dali pozit na nejake "modernejsie" varianty halusiek. Take s tabenym syrom by mozno boli aj celkom chutne. Lebo chut krumpli v brynzakoch nenahradis...

Odpovedz
22. apr 2016
avatar

@zita19 jaj baby, ake ste len kriticke 🙂 ved origos halusky su aj tak bez ´krumpli´ 🙂

Odpovedz
22. apr 2016
avatar

to ci su bez krumpli je od lokality SK, niekde sa proste robia tak inde onak, ale origos su vsetky, tie tvoje su bezpochyby zaujimave a mozno ich aj vyskusam raz, lebo chcem vediet ci bude velky rozdiel, mna len proste zaujimal dovod preco to takto menit, ked ten hlavny vyzivovy pre ktory by som to robila ja, tam nie je, uspora casu je pre mna nepodstatna, lebo fakt osupat par zemiakov nie je vela roboty, ostane robi mixer a cez sito ich v kazdom pripade hadzat musim, cize z mojej strany islo len o postreh z tohto hladiska 😉

Odpovedz
22. apr 2016
avatar

@tinka.binka zas ty nemusis byt vztahovacna. Tvaris sa akoby sme ti vzali kyblicek na pieskovisku. No nie vsetci zdielame tvoje bezhranicne nadsenie. Aj take sa v zivote stava.
Ale naozaj neviem kde su origos halusky pod bryndzu bez krumpli, ale moze byt. Halusky bez krumpli sa robia (aspon v nasich koncinach) len ku paprikasu alebo k perkeltu. Strapacky s kyslou kapustou su urcite krumplove. Strapacky s tvarohom su rovnako krumplove. A liptaci by ta vidlami hnali z doliny, ak by si ich zacala presvedcat, ze tie tvoje su rovnocenne s tymi ich krumplovymi.

Odpovedz
22. apr 2016
avatar

Dakujem

Odpovedz
22. apr 2016
avatar

Haha to bola krupica? To by som neuhadla 😀

Odpovedz
22. apr 2016
avatar

@zita19 jaaaaaaaaaj, neveriiiiiim 🙂🙂🙂🙂🙂

Odpovedz
22. apr 2016
avatar

@zita19 a ze kto je vztahovacny, ty moj kyblicek 🙂 sa tu bijes za nieco, jaj smejem sa 🙂 ja som to vyskusala prvy krat a chutilo nam. Nic viac, nic menej 🙂 🙂 🙂

Odpovedz
22. apr 2016
avatar

@bellada jezkove oci, nie su moje 🙂 skusala som to prvy krat a chutili nam, nechapem tento postoj 🙂

Odpovedz
22. apr 2016
avatar

taka vasniva diskusia k jedlu :D dolezite je, ze chutilo ;)

Odpovedz
22. apr 2016
avatar

ja uz nechapem tiez, sak som napisala ako som to myslela, tak jezkove oci nech su v klude a halusky nech chutia 😉

Odpovedz
22. apr 2016
avatar

@tinka.binka dakujem, neprosim. pre mna halusky haluskami musia byt 🙂 . inak nie si samotna, vo stvrtok som bola v restike strachanovka v lipt. jane na halusky teda veru nic moc a za 5,10 eur porciu ich hodnotim ako podpriemerne...

Odpovedz
24. apr 2016
avatar
Odpovedz
24. apr 2016