tita1107
10. dec 2018
235 

Stačí raz vyskúšať a vieš, prečo je úžasný

Jeden septembrový deň sa na mňa usmialo šťastie a bola som oslovená na testovanie BI-OIL-u. Rukavica bola hodená, už len vyskúšať ho na vlastnej koži. Nebolo to ľahké, ale prezradím vám, ako to u nás prebiehalo.

KRÁTKE ZOZNÁMENIE

Ahojte, volám sa Martina, mám 41 rokov, som mamou troch úžasných detí a manželkou neporiadneho, ale milujúceho manžela. Taká normálna rodinka. Som veľmi zvedavá a preto si myslím, že je úžasnou príležitosťou spolupráca MK a domácich, či svetoznámych značiek.

Modrý koník testuje a BI- OIL

Mám rada, keď MK testuje a hlavne, keď je moja zvedavosť a chýr o produkte väčšia ako lenivosť ihneď sa do výzvy zapájam. Bi-Oil jedným z týchto produktov bol. Výzva dopadla v môj prospech a už len čakať na balíček.

ZOZNÁMENIE SA S BI-OIL - om

Balíček do pár hodín docestoval a bol čas na spoločné zoznámenie. Obsahoval 3 balenia (60 ml, 125 ml, 200 ml). Hneď na prvý pohľad ma zaujalo úhľadné balenie, čo vyzdvihujem. Mám rada, keď je produkt uschovaný v predajniach v krabičke a hlavne, keď obsahuje stručné informácie o výrobku. Po otvorení ma milo prekvapila marhuľová farba olejčeka, ktorá pekne korešponduje s obalom. Po otvorení moje čuchové bunky zaujala veľmi príjemná, nevtieravá vôňa. Neodolala som a samozrejme som si ho musela aspoň na malý kúsoček ruky natrieť. Poviem vám, láska na prvý dotyk. Úžasne sa vstrebal, pokožka ostala príjemne suchá a ošetrená.

ROZDELENIE ÚLOH V RODINE

Na test sme dostali dlhých 12 týždňov, ale na viditeľné výsledky treba chvíľu počkať, čiže tie tri mesiace boli tak akurát. Do testovania som samozrejme okrem seba (41r.) "natiahla" aj moju 6 ročnú dcérku Ninku, dvoch pubertálych synov (16r., 20r.), manžela (53r.) a moju mamičku, čerstvú 60-ničku. No, ale musím pravdu povedať, keď som sa zapájala, ešte som vôbec netušila, že to bude také náročné, aj keď sa jedná iba o jeden výrobok. Všetci zúčastnení museli byť dôslední, dodržiavať moje príkazy "NATRI SA!", "NEZABÚDAJ!", "PORIADNE SI HO ROZOTRI!" Napriek tomu u nás prebiehalo testovanie vo veselom duchu a s úsmevom.

BI-OIL  A  "TEENEGERS"

Keďže u nás sa tento vek spája s chalamni (16r., 20.r), je stále u mužov  utkvelá predstava, že krémiky, či olejíčky patria na telá žien a dievčat, bolo ťažšie ich presvedčiť, aby aspoň vyskúšali, samozrejme pod zámienkou, že je to naše tajomstvo a nikto, ale že nikto sa nedozvie, že sa doma niečím natierajú. Chalani majú problematickú pleť s akné a kopec drobných jaziev hlavne na kolenách a lakťoch ako následky športových úrazov. Musím ale povedať, že sa snažili natierať sa poctivo, v pribehu posledných týždňov im akné ustúpilo, zmenilo farbu aj priebeh, jazvyčky sa im postupne prispôsobujú farbe pleti. To isté platí aj pre drobné jazvy, aj keď tie samozrejme úplne nezmizli, keďže boli hrubšie a dlhé roky neliečené, pokožka sa horšie regeneruje. Inak konzistencia im nevadila, nemali po použití pocit , že sú veľmi mastní, ale za nich by ubrali na vôni.

BI-OIL A DETI

Za najmladšiu generáciu v rodine bola 6 ročná Ninka. Ako 4 ročná prekonala  kiahne, po ktorých jej ostalo na tvári pár nepekných jaziev. Snažila som sa jej jazvy pravidelne ošetrovať, čo má za následok, že sa krásne zmiernili a môžem povedať, že sú minimálne viditeľné a ak budeme daľej pokračovať, úplne zmiznú. Ide o poškodenie kože ako pri strijách a pomocou BI-OIL-u sú krásne hojiteľné. Vzhľadom k veku dcéry je jej pokožka mladá, elastická, dobre sa hojí a regeneruje a spolu s používaním BI-OIL-u koža zabojovala a krásne sa jej zahojili aj drobné jazvy , či nedokonalosti kože. Olejček je úžasný na detskú pokožku, nedráždi, prevonia, zahojí, ukľudní, ochráni a na 100% odporúčam viac ako detské mlieka, má úžasné hojivé účinky.

 PRED

PO

BI-OIL A MANŽEL

V jeho prípade budem stručná. Pošepkám vám, že aj môj manžel by mal pravidelne používať BI-OIL, keďže už prekročil 50-ku a nebudeme si klamať, aj chlapci starnú, ale keďže odchádza za prácou a aj keď mal poctivo pribalené najmenšie balenie, veľmi z neho neubudlo a tým pádom ani vrások na čele. Ale on je spokojný aj s vôňou, aj konzistenciou, on sa o seba veľmi rád stará, ale tá pravideľnosť!

BI-OIL A BABKA

Najviac sa asi pri oznamovaní, že ide testovať, potešila moja mama, ktorá je čerstvá 60- nička. Aj keď BI-OIL je už stálicou na našom trhu, mama patrí do generácie, keď neboli muži ani ženy zvyknutí sa veľmi zaujímať i kozmetiku, či stav svojej pleti. No, ale " Starého psa, novým kúskom nenaučíš." Ale toto bola super príležitosť niečo vyskúšať. Mama je fajčiarka a roky fajčenia sa podpísali na jej nezdravej farbe. Trápia ju aj pigmentové škvrny a čas sa podpísal do jej tváre v podobe vrások najmä v okolí očí. Snažila sa olej poctivo a pravidelne používať, okrem tváre aj na krku, rukách, ktoré si tiež zaslúžia sarostlivosť v podobe výživy BI-OIL-u a keďže nepoužívala špeciálnu kozmetiku, sú práve na nej výsledky najviditeľnejšie v najkratšom čase. Pleť dostala zdravý, jednotný nádych, kruhy a vrásky pod očami sa zjemnili a celkovo používanie rozžiarilo jej výraz a aj sama sa cíti i kúsok mladšia a sviežejšia, Je maximálne spokojná. BI-OIL si získal jej srdce  a ostáva BI-OIL-u verná.

BI-OIL A JA

No a  v neposlednom rade som úžasný chýr o fantastických výsledkoch z používania BI-OIL-u skúsila na vlastnej koži. Ako každá nespokojná žena, ktorá narieka, že po 40-ke už nie je krásna, mladá a svieža, tak aj ja si počítam každú novú začínajúcu vrásočku na čele. Takže s obrovským nadšením som sa vrhla na natieranie, masírovanie a to poctivo každý deň, ba aj tri krát za deň. Som maximálne spokojná, pleť mám jednotnú, má krásnu zdravú farbu. Je jemná, hebká, hydratovaná. Drobné jazvyčky a nedokonalosti miznú, nové sa rýchlejšie zahoja a vyliečia. Neupcháva póry, čo je veľké plus pri olejovom zložení. Po ošetrení volal už aj môj krk, ktorý sa stáva pružným, hladkým a lepšie prekveným. Používala som BI-OIL aj na brucho a dekolt. Jednoducho je tak výnimočný, že by som sa v ňom mohla aj kúpať.

PRED

PO

PRED

PO

HODNOTENIE A ZÁVER

Každý používame telové krémy, oleje, či mlieka. BI-OIL je ale výnimočný v tom, že nie len premastňuje a hydratuje telo, ale dodáva mu aj vitamíny A, E, či hojivé oleje z harmančeka, nechtíka, levandule a rozmarínu. Musím povedať, že v každej aj viac generačnej rodine, má BI-OIL využitie a úžasné výsledky. Či u detí na hydratáciu, je hypoalergénny, lieči drobné jazvy. Pre budúce mamičky je vhodný ako prevencia pred vznikom strijí, keďže kožu zvláčňuje, ostáva elastická a zabraňuje ich vzniku, ale ak sa už aj vytvoria, BI-OIL vám pomôže pravidelným natieraním zmierniť ich priebeh. Mladým pomáha minimalizovať jazvy spôsobené dospievaním a nám starším zmierniť priebej starnutia, vzniku prvých vrások a vracia nám do tváre sviežosť.

Úplne na záver sa ešte raz musím poďakovať MK a BI-OIL-u za možnosť pripojiť sa k skupine mamičiek, ktorým ste určite dokázali, alebo dali príležitosť, že BI-OIL je úžasný, má super vlastnosti, je všestranný, vhodný pre každého a ja ho s čistým svedomím môžem odporúčať ďalej a šíriť mu dobré meno.

Ďakujem, že ste si našli čas, možno som vám pomohla, či poradila a prajem Vám príjemné prežitie Vianoc a určite môžete využiť tento čas a obdarujte blízkych BI-OIL-om. Tento darček poteší, aj pomôže.

Pekný zvyšok dňa, Martina.

#test_bioil2  #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli