Krátka nočná filmová recenzia:
Neodporúčam film "The autopsy of Jane Doe". Skoro sme sa aj s Tomicom posr*li od strachu. Ja som si väčšinu filmu zakrývala hlavu paplónom a Tomica dopozeral len preto, lebo je balkánsky mačo a "bola by hanba vypnúť horor v polovičke". 😂 Teraz si ideme aspoň hodinu púšťať videá s mopslíkmi a mačiatkami, aby sme vôbec zaspali.

vďaka za tip... idem hneď pohľadať a pozrieť... ja také môžem...

3. nov 2020

Ja mám tak slabé nervy, ze ja sa ešte pol roka bojím po tom čo som si pozrela kedysi tak populárne AKTY X.

3. nov 2020

@pieninka tak to sme potom dve na rovnakej vlnovej dĺžke 🤭

Ja som bola v kine na Paranormal aktivity 🙈

3. nov 2020

ja mam inak rada dobrý horor, ale toto bolo moc 😂

3. nov 2020

práve som prišla na to, že už som dávnejšie videla... no asi som psychopat, ale za mňa slabota... :D

@katarinka289 to je somarina hrozna,nuda jak svet,v zrkadle vidis kameramana 🤣

3. nov 2020

@tomiholjubavi a o co tam ide?ja sa bojim kuk na google😆len ma to tak zaujima.

3. nov 2020

@hruska5 takú mladú ženu idú pitvať a potom sa tam začnú robiť všelijaké strachy a bosoráctva. A celú dej sa odohráva v márnici a je to veľmi nepríjmná atmosféra aj v tých častiach, kde sa "nič nedeje"

@tomiholjubavi ok stacii🙉🙈🙊 dakujem😅😅😅

3. nov 2020

@tomiholjubavi videla som zamna super ale praveže ze slabe.... Videla som, aj strašnejsie ja milujem horory a hladam ten naj tento je asi na stupnici kde je 10 najviac asi 6

3. nov 2020

😂😂😂 Ďakujem za krásne napísané neodporucanie 😂 ja horory vyslovene obchádzam, ale keď bol malý bábätko a ja ešte plná hormónov po pôrode, musela som tých psíkov a mačiatka aj po Černobyle 🤭

@nika2212 ani nechcem vedieť, čomu dáš 10 😀 😀

3. nov 2020

@nika2212 presne tak chcem to vediet aj ja horor za 10..😆a tiez 1vetou opis obsah😄😄😄

@tomiholjubavi
@hruska5 poviem Vam len cislo 9 Human centipede 2 su tri casti stoho najhorsia je 2ka

@hruska5 treba kuknut nebude opis 😉😉😉

@tomiholjubavi
@hruska5 kuknite a potom Vam aj 10 poviem 😄😄😄 ale opisovat nebudem...

3. nov 2020

@nika2212 pozrela som na to recenzie a má 3,8 z 10 na Imbd. Kopu ľudí dalo len jednu hviezdičku a napísalo, že sick, disturbing, disgusting 😅 Ľudom sa to nepáči - a už to samé o sebe vypovedá o aký kontroverzný des musí ísť 😅 Myslím, že odolám a nepozriem si 😀 Ja nemám rada moc násilné filmy. Skôr duchariny ma vedia vydesiť brutálne.

3. nov 2020

Akurát čítam recenziu, že: ... som presvedčený, že režíser tohto filmu nemôže byť duševne zdravá osoba a pravdepodobne potrebuje odbornú pomoc 😂

Sa nečudujem, že po takom filme ta Jane Doe nevylaká 🙂

3. nov 2020

Za mňa slabý horor, ale fakt nechutný film. Už nevedia natáčať skutočné horory 🙂

3. nov 2020

@tomiholjubavi ozaj mam toho dost pozreteho 😂😂😂 s manzelom sme kazdy vecer dali jeden horor a ani jeden nas neoslovil.... Nevedia tocit uz poriadne horory a ani ukončovat ich...

3. nov 2020

@tomiholjubavi tento film mohol byt najlepsim za cely rok...... Ale dojebali koniec zajtra si ho kukni... Vola sa DIRA ALEBO PLATFORM.... Necitaj si recenzie daj, mu šancu ale ked bude koniec budes sklamana nevedia ukoncovat filmy! A len to ho delilo byt najlepsim ozaj za cely rok v tom žanre... Skus a zajtra vecer sem napis

3. nov 2020

@nika2212 ten som videla. Prišiel mi taký na zamyslenie...vôbec nie strašidelný. Videla som to ako paralelu na kapitalizmus - že tí hore majú veľa a kvôli ich pažravosti, dole ľudia mrú od hladu. ALe, keď sa niekto pokúša o socializmus, pozabíja pri tom polovicu ľudí z vyšších vrstiev.
A ten koniec som ozaj nepochopila... O.o

3. nov 2020

Mna jane doe tiez az tak nechytila, ale mam rada horory "s myslienkou" ako insidious (hlavny zly skor smiesny, ale napr vidiet toho chlapca tancujuceho, tak som mrtva na mieste) alebo sinister a u mna naj topka skeleton key.

3. nov 2020

A teda uplne najviac vie stephen king vystrasit v knihe😱

3. nov 2020

Dievčatá, ja sa priznám, že som v prvej tretine vypla najnovšiu verziu “It” a “The haunting” to som nedala. Srdce mi bije ešte teraz 😂😂😂 Pritom sa považujem za hororového maniaka, aj Autopsy som videla dávno 😊 Dobre bolo aj “Desive dedicstvo”, nebyt uz zmieneneho zaveru. Odporucam aj “Ills”.

4. nov 2020

Ja tiež milujem horory a bohužiaľ väčšinu naozaj nedokončia dobre. Mne sa zapísali hlboko do pamäte 3.
1. Dont be afraid of dark - je to také trošku rozprávkové, ale dodnes si spomeniem na koniec, najmä odkedy mám deti 🤭
2. Midsommar - môj ty boh. Toto nebol horor v zmysle strašidelný, ale teda nespala som týždeň. Ten pocit či vyvolal
3. Nepamätám si názov, musím sa opýtať muža. Ale bol to akoby western a mizli ľudia, napokon zistili, že v “divočine” žijú tvory, ktoré najprv ľudí paralyzujú, zahrabú si ich a keď sa začnú rozkladať (uhryznutím do nich vnikne látka, ktorá to zapríčiní) ich prídu zjesť. Boli tam scény, ktoré mi dodnes nedajú spávať 🙈

4. nov 2020

@tomiholjubavi je v slovenčine/češtine? Milujeme horory

4. nov 2020

ja sa bojim uz pri slove horor

sticker
4. nov 2020

Och, tento horor som videla už dávnejšie, páčil sa mi veľmi 🙂

4. nov 2020

@pieninka ja som to v živote nevidela, bála som sa aj tej upútavky 😃

4. nov 2020

Ja som sa bála, keď som pozerala Purpurový vrch, a to nie je ani riadny horor. A keď som mala asi 13 - 14 rokov, videla som horor, v ktorom vstávali mŕtvoly z hrobov. Minimálne mesiac som mala nočné mory 😲

4. nov 2020

ja si ho mozno pozriem cez den a za svetla 🙂

4. nov 2020

Baby, ja som sa skoro posrala od strachu, ked raz bolo na MTV (v case, ked MTV pustala hudbu) rebricek top 100 videos of all times. A prve miesto bolo kdesi po polnoci a vyhral to Thriller od Michael Jackson. Ja som to vtedy videla prvy krat cele a teda aj ked som mala nejak 17 rokov, poriadne mi z toho redlo 😀
Takze ja horory obchadzam na kilometer, ale popis ma strasne pobavil 😀

4. nov 2020

Podla mna sú topky v hororoch V zajatí démonov a It sa mi páčil , tá myšlienka

4. nov 2020

Ja som doteraz nenabrala odvazu pozriet si druhykrat Shutter (azijska verzia). Vzdy mam zimomriavky ked si na to spomeniem. Odporucam ale serial The Haunting, obe serie sa mi pacili 🙂

4. nov 2020

@tomiholjubavi za mladí niekolkohororov za sebou sme skamoskou pozerali a keď som malaistod nej vecer domov,tak som mala nastate,, az do topánok 🤣🤣🙈 skoro. Tak potom skončili naše hororové seansy 🤣už radšej len komédie

4. nov 2020

@caculiq shutter je supeeeer. So mnou to povinne museli pozrieť všetci kamaráti 👏🏻👏🏻😁

4. nov 2020

Ja som minule citala,ze horor by si mal pozriet ten,kto sa citi sam 😄Potom vas ten pocit prejde 😁👻

4. nov 2020

@nika2212 u ma 10/10 maju mirrors a kocka. Hlavne tie vypointovane zavery.

4. nov 2020

@nika2212 taak tu human stonozku som si citala i track videla..🤯🤮🤮 pre paaanaaa NIEE DAKUJEEM..💩💩💩

4. nov 2020

Ja som stonozku videla fujto bol grc nemalo an ihlavu ani pätu len čistý hnus

4. nov 2020

@nikulincek kristee.kohoo toto ako namet mozee napadnut..😬😳 neverim ze je ten reziser Ok

@hruska5 tam nikto nieje psychicky poriadku čo-to aj píše

4. nov 2020

@grilazka 😂😂😂 to nikdy nenapadlo, aká výborná rada 😂 ja keď som sa cítila sama, tak som si porodila a odvtedy tiež je to niekedy skoro až horor 😂 potom že cez deň nasadí tie psíky a mačiatka 😂😂😂 vidím tu paralely

4. nov 2020

Insidious horor je za mna super, aj ostatne casti,nielen jednotka

4. nov 2020

@dager Ja som kedysi pozeravala horory,dokonca rada....to bol taky adrenalin 😅Ale bala som sa potom este strasne dlho a tak som si povedala,ze radšej uz nebudem ,kedze aj ja mam deti a asi by bolo cudne pred nimi sa pozerat pod postel ci tam niekto neni 😄 Aj ked....po takom dobrom horore by som sa asi aj bala pozriet pod postel....😂

Naposledy som videla sci-fi/horor Ja,legenda a stacilo mi 🙈

@grilazka To bolo tiež hnusné

4. nov 2020

@herodias Ja si vzdy vybavim ako ho bolel krk a nasledne ze preco ho ten krk bolel. Fuj fuj :D

4. nov 2020

@grilazka ja som teda horory nikdy nechápala, teda take psycho za mladi ešte sem tam ale krvaky vôbec. A čím som staršia, tým horšie sa hľadá film pre mňa ako taký, lebo už aj tie naháňačky a všeobecne hluk a stres všade ma irituju, chcem si oddýchnuť keď už niečo pozerám. A všimla som si ze aj môj malý, keď sa dejú "neprávosti, tak kričí a musím prepnúť. Aj Tom a Jerry sú u nás mimo repertoár 😂

4. nov 2020

Ako ľudia, mňa trasie už pri slove horor. Fakt som v živote žiadny nevidela a dúfam, že neuvidím.Nechápem ako to môžete dať. 🙈 Raz som videla film-Prvotný strach, a mala som dosť. Fakt. A dokopy nič tam nebolo. Ale dodnes nad tým filmom premýšľam. 😂

4. nov 2020

@mimusha3 Ja som tiež horory nikdy nejak nemusela, moja mamina so sestrou ich strašne chceli a chudák otec len privieral od strachu oči 🙂

4. nov 2020

Ja som v sobotu pozerala ,,Nenávisť" (zhrozená som bola) a tam tá mŕtva žena,keď sa blížila tak vydávala taký čudný/hrozivý zvuk,úplne mi zostal v hlave...fuj... A v nedeľu v noci som zrazu ten zvuk začula u nás v spálni...všetky chlpy sa mi postavili,v okamihu som bola spotená ako myš...ale hovorím si ,,neopúšťaj sa,uvažuj triezvo,nekrič" a tak som chvíľku napínala uši spod periny a zistila,že to našemu zajacovi škvrka v bruchu...asi sa prejedol...No ale v prvej minúte mi nebolo všetko jedno...
Prikladám link,ak chcete,pozerajte...

@hruska5
@tomiholjubavi a The Thing ste videli? Zamna druha bola Top... Lebo 2.cast je valstne 1.cast... No treba si pozriet ale poradila by som vám The Thing 2..... Skuste baby ak, ste nevideli to je ozaj pecka

4. nov 2020

@nika2212 nie nevidela.jaa nemam rada horory..ja len som.zvedava frajerka na obsah..max track z filmu.No pozerat cely fim to uz ee😄

4. nov 2020

@dager Aj ja mam radsej komediu,romanticku komediu...ako filmy,kde sa stale nahanaju a strielaju. Tiez si chcem pri filme oddychnut a nie byt v strehu a mat pocit,ze nahanaju mna 😄

4. nov 2020

@mamasom je to na stránke SkTonline. Dobrá je, filmi hneď spúšťa
🙂

7. nov 2020

@herodias my sme s mužom pozerali midsommar pár dní dozadu a ozaj som z neho mala len zmiešané pocity... Ani ich neviem opísať, také negatívne, celá nešťastná som išla spat😂

8. nov 2020

@dori92 však? To sa mi málokedy stáva pri filmoch tohto typu, teda asi sa mi to ešte nestalo.. a to robím v brandži 😁 bohvie či by sa to dalo nazvať katarziou 🤔

9. nov 2020

@herodias no presne, cele to bolo také nepochopiteľné pre mna...tolko otázok som mala počas toho filmu, a koniec bol úplne klinec do rakvy. A depka, cely čas som mala depku! 😅

12. nov 2020