veron_dorusincova
29. júl 2019
930 

FARMFOODS test

Ahojte, maminy a tatinovia!

Nedávno "bežala" na Koníku súťaž a výhrou boli 3 nákupné poukážky v hodnote 15 eur na produkty značky Farmfoods. Priznám sa, že až po naštudovaní "čo to ten Farmfoods je", som sa rozhodla prihlásiť do súťaže. Zlákala ma značka a jej koncept. Mala som šťastie a vybrali ma na testovanie produktov. A tak vám dnes môžem napísať, kvôli ktorým potravinám sa ešte do predajne s Farmfoods produktami vrátim. Poďme na to.

Nechala som si poradiť predajcom, keďže som nováčik, čo sa tejto značky týka. Hneď sme sa zhodli na smotanových jogurtoch. Domov som vzala príchuť Vidiecka šípka (o ktorej som mala pochybnosti, či bude chutiť), Lesné ovocie a Zrelú čučoriedku. Hádajte, ktorá príchuť nám najviac chutila? Áno! Vidiecka šípka. Chuť bieleho, hustého jogurtu bola lahodná a ovocná zložka sladká ako med (ovocná zložka je tekutejšia ako v bežných jogurtoch). Lesné ovocie a čučoriedka chutia klasicky - ako lesné ovocie a čučoriedka. Objem jogurtu je 250 g a sú dosť sýte. Za tú cenu dostanete kvalitný a chutný produkt. Pre jogurty sa ešte vrátim. 

Taktiež sme sa zhodli na Tvarohovej dobrote Dubníček s príchuťou kakaa a vanilky. Hustý tvarohový dezert s jemnými hrudkami, ktoré vadili nášmu synovi, ale my dospelí sme si pripomenuli detstvo. Táto dobrota je taký poctivejší a zdravší Pribináčik. Vanilka chutila viac mne a muž je skôr na tú čokoládu/kakao. Opäť výrobok, pre ktorý sa oplatí navštíviť predajňu. 150 g balenie. 

Potom som vybrala paštéty, pretože tie má veľmi rád môj syn. Akékoľvek druhy zje na chlebíku alebo rohlíku. Tak som vzala jahňaciu a pečeňovku z Mangadurcy. Pýtala som sa malého, aké sú a napíšem vám odpoveď 3-ročného a ešte aj chlapa - sú dobré. Výstižná a úprimná odpoveď, si myslím. 🙂 Ja som ich neochutnala, pretože som ich nechala synovi, ale ako mama po naštudovaní zloženia napíšem - to chcete. Takže paštéty tiež ešte kúpime. 

Potom som vzala chuťovky na stôl ako zrejúci syr Ľahké pierko, kozí syr a mäsko vo vlastnej šťave - hrdý býk Charolais. Išlo mi o to, aby produkty ochutnalo čo najviac ľudí, a tak som tieto produkty nakrájala na tanierik k vínu a pohostila priateľov. Mäso vo vlastnej šťave chutilo najviac mužom a aj ten zrejúci syr - chuťovo výraznejší, horkejší, nie veľmi slaný. Ženy chválili skôr ten kozí syr - je jemne slaný, má príjemnú chuť a je bez typického zápachu. Pri tejto kombinácii výrobkov napíšem, že určite sa vrátime pre kozí syr a mäso vo vlastnej šťave.

Z mliečnych výrobkov som vzala tvaroh, mlieko (aj keď to doma nepijeme a kupujeme len pre návštevy do kávy, alebo na pečenie, či varenie) a maslo. Postupne som z týchto produktov upiekla kysnuté buchty a tvarohovo malinový koláč. Pečiem skoro každý druhý deň - aj kvôli synovi, aj je to pre mňa relax, takže som vedela, že tieto základné potraviny využijem takto. Mliečko je čerstvé a vydrží otvorené len 5 dní. Maslo bola dosť drahá položka na tomto nákupnom zozname. 

Najviac ma nadchlo už predpripravené mäsko na burgre, ktoré sme si na druhý deň od nákupu aj s mužom spravili. Poctivá mäsová placka (dokonca muž skonštatoval, že mohla by byť aj tenšia). Cítite iba chuť mäsa - nič viac a nič menej. Stačí ho len osmahnúť z jednej aj z druhej strany 3 minúty. Nebudeme kupovať pravidelne, ale ak dostaneme chuť na niečo rýchle, dobré a kvalitné, tak určite áno. 

A som na konci s mojou recenziou. V prvom rade sa chcem poďakovať Modrému koníku za príležitosť testovať (pre mňa) novú značku Farmfoods. Úprimne? Veľmi som si to užila - od nákupu a výberu, po zhotovenie jedál a ochutnávanie. Super! Niektoré výrobky ma nadchli viac - jogurty, tvarohové dezerty, paštéty, kozí syr, mäso vo vlastnejšťave, mäso na burgre,.... Odporúčam navštíviť predajňu výnimočných potravín. Pokiaľ sa chcete dozvedieť viac, tak odporúčam stránku - https://www.farmfoods.sk/onas-menu. Dočítate sa zloženie, ceny produktov a iné zaujímavé veci

#test_farmfoods  

#recenzia

Och recenzia fajn,ale teda tá ich stránka je des. Teda ja tam nikde neviem nájsť zloženie produktov A nie to ešte ceny 🙈

16. júl 2019

@drobec336 http://sortiment.farmfoods.sk/ a pod každou pečiatkou sú produkty, ceny, zloženia,... 🙂

16. júl 2019

@drobec336 napr spomínaný smotanový jogurt Vidiecka šípka - http://sortiment.farmfoods.sk/product/id/166 🙂

16. júl 2019

@veron_dorusincova no ja som si dala len, že farmfoods. A teda nevedela som nič poriadne nájsť.

16. júl 2019

Tiez tam nakupujem,ale tie ich sunky su vsetky s dusitanom,takze musim hladat inde

19. júl 2019

Zbožňujem ich jogurty aj všetky deti ale čo ma nahnevalo je, že nie všetky príchute jogurtov su plnotučné čiže okolo tých 8% ale su aj 3%čo ma teda ani nenapadlo a brala som to akože kvalitny jogurt, tak nebudú nizkotucne a teda vsetky tieto 3%isli do koša..... takže kupujem už prevažne biele 10%su fantastické a občas tie 3 príchute čo su 8%

30. júl 2019

@andrea999 šunky z lidla PIKOK bez dusitanov, sú fakt dobré

30. júl 2019

@mibl11 ano ano,tie uz som objavila..a tiez tuto v tescu

30. júl 2019
30. júl 2019

My od nich kupujeme tiež jogurty, syn miluje tvarohového dobovnicka, a maslo je teda topka. Tvrdé syry sú tiež super.

30. júl 2019

@andrea999 to máš pravdu, šunky kupujem v Lidl .
Rada pure

30. júl 2019

@mykeila presne tieto

30. júl 2019

@lenicka30 Mne napr vyhovuje, ze nie vsetky jogurty su vysokotucne. Nam pediatricka neodporucala pre dcerku smotanove jogurty. Ze mame davat tie okolo 3%, smotanove ze maju zbytocne vela tuku.
Inak smotanove jogurty obsahuju smotanu a jogurtovu kulturu,cize za mna je to skor smotana ako jogurt. Klasicky plnotucny jogurt zvykne mat 3-4%. Nizkotucne su okolo 0,1%.
Mne chutia aj tie 3% aj 8%, len uz z toho zdravotneho hladiska pre nas radsej siahnem po tych menej percentnych 🙂

31. júl 2019

Začni písať komentár...

Odošli