Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Na narodeniny som dostala takúto zaujímavú knihu. Vyskúšala som recept na ciabattu. Piekla som ju prvý krát a musím povedať, že je výborná 😀 čo najradšej pečiete vy? Ja určite pečivo ako kváskový chlieb, rožky, žemle...

    (4 fotky)

    Tákúto večeru veru môžem 😋 patrí k mojím obľúbeným. Aká je vaša najobľúbenejšia večera?

    Dnes krásny deň za nami 🤗 odporúčam návštevu botanickej záhrady v KE. Momentálne do 2.7 majú výstavu motýľov 🦋

    (4 fotky)

    Predzáhradka sa už pomaličky črtá 🤗

    Keďže mám doma aj 4ročnú slečnu, ktorá chcela rovnakú kašičku ako setrička, tak som musela urobiť aj jej 😀
    #gerber
    #konik_testuje

    volakova
    Správa bola zmenená    25. apr 2023    

    Jahodová kašička #gerber taká fajná, že aj lyžičku mi ťahala 😄 #konik_testuje

    volakova
    Správa bola zmenená    24. apr 2023    

    Dnes prišli kaše #gerber na testovanie od #konik_testuje 🤗Myslím že voľba na večer je jasná 🍓

    Dcérka si dnes vymyslela, že zo stoličiek bude vláčik 🚂😄

    Ďakujeme krásne @mravenek #mustela výhra dnes dorazila 🤗

    volakova
    Správa bola zmenená    5. apr 2023    

    Testujem krém na môj malý zadoček 🙂 #konik_testuje #hipp

    volakova
    Správa bola zmenená    3. apr 2023    

    Dnes prišiel krém na testovanie 🙂 pustíme sa do toho 😃 #konik_testuje #hipp

    Čerstvo upečený kváskový chlebík 🤗 už sa teším na večeru 😋 Pečiete si aj vy nejaké pečivo doma?

    Dobré ránko 🙂 kaše patria k naším obľúbeným raňajkovým jedlám. Čo najčastejšje raňajkujete vy?

    Páči sa mi jarná príroda, ako sa všetko krásne prebúdza. Ktoré ročné obdobie máte najradšej?

    Tie malé nožičky 🫶

    Ahojte! 🐰🐇

    Ani sme sa nenazdali a máme tu MAREC - mesiac knihy 📚 Aj Vy si radi čítate so svojími ratolesťami?

    Háčkované tampóniky zo 100% BIO bavlny.
    Čo vy a Zero waste?

    Ahojte! Zdraví Vás pani Ušiačiková 😉

    Kva-kva-kva-kva-kva 🐸

    Dobrú noc!

    (3 fotky)

    Dobré ránko!

    🧡 Srdiečková deka 💛

    Moje háčkované podpivníky(podšálkovníky) 😁

    (2 fotky)
    volakova
    25. okt 2020    Čítané 105x

    Týždne zdravého stravovania s dmBio

    Čo vás prvé napadne, keď sa povie BIO produkty? Pre mňa je to jednoznačne zdravšie stravovanie. Keď ma vybrali na testovanie produktov od značky dmBio, bola som nadšená. Z tejto značky mám doma zopár produktov a otestovať nové chute bolo potešením nielen pre mňa, ale aj pre moju rodinku.

    Tak poďme si povedať zopár slov o testovaných produktoch, ktoré sú vyprodukované z ekologického poľnohospodárstva. 

    Keby som mala zvoliť TOP produkt z týchto testovaných, tak by to bolo DmBio Ghee maslo.

    Toto maslo má nádhernú farbu, vôňu a neodolateľne výraznú chuť. Na pečenie je ako stvorené, hlavne kvôli tomu, že sa neprepaľuje a jedlu dodá lepšiu chuť. Mojej dcérke sa snažím pripravovať pokrmy prevažne na tomto masle. Jeho cena je vyššia, ale určite sa oplatí investovať. Ja som na ňom upiekla aj tieto výborné a zdravé pohánkové palacinky. 

    Ďalší produkt, ktorý sa stal mojím obľúbeným je DmBio Paradajkový kečup. Kečup má krásnu vôňu a intenzívnu paradajkovú chuť. Má síce redšiu konzistenciu, ale tá chuť sa nedá porovnať s klasickými umelými kečupmi. Takže, keď sa fľaška minie, určite si zbehnem do dm po ďalšiu. Skvelo sa hodí ako základ na domácu pizzu. 

    Zaujímavým produktom bol pre mňa DmBio cisársky trhanec. Ak máte pocit, že stále raňajkujete to isté, tento trhanec môže byť pre vás príjemnou zmenou. Príprava zabrala 10 minút a chutné raňajky boli na svete. Trhanec by som prirovnala k lievancom alebo koláču. Chutil aj manželovi a mojej malej dcérke. 

    DmBio Vegánska omáčka a lá bolognese mne a dcérke chutila, ale manželovi teda neulahodila. Mne chuťou veľmi pripomínala Morcadellu. Za mňa teda chutná a zdravá omáčka, ktorú by som si kúpila opäť.

    Zdravé chrumkanie s dmBio? Predstavujem vám hneď 2 produkty pre milovníkov slaného a orieškov.

    DmBio Študentská zmes je zmes orieškov ako mandle, kešu, lieskovce, vlašské orechy a hrozienka. V tejto zmesi prevažujú hrozienka, teda chuťovo ide o sladší mix. Kto neobľubuje hrozienka, tak určite po tomto mixe nesiahne. Ja mám hrozienka rada, takže tieto chute mi nevadia. DmBio Chrumkavé krekry zvieratká so sezamom sú nadýchané, chrumkavé, krehké a jemne slané. Majú pekné zvieratkovské tvary, ktoré potešia malých aj veľkých. 

    Ďalším, pre mňa prekvapivo chutným, produktom je DmBio Nátierka Shiitake šampiňón. Niekoľko rokov som nejedla žiadnu paštétu, hlavne kvôli zloženiu, takže táto vegánska ma príjemne prekvapila svojou chuťou. Chutila ako klasická paštéta a natrela by som si ju na chlebík aj nabudúce. K nátierke som si pripravila DmBio čaj brusnica jahoda, ktorý má veľmi príjemnú sladkokyslú chuť a ja som dokonca vyjedla sušené jabĺčka, ktoré sú jednou zložkou čaju. Čajík obsahuje: kúsky jablka, ibištek, šupky plodov ruže šípkovej (šípok), kúsky brusnice, list černice, mrazom sušené kúsky jahody. Ak máte chuť na zdravú šálku čajíku, tak tento brusnicovo-jahodový vrelo odporúčam. 🤗

    Našla som tu aj produkty, ktoré nie sú zlé, ale zrejme by som po nich pri nákupe v dm nesiahla. Zaradila by som sem dmBio mangovú nátierku, ktorá má pre mňa až príliš sladkú chuť. DmBio zmes na zeleninový bujón dodal polievke zvláštnu príchuť, ktorá mne neulahodila, ale manželovi naopak polievočka chutila. A posledný produkt, ktorý ma neoslovil sú DmBio Müsli s bobuľovým ovocím. Za mňa ako keby bez chuti a prevládali skôr kyslejšie tóny. Ale ako sa hovorí, koľko ľudí, toľko chutí!

    Ďakujem krásne za možnosť vyskúšať tieto zdravé produkty a verím, že aj vy si skočíte do najbližšej dm po ten svoj dmBio, ktorý sa stane súčasťou vášho zdravého stravovania. 😉

    #recenzia #test_dm28 #dm_bio_potraviny_skusenosti

    volakova
    Správa bola zmenená    19. okt 2020    

    🍕PIZZA🍕
    Máte chuť na pizzu? Mám pre Vás tip na cesto, ktoré máte hotové za pár minút a bez kysnutia. Stačí Vám len 5 prísad a vynikajúce cesto je na svete. Neveríte? Ja som tiež neverila pokiaľ som nevyskúšala, odvtedy robím len toto cesto 😚
    Na cesto budete potrebovať:
    250g hladkej múky
    6 lyžíc olivového oleja
    1/2 vrecúška prášku do pečiva (používam od dmBio)
    1,5dcl vody (ja dávam troška viac)
    soľ
    Postup:
    Preosejete múku,pridáte prášok do pečiva, štipku soli a premiešate. Potom pridajte vodu a olej. Rukami vymieste hladké cesto až kým sa neprestane lepiť. Rozložíte na vymastený alebo papierom na pečenie vystlaný plech. Na pizzu dáte to čo máte najradšej a dáte piecť na 220° cca 15 minút. Dobrú chuť!

    Na základ som použila dmBio kečup, ktorý ma milo prekvapil. Nečakala som, že mi bude až tak chutiť. Má výraznú paradajkovú chuť a je trošku riedši, takže na pizzu sa dobre rozotieral. Navyše má krásnu intenzívnu farbu. Kto má rád jemné kečupy (tak ako ja) tento, ktorého hlavnou zložkou je 70% talianskych paradajok, si určite zamilujete 😍 #test_dm28

    (3 fotky)
    volakova
    Správa bola zmenená    15. okt 2020    

    Aj vy si často kladiete otázku čo na raňajky? Preferujete radšej sladké alebo slané? Ak máte chuť vyskúšať niečo nové, tak neváhajte a kúpte si tento špaldový cisársky trhanec od dmBio. Za 10 minút máte chutné a na vlákninu bohaté raňajky. Ochutiť si ho môžete napr. škoricou, džemom, práškovým cukrom...jednoducho tým čo máte najradšej. Chuťovo by som trhanec prirovnala k lievancom alebo koláču. Chutil aj mojej malej dcérke a manžel vyjedol zbytky z panvice 😁 Dobrú chuť!

    TIP na záver: pre zdravšiu verziu som namiesto 3,5% mlieka použila mandľové mlieko, ktoré som si vyrobila v Miomate
    #test_dm28

    (5 fotiek)
    volakova
    Správa bola zmenená    11. okt 2020    

    Máte aj Vy radi čajík? Alebo skôr preferujete kávu? V týchto chladnejších dňoch je pre mňa čaj skvelým spoločníkom. V balíčku na testovanie sa ukrýval aj tento výborný čajík, ktorý má veľmi príjemnú sladkokyslú chuť a ja som dokonca vyjedla sušené jabĺčka, ktoré sú jednou zložkou čaju 😀 Čajík obsahuje: kúsky jablka, ibištek, šupky plodov ruže šípkovej (šípok), kúsky brusnice, list černice, mrazom sušené kúsky jahody
    Ak máte chuť na zdravú šálku čajíku, tak tento brusnicovo-jahodový vrelo odporúčam 🤗
    A čo dodať na záver? V hrnčeku ručne maľovanom mojou šikovnou sestrou mi chutí najlepšie.
    #test_dm28

    Majte pekný večer!

    Pracuje sa na deke 👐

    volakova
    Správa bola zmenená    5. okt 2020    

    Dnes prišiel balíček produktov dmBio, ktorý pre Vás budem najbližšie 2 týždne testovať. Skúšali ste už nejaké produkty z tejto značky?
    Teším sa na nové chute a prajem všetkým krásny deň 🤗 #test_dm28

    (2 fotky)