willi
2. júl 2021
50 

Letné testovanie s dekoratívnou kozmetikou Trend IT UP

Milujem leto... Milujem kozmetiku a dekoratívnu kozmetiku, asi ako každá žena... Aj napriek tomu, že som momentálne na materskej dovolenke, veľmi rada sa každý deň (v rámci možností) upravím. A preto ma výber na testovanie dekoratívnej kozmetiky trend IT UP, v spolupráci s dm, veľmi potešil. Prinášam vám moje postrehy, aspoň v písmenkovej forme, a začnem od produktov, ktoré ma zaujali najviac.

Zamatovo jemné trblietavé rozjasňovače rozžiaria vašu pleť. Namiešaním všetkých štyroch odtieňov sa kontúry tváre rozjasnia, dodá pleti zdravý a žiarivý odtieň. Keď sa žena výrazne nemaľuje, ale chce len podtrhnúť kontúry tváre, je táto paletka ideálna. 

Make-up ROSY TOUCH má príjemnú jemnú konzistenciu a nevtieravú vôňu. Veľkou výhodou je pumpička, pomocou ktorej si nanesiete potrebné množstvo make-upu a navyše je to aj hygienické. Make-up sa ľahko nanáša, rozotiera, rýchlo sa prispôsobí vašej pleti, nevytvára „masku" a má relatívne dobrú kryciu schopnosť. Na večerné líčenie by som ho nevolila, ale na leto a dovolenku, ideálna voľba.

V prvom momente som sa vyľakala, aký odtieň na testovanie vybrali, keďže nie som zvyknutá na výrazné odtiene rúžov (max. občas červená). Bála som sa vyskúšať tento rúž, pretože si myslím, že odtiene tohto typu mi nepristanú. Po aplikácii som bola milo prekvapená. Rúž sa vďaka tvaru veľmi jednoducho nanáša, nie je potrebné použiť ani kontúrku. Čo sa týka konzistencie, pery boli hydratované a po nejakej minútke rúž zaschol. Keďže som mama, vyskúšala som rúž otlačiť na tričko, a na veľké prekvapenie, takmer žiadna stopa. Rúž má, podľa mňa, aj dobrú trvácnosť oproti iným vyskúšaným značkám.

To, čo ma pri kúpe riasenky zaujíma, je tvar aplikátora. Pri tejto riasenke som bola spokojná, keďže je tvarovaná, nelepí sa a dobre sa s ňou maľujú aj spodné mihalnice. Riasenka sa po nanesení neotláča, nedrobí a nezanecháva stopy na horných viečkach. Veľmi ľahko sa odličuje, takže u mňa spokojnosť.

Paleta očných tieňov trend IT UP. Paletku som využívala minimálne, keďže v lete používam tiene minimálne. Konzistencia tieňov je k spokojnosti, dobre sa nanášajú a ľahko sa s nimi pracuje. Tónovanie s nimi nie je žiadny problém.

Lak na nechty Trend IT UP. Dva odtiene, ktoré mi boli vybrané potešili najmä moju 10-ročnú dcéru. Čo sa týka modrého odtieňa, je potrebné naniesť dve vrstvy, keďže jedna nemá dostatočné krytie. Pri oranžovom je jedna úplne postačujúca. Trvácnosť lakov je veľmi dobrá, vôbec sa neolupuje, nešúcha. Čo by som vytkla jediné, je tvar štetca, ktorý je dosť široký, takže sa s ním horšie pracuje.

Fixačný púder podľa mňa spĺňa štandard. Aj odtieň je vhodný.

Korektor má dobrú kryciu schopnosť, no podľa mňa je veľmi tuhý a zanecháva stopy na pleti. Používam korektor od inej značky, taktiež v tyčinke, je jemnejší, mäkší a nezanecháva také ryhy ako tento korektor, takže u mňa neobstál.

Tiene na obočie. Tento produkt som odskúšala len jedenkrát. Na obočie nepoužívam tiene. Uprednostňujem fixku na obočie. S tieňmi som spokojná nebola, pretože nie som zvyknutá na takto vykreslené obočie. Navyše sa otierajú, takže za mňa nie.

#test_dm30 #recenzia #skusenosti_trenditup10