zuzkaigorkova
4. jún 2018
137 

S HiPP len pozitívne skúsenosti

Ahojte, milé maminky, budúce maminky!

Chcela by som vám napísať pár slov o kozmetike Hipp pre detičky. Už len samotný názov Hipp je značka sama o sebe, ktorá si dá záležať na tom čo predstavuje. Prezentujú sa na trhu už niekoľko desaťročí, a to nie len kozmetikou ale aj v oblasti výživy pre detičky.

Ich myšlienkou je podľa mňa dávať ľuďom do povedomia to, čo by sami chceli dávať svojim deťom. To znamená kozmetiku vhodnú pre maličké deti, to znamená že neobsahuje parabény ani žiadne iné chemické prvky, sú obzvlášť vhodné pre citlivú pokožku v prvom rade sú určené pre deti, ale tak isto ju môžu využiť aj dospeláci.

Ja osobne som si ju obľúbila veľmi, už len kvôli jej skvelej vôní. Náš malinký 6 mesačný má veľmi citlivú pokožku a značka Hipp či už olejček vlhčené servítky či mlieko telové mu robili dobre. Mali sme možnosť vyskúšať aj šampónik, ktorý neštípe v očkách a bol skvelý -  ten okrem iných veci od hipp používa naša takmer 4 ročná dcérka dodnes.

Kozmetiku Hipp by som určite odporučila svojim známym ale aj neznámym už len z toho hľadiska, že je vyrobená z kvalitných veci. Ich výrobky používame už vo veľkom.

Vďaka testovaniu som mala možnosť vyskúšať vlhčené obrúsky, telové mlieko, šampónik na vlasy a pleťový olejček. So všetkými vzorkami som mala len a len pozitívnu skúsenosť.

Ďakujem za túto možnosť a kozmetiku Hipp vrelo za nás odporúčam!

#test_hipp2 #recenzia

Aj za mňa je to top kozmetika pre našich drobcov a krásne ešte k tomu vonia moja mala ma strane citlivú pokožku až ekzematicku a táto kozmetika nám 100% funguje za mňa určite top 👌👌👍☺️

4. jún 2018

Začni písať komentár...

Odošli