zuzkanr
3. júl 2018
603 

Týždeň krásy s dm drogerie markt a kozmetikou Trend It Up

Ako ste si už všimli, niektoré z nás počas minulého týždňa testovali kozmetiku z balíčku, ktorý obsahoval produkty značky Trend It Up, ktorá je u nás dostupná v každej dm drogerie markt. Štastie sa usmialo aj na mňa a domov mi kuriérom prišlo až 10 produktov na testovanie! Poďme sa spoločne pozrieť nato, ako v teste produkty obstáli.

Soft Crystal Eye Shadow - samostatný tieň na oči

Keďže si vždy prvé líčim oči začnem produktami na oči. Prvým je tieň v nádhernej tyrkysovo-zelenej farbe, ktorý obsahuje malé trblietky so striebornými odleskami.

Osobne mám tieto samostatné tiene Trend It Up veľmi rada, nakoľko sú dobre pigmentované, šikovne sa s nimi pracuje a výsledný efekt na oku je krásny.

Inak tomu nebolo ani pri tomto tieni. Aplikovala som si ho na navlhčený štetec (ktorý som si navlhčila fixačným sprejom Trend It Up), pretože takto to zvyknem robiť so všetkými tieňmi, ktoré majú metalické, alebo trblietavé odlesky a vklepkávala som si ho na viečko menším plochým štetcom.

Táto farba sa podľa mňa hodí mnohým ženám, takže sa jej netreba báť. Nie je príliž modrá, ani zelená a tým, že je tmavšia sa s ňou dá vytvoriť líčenie na spoločenské udalosti, ale aj na tú pravú letnú párty!

Contour & Glide Kajal - ceruzka na oči

Farebných ceruziek nie je nikdy dosť! Tieto od Trend It Up sú cenovo dostupné a na výber máte z obrovského množstva farieb. 

Ceruzka, ktorú som dostala na testovanie je podobnej farby, ako tieň. Čo som si všimla v práci aj bežne na ulici takúto farbu ceruzky má rado veľa žien. Skúšala som jej odlnosť voči rozmazaniu a odtláčaniu dvomi spôsobmi a to tak, že som si ju naniesla na tiene, ale aj bez tieňov, čiže na holé viečko, na ktoré som nepoužila nič (žiadnu bázu, korektor či makeup).

Ceruzka v teste obstála na jednotku v obidvoch prípadoch a nerozmazala počas 8-9 hodín ani o milimeter.

Nie je to prvá ceruzka od Trend It Up. Mám vo svojej zbierke už viacero odtieňov a zatiaľ ma nesklamali. 

Čo veľa žien nevie a ja sama som sa o tom dozvedela nedávno, že na konci ceruziek sa nachádza aj strúhadlo, vďaka ktorému máte ceruzky stále v perfektnom tvare. Na záver ešte dodám, že ceruzka sa pri vysuvaní a kreslení neláme, čiže predpokladám, že sa nebude rýchlo míňať.

Metal & Sparkle Glow Eye Shadow Pen - tieň na oči v ceruzke

Tento druh produktu má v mojej zbierke kozmetiky tiež čestné miesto, avšak málokedy používam ceruzku ako tieň. Najradšej používam tiene v ceruzke na spodnú linku, kedy mi robia základ, alebo bázu na tiene a ich tieňovanie.

Tiene sa lepšie na ne zachytávajú až nalepia a zdá sa mi, že majú oveľa dlhšiu výdrž. Alebo ich rada používam do kútikov oka na jeho optické zväčšenie a rozjasnenie.

Presne tak, som používala aj tento tieň v ceruzke od Trend It Up. Jeho farba je veľmi príjemná. Bronzovo-hnedá s malými trblietkami, ktoré rozžiaria oko. Použila som ho niekoľkokrát a ešte stále ho nemusím strúhať.

Takýto tieň v ceruzke je ideálnou voľbou na letné "nude/nahé" líčenie, ak je vaša pokožka už krásne opalená a chcete líčením opálenie už len jemne zvýrazniť.

Endless Effect Mascara Extension & Curl - maskara na oči

V balíčku bola aj maskara. Keď mám byť úprimná trošku som sa jej obávala, pretože jednu maskaru som už od Trend It Up mala a bola katastrofálna (recenziu nájdete na mojom blogu tu).

Keď som maskaru prvýkrát otvorila moje obavy začali upadať pri pohľade na kefku, pretože presne tento tvar mám rada. Aplikátor má umelé štetinky a je do tvaru písmena "u". Takto vytvarované aplikátory mi väčšinou vždy zaručia pekne vytočené mihalnice bez použitia kliešťov.

Maskara podľa názvu by mala mihalnice predĺžiť a vytočiť. Predĺženie je klasické/priemerné, ale čo sa týka vytočenia, tak to naozaj spĺňa. Na obrázku nižšie som sa vám pokúsila zasnímať efekt pred, s jednou vrstou a s dvomi vrstvami.

Ja nemám moc dlhé mihalnice a ani nejako extra husté zato mám možno trošku vyššie nároky na maskary. Táto nie je zlá, ale zároveň som z nej ani neopadla. No určite to nie je žiadny prepadák.

Color Correcting Set - paletka farebných korektorov

Takýto typ produktu vo svojej zbierke ešte nemám o to viac ma potešil. Respektívne kompletnú paletku farebných korektorov nemám iba samostatné. Ak sa radi líčite tak by farebné korektory nemali chýbať vo vašej zbierke.

Sú základom pre dokonale nalíčenú pleť, hlavne ak máte problém so zafarbenými kruhmi pod očami či červenými fľakmi na pleti, alebo pigmentovými škvrami. S korektormi sa pracuje veľmi dobre.

Sú ľahké, dobre sa zapracovávajú do pleti a napriek tomu, že pôsobia jemno si svoju úlohu plnia na maximum. Dajú sa aj vrstviť bez toto aby začali zvýrazňovať vrásky, alebo aby sa začali zlievať do čiar.

Aj keď v lete ani jedna z nás nemá rada hrubé vrstvy kozmetiky na pleti, tak napriek tomu, ak sa chystáte na svadbu, alebo udalosť ktorá si vyžaduje primerane upravenú vizáž takáto paletka vám bude dobrým pomocníkom.

Matte Beauty Perfection Make-up - zmatňujúci makeup

Makeup je pre mňa tiež produktom, do ktorého radšej investujem ako by som si mala kúpiť  5 lacnejších makeupov a nebyť ani s jedným na 100% spokojná.

Rozlišujem  makeupy, ktoré nosím v bežný deň napr. do práce a makeupy, ktoré používam pri líčení iných čiže také, na ktoré sa môžem spoľahnúť. Tento zmatňujúci makeup je na bežný deň fajn.

Krytie má stredné, odtieň mi sadol (aj keď sa na fotke zdá tmavší, ale spodná strana ruky sa mi opáli asi len pri morskom slnku) a čo sa týka výdrže, tak ju na základe týždňového testovania odhadujem na 4-5 hodín. Makeup je matný, neleskla som sa po ňom a pekne mi zjednotil farbu pleti.

Ak máte radi ľahký makeup, nemáte problematickú pleť s výraznými nedokonalosťami a páči sa vám matný efekt a nepotrebujete mať makeup na sebe viac ako 4 hodiny, tak budete určite spokojné.

Skin Supreme Compact Powder - kompaktný púder

Osobne uprednostňujem transparentné (biele) púdre, pretože počas celého roka nemusím riešiť odtieň, ale potešilo ma, že po dlhej dobe môžem otestovať aj telový púder s tak nádherným vzorom!

Až mi bolo ľuto do neho siahnuť štetcom. Nuž krutý život testovania 🙂 Páči sa mi, že má pevný obal aj so zrkadielkom, pretože niektoré púdre majú len obyčajný plastový obal, ktorý pri prvom páde hneď praskne. A keďže púder nosím so sebou vždy kabelke, tak si často vyberám aj podľa kvality obalu. Súčasťou bola aj labutienka, ale tú nepoužívam, pretože uprednostňujem štetce.

Púder vyzerá trošku tmavšie, ale nie je až tak silno pigmentovaný, čiže mi sadol. Pokožku zmatní, príjemne s ňou splynie a veľmi dobre funguje spolu s vyššie spomenutým makeupom. 

Expert Fixing Spray - fixačný sprej na makeup

Bez fixačného spreju si už asi neviem svoj život predstaviť. Je to produkt, ktorý používam každý deň a skúsila som ich už niekoľko. Z drogérie je toto môj prvý fixačný sprej. Veľa žien si myslí, že stačí použiť fixačný sprej a líčenie vám vydrží celý deň bez ohľadu nato, aké produkty boli použité pred tým.

To je však chyba. Nemôžete očakávať zázrak od spreju, ak je podklad zlý, slabý a nedobre zapracovaný. Fixačný sprej len napomáha predĺžiť výdrž vopred použitých produktov čiže podkladovej bázy, makeup, korektorov, produktov na kontúrovanie, púdrov atď.

Ak je toto všetko použité správne, produkty sú kvalitné, tak by mal fungovať asi každý fixačný sprej. Myslím si že tento sprej je fajn len mi trošku vadí jeho silnejší strek a väčšie kvapky, ktoré z pumpičky idú. Dá sa využiť aj na navlhčenie štetcov, takže takýto typ produktu by tiež nemal u vás chýbať.

Ultra Matte Lipcream - tekutý matný rúž

V podstatne podľa názvú to nie je rúž, ale zdá sa mi čudné písať, že krém na pery. Tento produkt je veľmi zaujímavý a ešte som sa s rúžom s takýmito vlastnosťami nestretla. A prečo?

Ide o to, že keď mám rúž na perách nezaschne, ale napriek tomu je matný a neodtláča sa. Chápete to? Nie je to zlá vlastnosť, ale zaujímavá. Pery sú tým pádom hydratované a nevysušené. Farba je úžasná a vhodná na každú príležitosť a asi ku každému líčeniu.

Stále neviem, čo si mám presne o tomto produkte myslieť, ale skôr sa prikláňam k pozitívnej, ako k negatívnej strane. Rúžik prežil teplné nápoje (čaj), ale aj studené. Po jedne som si ho musela vždy naniesť znova.

Nail Foundation  - lak na nechty

Ani neviete, ako ma tento odtieň laku potešil. Ja milujem laky Trend It Up (môžete si o nich aj iných produktoch tejto značky prečítať tu)! Páči sa mi ich široká farebná škála, že ich laky majú rôzne efekty, a čo je najviac super, že ich majú v dvoch veľkostiach. Tento nádherný telovo-ružový odtieň sa páči asi každej z nás. Hodí sa na každú príležitosť, ku každému oufitu aj líčeniu. Proste ním nikdy nic nepokazíte. Mne vydržal na rukách 5 dní a naniesla som si dve vrstvy.

Všimla som si viacero diskusií o týchto lakoch, že niekomu nevydržia ani deň. Aby som teraz nevyzerala, že doma nič nerobím, tak by som vám rada napísala, že domácnosť, riady či iné umývam v rukaviciach, pretože som mala problém s ekzémom (ktorého som sa chválabohu po týždni zbavila) a doktorka mi odporučila používať rukavice pri styku s agresvívnými čistiacimi prostriedkami. Ale aj pred tým som používala laky od tejto značky a nikdy sa mi nestalo žeby sa mi hneď v ten deň ošúpal. Určite všetko záleží aj od toho aké nechty máme, ako sa o ne staráme a či nám nechýbajú nejaké vitamíny.

Na záver mojej recenzie pridávam ešte letné líčenie, ktoré som vytvorila pomocou tieňa, maskary, makeup, korektorov, púdru a fixačného spreju od Tredn It Up. Budem rada ak mi napíšete do komentárov pod článok vaše názory a skúsenosti s touto značkou. Pekný deň prajem! ♥

#test_dm16

#test_dm22

#recenzia

ahoj, velmi pekne napisane a veeeelmi pekne si sa namalovala,,,,❤😉👍👍👍
od tejto znacky nemam vela produktov ale obcas si nieco kupim,,, mam 2 laky, konturovaciu ceruzku, 2 ruze a tiene 🙂 ja osobne som tiez spokojna. mne lak vydrzi asi tak 3-4 dni 😉
prajem pekny dnik🙂🌞😘

29. jún 2018
zuzkanr
autor

@cupakabricka Ďakujem krásne 😘 Som rada,že aj ty si s touto značkou spokojná a máš ich produkty vo svojej zbierke 😊

29. jún 2018

@zuzkanr inak ta zelena,tyrkysova..... pekne ti vynikne na ociach....a ja mam taky lak...nooo hmmmm popozeram sa po tej ceruzke😉

29. jún 2018
zuzkanr
autor

@cupakabricka áno,aj ja si myslím,že taká farba rozžiary každé očko 🙂 a pomer cena a kvalita je super,ak s ňou urobíš radosť určite neoľutuješ 😉

29. jún 2018

Pekná recenzia 😉

29. jún 2018
zuzkanr
autor

@elimeia Vďaka 🌷

29. jún 2018

Začni písať komentár...

Odošli