Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ako ste riešili, keď sa Vám neotvorila schránka boxu Packeta? Ukazalo mi, ktorá schránka sa ma otvoriť, aj som počula “cvaknutie” ale schránka sa neotvorila. 🤷‍♀️ V aplikácii mi píše, že zásielka vyzdvihnuta. Na infolinku sa dovolať nedá, na mail neodpovedajú. 🤦‍♀️ Vďaka za rady a Vaše skúsenosti.

    Odporučte dobrú a spoľahlivú firmu na klimatizáciu, cca 50km od Trnavy. Ja som sa v tom množstve firiem dosť stratila. 🤪 Chceli by sme riešiť v dome 1vonkajsiu jednotku s 3vnutornymi. Vopred ďakujem. 🙂

    Viete mi prosím poradiť čo je toto?

    zuzu6
    3. feb 2020    

    Ktorého zubára v TT by ste odporučili pre 3 ročne dieťa? Aby mal/a trpezlivosť ak by dieťa nespolupracovalo.

    Kamarátka má problém v práci. Robí v kancelárii, sú tam dve baby a ostatní všetko chlapi. Mali upratovačku, ktorú prepustili, lebo zle upratovala. Šéfovia prisľúbili, že bude nová upratovačka, ale nebola viac ako dva mesiace. Teraz po dvoch mesiacoch, kedy sa tam neupratovalo sa šéfovia začali navážať do kamarátky a jej kolegyne že prečo to neupratujú a aby začali v rámci pracovného času upratovať. Chcela by som vedieť Váš názor, ako by ste to riešili vy. Začať upratovať alebo to odmietnuť? Kamoška vie, že keď jej to prikážu z pozície šéfov bude musieť ale chcem vedieť ako by ste zareagovali vy? Upratovali by ste bez reptania? Vďaka za Vaše názory.

    zuzu6
    8. nov 2019    

    Akú vstavanú umývačku riadu šírky 60cm odporúčate? Momentalne mame Whirlpool ale už má dobre časy za sebou a od Jeziska chcem novú. 🙂

    Mozem v ccc vrátiť resp vymeniť topánky za iné aj po viac ako 7 dňoch od kúpy? Blok samozrejme mám, je na ňom výmena do 7 dni ale na nete som čítala že ak mám ich kartičku mozem vymeniť až do 30 dni. Tak neviem či sa mi oplatí tam ist, resp ak by bol problém s tetou predavačkou aby som sa mohla brániť že sa to dá. 😉

    Potrebujem poradiť. 🤷‍♀️ Keď po materskej a rodičovskej pôjdem na úrad práve z čoho mi vyrátajú dávku v nezamestnanosti? Z platu ktorý som mala pred nástupom na md? Pred md som pracovala 6 rokov nepretržite. Vopred vďaka za odpoved.

    zuzu6
    6. aug 2018    

    Co mozem dat skoro 2rocnej (21mesiacov 12kg) na hnačku? Vďaka.

    zuzu6
    1. aug 2018    

    Trnava, Mudr Danko, zubár ma dovolenku? Ak ano neviete dokedy? Uz tyzden sa mu nejdem dovolať. ☹️ Vďaka za odpovede

    zuzu6
    7. mar 2018    

    Je tu niekto kto zbiera tieto nálepky? Už som sa tu na to pýtala, ale nechce sa mi veriť, že sa našli iba dve mamičky ktoré ich zbierajú. V prípade záujmu vymeníme alebo aj kúpime.

    Možno to tu uz niekto riešil v minulosti ale chcem sa spytat ohľadom rocného zúčtovania. Ked som ja min rok bola na materskej aj rodičovskej a manžel si na mna uplatňuje tu nezdaniteľnú časť základu dane sa to ponizi o hodnotu mojej materskej? Napr ked som mala materskú 500€ tak si nemôže uplatnit tých cca 3800€ ale iba 3300€ a z toho mu vrátia daň?
    A nemôžem si ja podať nulové daňové priznanie s tym ze si chcem uplatnit tých 3800€?
    Ďakujem za odpovede.

    Je tu nejaká skupina na vymieňanie týchto nálepiek? Vopred ďakujem.

    Zbiera tu niekto tieto nálepky?

    Prosím poraďte fotografa (fotografku) v Trnave. Ja neviem koho si vybrať.

    Poraďte prosím dobrého fotografa (fotografku) v Trnave na rodinné fotky. V tej záplave ľudí čo mi vyhodil Google sa neviem zorientovať, aby som dobre vybrala.
    Vopred ďakujem.

    zuzu6
    8. okt 2015    

    #stikeez nemáte niekto darovať, vymeniť, predať "BOO" stikeeza? Ten jediný nám chyba. 😕😕

    Neviete či sa dá ešte niekde zohnať CD rozprávok z Nového času č.2 z 13.6.? Alebo by chcel niekto predať? Zabudli sme kúpiť noviny a malý je z toho dosť nešťastný. ☹

    Ja viem, že sa to už asi viacero mamičiek pýtalo, ale musím sa aj ja. Keď mám dieťa, ktoré malo 3 roky v septembri, keď je zdravé chodí do škôlky (čo síce nie je až tak často 🙂 )musím vypĺňať aj ja to nezmyselné tlačivo o tom, kde sa moje dieťa nachádza??? Vďaka za odpovede.