Spomienky z Bory Mall...podujatie Borci a nefalšovaná detská radosť 😀
    #borymall #borci #kamsdetmi

    Kam s deťmi v tento upršaný víkend? Kde môžu hádzať Angry Birds, nafukovať či vymieňať kolesá na aute, súťažiť na autodráhe, simulátore alebo si vyrobiť závodnú vlajku? V nákupnom centre Bory Mall a na podujatí BORCI pre veľkých i malých👧👦👶
    #borymall #borci #kamsdetmi #tipnavikend

    (4 fotky)
    lili007
    23. jan 2017    Čítané 118x

    Stala som sa najlepšou mamou ♥

    Konečne je tu víkend. Čas kedy môžeme vypnúť telefóny, počítače, vyvetrať hlavu od pracovných povinností a byť tu pre našich drobcov na 100%. Tí sú tiež radi, že školské povinnosti či krúžky na chvíľu idú bokom a môžu si nadiktovať čo by radi robili.
    Popravde im stačilo naznačiť, že v Bory Mall je podujatie pre deti a o programe bolo rozhodnuté.

    BORCI, tak sa toto pravidelné podujatie pre deti v Bory Mall volá, je aktivitou, ktorú robia deti spoločne s rodičmi a vždy má inú nosnú tému. Tentokrát je ňou zima a radovánky s ňou spojené. Mňa teší, že radovánky s deťmi zase spojím s nákupom potrebných vecí na víkend a vlk je sýty aj ovca celá, respektíve deti šťastné a mama dokonalá, tak by som túto mamičkovskú disciplínu nazvala🙂
    Ak by ste mali pochybnosti o tom, či je cesta do nákupného centra s deťmi vhodnou voľbou víkendového programu, dovoľte aby som Vás bližšie zoznámila s našimi dojmami. Podujatie Borci si nás získalo už v minulosti, kedy sme vďaka nemu napríklad spoznali také osobnosti ako Tomiho KIDA Kovácsa, majstra sveta v boxe, s ktorým si náš Andrejko zaboxoval. Filip Polc, majster Slovenska v horskej cyklistike zase učil naše deti bicyklovať. Okrem zaujímavých aktivít či osobností sa počas absolvovania stanovíšť s úlohami dozviete všeličo zaujímavé. A to nielen deti ale i rodičia. Opakovanie je predsa matkou múdrosti a veru rozpoznať stromy podľa listov mi už robilo trochu problémy.

    V tento víkend sa Borci zahrajú nielen vnútri ale aj vonku na klzisku. Do parády nás na klzisku zobrala čarovná krasokorčuliarka, ktorá poskytla poskužitočné rady a predviedla čo všetko sa na korčuliach dá naučiť. Vyskúšali sme si stavbu ľadových sôch či guľovačku na presnosť. Naučili sme sa dva základné horolezecké uzle čo bolo vždy mojim snom. Spoznávanie stôp zvierat v snehu zanechalo na našich borcoch taký dojem, že pri najbližšej prechádzke lesom už viem, že nás čaká skúška pamäte a pozornosti. Pre nás je vždy bonusom disciplína v Mestečku povolaní, kde sa malí stávajú veľkými a skúšajú si povolania dospelých. Tu zabúdame na čas a pri odchode vždy protestujeme. Aby ste však drobcov dostali aj domov, Bory Mall pripravilo pre každého kto absolvuje všetky disciplíny darček. Týmto sa oficiálne stanete rodičom, ktorý urobil svojim deťom ten najlepší program na víkend. Už teraz sa tešíme na ďalších Borcov s novou témou.

    Program nájdete v Bory Mall počas víkendu 21.-22.1.2017 od 10.-18.hod
    Všetky potrebné informácie polu s mapami získate na infopulte uprostred centra.

    #borymall #borci #kamsdetmi #tipnavikend #blogujem #mk_blog_academy