dankaa78
    29. apr 2017    Čítané 621x

    Čo som sa od vás naučila...

    ... celý rok randím s autami a toto som sa od vás naučila ...

    Misia splnená! Projekt Ambasádorka pre Citroën je ukončený. Neviem si predstaviť príjemnejšiu činnosť na materskej dovolenke a neskôr popri práci, kde som sa mohla kreatívne vyblázniť spolu s vami a okoštovať parádne autá all inclusive.

    Vstávam spolu s vami, varím spolu s vami, tvorím spolu s vami, papáme, kakáme, cikáme, ... spoločné srdiečkové seansy pre vás aj pre radosť iných. Boli ste pre mňa náročné publikum. Precvičila som si všetky predmety zo školy, pravidlá cestnej premávky a predpisy z autoškoly, hoci hrozila virtuálna havária, ale aj tak ste to dali.

    Ste úžasní ako sa navzájom podporujete a pomáhate si. 

    Ako dokážete bojovať s chorobami ... ste skvelé maminy, ženy, babky, partnerky, priateľky, tútorky, muži, otcovia ... ste to jednoducho vy. Každý z vás je výnimočný a unikátny. 

    Ďakujem mojej rodine, boli ste moji testovači a pózovači. Dcéra Lenka, bola si moja skvelá parťáčka, ďakujem Ti. Nezabudnem na každý deň, keď sme si vyzdvihli nové auto. Tie iskričky v očiach našich detí, ako som maturovala v novom aute a bola potom veľká frajerka. Bola som pyšná ... veru. Ďakujem otcovi projektu @martinjasen a Modrému koníkovi, mojím kolegyňkám Ambasádorkam, @gradan - Vivi za dôveru, za skvelý manažment a podporu. Ďakujem skupinke Citroën a jej členom, ako sme postupne rástli a tešili sa vždy o ďaľších nových členov a zvlášť keď pribudol nový člen - muž, to bola radosť. Boli ste najlepší tím!

    Som vďačná ľuďom z Citroënu a verím, že to nebola posledná spolupráca. 

    Ďakujem za túto príležitosť. To nebola práca ale poslanie a snažila som sa  pracovať na maximum. Ďakujem vám, že som mohla byť sama sebou.