Tie vianočné zázraky 🤭🎁🎄

    #vianoce #darceky #mamicky #vianocnepriania #vianocnezazraky

    #darceky Spoločenská hra pre 5,5r slečnu. Ďakujem

    U nás idú kombinované darčekové radôstky. 🙂
    #tricko #vajicko #krabicka #box #vianoce #darcek #darceky

    vianoce, vianoce ♥ darceky, darecky ♥ 🙂 #vianoce #darceky

    (3 fotky)
    domichrumi
    29. nov 2018    Čítané 194x

    Vianočný výber hračiek od Fisher-Price

    Blíži sa najkrajšie obdobie v roku a to Vianoce. Nie jeden rodič si láme hlavu nad tým čo tomu svojmu drobčekovi kúpiť, ako ho potešiť. Každý chceme pre svoje deti len to naj. Pod slovom naj rozumiem hračky kvalitné, zmysluplné, podporujúce rozvoj a fantáziu. A to sú nepochybne hračky od Fisher-Price!  Dovolila som si preto spísať môj "menší" výber, ktorý môže byť vašou inšpiráciou 🙂.

    Nový hovoriaci psík a psíkova sestrička (od 6 mesiacov)

    Psík je plyšový prítulný kamarát. Svojím úsmevom a veselým spievaním, či oslovovaním u dieťatka vyvolá pocit bezpečia, istoty a radosti z prvého kamarátstva.

    Má 3 úrovne, ktoré sa nastavujú stlačením nôžky. Tieto úrovne závisia od veku dieťatka. Môžete mu ich nastaviť vy, alebo si ich nastaví samo.

    Zatlačením na rôzne časti tela - nôžky, rúčky, uško a srdiečko začne psíček spievať, alebo sa dieťatku prihovára.

    TIP: ak dlhšie zatlačíte na srdiečko, tak Psíček začne hrať postupne všetky pesničky z playlistu 😉

    Čo môže vášho drobčeka kamarát psíček naučiť?

    - stláčaním rôznych častí tela si cvičí jemnú motoriku

    - psík je plyšový, jeho chytaním si bejby zlepšuje hmat, rozoznáva nové materiály a povrchy

    -  učí sa pomenovať časti tela, farby

    -  vďaka pesničkám sa zábavným spôsobom naučí abecedu a čísla, rôzne riekanky

    Psíkov ovládač   (od 6 mesiacov)

    Po stlačení tlačidla sa rozsvieti obrazovka a spustia sa pesničky, ktoré učia deti zábavnou formou základné čísla, písmenka, farby, protiklady a ďalšie. Je to skvelý spôsob, ako nenútene získať nové zručnosti a znalosti.

    Smart Stages tablet    (od 12 mesiacov)

    Tento tablet je určený pre deti od 1 roka. Veselý hlások sa deťom prihovára v slovenčine a učí ich písmenka, slová, zvuky a pesničky. Tabletík sa dá nastaviť do rôznych úrovní vďaka funkcii smart stages. Môžete si zvoliť úroveň, ktorá vášmu dieťatku najviac vyhovuje. Keďže každý drobček je iný a vyvíja sa inak aj vďaka smart stages si môže užiť veľa zábavy a stále sa naučiť niečo nové. Na tablete sa nachádza 27 tlačidiel s písmenkami abecedy a 1 tlačidielko s pesničkami. 28 tlačidiel klávesnice sa ľahko stláča a ponúka dokopy 20 pesničiek, melódií a viet. Slová, pesničky a melódie sa menia podľa úrovne.

    1.úroveň - Objavy! Každé tlačítko v sebe skrýva písmenko a obrázok. Po stlačení sa drobček dozvie aký obrázok stlačil (B ako banán).

    2.úroveň - Podnety! Táto úroveň povzbudzuje deti k hľadaniu písmeniek a predmetov. Naučia sa abecedu, krátke vety či pesničky.

    3.úroveň - Fantázia! Po stlačení tlačítka sa ozve zvuk, ktorý dané zviera alebo predmet vydáva a taktiež aj vety či pesničky.

    Učíme sa riekanky    (od 6 mesiacov)

    Otvorte svojmu dieťatku svet zábavy a učenia s hudobnou knižkou! Otočením stránky spustíte obľúbené detské pesničky a zároveň si môžete prezrieť farebné obrázky psíka a jeho sestričky! Jednoduché otáčanie stránok pomáha rozvíjať jemnú motoriku dieťaťa.

    Mikrofón    (od 18 mesiacov)

    Premeňte detské sny o sláve v skutočnosť! Či už deti spievajú celé kolo a nahrávajú si svoj vlastný hlas alebo spievajú spolu so psíkom, každopádne to s týmto skvelým mikrofónom rozbehnú na plné pecky.

    Hrkajúce  vozidlá     (od 6 mesiacov)

    Tieto nezbedné vozidlá padnú vášmu dieťatku priamo do ruky a zaistia mu kopec zábavy. V každom vozidle sedí iné zvieratko, ktoré môže dieťatko stlačiť a pozorovať, čo sa stane. Tým sa naučí súvislosť medzi príčinou a následkom. Zvieratká môžete z vozidiel tiež vybrať a váš drobček sa tak môže hrať len s nimi alebo s prázdnymi vozidlami.

    Magická hora so zvukmi     (od 6 mesiacov)

    Vďaka farebným zubatým krúžkom si drobček užije kopec zábavy. Môže ich na seba poskladať a potom stláčať ružového kamaráta, ktorý svieti a spieva. Neskôr môže púšťať dolu horou macka, ktorý je zároveň aj hrkálkou. Tým dieťatko rozvíja svoju koordináciu zraku s pohybmi rúk a stáva sa šikovnejším. Keď sa váš malý staviteľ snaží prísť na to, ako krúžky poskladať do tvaru hory, rozvíja svoju schopnosť riešiť problémy.

    Fidget kocka s aktivitami       (od 6 mesiacov)

    Kocka je vhodná pre deti od 6 mesiacov. Podľa mňa je to perfektná interaktívna pomôcka na rozvíjanie sa. Na každej strane kocky sa nachádza iná aktivita. Dieťa sa tak môže zoznámiť s vypínačom, tlačítkami, točiacou sa guličkou, či precvičiť si hmat na dotykovej doštičke. Vďaka krásnym farebným stranám a rôznym aktivitám na kocke sa dieťatko pekne zabaví. Všetky zvuky a úkony s kockou navyše pomáhajú rozvíjať jeho hmat a sluch. Hra trénuje koordináciu zraku s pohybmi rúk. Pri hre s vypínačom alebo kolieskami, ktoré vydávajú zvuk, môže pochopiť súvislosť medzi príčinou a následkom (stlačím - cvakne).

    Čo sa môže bejby vďaka kocke naučiť?

    - cibrí si hmat a úchop

    - hra trénuje koordináciu zraku s pohybmi rúk

    - pomôže mu pochopiť súvislosť medzi príčinou a následkom

    - zvuky a aktivity na kocke pomáhajú rozvíjať jeho hmat a sluch

    Bláznivá príšerka       (od 6 mesiacov)

    Keď sa vývoj a rozvoj stanú hrou!

    Hrubá motorika: aby sa vášmu malému nezbedníkovi podarilo dať príšerku do pohybu, bude musieť zapojiť svoje nožičky i ručičky. Roztočenie príšerky je tou najlepšou motiváciou k pohybu, ťahaniu, chôdzi a rastu!

    Zmyslové vnímanie: žiarivé farby, zábavné pohyby, cvakajúce zvuky a kombinácie zaujímavých povrchov k objavovaniu udržia zmysly vášho malého objaviteľa v pozore. Zvedavosť a údiv: akonáhle vaše maličké zistí, že ťahaním za povrázok prebudí príšerku k životu, pochopí, že jeho akcia odštartuje veľa zábavných vecí. Nie je to parádny príklad toho, ako funguje princíp príčiny a dôsledku?!

    Zvieratková veža       (od 6 mesiacov)

    Variabilná hračka, z ktorej vaše dieťa postaví komín, alebo diely umiestni do seba. Taktiež môže položiť jednu kocku k druhej a vytvoriť tak farebný obraz! Na jednotlivých kockách môže dieťa objavovať čísla, obrázky a textúry.

    Húsenica       (od 6 mesiacov)

    Táto milá húsenica je vhodná pre deti od 6 mesiacov. Skladá sa zo 6 dielikov. Každý dielik má inú farbu a nachádza sa na ňom iná aktivita. Dieliky sa do seba zacvakávajú a tak si dieťatko môže vybrať v akom poradí si húsenicu poskladá alebo naopak rozloží. Húsenica sa rozkladá veľmi ľahko, stačí ak ňou dieťa prudšie potrasie a niektoré časti sa oddelia. Nachádzajú sa na nej hryzátka, či už tykadielka alebo točiace sa rúčky,  točiaca sa guľa, hrkálka, alebo chrastítko. Skrátka, na každom dieliku si dieťa môže nájsť “to svoje”. Menšie deti zaujme svojou farebnosťou a aktivitami a staršie deti si na nej môžu precvičiť jemnú motoriku, potrápiť rúčky pri zacvakávaní rôznych častí a rozvíjať svoju kreativitu pri skladaní a rozkladaní húseničky.

    Čo môže zacvakávacia húsenica dieťatko naučiť?

    - rozvíjať jemné motorické zručnosti

    - hra trénuje koordináciu zraku a pohybu rúk

    - zmyslová stimulácia dotykovými, vizuálnymi a sluchovými prvkami

    - podporuje trpezlivosť pri skladaní častí

    - rozvíja kreatívne myslenie

    Motýlik – učíme sa tvary!   (od 3 mesiacov)

    Obsahuje 6 farebných tvarov, vďaka ktorým sa dieťa zoznamuje s farbami a geometrickými tvarmi. Dieťa môže tieto tvary vkladať, vyberať,vysypávať (zažije veľa zábavy)! Zlepšuje si hmat, úchop a jemnú motoriku. Rozvíja sa koordinácia očí a rúk. Tým, že tvary vkladá do správnych otvorov sa učí trpezlivosti a logickému mysleniu.

    Mäkká knižka so zvieratkami       (od 3 mesiacov)

    Na každej strane látkovej knižôčky sa nachádza niečo nové! Všetky tri mäkké stránky sú plné žiarivých farieb, priateľských zvieratiek a rôznorodých povrchov, ktoré deti zamestnajú na dlhú dobu. Pri “čítaní” knižky si dieťatko cvičí hmat, zdokonaľuje a rozvíja úchop. V knižke sú ukryté aj špeciálne prekvapenia ako je pískatko v tvare žabky, zrkadlo v podobe levíka slúžiace na objavovanie seba samého, saténový mráčik s pandou alebo hryzátko s klepadlom v podobe opičky, ktoré nájdete v ušitej kapsičke!

    Krokodíl s aktivitami, Sloník s aktivitam       (od 3 mesiacov)

    Hračka je vyrobená z rôznorodých materiálov, ako sú napr. menčester alebo plyš. Chytaním týchto materiálov si drobček cibrí hmat a zdokonaľuje úchop. Krokodíl obsahuje aj hrkálky a hryzátka. Hračku môžete zobrať všade so sebou, stačí ju prichytiť na tašku alebo na kočík.

    Veľký mäkký slon sa stane nerozlučným kamarátom a prvým spoločníkom malého drobčeka. Hračka je vyrobená z rôznorodých materiálov, ako je šuštiaca látka, menčester či plyš a má na sebe rôzne záhyby, hrkálky a hryzátka.

    Hrkálky zvieratká       (od narodenia)

    Tieto veselé hrkálky, slúžia zároveň ako hryzátka. Dieťa si ich môže chytať, otvárať a zatvárať vďaka magnetu, ktorý je uprostred. Chytaním a  objavovaním hrkálky si drobček cibrí jemnú motoriku a cvičí úchop. Hrkálky stimulujú zmysli nie len po sluchovej ale aj vizuálnej a hmatovej stránke.

    Projektor s motýľom kamarátom pre pokojné sny     (od narodenia)

    Hlavnou časťou hračky je projektor, ktorým môžete dieťatku na stenu premietať nočnú oblohu, alebo nastaviť meniace sa farebné osvetlenie. Projektor ponúka aj množstvo príjemných uspávaniek, zvuky prírody či biely šum. Druhou časťou, je Motýli kamarát v podobe plyšového medvedíka, ktorý môže poslúžiť ako mäkučký mojkáčik. Projektor je vybavený časovačom, ktorým môžete nastaviť premietanie či zvuk na 10, 20 alebo 30 minút. Samostatne môžete spustiť len zvuky prírody/biely šum, uspávanky, projektor nočnej oblohy alebo iba meniace sa svetlo.

    Nový kolotoč nad postieľku motýliky      (od narodenia)

    Tento krásny kolotoč sa skladá z troch častí, ktoré sú aj samostatne využiteľné. Keď je dieťatko staršie môžete projektor odpojiť a uložiť ho na stolík. Taktiež aj kolotoč sa dá odpojiť a umiestniť napríklad na kočík počas prechádzky. Veselé motýliky upútajú jeho pozornosť a môže sa za nimi naťahovať a chytať ich.

    Na kolotoči si aj pomocou ovládača viete nastaviť hlasitosť hudby, svetelný projektor hviezdnej oblohy, biely šum, uspávanky alebo zvuky prírody. Skrátka to, čo vaše dieťatko najviac upokojí a pričom sa mu najlepšie zaspinká.

    A hor sa vybrať len to najlepšie! 😉

    Viac inšpirácii nájdeš v skupine Zahrajme sa s Fisher-Price.

    Potešili by vás darčeky? Tri balíčky od zdravotnej poisťovne Dôvera čakajú len na vás 🙂. Všetky info nájdete v skupine https://www.modrykonik.sk/group/10500/

    #darceky
    #dovera

    (3 fotky)