Krásny deň detí prajeme všetkým detičkám a ako malý darček od nás Vám prinášame SÚŤAŽ o detské funkčné tričko MOIRA Extremelight, v ktorom si Vaše ratolesti môžu prichádzajúce leto užiť naozaj naplno! 🙂

    PRAVIDLÁ:
    1. Daj LIKE (Páči sa mi) na blog Levitas na MK.
    2. Daj LIKE (Páči sa mi) na tento príspevok.
    3. V komentári pod týmto príspevkom označ aspoň jedu priateľku, ktorá by sa možno tiež rada zapojila.

    Výhercu vyžrebujeme v nedeľu 5. 6. 2016. Súťaž bude paralelne prebiehať aj na Facebooku kde sa tiež môžete zapojiť a zvýšiť tak svoju šancu na výhru. (Žrebovať budeme spomedzi všetkých zapojených cez FB aj cez MK).

    Navyše máme aj pozornosť pre všetkých, a to predĺžené POŠTOVNÉ ZDARMA na všetky objednávky až do konca týždňa. 🙂

    #mdd #den_deti #sutaz #postovne_zdarma #moira #funkcne_oblecenie

    Ak už neviete čo deťom aj sebe obliecť, aby ste v tomto extrémnom lete nemali neustále prepotené tričká či pyžamá, pozrite si v našej ponuke výrobky z materiálu MOIRA Extremelight a Ultralight. Počasie zmeniť nevieme, ale super funkčné oblečko Vám môže leto aspoň trochu spríjemniť! 🙂 https://www.modrykonik.sk/market/?q=moira extre... #moira #funkcne_oblecenie #potenie

    Mile maminky, vyuzite chvilku kym deticky spia a podte si skusit nasu #sutaz v ktorej mozete vyhrat funkcne bodynko ceskej znacky #moira.
    Lahulinke #funkcne_oblecenie do letnych horucav, ktore rychlo odvadza pot aj schne, urcite neolutujete 🙂 https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/levita...

    Nakúpte si u nás funkčné veci na leto pre celú rodinku 🙂 Pri nákupe nad 50 EUR získate ZĽAVU 10 % !!! https://www.modrykonik.sk/shops/seller/levitas/ (Nie je možné kombinovať s inými akciami a zľavami). #funkcne_oblecenie #moira #zlavy

    Uz len dnes DO POLNOCI trva nasa #sutaz o kvalitne funcne oblecenie znacky MOIRA z namornickej kolekcie https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/levita... .
    Kazda sutaziaca zaroven ziska ZLAVU 10 % na nakup v nasom shope. Oplati sa zapojit 🙂 #funkcne_oblecenie #moira #zlavy

    Dnes je posledný deň kedy si môžete objednať čokoľvek z nášho shopu so ZĽAVOU až 15 %!
    Funkčné body, tričká, dupačky, ponožky a veľa ďalšieho, stačí si vybrať! 🙂 #funkcne_oblecenie #moira #zlavy

    Objavili sa vašim detičkám po oteplení potničky? Najvyšší čas objednať im funkčné bodynko alebo tričko 🙂 Do 22. 4. 2015 stále so ZĽAVOU - 15%! Neváhajte a vyberte si u nás 🙂 https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/levita... #funkcne_oblecenie #moira #zlavy #potnicky

    V našej ponuke dnes pribudli dámske funkčné tielka ideálne pre maminky, ktoré nosia deti v šatke alebo nosiči. Ale sú skvelé aj na šport či bežné nosenie v letných horúčavách. Využite UVÁDZACIU ZĽAVU - 15 %. Len do 22. 4. 2015! https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/levita... #funkcne_oblecenie #moira #zlavy

    levitas
    11. apr 2015    Čítané 0x

    Skúsenosti zákazníkov s funkčným oblečením MOIRA

    V tomto článku Vám chceme sprostredkovať autentické vyjadrenia zákazníkov, ktorí majú konkrétnu skúsenosť s funkčným oblečením českej značky MOIRA, ktoré Vám ponúkame v našom shope.

    Pýtali sme sa na ne cez facebook, ale radi by sme sa dozvedeli aj skúsenosti mamičiek z koníka. Pokiaľ budete mať chuť, napíšte nám do komentára Vašu vlastnú skúsenosť s termooblečením resp. funkčným oblečením MOIRA, najmä pokiaľ ho používajú aj Vaše detičky. Veľmi radi ju neskôr do článku doplníme. Dúfame, že to pomôže aj ostatným mamičkám, ktoré sa s týmto termooblečením ešte nestretli, alebo si nie sú isté či je to pre ich drobcov naozaj správna voľba. 🙂

    Janka D.: "mame moiru aj ja aj babatko a v nosici ani satke sa konecne nepotiiime parada 🙂"

    Branislav B.: "Príjemné na dotyk spĺňa funkčnosť ktorú ponúka 🙂 no čo viac dodať ja som spokojný 🙂"

    Kristína G.: "moiracke veci su super na lyze, ale vyuzivam ich aj v priebehu celeho roka pri akychkolvek sportoch kde sa clovek zapoti... a samozrejme su neocenitelne pri noseni dietatka v satke alebo nosici 🙂"

    David B.: "Moiracke termo tricko, ktore mam, je super, uplne idealne ci uz na lyzovanie, turistiku, ale aj na prechadzky v zime."

    Barbora S: "Nikdy by som neverila, ze funkcne pradlo moze naozaj fungovat, kym som raz na turistike nevyskusala tricko z MOIRY. Na moje prekvapenie som na koži zostala v suchu a pot sa odviedol na povrch materialu 🙂"

    Andrej B.: "Mám....a chcem ĎAĽŠIE!!!"

    Vonku už máme krásne teplúčko, a tak je najvyšší čas nachystať sa na leto a kúpiť detičkám kvalitné funkčné bodynká alebo tričká, v ktorých potenie ani v najväčších horúčavách nebude problémom 🙂 Využite aktuálne ZNÍŽENIE CIEN o 15 % v našom shope a presvedčte sa sami, že MOIRA sa naozaj oplatí! #funkcne_oblecenie #moira #zlavy

    levitas
    8. apr 2015    Čítané 0x

    Ako sa zorientovať v našej ponuke - typy funkčných úpletov MOIRA

    V našej ponuke nájdete oblečenie značky MOIRA, v rámci ktorého je k dispozícii viacero typov funkčných úpletov. Niektoré z nich sú určené vyslovene na rýchly odvod vlhkosti od pokožky (napr. Extremelight, Ultralight), iné slúžia prednostne na zabezpečenie tepelného komfortu v chladnejšom prostredí (napr. Plyš, Merino).

    Aby ste sa dokázali v tejto ponuke čo najľahšie zorientovať, pripravili sme pre Vás nasledovnú tabuľku:

    Ak by ste si však napriek tomu neboli istí, ktorý úplet zvoliť, neváhajte sa na nás obrátiť a my Vám veľmi radi pri výbere pomôžeme.

    Využite aktuálne ZĽAVY vo výške až 15 % v našom shope a nakúpte si kvalitné funkčné oblečenie zn. MOIRA pre bábätká, ale aj malých chodcov a športovcov 🙂 Akcia potrvá do 22. 4. 2015!
    Ak zatiaľ neviete na čo je funkčné oblečenie dobré, prečítajte si náš článok o tom na čo sa zamerať pri výbere detského oblečenia: https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/levita... Pekný deň 🙂
    #funkcne_oblecenie #zlavy

    Od dnes máme akciu - 15 % už aj na funkčné ponožky MOIRA https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/levita....
    Ak ste sa s funkčnými oblečením doteraz nestretli, určite ich vyskúšajte a uvidíte, že naozaj fungujú a veľmi rýchlo odvádzajú pot od nožičky.
    Akcia potrvá do 22. 4. 2015! Príjemné nakupovanie 🙂
    #funkcne_oblecenie #zlavy #ponozky

    levitas
    7. apr 2015    Čítané 0x

    Ako správne vyberať oblečenie pre detičky

    Pri výbere detského oblečenia sa často necháme zlákať krásnym dizajnom či nízkou cenou, no mali by sme v prvom rade myslieť na zdravie dieťatka a zamerať sa predovšetkým na kvalitu a funkčnosť použitých materiálov. 

    Bavlna vs. funkčné materiály

    Zrejme ste boli doteraz, ako väčšina mamičiek, presvedčené, že pri výbere oblečenia pre dieťatko urobíte najlepšie keď sa zameriate výhradne na 100 % bavlnu a "zlej umeline" sa budete maximálne vyhýbať. Moderné syntetické vlákna sa však v mnohom podobajú tradičným prírodným vláknam a v mnohom ich dokonca predčia. Treba si len vedieť medzi nimi správne vybrať.

    Keď sa dieťatko spotí, bavlna pot netransportuje preč od pokožky, ale nasáva. Pot je nasávaný do vlákien oblečenia a chladí. Po ochladení alebo po zmene teploty okolia začne vlhko v oblečení chladiť. Telo musí oblečenie zvýšenou námahou vysušiť, čo detský organizmus nedokáže.

    Naproti tomu pri použití funkčného oblečenia je pot kapilárnym efektom odvádzaný na vonkajšiu stranu oblečenia a odparovaný do okolia. Vlákno je nenasiakavé a vďaka premyslenej štruktúre pojme potrebné množstvo vzduchu ako tepelného izolantu. Pokiaľ sa dieťa pri telesnej aktivite alebo hre spotí, v čase kľudu ho vlákna nechladia.

    Ako si vybrať funkčné oblečenie

    Pri výbere funkčného oblečenia, resp. termooblečenia, sa treba pozrieť na materiálové zloženie. Najčastejšie sa stretnete s polyesterom, ale pokiaľ máte možnosť, siahnite radšej po polypropyléne. Môže byť síce o niečo drahší, ale je skutočne nenasiakavý a má lepšiu schopnosť odvodu vlhkosti pri zachovaní tepelného optima. Bavlna má nasiakavosť 8 – 20 %, polyester 0,1 % a polypropylén len 0,01% – to je desaťkrát menej než polyester!

    Je to teda „naozaj funkčné funkčné oblečenie“ 🙂. A čím väčší percentuálny podiel polypropylénu oblečenie má, tým efektívnejšie bude pot odvádzať. Detské oblečenie zo 100 % polypropylénu určite oceníte najmä v letných mesiacoch, či už pri hre, nosení v šatke, cestovaní v autosedačke alebo športovaní. Pokiaľ však potrebujete, aby oblečenie aj zahrialo, môžete siahnuť po termooblečení s prímesou bavlny, vlny či iných vlákien.

    Vlákno MOIRA TG 900®

    Česká značka MOIRA, ktorú Vám spoločnosť LEVITAS ponúka vo svojom shope na Modrom koníku, využíva na výrobu oblečenia ušľachtilý polymér polypropylénu – vlákno MOIRA TG 900. Ide o vlákno s unikátnym patentovaným profilom. Tajomstvo vlákna spočíva v tvare jeho prierezu, ktorý se podobá päťcípej hviezde.

    Tým sa až dvojnásobne zväčšuje obvod vlákna a zároveň sa vytvárajú žliabky, ktorými putuje kapilárna vlhkosť na povrch. To zabezpečuje dokonalý a rýchly odvod vlhkosti od pokožky.

    Vlákno je navyše veľmi trvanlivé a pružné a je bez problémov prijímané ľudským telom. Neexistuje žiadna známa alergická reakcia na tento materiál. Je biologicky stabilný a nepodporuje rast baktérií.

    Oblečenie má stálu farebnosť po celú dobu životnosti a farbu nepúšťa, lebo je farbené už pri výrobe vlákna, nie následne ako je to v prípade bavlny. Perie sa v práčke na 40°C s použitím bežného pracieho prášku a bez aviváže. Nežehlí sa, dobre sa udržuje a veľmi rýchlo schne.

    MOIRA je teda pre Vás aj Vaše dieťatko tou najlepšou voľbou a určite stojí za vyskúšanie. Na začiatok skúste jedny ponožky, body alebo tričko a keď sa presvedčíte ako výborne fungujú, určite si toto oblečenie obľúbite a stane sa z Vás celoživotný „Moira fanúšik“ 🙂

    Zdroj technických údajov a obrázka: internetová stránka výrobcu zn. MOIRA

    Tak naša prvá #sutaz s LEVITASkom už má svoju víťazku a je ňou #sonik8 , ktorá získa funkčné body MOIRA Extremelight. Srdečne blahoželáme! Všetkým ostatným ďakujeme za účasť, dúfame, že sa Vám súťaž páčila a skúsite šťastie aj nabudúce. Krásny Veľkonočný pondelok prajeme všetkým! 🙂