#hp_smart_app HP multifunkčnú tlačiareň s wifi sme kúpili ešte na jar keď deti zostali 2,5 mesiaca doma a využívame ju aj s appkou , hlavne na tvorenie, aj práve dnes sme si vytlačili obrázky a vyzdobili trblietkami

    (2 fotky)
    nika4816
    Správa bola zmenená    15. nov 2020    

    Mať doma tlačiareň je na nezaplatenie ;) chvíľky s #hp_smart_app

    (2 fotky)

    #hp_smart_app
    Aj my sa hráme, tlačime a učíme sa cez HP smart, wifi 😁

    hela_tn
    Správa bola zmenená    10. nov 2020    

    #hp_smart_app
    Jesenná hladacka v lese, vytlačená👍😉

    redakcia
    9. nov 2020    Čítané 3596x

    Ako kreatívne zabaviť deti? Aj tlačiareň môže byť "smart"

    Žiadna kancelária, a pomaly už ani žiadna domácnosť, sa nezaobídu bez tlačiarne. V dnešnej dobe už nespočetne veľa úkonov a povinností zariadime z domu, pričom sa často nevyhneme skenovaniu či tlačeniu dokumentov, prípadne výrobe fotodarčekov na poslednú chvíľu. Navyše žijeme dobu home office, dištančného vzdelávania a karantén, takže sa školy, kancelárie a družiny presťahovali do našich obývačiek a detských izieb. A bez poriadnej tlačiarne to väčšinou nejde.  

    Časy zamotaných káblov a prepájania tlačiarne z jedného počítača do druhého, až po vymotanie sa z tohto nekonečného pomotaného hlavolamu, sú už, našťastie, pomaly na ústupe, a preto si majitelia novších tlačiarní značky HP môžu zhlboka vydýchnuť a zajasať! HP totiž prichádza s aplikáciou HP Smart App, ktorá umožňuje nielen bezdrôtovú tlač, skenovanie a kopírovanie, ale ponúka aj množstvo ďalších “smart” možností.

    Predstavte si ten chaos. Keď máte trochu šťastia, vy a váš partner na home office, ako aj deti na dištančnom štúdiu, máte každý vlastné zariadenie, na ktorom v tomto náročnom období môžete plniť svoje povinnosti. Problém však nastáva, keď každý z vás potrebuje skener, tlačiareň či kopírku, a tá je káblom prepojená len s jediným stolným počítačom. A tak ten, kto práve pracuje na svojich záležitostiach pri tomto zariadení, ukončí svoju prácu a všetci sa postupne vystriedate pri jednom počítači. Aké nepohodlné, však? Čo tak si predstaviť možnosť, že sa každý bezdrôtovo prihlási k tlačiarni HP prostredníctvom aplikácie, zadá úlohu zo svojho zariadenia a následne si len vytlačené dokumenty vyzdvihne pri tlačiarni? Dokonca môžete dokumenty skenovať svojím tabletom či smartfónom, na ktorom máte nainštalovanú aplikáciu HP Smart App! No splnený sen! 

    A ovládať ju zvládne úplne každý. HP Smart App totiž ponúka veľmi vizuálne príjemné používateľské prostredie s intuitívnym ovládaním. Na prvý pohľad určite zaujme sympatické farebné rozlíšenie ikon pre jednotlivé akcie, ktoré aplikácia umožňuje. Tento ovládací panel je navyše možné personalizovať - pridávať či odoberať tlačidlá, a tak v prípade, že nevyužívate napríklad skener či nápovedu, môžete jednoducho tlačidlá odstrániť.

    Zažili ste už niekedy stav, kedy máte práce vyše hlavy a vaša ratolesť, ktorá v dôsledku zlého počasia asistuje pri všetkom, čo robíte, súrne potrebuje maľovanku s obľúbenou rozprávkovou postavičkou? Nie je nič ľahšie, než si obrázok nájsť na internete a priamo z mobilu vytlačiť. Dokonalá prvá pomoc pre neposedné deti a zamestnané mamičky, nemyslíte? Vytlačte im vystrihovačky, skladačky, tangramy, logické hry či cvičenia pre prváčikov pokojne aj z postele a o zábavu majú postarané malí i veľkí. Materiály v sekcií Print, play & learn sú navyše rozdelené do kategórii podľa veku, pre ktorý sú určené, takže bude váš výber jednoduchý a záujem detí takmer zaručený.

    Táto šikovná aplikácia zvládne všetky základné aj zložitejšie úkony bezdrôtovo, a tak nastavenie tlačiarne, samotná tlač, skenovanie či prehliadanie si skenovaných dokumentov a ich zdieľanie prostredníctvom cloudových úložísk alebo emailom je ľahšie než kedykoľvek predtým. Všetko zvládnete kdekoľvek v dosahu rovnakej siete WiFi. Okrem toho máte vďaka nej svoju tlačiareň pod kontrolou a s ňou aj hodnoty úrovne atramentu či zásobníka papiera. Upozorní vás tiež na poruchy, otvorené kryty či stav pripojenia. Ba čo viac, dochádzajúci originálny toner si priamo prostredníctvom aplikácie môžete objednať a sledovať stav svojej objednávky. A nezabúdajte, že okrem toho, že je jeho objednanie vďaka Appke úžasne pohodlné, zakúpením originálnych náplní zvyšujete životnosť zariadenia a kvalitu tlače.

    Tlačiarne HP sú aj vďaka pohodlnému používaniu, výnimočnej kvalite a životnosti ideálnou voľbou pre domácnosť i kanceláriu. A s HP Smart App jej ovládanie zvládne hravo každý ;)

    SÚŤAŽ

    Máte doma tlačiareň HP s WiFi pripojením? Tak neváhajte, stiahnite si HP Smart App (dostupnú v Obchod Play alebo v App Store), zabavte sa spolu so svojimi ratolesťami a zapojte sa do súťaže o krásne balíčky pre potešenie! 

    Stačí pridať na svoj blog post s označením #hp_smart_app, v ktorom nám ukážete, ako si s aplikáciou užívate spoločné chvíle. Alebo naopak, ako si vďaka nej vychutnávate chvíľku pokoja ;) Zapojiť sa môžete do nedele 15.11.2020

    Prvé 3 príspevky získajú balíček pomocníkov do domácnosti. Zo všetkých zapojených nakoniec vyžrebujeme ešte jedného výhercu, ktorý získa poukaz v hodnote 20 EUR na nákup v predajni Manufaktura. 

    Tešíme sa na vaše príspevky 🙂

    ----------

    Tento článok vyšiel s podporou HP