dominika_sv16
    1. máj 2019    Čítané 152x

    Toto zo mňa spravili deti!!!

    Deti sú najkrajšie, keď spia. A veru, ten kto to prvý (alebo prvá) povedal nebol úplný magor...

    Ale nie o spánku budú nasledovné riadky (lebo o tejto mýtickej aktivite u matiek chystám samostatný blog! Už mám titulok, chýba mi len asi 800 slov. Raz, keď nezaspím pri Netflixe alebo kojení, hádam aj to bude).

    Chcela som rozmeniť na drobné (akoby povedala jedna docentka z mojej alma mater, ktorá bola aj vtipná, aj múdra, len hold trochu monotónna. A bolo jedno o čom rozprávala, držala sa toho istého tónu pevne a neochvejne. A ešte mala tú smolu, že jej prednáška bola prvá po obednej pauze. Snažila som sa, ale bolo to silnejšie ako ja. Ešteže mne nikto chrumkavú dôkazovú fotku nespravil. Teda aspoň nie z jej prednášky. Ehm), ako potomkovia pri spánku vyzerajú!

    Aj vy sledujete svoje deti počas spánku? Ja teda áno. Hoci už čoraz zriedkavejšie, lebo kým drichmú, chcem stihnúť pozrieť niečo z Netflixu, dojesť po nich nejaké jedlo, vypotiť nejaké miligramy tuku alebo iba tak nerobiť nič, iba kakať za zavretými dverami a podobne. Ale ak si z týchto činností sem-tam ukrojím, je to čarovný pohľad. Akoby môj muž povedal: "Robíme veľmi pekné deti." A ja by som len dodala, že detaily na nich sú ešte čarovnejšie. Ach to jej uško, tie jeho pery, ich oči, nosy a v neposlednom rade tie nohy! A pozor... Pozorovaním to nekončí.

    Ako som sa stala matkou, všimla som si na sebe viacero zaujímavostí (ne/bojte sa, niektoré tu ešte asi určite bližšie rozoberiem). Konkrétne mám na mysli jednu dôležitú! Stala som sa FETIŠISTKOU! Čuchám svoje deti. Ich hlavy, krky, nohy, dokonca aj dych. Všimli ste si, že kojeným deťom nesmdrzí z úst?! Och. Čarovné... O to viac, že viem, že to nie je večné!

    Viem, že o pár rokov, keď prídu domov a vyzujú sa, na chodbe sa rozvinie úplne iný level pachov. Ale spolieham sa na svoju čuchovú pamäť, ktorá sa aktivizuje napríklad, keď budem hádzať do práčky ich hormónmi zmietané potné výlučky na tínedžerskom oblečení (ktorého sa už teraz desím, ako asi bude vyzerať)... A vy ako? Ste v tom so mnou??? #matkafetisistka