lubos
    31. mar 2016    Čítané 2292x

    Luckine skvelé jedlo (Lucia Súkeníková)

    Na Modrom koníku má login luciferova a nádherný nový album Moje jedlo. Vlastným menom Lucia Súkeníková je autorkou obľúbenej kuchárskej knihy Moje skvelé jedlo, ktorú nám prišla predstaviť, a popritom sme si spolu navarili aj chutné jarné menu. 

    Čo sme varili?

    * * *

    Polievka: biela krémová polievka z karfiolu, čierneho koreňa (Hadomor španielsky) a koreňa zeleru, toast z Luciinho kváskového chleba s pestom z tekvicových semiačok, tvrdého syra a medvedieho cesnaku.

    * * *

    Hlavné jedlo: na panvici opečený filet z lososa, brokolicovo hráškové pyré s parmezánom, chlebový čips so špenátovým maslom, cukina.

    * * *

    Dezert: dehydrované kokosové hniezda (strúhaný sušený kokos, javorový sirup, med, kokosový tuk, kakao, vanilka - sušený 3 hod na 55 °C) s mandľou v čokoláde, podávané na špenátových listoch.

    * * *

    S Luckou sme sa chvíľu porozprávali o jej knihe Moje skvelé jedlo a autorka nám sľúbila, že výtlačok pošle aj jednej z vás. Čo za to?

    Navarte podľa Lucky do konca apríla 2016 (fotku a popis zverejnite v komentároch k tomuto článku) a získajte jej kuchársku knihu Moje skvelé jedlo aj s venovaním!

    Veľa šťastia, baby!

    * * *

    Ďakujeme za návštevu ďalšej aktívnej mamičke!

    S pozdravom, Ľuboš.

    Pozrite si celý obsah blogu Ľubošova kuchyňa.