mravenekAMBASÁDORKA
    12. apr 2021    Čítané 1365x

    S kozmetikou DOVE privolajme jar – SÚŤAŽ v skupine

    Apríl je síce mesiac bláznivý, ako hovorievala moja babka (mimochodom narodená tiež v apríli), ale to počasie vonku je už dosť „na palicu“. Zimné bundy, kabáty, čiapky a čižmy som prácne schovala a ešte prácnejšie znovu vytiahla už aspoň trikrát. V skriniach u detí mám na jednom mieste spolu otepľovačky, krátke tričká aj plavky. Aj som to chcela už pretriediť, ale akože pozriem si predpoveď večernej rosničky či rosničiaka, a hneď si to rozmyslím. 🙂 

    A tak som sa v tomto bláznivom období radšej rozhodla, že si doma tú jar predsa len privoláme. Dopomôcť by k tomu mohla jarná výzdoba, čerstvé tulipány, dobrý koláčik, ale aj príjemná vôňa kozmetiky DOVE. Práve tá ma dokáže po dlhom dni večer upokojiť a dobre naladiť. Jasné, že viac ma dokáže naladiť, keď už všetky tri deti spia a manžel ešte nespí, ale taká konštalácia hviezd je málokedy. Takže aj tých pár minút v sprche je pre mňa zadosťučinením. A keďže som sa len nedávno stala ambasádorkou, rozhodla som sa potešiť aj vás, ďalšie milovníčky kozmetiky DOVE. Na Modrom koníkovi sa naša skupinka DOVE – pre skutočné ženy krásne rozrastá, a to je dôvod na premiérovú súťaž.

    Zadanie je podľa môjho manžela celkom komplikované, ale tak, je to chlap... 🙂  Ja si myslím, že aj vy máte tohto premenlivého aprílového počasia už dosť, a tak sa pokúsme privolať jar spolu. Spolu s hasthagom #skozmetikoudoveprivolajmejar pridávajte priamo do skupinky svoje fotografie, na ktorých nám ostatným ukážete, ako sa snažíte skoncovať so zimou, privolať slnečné lúče a znásobiť dobrú náladu. Či už to bude veselá výzdoba, tvorenie s deťmi, kytica kvetov, upratané skrine, prvá zmrzlina alebo len spoločná prechádzka, to všetko sa počíta.

    Už teraz sa teším na nápady, inšpirácie a originálne fotografie. Súťažné príspevky posielajte do 29. apríla. Posledný deň v tomto bláznivom mesiaci vyberiem jednu z vás, ktorej poputuje jarná dávka dobrej nálady a balíček voňavej kozmetiky DOVE.

    A kto ešte nie je v našej skupinke, nech neváha, dozvie sa v nej veľa nového o kozmetike DOVE, novinkách či akciách na produkty. Tak šup šup, nech DOVE – pre skutočné ženy rozkvitne do krásy.

    Vaša ambasádorka KATKA

    Pravidlá súťaže:

    Pridať fotografiu v skupine  DOVE – pre skutočné ženy 

    Nezabudnúť pripnúť:  #skozmetikoudoveprivolajmejar

    Termín súťaže: do 29. apríla

    Žrebovanie: 30. apríla