redakcia
    31. aug 2020    Čítané 2560x

    Vyhrajte 4x diamantový šperk ALove v hodnote 400 EUR

    Viete, ako vyzerá najväčšie bohatstvo, najcennejší poklad, najligotavejší klenot? Má dve zvedavé rúčky, ktoré skúmajú svet. Dve nôžky, ktoré by sa najradšej rozutekali do sveta. Dve očká plné radosti a očakávaní. A úsmev na perách, ktorým vie zlepšiť aj tie najťažšie momenty, ktoré raz za čas každú mamičku postretnú. Presne tak, hovoríme o dieťati. Pretože ak ste mamou, viete, že tým najcennejším pokladom je práve vaše dieťatko.

    Mamou ste na plný úväzok, 7 dní v týždni, od rána do rána. Zvládate každodenné výzvy, mnohokrát siahate na dno svojich síl, vychovávate a formujete veľkú osobnosť. Za to si zaslúžite nielen obdiv a poklonu, ale aj niečo naviac. Niečo, čo poteší každú ženu. Vďaka Nutrilon najpokročilejšej patentovanej receptúre následného mlieka NUTRILON PROFUTURA môžete teraz vyhrať klenot, ktorý si celkom určite zaslúži každá mamička. Venujte chvíľku sama sebe a nepremeškajte šancu získať jedinečný diamantový šperk od značky ALove v hodnote 400 EUR, ktorý podčiarkne a zvýrazní vašu osobnosť. Pretože vy si to zaslúžite!

    AKO SA ZAPOJÍTE DO SÚŤAŽE?

    1. Nakúpte aspoň 2 balenia mliek Nutrilon Profutura 2-4 800 g. Akcia sa nevzťahuje na počiatočnú dojčenskú výživu.

    2. Vyplňte súťažný formulár. Pre vyplnenie budete potrebovať kód z účtenky alebo faktúry so súťažnými výrobkami. Súťažná účtenka/faktúra pritom musí obsahovať aspoň 2 ks Profutura 2-4 800 g. Originálnu účtenku/faktúru si uschovajte. V prípade výhry Vás požiadame o jej predloženie. Každú súťažnú účtenku/faktúru možno zaregistrovať len raz. Súťaž trvá od 1.9. do 30.9.2020!

    3. VYHRAJTE darčekový poukaz na diamantový šperk Alove v hodnote 400 EUR. Celkom losujeme 4 výhercov!

    Tie malé stvorenie sú síce krehké, ale zároveň sú schopné úžasných, veľkých vecí. Nutrilon vie, že každá skúsenosť, s ktorou sa v živote stretnú, pomáha budovať ich odolnosť. 

    Ak už z akéhokoľvek dôvodu svoje dieťatko nedojčíte, chcete pre neho mlieko, ktoré bude prispievať k jeho zdravému vývoju a podporovať jeho imunitný systém**. Práve následné mlieko Nutrilon Profutura sa vďaka Nutrilon najpokročilejšej patentovej receptúre inšpirovalo materským mliekom. Obsahuje Nutrilon najvyššie množstvo HMOs* (2'FL & 3'GL) - oligosacharidov prirodzene sa vyskytujúcich v materskom mlieku. Vďaka omega 3 mastnej kyseline alfa-linolénovej napomáha rozvoju mozgu a nervovej sústave**. Taktiež obsahuje vitamíny C a D**, ktoré prispievajú k správnej funkcii imunitného systému, vitamín D** potrebný tiež pre normálny rast a vývoj kostí u detí. Ďalej v ňom nájdeme aj zmes oligosacharidov GOS/FOS, napodobňujúcich funkciu oligosacharidov materského mlieka, s účinkami potvrdenými klinickými štúdiami.

    Následné mlieko Nutrilon Profutura sa tak postará o to, že vaše dieťatko dostane potrebné živiny na to, aby s úsmevom objavovalo svet. A keďže pre svoj klenot robíte to najlepšie, čo viete, poďte si po svoju odmenu v podobe diamantového šperku ALove v hodnote 400 EUR. Nech je každý deň plný ligotu a lesku ;)

    *HMOs = oligosacharidy prirodzene sa vyskytujúce v materskom mlieku. 2'FL = 2'-fukozyllaktóza a 3'GL = 3'-galaktozyllaktóza. 3'GL a 2'FL nepochádzajú z materského mlieka, 3'GL prináša náš unikátny proces výroby.

    **Nutrilon 3 Profutura obsahuje vitamíny C a D prispievajúce k normálnej funkcii imunitného systému a kyselinu alfa-linolénovú, ktorá podporuje rozvoj mozgu a nervovej sústavy, vitamín D potrebný pre normálny rast a vývoj kostí u detí. Všetky pokračovacie mlieka obsahujú vitamíny B2, C a D, DHA a ALA podľa požiadaviek legislatívy. Dojčenie je najprirodzenejším spôsobom výživy dojčiat. Dojčenská výživa by mala byť používaná na odporúčanie lekára. Spôsob použitia a ďalšie informácie na obaloch a www.nutriklub.sk. Potravina pre zvláštnu výživu.

    Tento článok vyšiel s podporou značky následných a batoľacích mliek Nutrilon