Croissanty buď milujete, alebo im neviete prísť na chuť. Ak patríte k ich fanúšikom, ktorú príchuť máte najradšej?

    a. Čokoládovú.
    b. Vanilkovú.
    c. Ovocnú.

    Nech už ste odpovedali akokoľvek, kváskové croissanty Bauli sú autentické talianske pečivo, ktoré vám zachutí s akoukoľvek plnkou. Neveríte? Práve ich môžete testovať zadarmo tu: LINK.

    #test_bauli2

    konik_testuje
    15. aug 2022    Čítané 1926x

    Skúsenosti s croissantmi Bauli

    Počas letných mesiacov obzvlášť dbáme na svoju líniu. Plavková sezóna je náročné obdobie. No ako sa vraví, dovolenka je od slova dovoliť si. A tak sa prestaňte toľko sledovať a doprajte trošku potešenia aj vašim chuťovým pohárikom. Čo tak raňajky do postele? Zatvorte oči. Predstavte si najobľúbenejšiu príchuť a spojte ju s tradičnými talianskymi cukrovinkami a výsledkom je recept na úspech. Croissant s krémovou plnkou vyrobený z materského kvásku. Navrhnutý tak, aby vynikal od ostatných. Spravili sme vám chúťky? Presne o to nám išlo ;) Práve teraz môžete croissanty Bauli otestovať zadarmo. 

    Čo budeme testovať?

    Talianske croissanty Bauli170 ctia tradičnú výrobu podľa klasických receptov s použitím len tých najkvalitnejších surovín. Tradíciu snúbia s najmodernejšími výrobnými technológiami, čo je zárukou jedinečných výrobkov s dokonalou chuťou.

    Vybrať si môžete z troch príchutí. Obľúbený čokoládový s obsahom 60 % kakaa, vanilkový s vanilkou z ďalekého Madagaskaru a marhuľový s marhuľovým džemom z výberového ovocia.

    Zárukou potešenia pre chuťové bunky je materský kvások, ktorý sa nechá oddychovať až 40 hodín, kým sa nestane tým, čo nazývame „Nucleus“ - jadro. Práve to zaručuje jedinečnú jemnosť, chuť a arómu.

    Okrem toho talianske croissanty Bauli obsahujú len vajcia z podstielkového chovu, majú nulový obsahu alkoholu a konzervačných látok. Kúpite ich nielen online, ale aj v Tesco, Kauflande, CBA, Coop, Terne (Kraj), Slovnafte a i.

    Koho hľadáme?

    Pokiaľ si maminka, ktorá rada dopraje sebe a svojim deťom pochúťku vo forme rýchlej maškrty bez nutnosti zvŕtania sa v kuchyni, hľadáme jednoducho teba! Ak navyše rada fotíš a rada sa podelíš o svoje postrehy z testovania s nami na Modrom koníku, čítaj ďalej.

    Ako sa zapojiť?

    Stačí, ak nám do 22.8.2022 napíšeš do komentára, akú príchuť croissantov máš najradšej ty a tvoja rodina. V priebehu týždňa vyberieme 50 mamičiek, ktoré oslovíme internou poštou.

    Budeme sa tešiť na vaše komentáre! 🙂

    konik_testuje

    Počas leta trávime veľa času pri vode. Čvachtajúce sa deti vyhladnú 3x rýchlejšie a po polhodine vo vode by zjedli aj stovky klince. Aké občerstvenie nesmie chýbať vo vašej taške, keď sa vyberiete k vode?

    A. Ovocie.
    B. Sladké pečivo.
    C. Nenosíme nič, kúpime si na mieste.

    Ak ste odpovedali B., ponúkame vám možnosť rozšíriť si obzory a ochutnať kvalitné kváskové croissanty Bauli, ktoré budete mať možnosť onedlho testovať.

    #test_bauli2