#som_umyla hešteg po 10dňoch 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ #test_bloomhair 3týžne za mnou...
    👉 neviem či mi rastú nové vlasy, mám pocit, že ich je stále rovnako (aj keď ich mám v cope sú rovnako neposlušné, takže neviem určiť či mi odstáva nové alebo staré 😂)
    👉 zatiaľ taktiež nemám pocit, že by mi menej padali, furt proste v umývadle zhruba rovnako veľký chumáčik
    👉 Ale pozorujem, že "kvalita" vlasu je poněkud iná, príjemnejšia na dotyk, neviem to popísať, ale núti ma to prehrabávať sa v nich viac ako obvykle, že či sa mi to len nezdá 🙈

    mykka
    Správa bola zmenená    22. nov 2021    

    #test_bloomhair #monday_funday
    Začíname 3.týždeň. Kapsule sú stále ble ble bleeeee 🥴, asi mi už nezačnú chutiť že??
    PS: išla som spať s mokrou hlavou 🤦🏼‍♀️ vlasy sú jak slama 🤣🤣

    #test_bloomhair
    Raňajka.
    Suplementy.
    Rutina.
    Vždy keď otvorím fľaštičku hneď ma prejde chuť si dať, lebo ten puch čo odtiaľ zavanie ma odrádza, ale vraví sa, že pre krásu sa trpí, tak budiž...
    Po týždni sa nedajú vyvodzovať relevantné závery, ale vlasy stále mám, čiže pokračujeme..

    mykka
    8. nov 2021    

    #test_bloomhair
    #konik_testuje
    Welcome home..lets' get the party started 🎉
    Poviem na rovinu, veľa si od tohoto nesľubujem, lebo podobné suplementy boli u mňa len vyhodené peniaze...a čestne prehlasujem, že tomuto "darovanému koňovi na zuby veru pozerať budem!!
    Vlasy nebudem nejak šetriť, budem sa k nim správať ako obvykle, t.z. umývať 1x za 5-7dní (alebo aj viac 🤦🏼‍♀️), žehliť vždy keď sa mi budú zdať nie na svojom mieste, nekontrolovane sa v nich prehrabávať a točiť na prst (zlozvyk má za následok lámanie a štiepenie končekov), dávať do gumičky a potom s ňou aj spať 🙈 ..a pod.
    Začínam od dnes...a testujem kapsuly. Kto je v tom so mnou?

    konik_testuje
    25. okt 2021    Čítané 6408x

    Skúsenosti s výživovým doplnkom na vlasy Bloom Hair

    My, ženy, máme pre svoje vlasy jednoducho slabosť. Či sú krátke alebo dlhé, sú našou korunou krásy. No nie je to len o vlasoch, Je to o tom aby sme sa cítili krásne a sebavedome v každom momente, o tom aby naše vlasy žiarili a my s nimi tiež. Ak sa objaví problém s ich vypadávaním, lámaním či rednutím, často hľadáme jeho riešenie zmenou vlasovej kozmetiky. Čo však niekedy nestačí. Častou príčinou problémov s našimi vlasmi je nedostatok základných živín. No a v kombinácii so stresom, hormonálnymi zmenami, genetickou predispozíciou alebo častým používaním stylingových produktov je pohroma na svete, teda skôr na hlave. Správnym riešením je dodať vlasom a pokožke hlavy perfektne vyváženú kombináciu zložiek, ktoré podporia ich rast, zdravie, krásu a silu. A vy budete mať onedlho možnosť testovať výživové doplnky na vlasy, ktoré to dokážu.

    Čo budeme testovať?

    Výživový doplnok Bloom Hair31 má to pravé a jedinečné zloženie. Vďaka vyváženej kombinácii vitamínov, minerálov, aminokyselín a ďalších účinných látok napomáha k zdravým, silným a krásnym vlasom, ktoré rastú rýchlejšie. Bloom Hair podporuje rast a zdravie vlasov, znižuje ich lámavosť a poradí si aj z rozštiepenými končekmi. Vlasy posilňuje a dodáva im lesk. Znižuje vypadávanie a rednutie vlasov. Ich jedinečnú účinnosť neodškriepiteľne dokazujú recenzie a porovnávacie fotografie spokojných zákazníčok, ktoré zachytávajú ich vlasy pred a po užívaní Bloom Hair. Za skvelými výsledkami, okrem iných zložiek, stojí biotín, ktorý sa zo všetkých vitamínov najviac podieľa na podpore rastu vlasov, vedie k prevencií vypadávania vlasov a zabraňuje ich lámavosti, čím sa vlasy stávajú pevnejšími. V porovnaní s ostatnými vitamínmi na vlasy, obsah biotínu v Bloom Hair vitamínoch nemá konkurenciu, aj preto sú výsledky viditeľné po pár týždňoch používania. 

    Bloom Hair Jednorožcové gumíky (60 ks)31 obsahuje jedinečnú kombináciu 12 ingrediencií, ktoré dopomôžu k vysneným vlasom. O magickú silu Bloom Hair jednorožcových gumíkov sa starajú dôležité látky ako vitamíny A, B, C, D a E, kyseliny listová, biotín, selén, zinok a magnézium. Sú vegetariánske, bez lepku, laktózy a neboli testované na zvieratách. Vitamíny vo forme gumených jednorožcov sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí nemajú v obľube tabletkové formy vitamínov. Nie je potrebné ich zapíjať a majú úžasnú sladkú chuť.

    Bloom Hair Vitamíny pre mamičky (60 ks)31 sú gumíky so starostlivo nakombinovaným zložením tak, aby pomáhalo udržiavať dokonalú korunu krásy aj počas tohto najkrajšieho obdobia v živote ženy. Ich zloženie je starostlivo upravené tak, aby boli bezpečné nielen pre mamičku, ale aj pre bábätko. Vitamíny B, C, D, E, kyselina listová, biotín, selén, zinok, magnézium a jód sa starostlivo postarajú o vlásky mamičky, rovnako aj o blaho dieťatka. Taktiež sú vegetariánske, bez lepku, laktózy a neboli testované na zvieratách.

    Bloom Hair Vitamíny (60 kapsúl)31 obsahujú jedinečnú kombináciu až 26 ingrediencií – vitamínov, minerálov, aminokyselín, ďalších účinných látok a extraktov, ktoré napomáhajú k zdravým, silným, krásnym a rýchlo rastúcim vlasom. Medzi hlavných spojencov v boji za krásne vlasy patrí výťažok zo zeleného čaju Matcha, extrakt z lístkov žihľavy, výťažok z kokosovej vody Coco Mineral R, kyselina hyalurónová, kyselina listová, aminokyseliny, Vitamíny A, B, C, D, morský kolagén, biologicky najlepšie vstrebateľná forma síry MSM, vlasový vitamín Biotín a ďalšie.

    Koho hľadáme?

    Patríte k ženám, ktoré trápi vypadávanie vlasov, túžite po zdravších a lesklejších vlasoch, chcete ich posilniť a dodať im potrebné vitamíny? Poznáte Bloom Hair a chceli ste ich už dlhšie vyskúšať, nikdy ste sa k tomu neodhodlali? Zaujímate sa o zdravý životný štýl? Ak ste k tomu komunikatívne, rady sa s nami na Modrom koníku či svojich sociálnych sieťach podelíte o výsledky z testovania, hľadáme práve vás.

    Ako sa zapojiť?

    Ak sa chceš zúčastniť testovania Bloom Hair, napíš nám, či si už o Bloom Hair počula, a ktoré z troch druhov by si rada vyskúšala. Pokojne sa nám zdôver, aké problémy trápia tvoje vlasy a môžeš pridať aj fotografiu. Ak si aktívna na sociálnych sieťach, je to bonus. Čas na zapojenie máte do 1.11. Následne vyberieme 20 žien, ktoré oslovíme internou poštou. Tešíme sa na vaše komentáre. 

    konik_testuje