#test_camilia Už sme si, tak zvykli na camiliu, ze je sucastou nasho kazdeho dna 😇

    #test_camilia Zacina testovat 😇

    alantroj
    4. máj 2020    Čítané 225x

    Zuby? Čo s tým všetci majú?

    Nechápala som pri synovi. To som ešte netušila, aká som požehnaná.

    Že s Lujzou to nebude také ízy, som pochopila, keď mi začala tými dvoma zubami obhrýzať ale že úúúplne všetko - odhryla z monstery, obrúsila konferenčný stolík, načapala som ju kúsať našu telku, bratove topánky aj kuchynskú linku...Hovorila au au a keđ sa v noci prebrala, dve hodinky mrnčala, lozila a ja som bola na nervy...

    Camiliu som jej dala hneď, ako prišla. A ona ju vypila = úspech č. 1 (u dieťaťa, čo v 9 mesiacoch nechce nič, len mamine mlieko). 

    Zmenilo sa niečo, keď ju Lujza užíva? Pre mňa, tá najdôležitejšia vec - v noci spí. Preberie sa, aj pocicia, ale zase zaspí. Aleluja.

    Zaberie aj vám? Skúste. Camilia je prírodná, lieky od bolesti by som ja osobne dávala až ako poslednú alternatívu. 

    P.S.: Počas testovania Lujze vyrástol tretí zub a štvrtý sa tlačí. Ako vyzerá balenie, vám moja asistentka ukazuje na fotke.

    januska131
    3. máj 2020    Čítané 1908x

    Počkaj, keď jej pôjdu zuby!

    Veď to poznáte. Upozornenia ako: „Pospi si, lebo po pôrode sa už nevyspíš!"

    „Knižky? Pri dieťati už nebude na záľuby čas!"

    „Počkaj, keď jej pôjdu zuby!"

    Tak presne tento komentár som nedávno dostala na sociálnej sieti pod Hančinou usmiatou fotkou. 

    Hlásim, že už Hanči zuby idú, teda snaží sa prvý vykuknúť.

    Hneď som teda od kamošiek zisťovala, ako jej pomôcť. Okrem tipov na hryzadlá (u Hanči sa osvedčila žirafa Sophie), som dostala odporúčanie na Camiliu. 

    Vyskúšala som šťastie v testovaní a pred 2 týždňami sme dostali balík.

    Balenie je vymyslené, pre mňa, super, keďže v krabičke je 6 sáčkov, každý s 5 ampulkami, čiže spolu 30 dávok. Sáčok sa bez problémov zmestí do vrecka, do kabelky, čiže stále ho nosím pri sebe.

    Celkom som sa obávala aplikácie, keďže Hanča nechce nič okrem mlieka.

    Komplet všetko vypľúva. :(

    Odtrhla som teda jednu ampulku, vyumývala ju a podala jej ju do rúčky.

    A ona si z toho spravila hryzadlo 🙂.

    Potom už len stačilo odtrhnúť vrchnú časť a vytlačiť tekutinu do úst.

    A čuduj sa svetu, Hanči to zjedla a na každú ďalšiu dávku sa teší.

    Normálne som jednu dávku ochutnala, lebo som chcela vedieť, čo jej na tom tak šmakuje.

    Necítila som žiadnu výraznú chuť.

    Predpokladám však, že jej to vyhovuje práve kvôli kamilkám, na ktoré je zvyknutá od narodenia. Kamilkový čaj jej pomáhal s boľavým bruškom.

    A teraz jej kamilky tlmia bolesť pri prerezávaní zúbkov. 

    Camiliu jej momentálne nedávam každý deň. Vyťahujem ju v situáciách, kedy vidím, že je veľmi nervózna a snaží sa žuť všetko, čo jej príde pod ruku. A vtedy vždy zafungovala. Slintá ako bernardín aj po podaní naďalej, ale zjavne sa jej uľaví a vráti sa jej úsmev na tvár. Zatiaľ dávam iba jednu ampulku, môže sa maximálne 6 za deň. 

    A ešte jeden postreh: Tým, že obsahuje kamilky, Hanči veľmi pomáha s trávením. To je u nás veľké plus, keďže mala prvé mesiace koliky.

    My určite budeme využívať Camiliu aj ďalej a všetkým maminkám, ktorých deti trpia kvôli zúbkom, odporúčame vyskúšať.

    Zúbkom zdar!

    Hanči a mamči ❤ 

    terka224
    2. máj 2020    Čítané 158x

    Máme novú kamošku Kamilku?

    Na úvod by som rada poznamenala, že testovanie sme začali aj ukončili bez zúbkov 😒 Ďasienka nás trápia od piateho mesiaca a zúbok nie a nie výjsť. A ako nám pomohla Camilia zvládnuť podráždenú náladu a bezsenné noci? 

    V utorok 14. apríla sme dostali balíček s Camiliou. Veľmi som sa mu potešila, lebo som v ňom videla nádej - žiadne géliky nám nepomáhali a Mila hrýzla, aj hryzie, všetko, čo jej príde pod ruku. O slintaní ani nehovorím...

    Najhoršie pre nás boli noci. Pred testovaním sa Milka budila aj 8-krát na cecík, lebo ju dráždili ďasienka. Musím povedať, že zázraky som od Camilie spočiatku nečakala. Prerezávanie zúbkov som brala ako niečo prirodzené, čo musíme spolu zvládnuť. 

    Camilia je prírodný prípravok, ktorý pomáha pri prerezávaní zúbkov. Sú to malé ampulky a bábätku sa dáva 1 ampulka cca každých 6 hodín. 

    Hneď po obdržaní balíčku sme Camiliu vyskúšali. Cez deň som ale nepozorovala žiadnu zmenu, tá prišla až v noci. Ako som už spomínala, časté budenie v noci nás obe unavovalo.

    Po pár dňoch testovania Kamilky v noci môžem zhodnotiť: 

    • Mila sa zobudila na cecík len 2-krát za noc! 
    • Prespala krásne do ôsmej rána.

    Ale čo musím tiež povedať je: keď som dala Mile Camiliu, trvalo jej aj 2 hodiny, kým sa uložila na spanie. Neviem, čím to je, ale bolo to vždy iba, keď dostala Kamilku.

    Každopádne som s testovaním spokojná a ešte musím vyšpekulovať, kedy jej budem dávať Camiliu, aby mi zaspala o 8 večer 😁🤭 Lebo vstávanie len 2-krát za noc je na nezaplatenie 🤭🤭

    A takto naša Mila už vie, kam Kamilka patrí ♥️

    tatiana1329
    29. apr 2020    Čítané 185x

    Svetlo na konci tunela - CAMILIA

    Áno, takto by sa dalo nazvať šťastie, ktoré sme mali, keď nás vybrali na testovanie homeopatického lieku na zúbky Camilia. Keď som videla na Modrom Koníku, ako sa hľadajú mamičky na toto testovanie, neváhala som ani minútku a hneď som sa musela zapojiť. Doprialo nám šťastie a vybrali nás. 🙂 Bola som za to veľmi vďačná, pretože moja malá Jessica si zúbky patrične odtrpí. Pri prerezávaní má skoro všetky typické príznaky, ako sú: slintanie, kúsanie všetkého, čo príde pod jej rúčky (áno, vrátane ľudí :D), opuchnuté a začervenané ďasná, teploty (vyššie ako 38,5), nervozita, podráždenosť až plač a ďalšie. V takýchto chvíľach na ňu zaberalo len nosenie na rukách, cumeľ v pusinke a pevné nervy. Samozrejme, toto všetko sa dá vydržať pri dvoch-troch zúbkoch, no pri ďalších a pri iných povinnostiach a staršom dieťati je to náročné. Najhoršie, keď tých zúbkov ide viacej naraz, to má človek pocit, že ten deň snáď nikdy neskončí a tie zúbky tak zostanú do konca života. :D V noci byť hore skoro každú hodinu a ukľudňovať dieťa kvôli bolesti zo zúbkov. To pozná skoro každý. 

    S manželom sa vždy pri každej chorobe (našťastie, nie sme často chorí) prikláňame radšej k homeopatii. Preto nám bolo od začiatku jasné, že pri deťoch pôjdeme rovnakou cestou. Pri chorobách využívame homeopatiu naplno a, našťastie, bolo len veľmi málo prípadov, kedy sme museli použiť aj inú alternatívu. A ďalšie šťastie máme v tom, že tú inú alternatívu sme potrebovali zatiaľ len my s manželom a deťom krásne zaberajú homeopatika. Preto sme vďačný za Camiliu. Na zúbky našej malej je to hotový zázrak. 🙂

    Asi tri dni predtým, ako nám prišiel balíček s Camiliou, malú boleli zúbky. Nervozita, plač, podráždenosť a v noci každú hodinu či dokonca polhodinu hore. Cez deň som fungovala na zotrvačnosť. Netušila som, že sa naše testovanie začne hneď v tú noc. Už to bola štvrtá noc v rade a bola som dosť vyčerpaná, malá sa budila každú hodinu (každá to pozná, že?). O druhej hodine ráno som to vzdala. Otvorila som teda balenie lieku Camilia a šup malej do pusinky. Trochu pohojdať na rukách a uložiť do postieľky. KONEČNE spala až do rána a nebudila sa. Camilia zabrala a malá sa ukľudnila. ALELUJA :D Camilia nám zabrala pri nervozite, podráždenosti, keď malá nechcela papať, pretože ju bolel zúbok, keď bola uplakaná aj pri opuchu ďasien. 

    Počas môjho testovania malá nemala teplotu zo zúbkov (čo sa veľmi čudujem), takže som Camiliu nemohla otestovať aj pri teplote, no hneď, ako sa to stane, pridám o tom príspevok. 🙂 

    Camilia je pri prerezavaní zúbkov úžasná. Nie je vôbec návyková, takže sa nikto nemusí báť, že by bolo jeho dieťa na tom závislé. 🙂 Rovnako nemá ani žiadne vedľajšie účinky. Užívať ju deti môžu behom 24 hodín 3-6x, čo bohato stačí aj pri tom najťažšom prerezávaní zúbkov. Najviac sa mi ale páči jednoduché dávkovanie. Stačí jednodávkový obal otvoriť a stlačiť ho dieťaťu priamo do pusinky. Je to len vodička, takže ju môžete aplikovať aj počas toho, ako dieťa leží. Všade, kam sme sa pohli, som Camiliu brala zo sebou. Balenie je maličké a nebol problém ho mať aj vo vrecku.

    Počas môjho testovania a príspevkov o tomto testovaní som sa stretla s veľa názormi mamičiek. Niektoré písali, že im to nepomohlo, iné, že je to len sladká voda. No našli sa aj mamičky, ktorým Camilia pomáhala. V tomto prípade musím povedať, že tak, ako so všetkým, aj Camilia niekomu zaberie a niekomu zase nie. Rovnako ako niekomu pasujú plienky istej značky, no tá istá značka nepasuje zase iným mamičkám s deťmi. Všetko je o dieťati. Chcem len ešte dodať, že netreba hneď homeopatiu zaškatuľkovať, že je to výmysel a nefunguje to. A už vôbec nie odsudzovať iných, že ju používajú. Camiliu odporúčam vyskúšať každej mamičke, ktorej dieťatko sa trápi so zúbkami. Pre nás sa stala TOP pomocníkom pri zúbkoch a určite ju budeme používať aj naďalej. A ak bude bolieť zub mňa alebo manžela, tiež si ju dáme. 🙂

    Dúfam, že Camiliu vyskúšate a zaberie na všetky starosti so zúbkami. 🙂 Tak hor sa do skúšania a dajte mi vedieť, či vám zabrala. 🙂

    Včera nás tatko zobral vyvetrať hlavu do lesa.

    A čo mám vo vačku❓

    Áno, bez kamilky už ani na krok🙏.

    #test_camilia

    Vidíte ich tam? Tie malé potvory? ZUBY
    Čo sme poskúšali a ako to dopadlo, dám vedieť čoskoro.
    #test_camilia

    Naše testovanie CAMILIE je pomaly na konci... Som zaň nesmierne vďačná. Camilia s nami chodí úplne všade. Je to veľký pomocník hlavne keď malá zrovna nemá náladu kvôli zúbkom. A že tých chvíľok je. 🙈
    V každom prípade môžete sa tešiť na recenziu odo mňa na celé testovanie Camilie. Malá si dala na noc Camiliu a šla spinkať. Dnes bol na zúbky veru ťažký deň.
    Ale beriem to pozitívne... Ešte 9 zúbkov a máme to za sebou 💪
    #test_camilia

    Testovanie Kamilky je skoro na konci 😊 Budúci týždeň napíšem recenziu ako táto vodička fungovala u nás. Peknú nedeľu ❤

    #test_camilia

    alantroj
    Správa bola zmenená    25. apr 2020    

    Odporúčam Camiliu?
    Äno.
    Prečo ?
    Pre toto.

    #test_camilia

    Hanči sa dnes nečakane zobudila so zlou náladou😔.

    Kauza👉ZUBY🦷.

    A tak som zmenila taktiku a Camiliu som jej dala ráno miesto večera.
    Slintanie a žužlanie všetkého pokračovalo celý deň, ale už s úsmevom a to je základ🙏.

    #test_camilia

    Polku testovania CAMILIE mame za sebou. Stala sa našou najlepšiu kamarátkou 🙈 Všade musí ísť s nami. Som rada že sme našli niečo čo nám zaberá na to trápenie zo zúbkov ☺️
    #test_camilia

    Pred spaním si dáme Kamilku, aby nás nedráždili zúbky 😊

    #test_camilia

    Ne-ve-rím, Hanči niečo chuti a nevyplúva to🙏.

    Nie je to síce prikrm, ale Camilia😉.

    Aplikácia je úplne super, Hanči by si ju najradšej sama vytlačila do úst, ale ešte nemá takú silu, tak mamina pomáha.

    Dávame ju každý večer pred spánkom a hlásim už 2 prespaté celé noci bez nočných vykríkov od bolesti🙏Klop, klop🤫.

    #test_camilia

    CINKLO TOO, konečnee !!! 🙏
    Poteší sa každá mama, keď sa zúbok prereže ( u nás dnes zub č.3)
    Z príznakov u Lujzy vedie hryzenie, úplne všetkého.
    Svoje ruky, nábytok, topánky, moje kvety, batéria vo vani. Vyberavá veru nie je.
    Aké príznaky má tvoje 👶 dieťa ?
    A ) SLINTANIE
    B) HRYZENIE
    C) OPUCHNUTÉ ĎASNÁ
    D) NERVOZITA
    Alebo niečo iné? Napíš mi.
    #test_camilia

    (2 fotky)

    #test_camilia

    Stop boľavým zúbkom?

    Verím tomu a ideme s Lujzou na to...
    Prvý úspech - vypije to bez problémov, chutí jej a ľahko sa dávkuje...
    Druhý - v noci nerobila 3 hodiny v kuse ach au au...náhoda? Uvidíme. Testujeme ďalej a podám správu

    Tak naše testovanie CAMILIE začalo veľmi zhurta 🤦‍♀️😁
    Cez deň sa to ešte zvládnuť dá, no v noci keď je malá hore každých 15 minut (doslova), tomu treba pomôcť. Zdá sa, že nám CAMILIA výborne zaberá a malá sa potom aspoň trochu ukľudní. 🙏 Som zvedavá, či nám zaberie aj pri teplote a iných príznakoch zúbkov.

    A aké máte skúsenosti s CAMILIOU vy? Zabrala pri teplotách a iných príznakoch?

    #test_camilia

    Hanči sa derie na svet prvý zub 🦷 a rozhodli sme sa, že aj toto zvládneme s úsmevom.

    Pomáhať nám bude Camilia🙏.

    Máte skúsenosť❓

    #test_camilia

    Včera nám volal kuriér a priniesol nám balíček. 🙂 Malá sa doň samozrejme hneď pustila. 😁 Som veľmi rada že nás vybrali na testovanie úžasnej veci- CAMILIA, ktorá pomáha detičkám pri prerezávaní zúbkov. Naša malá si zúbky patrične odtrpí, preto nám toto testovanie veľmi pomôže. A už sme ho aj začali túto noc. 😅
    #test_camilia

    Tak aj nás dnes potešil tento milý balíček a tešíme sa na testovanie ♥️

    #test_camilia

    Ak sa vaše dieťatko počas prerezávania zúbkov trápi a nie je vo svojej koži, trápite sa, pochopiteľne, aj vy. Ako sa snažíte zmierniť nepríjemnosti s prerezávaním zúbkov? 🙂

    a) Masážou ďasienok
    b) Hryzadlami
    c) Chladením
    d) Volím aj voľnopredajné prípravky a lieky
    e) Moje dieťatko nemá ťažkosti

    Prispejte svojou odpoveďou, za ktorú vám pošleme 3 srdiečka ❤ A potom sa nezabudnite zapojiť do testovania homeopatického lieku Camilia, ktorý sa postará o úsmev na perách vášho drobca: https://www.modrykonik.sk/blog/konik_testuje/article/vase-skusenosti-s-homeopatickym-liekom-c-3z7wn6/ 🙂

    #test_camilia

    konik_testuje
    30. mar 2020    Čítané 8488x

    Vaše skúsenosti s homeopatickým liekom Camilia

    Ako čas plynie, dieťatko rastie a napreduje. Dôležitým míľnikom na ceste bábätka je jednoznačne prvý zúbok. Prerezávanie zúbkov je však pre mnohé bábätká i mamičky neľahkým obdobím. Ako pomôcť svojmu drobcovi a postarať sa o to, aby bolo „zúbkovanie“ radostné? 

    Čo budeme testovať

    Prerezávanie zúbkov je pre rodičov významnou udalosťou, ktorú však každé dieťatko prežíva inak. Niektoré detičky zvládajú toto obdobie bez výrazných zmien či problémov. No iné detičky vie poriadne potrápiť. Prerezávanie zúbkov so sebou môže niesť nepríjemnosti ako opuchnutie ďasienka, nepokoj, slinenie, podráždenosť, zníženie imunity či iné zmeny správania. Na tieto nepríjemnosti a ťažkosti je tu však praktické riešenie. Camilia sa postará o to, aby bolo „zúbkovanie“ radostné. Pôsobí komplexne na lokálne aj celkové príznaky spojené s prerezávaním zúbkov: 

    • bolesť, horúčka, podráždenosť a nepokoj vyvolané bolesťou z prerezávania zúbkov - Chamomilla vulgaris 9 CH (Rumanček pravý)
    • bolesť a zápal ďasien - Phytolacca decandra 5 CH (Líčidlo americké)
    • hnačky spojené s prerezávaním zúbkov - Rheum 5 CH (Rebarbora)

    Ide o bezpečnú a prírodnú liečbu, bez lokálnych anestetík a konzervačných látok. Aplikácia je veľmi jednoduchá a praktická, aby ste vášmu drobcovi mohli uľaviť od nepríjemností rýchlo a efektívne. Keďže nie je potrebné dotýkať sa boľavého ďasienka, aplikácia je sterilná a hygienická. Stačí, ak jednorazovú plastovú ampulku vytlačíte priamo do úst dieťatka. Liek sa vstrebe cez sliznicu, pôsobí protizápalovo a prináša rýchlu úľavu. Camilia tak neprináša úľavu iba dieťatku, ale aj vám. Pretože pre každú mamičku je najdôležitejšie to, aby videla svoj malý poklad spokojný a s úsmevom na perách. 

    Koho hľadáme

    Na toto testovanie hľadáme 10 malých drobcov, ktorých trápi prerezávanie zúbkov, a, samozrejme, ich šikovné maminy. Mamičky, ktoré sa do testovania zapoja, by mali byť rozumné, racionálne zmýšľajúce a otvorené homeopatii. Mali by pristupovať zodpovedne k materstvu a k životu samotnému. Mali by to byť akčné mamičky, ktoré nám ochotne priblížia celé testovanie nielen svojimi postrehmi a objektívnymi pozorovaniami, ale aj fotografiami. 

    Ako sa zapojiť

    Máte doma malého drobca, ktorého trápia zúbky? Nie je vo svojej koži, hryzie všetko, čo sa mu dostane do rúk a veľa toho nepospí? Ak mu chcete pomôcť a zapojiť sa do testovania prípravku Camilia, stačí, ak zanecháte pod týmto článkom komentár. Napíšte nám, aké prejavy spojené s prerezávaním zúbkov sa objavujú u vášho dieťatka. Taktiež nám prezraďte, ako sa mu snažíte v tomto bolestnom období pomôcť. Taktiež nezabudnite spomenúť vek vášho malého pokladu. 

    Zapojiť sa môžete do nedele 5.4.2020. V priebehu týždňa potom vyberieme 10 mamičiek, ktoré budeme kontaktovať internou poštou a pomôžeme im, aby bolo ich „zúbkovanie“ bezproblémové 🙂

    Držíme palce a tešíme sa na vaše komentáre 🙂

    konik_testuje

    Moment, keď sa prereže prvý zúbok, je veru jedným z najvýznamnejších míľnikov v živote dieťatka 👶 Zalovte v pamäti – koľko mal váš drobec, keď sa mu prerezal prvý zúbok? 😉

    a) menej ako 6 mesiacov
    b) 6 až 12 mesiacov
    c) viac ako 12 mesiacov

    Za každú odpoveď vám pošleme 3 srdiečka pre radosť ❤

    Už budúci týždeň spúšťame testovanie, vďaka ktorému bude „zúbkovanie“ radostné 🙂

    #test_camilia