lulliky1
    Správa bola zmenená    26. júl 2021    

    #test_dm3
    Ahojte mamičky, nastávajúce mamičky a babičky. Zapojila som sa do DM testovania letnej kolekcie kozmetiky pre celú rodinu. Ako prvé vám pridávam foto výrobkov, ktoré začínam testovať. Je toho naozaj dosť tak priebežne budem pridávať svoje skúsenosti a pocity z testovania. Teším sa

    (2 fotky)
    lauruska1234
    10. aug 2016    Čítané 174x

    Naše testovanie DM III 🙂

    Ako prvé by som sa chcela veľmi pekne poďakovať spoločnosti DM a MK, že umožnili takéto testovanie produktov 🙂 #test_dm3

    Po prvý krát sa mi podarilo niečo vyhrať v súťaži a ešte dokonca aj v súťaži s DM, ktorú zbožňujem ako ja tak myslím, že aj synček a mužovi je to jedno-veď chlap :D

    Veľmi som sa potešila výhre, pretože niektoré produkty mám odskúšané ale niektoré som išla vďaka tejto kampani testovať prvýkrát. Niektoré produkty ma potešili a niektoré sklamali ale ako sa hovorí 100+udí 100chutí 🙂 tak sa poďme na to pozrieť:

    1.Bio Špaldové keksíky

    Na tieto keksíky som sa tešila, pretože mám veľmi rada všetko čo obsahuje maslo (aj pri varení ho všelikde dávam). Keksíky majú príjemnú maslovú vôňu a aj chuť (nie až tak prenikavú). Majú pekné zvieratkové tvary. Pre detičky ideálne na chrumkanie a brúsenie zúbkov, kedže píšu odporúčaný vek od 1roka a pre maminky ideálne večer k telke ;) ak by synček nemal ABKM ( alergiu na bielkovinu kravského mlieka) verte že dám mu ochutnať

    + nevtieravá maslová príchuť a aj vôňa

    + keksíky so špaldovej múky

    + akurát tvrdé na chrumkanie

    2.Balea olejový peeling

    Pre mňa sklamanie. Poďme na to od začiatku, ja ako laik som nikdy peeling do sprchy nepoužila takže som sa veľmi potešila, že niečo nové, čo nepoznám a môžem vyskúšať. Po otvorení čakalo na mňa prekvapenie- obe zložky boli oddelené a keďže doma nemám nič také ako nejakú špachtličku na takéto veci, tak som to zamiešala rukou a samozrejme, že niečo sa ušlo aj sprche. Ďalšie klamanie bol pre mňa návod / nepoužívam takéto veci takže neviem/. Nevedela som, či má pôsobiť aj peeling alebo stačí si prejsť po pokožke a opláchnuť a teraz čím opláchnuť, kedže je dosť mastný, či bude stačiť voda alebo sprchový gél. 

    + premastí aj pokožku

    +príjemná vôňa

    -nedostatočný návod

    - oddelené zložky

    3.Bio vegetariánska omáčka

    Na túto omáčku som sa tiež veľmi tešila, pretože manžel nemá rad v nej mleté mäso. Nachádzajú sa v nej kúsky paradajok, chuť je vyvážená a naozaj je to chutná omáčka a nie ako konkurenčné, ktoré už ani vo flaške nevyzerajú vábne. Velikánske plus je že ju netreba variť, ale stačí iba zohriať a rýchly obed alebo večeru máte hneď. Môže sa použiť na cestoviny, špagety alebo rozriediť a máte polievku prípadne na dochutenie jedál. 

    +výborná chuť-ako domáca

    +trvanlivá

    +stačí ohriať-netreba variť

    4.Balea sprchový gel šum mora

    Tento sprchový gél som mala momentálne aj doma popri ďalších 3 z uvedenej značky :D 

    Gél má zelenú farbu a konzistencia je akurát-ani riedky ani tuhý. Pení primerane. Je ideálny na tieto horúce dni. 

    Ak máte sprchový kút, verte že neostanete iba pri jednom namydlení. Má úžasnú vôňu, no škoda že neostane aj na tele. Mala som pocit, akoby mal aj chladivý účinok troška. 

    Ak máte radi spojenie vôni limetka+mäta tak sprcháč je ideálne riešenie pre vás  

    +úžasná vôňa

    +akokeby chladivý pocit

    +ideálne na leto

    -neostane voňať dlho na tele

    5.Balea tekuté penové mydlo

    Na mydielko som sa tiež tešila, pretože mám rada, keď mi po umytí ostanú voňať rúčky. A naozaj po tomto mydielku resp. pene ostávajú voňať. 

    Na rozdiel od klasických mydiel, toto je pena-áno pena ako v nákupných centrách. Ale musím povedať, že je to super, nakoľko nemusíte nejak extra zas mydliť ruky a mám ešte pocit, že vydrží dlhšie/netreba tak skoro novú. 

    Pri dávkovaní stačí jedno stlačenie a nie ako niekedy pri mydle, že treba viac. Vyjde vám akurátna dávka.

    +príjemná vôňa

    +dlho trvajúca 

    +stačí jedna dávka na umytie rúk

    6.DM Dontodent ústna voda pre deti od 6r.

    Táto ústna voda tiež nie je nič pre mňa, ale to iba preto, že je moc sladká.

    Obal má krásny upútajúci pre detičky.

    Vôňa je veľmi prenikavá jahodová. 

    Chuť je sladká až moc moc pre mňa. Mala som pocit, akoby som sirup mala v ústach. Ale zas keď má byť pre detičky tak beriem, že musí byť sladučká a taká aby chutila detičkám a boli ochotné a radi si vyplachovali ústa. Veľmi ma potešilo že je bez cukru a pritom je taká sladká. Mňa vôbec nezaštípala.

    + jahodová príchuť

    -veľmi sladké

    7.DenkMit Ultra sensitive prací gel

    Keďže sme akurát došli z dovolenky tak mi prišiel tento produkt veľmi vhod a a aj preto, pretože synčekovi ((10m) ešte periem v detskom tomto istom ale prachu). 

    Výhodou je, že je tekutý, takže je vhodný aj na krátke rýchle programy, nakoľko nie vždy sa poriadne stihne prach rozpustiť. Taktiež je výhodou, že je na farebnú bielizeň, tak človek by sa nemal báť vyblednutia oblečenia. 

    Prací gél by mal byť vhodný ako aj ich prach pre exzematikov, kedže je bez vône a parfémov a farbív. Farbu má bielu. Uvádzajú že je na 13praní pri 4.5kg náplni. 

    Gél mi vypral tak klasicky by som povedala. Niektoré škvrny ostali po príkrmoch ale niektoré staršie zmizli. Ja som bola spokojná

    + bez farbív a parfémov

    + vhodný pre exzematikov a babätká/novorodenci

    + vhodný na krátke programi

    - Bez vôňe

    8.Balea Micelárne obrúsky

    Tento produkt som tiež nikdy neskúšala predtým, takže pre mňa novinka

    Obrúsky sú vhodné na odličovanie a dokonca aj cez oči a neštípu, čo je veľké plus!

    Sú perfektné tiež na tieto horúce dni, keď máte pocit, že pot vám tečie po čele a potrebujete sa osviežiť, vtedy sú ako zázrak. Pleť vám schladia, osviežia, máte následne pocit vypnutej znovu naštartovanej pleti. Fakt top vec na tieto teplá. 

    +akurátne balenie

    +odlíčenie pleti a taktiež aj očí

    +pleť je osviežená, vypnutá, naštartovaná 

    9.Denk Mit dezinfekčný sprej

    Tento sprej prišiel ako rana z nebies 🙂 deň po dovolenke sme malému kúpili hračky nové tak sme mohli aj ihneď otestovať. 

    Na obale sa píše že zabíja 99,99% baktérií a všetkých pliag ďalších, čo je super pri dieťatku. 

    Dezinfekčný sprej sa stal náš pomocník na každodenné čistenie jed.stoličky a aj na čistenie detských hračiek.. ale tiež odtiaľ potiaľ, pretože úplná sterilita nie je vhodná. 

    Flaštička je malá šikovná

    + malá šikovná flaška

    +mal by zabíjať 99,99 % Baktérií, vírusov a húb

    - silná vôňa

    10.DM kandizovaný zázvor

    No keď som toto ochutnala tak som sa zatvárila veľmi zle :D Bol strašne ostrý, štipľavý no zléééééé.. prvé čo ma napadlo, zaliať horúcou vodou a spraviť si čaj a tak som aj spravila. No to sa už dalo ochutnať a aj piť  no ale doteraz neviem kam by som inak použila ten zázvor. Zatiaľ ostane odložený v skrinke a keď bude útočiť nejaká choroba, tak ho vytiahnem a myslím, že prežijem aj tú ostrú chuť potom 

    +likvidátor choroby

    - nejesť len tak, veľmi ostrý, štiplavý

    11. DM Bio ovocná šťava

    No tento džús vlastne stále neviem čo napísať. Pre mňa nič moc. Nechutil mi. 

    Ale kto má rád detské výživy určite bude chutiť. Prijde mi to ako detská redšia výživa, ktoré ja nemusím. Konzistencia je presne ako detská výživa a aj chuťovo mi ju úplne pripomínalo. 

    Zato ma prekvapilo zloženie, píšu: 63% jablková šťava, 25% banánová dreň a 10% broskyňová dreň, acelorová dreň a vanilka. Vanilku som žiaľ vôbec necítila. 

    Zloženie má naozaj veľmi dobré kvalitovo. 

    +zloženie

    - pripomínalo mi to detskú výživu

    12.Balea Men Sprchový gél 4v1

    Stále sa čudujem, čo som mohla očakávať od manžela, že mi povie :D otestoval a vraví mi: ako ostatné sprcháče :D no chlap, čo vám poviem. Tak som testovala ja :D

    Sprchový gél má peknú vôňu-takúto môžem 🙂 farbu má peknú zelenú. 

    Zdalo sa mi, že málo pení, ale to asi kvôli tomu, že je vhodný aj na holenie.

    Pokožka ešte dlho krásne voňala po okúpaní a aj osušení. Za mňa áno 

    + pekná prenikavá vôňa

    -málo pení

    13.Babylove detské lyžičky s teplotným senzorom 3ks

    Tieto lyžičky už používame nejakú dobu. Prvý krát keď som ich kúpila, som si nevšimla, že majú senzor a vedia sa sfarbiť, keď sa oteplia. Ich výhodou bolo, že môžu ísť aj do umývačky riadu. Tak som ich umývala ako som ich išla vybrať, všimla som si, že sú bez farby, tak som bola nahnevaná, že aký zlý výrobok a položila som ich na linku. Neskôr som sa vrátila a zistila, že lyžičky majú späť svoju farbu, tak som sa veľmi potešila, že asi nešlo o vadu výrobku a začala pátrať a vypátrala, že majú senzor. Našťastie počas krmenia synčeka sa mi nikdy nezafarbila lyžička, takže teplota pokrmov bola vždy v norme. Ohľadom lyžičky som počula, že niektorým maminám nevyhovuje pretože je dlhá ale ja v tom vidím práveže pozitíva, ak treba krmiť zo sklenej flašky je super pretože sa nezababrete (viď foto). Dá sa krásne držať aj napriek tomu, že bola vo fľaške opretá o hrdlo. 

    Je super, že v balení sú 3 a môžete si vybrať, akou budete krmiť vašu ratolesť. 

    Za mňa super vec 🙂

    +teplotný senzor

    +dlha rúčka

    Nakoniec by som sa chcela ešte raz poďakovať MK a DM za možnosť testovať a aj vám čitatelia, že ste si prečítali moju recenziu na niekoľko testovaných výrobkov 🙂

    carmen238
    7. aug 2016    Čítané 471x

    Testovanie výrobkov DM 🙂

    V  prvom rade sa chcem v mene našej rodiny poďakovať spoločnosti DM drogéria a Modrý koník za možnosť testovať výrobky DM drogérie 🙂 na testovanie sme sa samozrejme veľmi tešili a nevedeli sme sa dočkať kedy nám balík doručia. Po doručení balíka sa do rozbaľovania pustil Tobiasko 🙂 V balíku nás čakalo 13 výrobkov DM drogérie a pustili sme sa do testovania 🙂

    - ako prvé ma po otvorení balíčka oslovila maslová vôňa, vzhľad keksíkov, keďže každý má tvar zvieratka a chuť príjemná maslová. Nám veľmi chutili a určite si ich pri najbližšej návšteve DM drogérie kúpime 🙂

    2. Denkmit Colorwaschmittel Ultra Sensitive 1L

    - prací prostriedok na farebnú bielizeň čistí farebnú bielizeň a pritom neobsahuje vonné látky , farbivá a konzervačné látky. Veľmi dobrá znášanlivosť s pokožkou. Kombinuje veľmi účinnú praciu silu a redukuje tak vznik alergií. Prostriedok na farebnú bielizeň je vyvinutý v spolupráci s nemeckým spolkom alergikov a astmatikov a je dermatologicky testovaný. Ja som ho skúšala na farebnú bielizeň bez fľakov takže odstraňovanie fľakov neviem posúdiť, ale sklamalo ma, že nemá žiadnu vônu. S vypratím bielizne som bola spokojná, ale chýbala mi vôňa takže nás tento výrobok veľmi neoslovil, ale pre alergikov určite odporúčam. 

    3. Balea micelárne čistiace utierky pre citlivú pleť 25ks 

    - účinne čistia tvár, oči a pery od make-upu a prebytočného mazu. Sú s obsahom jemnej micelárnej vody bez obsahu alkoholu ( etanolu) a bez oleja. Obrúsky som testovala v nemocnici a ozaj som ocenila, že ich mám pri sebe, keďže občas bolo ťažké vstať z postele a utierky ma príjemne osviežili. Oslovila ma príjemná osviežujúca vôňa a pleť bola po ošetrení jemná a hydratovaná. Určite patria k mojim obľúbeným. 

    4. Balea olejový peeling so soľou z Mŕtveho mora a s vôňou citrónovej kávy 250ml

    -olejový peeling s ošetrujúcim olivovým, jojobovým slnečnicovým olejom a kofeínom zlepšuje vláčnosť pokožky a zároveň ju vyhladzuje. Pre potreby citlivej a namáhanej pokožky , obsahuje účinné látky ako ureu, zinok a horčík. Tento peeling určite odporúčam a to som ich vyskúšala už viac, ale po použití tohto peelingu som mala pleť sviežu a vláčnu, hydratovanú. 

    5. Balea tekuté mydlo penové "rajská záhrada" s vôňou rajských kvetov 250ml

    - mydlo s vyberanými účinnými látkami zachová prirodzenú hydratáciu vašej pokožky v rovnováhe. Svieža vôňa rozmaznáva vaše ruky deň čo deň. Najprv ma zaujal krásny farebný obal mydla a vôňa nesklamala, príjemná kvetinová vôňa a prekvapila ma príjemná pena 🙂 ešte som sa nestretla s penovým mydlom a pre synčeka je momentálne umývanie rúk veľká zábava práve s týmto mydlom 🙂 určite odporúčame vyskúšať

    6. DM bio kandizované kocky zázvoru 100g

    - zázvor očarí svojou jedinečnou , exotickou a ostrou korenistou chuťou. Kandizované kocky sú  chutný snack medzi hlavnými jedlami, sú ideálne na okorenenie dezertov, cukroviniek, sušienok a sladkých jedál. Ja zázvor nemusím a nedávala som veľkú šancu týmto kockám, ale chuť ma ozaj prekvapila. Určite odporúčam vyskúšať každému kto má rád zázvor 🙂

    7. Balea Men sprchovací gél Hydro Care + holenie 4v1 300ml

    -hidnotné zloženie a amarantovým olejom jemne očistí a ošetrí pokožku, je vhodný pre očistenie tela, tváre, vlasov a na holenie tela. Konečne sa k testovaniu dostal aj manžel 🙂 vyskúšal výrobok ako šampón a sprchovací gél a bol spokojný, mňa zase oslovila príjemná pánska vôňa. Určite odporúčame 🙂 

    8. Balea sprchovací gél "šum mora" s vôňou limetky a mäty 300ml

    - príjemná osviežujúca vôňa a odporúčam na sprchovanie počas letných horúčav, s týmto sprchovacím gélom vás čaká príjemné osvieženie. 

    9. Denkmit dezinfekčný sprej 250ml

    -odstraňuje 99,99% baktérií, húb a špeciálnych vírusov. Dezinfikuje obzvlášť rýchlo a spoľahlivo všetky umývateľné plochy ako textílie, pôsobí účinne proti baktériám, hubám a špeciálnym vírusom, ktoré spôsobujú napr. hnačkové ochorenia,chrípku, herpes, rubeolu,mumps alebo proti chrípkovým infektom. Sprej ponúka dodatočne ochranu pred chorobami a infekciami. Dezinfekciou vnútornej časti topánok môžete zabrániť opätovnej nákaze plesni na nohách. Nám prišiel tento sprej veľmi vhod, keďže synček prekonal virózu a tak sme ho vyskúšali na dezinfekciu matracov a gauča. Neskôr sme dezinfikovali aj wc a nočník. Táto dezinfekcia si ma získala a určite v našej domácnosti nesmie chýbať. Odporúčame 🙂

    10. Babylove detské lyžičky s teplotným senzorom 3ks

    - vždy sme tieto lyžičky chceli vyskúšať, ale keď bol synček menší tak ich v DM drogérii ešte nemali. Konečne ich máme 🙂 lyžičky sú v troch rôznych farbách a pri  horúcom jedle sa sfarbia na bielo. My s nimi momentálne papáme jogurty 🙂 pre menšie detičky ideálne.

    11. Dontodent Junior od 6rokov 500ml

    - ústna voda pre deti od 6.roka života je bez obsahu alkoholu (etanolu) a bez pridaného cukru. Je vhodná i pre nositeľov zubných stročekov. Ústna voda s chutnou príchuťou bobúľ. My sme o pomoc s testovaním poprosili neterku, keďže synček má len 2r. a 7mesiacov. Nemala žiadne výhrady, dokonca bola spokojná a ja som ju vyskúšala tiež,aby som mohla napísať túto recenziu. Oslovila ma sladká chuť a pre detičky odporúčam. Až bude synček starší určite ju vyskúšame. 

    12. DM bio bolonská omáčka 350ml

    - na slnku dozreté paradajky a čerstvo spracované bylinky robia z tejto omáčky jedinečný stredomorský chuťový zážitok. Chutí lahodne s cestovinami ako aj základ na paradajkovú omáčku na pizzu alebo paradajkovú polievku. My sme omáčku vyskúšali na špagety a penne cestoviny a pridali sme si aj nastrúhaný syr. Omáčka je ozaj chutná, paradajková a ja takéto omáčky milujem. Odporúčame vyskúšať.

    13. DM bio sladké ovocie s vanilkou 0,75L

    -jablková šťava s banánovou, broskyňovou , acerolovou dreňou a bourbon vanilkou. Kombinácia domáceho, exotického ovocia a pravej bourbon vanilky sa postará o jemný ovocný chuťový zážitok. Z priamo lisovanej, šetrne spracovanej šťavy sladkej výlučne z použitého ovocia. Oslovila nás príjemná sladká chuť a vôňa vanilky. Aj synčekovi veľmi chutil a má praktické malé balenie vhodné aj na cestu. Odporúčame vyskúšať.

    Ešte raz ďakujeme veľmi pekne za možnosť testovať tieto výborné výrobky 🙂 aj keď do DM drogérie chodíme už dlho aj tak sme nevyskúšali ešte všetky výrobky a sme radi, že sme aj takýmto spôsobom mohli vyskúšať ďalšie výrobky. Vďaka tomuto testovaniu sme získali opäť nové výrobky, ktoré v našej domácnosti určite nesmú chýbať. Veľké ĎAKUJEM DM Drogéria a Modrý koník 🙂

    DM bio sladké ovocie s vanilkou 🙂 jablková šťava s banánovou, broskyňovou, acerolovou dreňov a bourbon vanilkou - oslovila ma príjemná sladká chuť a vôňa vanilka 🙂 patrí už k našim obľúbeným džúsom a Tobiaskovi chutil tiež 🙂 #test_dm3

    karolin2
    6. aug 2016    Čítané 193x

    Testujeme DM produkty .......

                                                                      #test_dm3

    Takto sa to všetko začína a zároveň tu sa to všetko začína ..........

    a balíčkom, ktorý dorazil .......

    Testovanie sa môže začínať ................

    A V Š A K ....... v  prvom rade by som sa chcela poďakovať, že som dostala šancu, aby som mohla testovať. Som veľmi poctená, a aj šťastná, že som so svojim príspevkom zaujala.

    Ďakujem

    DM

    Koník_testuje.

    BALEA TEKUTÉ PENOVÉ MYDLO "RAJSKÁ ZÁHRADA"

    Neviem ako voňajú rajské kvety, ale toto ma úplne dostalo. Napriek tomu, že vôňu kvetov mám strašne rada, niektoré vône kvetov v kozmetických prípravkoch nepreferujem. 

    Pumpičku nastavím na správne miesto a po stlačení vyjde pena, ktorá sa krásne rozotiera na ruke.

    Výrobca neklamal, keď na obale uviedol „svieža vôňa“. Ruky sú hebké na dotyk a krásne voňajú aj po dlhšej dobe. Veľmi oceňujem hydratáciu rúk, ruky po umytí nie sú vysušené. Aplikácia obrázku je prenádherná, presne ako tento vtáčik, ktorý sa mi podarilo nejakým spôsobom vyfarbiť. Jedným slovom úžasná vôňa. Domov takéto mydlá nekupujem, kupujem také, ktoré každý člen z rodiny môže používať. A pre deti, tiež asi to nie je vhodné, hoci v tomto prípade mi asistovala moja staršia dcérka.

    dmBio KANDIZOVANÉ KOCKY ZÁZVORU

    Moja prvá skúsenosť s kandizovanými kockami zázvoru nebolo dosť dobrá, ktorú som dostala od manželovej mamy. Keď som ochutnala kocku zázvoru, nebolo to pre mňa nič príjemné, tá korenistá chuť mi vôbec nesadla, hoci zázvorový čaj vo vrecúškach mám strašne rada. V rámci testovania som dala týmto kockám opäť šancu. Nič nové. Na priamu konzumáciu u mňa vôbec neprichádzajú do úvahy, hoci ich využitie v kuchyni je rôznorodé a čo sa týka zdravia človeka neoceniteľné:

    • prináša úľavu a pomáha pri nachladnutí;
    • odporúča sa aj tehotným ženám pri nevoľnosti;
    • znižuje cholesterol;
    • zlepšuje činnosť srdca;
    • má protirakovinové účinky;,
    • pomáha pri chudnutí.

    Ale všetko s mierou ...........

    Tí, ktorí majú žalúdočné problémy, vredy, mamičky ktoré dojčia svoje deti .... pri týchto prípadoch čerstvý zázvor treba obmedziť, v prípade kandizovaných neviem posúdiť.

    Niekde som však čítala, že tieto kocky sú super do čaju. A ten, kto to písal, mal úplnú ale úplnú pravdu.

    Môžem Vás pozvať na šálku čaju ? ......

    Kocku zázvoru som nakrájala na menšie kúsky, zobrala vrecúšku pigi čaju, lebo ten som mala teraz doma, ale určite kúpim aj zelený. Zaliať vodou, plátok citrónu ....... a tadááá

    čaj je hotový ....

    A nakoniec vynikajúca správa - nie je konzervované oxidom siričitým. 

    BALEA MICELÁRNE ČISTIACE UTIERKY PRE CITLIVÚ PLEŤ

    Tieto čistiace utierky mi pripomenuli, ako ja sa vôbec o seba nestarám. Nepovažujem to nejak za potrebné počas materskej, rodičovskej dovolenky. Líčila som sa len vtedy, keď bola nejaká akcia. Ale mamka si dala tú námaha a sa nalíčila. A prišli na rad čistiace utierky. Po otvorení utierky krásne voňali. Krásne sa s nimi odličuje. Pleť je po vyčistení napnutá. Určite si k tomu zaobstarám aj micerálnu pleťovú vodu tejto fialovej farby. Toho roku nastupujem naspäť do zamestnania, takže budú mojou súčasťou. Určite odporúčam.

    BALEA SPRCHOVACÍ GÉL "ŠUM MORA" s vôňou limetky a mäty

    Zbožňujem vôňu citrusových plodov, takže tento sprchovací gél u mňa zabodoval. Po otvorení som si predstavila ako si ležím na pláži pri mori a vychutnávam si chladené mojito s kockami ľadu.

    Na tieto letné dni priam stvorené. Svieža vôňa. Len nemá dlhotrvajúci účinok. A ešte by som privítala tento sprcháč  krémovejší, ktorý by zároveň už počas sprchy dokonale hydratoval moju pokožku. Určite odporúčam pre tých, ktorí majú radi vôňu citrusových plodov tak ako ja.

    BALEA MEN SPRCHOVACÍ GÉL HYDRO CARE 4 V 1

    Po otvorení manžela zasiahla vôňa akoby éterických olejov. Veľmi dobre sa rozotiera po tele. Tento sprchovací gél ponúka bohatú možnosť pre mužov v používaní kozmetiky:

    • ako sprchovací gél;
    • ako šampón;
    • na holenie a očistenie tváre

    Bol spokojný. Jedine na holenie ho nevyužije, lebo používa elektrický strojček. Opakujem jeho slová :  „FAKT TO HYDRATUJE“. Manžel často bojuje s lupinami. Má suchšiu pokožku hlavy, zatiaľ je všetko OK.

    Troška som teraz už aj múdra. Musela som vyhľadať aký je to vlastne amarantový olej. Jeho využitie je všestranné, či už v kozmetike alebo v zdraví človeka:

    • chráni pečeň pred toxickými látkami;
    • znižuje riziko vzniku krvných zrazenín;
    • antibakteriálne a protizápalové účinky sa uplatňujú pri liečbe ženských gynekologických problémov;
    • pri bolestiach kĺbov.

    Obrázok kvetu, z ktorého sa produkuje tento olej mi pripomenulo, že aj naša babka kedysi tieto kvety mala v záhrade. Asi to boli tie. Aká náhoda.

    Takže muži, tým že budete používať tento sprchovací gél, robíte pre seba niečo dobré.

    BABYLOVE MASLOVÉ ŠPALDOVÉ KEKSY

        Na rad prišli aj tieto keksíky v podobe zvieratiek. Každé jedno zvieratko Vám môže porozprávať zaujímavý príbeh, či už mačička alebo kravička. Podľa mňa to bol správny výber, keď sa navrhovali tieto zvieratká. Detičky veľmi obľubujú práve tieto. Keksíky majú veľmi príjemnú vôňu. Zo sáčku sa nevalil na mňa žiaden zápach. Ja s dcérkami sme absolvovali ochutnávku už priamo v rámci výletu a ocko, keď prišiel z roboty.

        Každý člen na keksíky mal iný názor:

    Začnem najmladšou – trošku si zahrýzla a ostatné vrátila mamke. Možno bola až príliš najedená. Na druhý deň tiež mi odmietala, ale na tretí znovu ochutnávala (má 19 mesiacov).

    Staršia dcérka – jej chutili a vraj sú dobré (má 5 rokov).

    Ocko – sú príjemne, tvrdšie a aj chuťovo sú veľmi dobré.

    A nakoniec mamka – veľmi oceňujem tiež, že sú fajne chrumkavé, nerozplývajú sa hneď na jazyku, ale mne vadila v ústach príliš maslová príchuť. Troška by som z nej ubrala.

    DENKMIT ULTRA SENSITIVE TEKUTÝ PRACÍ PROSTRIEDOK NA FAREBNÚ BIELIZEŇ

    Pokožka detí je veľmi náchylná. Mamka mi vravela, že keď som bola maličká, zle som reagovala na jeden druh pracieho prostriedku, takže musela prestať ho používať. V rámci tohto testovania som vyskúšala Denkmit prací gél na farebnú bielizeň. Do práčky okrem detských vecičiek som pridala aj poťah z kočíka, ktorý moja mladšia dcérka bola taká šikovná a svojimi rúčkami zašpinila. Prala som pri 60 ˚C. Keďže sme boli po kiahňach použila som Denktmit dezinfekčný aviváž. Poťah po vypratí bol bez fľakov. Na ostatných detských vecičkách som nezbadala nijaké zmeny. Vôňa pracieho prostriedku je neutrálna. Keďže prádlo po deťoch zvykne byť obzvlášť špinavé postupovala som podľa návodu zvolila typ vody stredne tvrdá, takže 2,5 vrchnáčikov. Veci boli krásne vypraté, ako som už spomínala, nezbadala som žiadne zmeny. Špina sa viac ukazuje na svetlých vecičkách našich detičiek.

    Keďže je to o testovaní vyskúšala som aj na bielu, resp. svetlejšiu bielizeň, tričko fľakaté, ponožky pokreslené fixkou. Pranie prebiehalo pri 30 ˚C. Fľaky vyšli a aj z ponožiek zmizla fixka. Z uteráčika fľaky nezmizli, tomu sa nečudujem, lebo ani pri mojom overenom nevyjdú a predtým ich musím namáčať. Teraz tie veci až také fľakaté a špinavé neboli.

    Pri nízkych teplotách periem iba paplóny a vankúše,  s programom ručné pranie, aby sa vnútro nezničilo praním, ale to je iba moja domienka. Zvlášť prací prostriedok na farebnú bielizeň nekupujem. Používam iba jeden druh aj na bielu aj na farebnú bielizeň. Prášok používam do práčky pri 60 ˚C, pri 30 ˚ C prací gél. Keď nemám veľa vecičiek periem ručne, použitím gélu, lebo moje ruky zle reagujú na prášok. Do pol roka som prala detské vecičky zvlášť, po pol roku už spolu s našimi oblečeniami. Pracie prostriedky nezvyknem meniť, z vlastnej skúsenosti, lebo keď sa deti vyhádžu, alebo sa im začne pokožka šupinatieť, jedna z otázok kožnej znie „Menili ste prací prostriedok?“

    Ja naďalej zostávam verná pri svojom pracom prostriedku, ktorý môžem použiť jednak na farebnú aj bielu bielizeň – detský prací prostriedok – sensitive, ktorú zároveň používam aj pri našich oblečeniach. Len na vlnu mám osobitne Denkmit tekutý prací prostriedok na vlnu, ktorý má veľmi príjemnú vôňu. Inak stojí to za vyskúšanie.

    dmBio SLADKÉ OVOCIE S VANILKOU

    Jablková šťava s banánovou, broskyňovou, acerolovou dreňou a bourbon vanilkou. Veľmi príjemný nápoj. Fajne hustý a fajne dužinatý. Tento nápoj ulahodil každému z nás. Keďže bol strašne hustý, do pohárov som pridala kocky ľadu. Ako sa ľad pomaly roztápal, nápoj bol pre každého z nás ešte lahodnejší. Pre najmladšiu dcérku som zriedila vodou. Naraz mi vypila až 200 ml (má 19 mesiacov), tak jej to chutilo. V nápoji prevláda najviac chuť banánu a broskyne, ktoré prebíjajú ostatné chute v ňom. Vďaka tomuto nápoju som spoznala aj acerolovú dreň a tá je strašne bohatá na vitamín C. Vyzerajú ako čerešne. Tomuto nápoju som v predajni DM vôbec nevenovala pozornosť, určite pôjdeme po ďalšiu a pozrieme sa na ostatné, ktoré sú v ponuke.

    dmBio VEGETARIÁNSKA BOLOŇSKÁ OMÁČKA

    Strašne mám rada boloňskú omáčku, ale neviem ju pripraviť. Keď sme chodili zo zamestnania na obedy v rámci obedového menu, keď boli  v ponuke boloňské špagety, hneď som si ich dopriala, a lasagne tiež. Oregano patrí medzi moje obľúbené korenie, ktoré dávam na pizzu, tú veľmi často robievam doma. Keď sa mi dostala do ruky fľaša boloňskej omáčky, hneď som vedela na čo ju použijem. Jeden deň som robila pizzu, kde som použila 1/3 a 2/3 som použila na špagety. Pizzu sme ešte obohatili s kuracou šunkou a pre špagety sme pripravili mäsový základ. Jedine menšia mi jedla špagety, väčšia odmietala, chcela len také, ako im pripravujú v škôlke s kečupom a so syrom. Jedine ja s manželom si doprajeme príležitostne takéto polotovary. Omáčka chuťovo bola celkom fajn, len o trošilinku mohla by byť sladšia. Cítiť kyslejšiu chuť paradajok. Ale my sme si dopomohli a pridali troška kečupu. Je to veľmi praktické, keď chcete rýchlo pripraviť jednoduché a rýchle jedlo.

    BABYLOVE DETSKÉ LYŽIČKY S TEPLOTNÝM SENZOROM

    Toto je prekvapujúce. Lyžičky, ktoré menia farbu, keď sa dostanú do styku s horúcim jednom. Wau. Umelých lyžičiek máme doma rôzne. Kupovala som ich ešte, keď staršia dcérka bola menšia. Jednu s menšou rukoväťou, druhú s dlhšou. Na prvé príkrmy ako stvorené, sú veľmi osvedčené a aj praktické, keď niekam cestujete, ja ich nosím so sebou stále. Pri deťoch sa veľmi zídu. Ja ich tiež používam, keď dostanem chuť na jogurt. Keď staršia dcérka uvidela, že je tam lyžička fialovej farby, veľmi sa potešila, je to jej obľúbená farba. Keď však dieťa začne samostatne jesť polievky a hlavné jedlá, už ich potom treba zameniť na detské príbory.

    DENKMIT DEZINFEKČNÝ SPREJ

    Všade dobre doma najlepšie, hlavne s týmto sprejom. Už neoceniteľná súčasť našej domácnosti. Hneď som sa vrhla, na čo som len mohla, pracovná doska v kuchyni, WC, kočík, ale ten som troška prešla aj s vlhkou handričkou. Odporúčam, odporúčam.

    BALEA OLEJOVÝ PEELING SO SOĽOU Z MŔTVÉHO MORA  a s vôňou citrónovej trávy

    Najprv deti som okúpala, a až potom som sa dostala na rad aj ja. Protišmykovú podložku sa mi po deťoch nechcelo vyberať. A veľmi dobre som to spravila. Keďže peeling obsahuje veľké množstvo oleja. Po otvorení ma prekvapila krásna citrónová vôňa, nevtieravá. Morskú soľ s olejom bolo treba premiešať. Najprv človek má pocit akoby po sebe šúchal šmirgľový papier ale po osprchovaní ten príjemný pocit hebkej pokožky sa nedá opísať. Určite odporúčam.

    DONTODENT JUNIOR ÚSTNA VODA

    Veľmi oceňujem, že je bez cukru. Moja dcérka síce nemá ešte 6 rokov, má len 5, ale pod mojim dohľadom krásne si vedela vypláchnuť svoje ústa. Bola sama so sebou spokojná. Chuťovo sa jej to veľmi ľúbilo, pre ňu po jahodách. Pre nás s ockom to bolo veľmi prisladké.

    ĎAKUJEME

    MODRÝ KONÍK_TESTUJEME

    DM.... TU SOM ČLOVEKOM JA

    Balea sprchovací gél ,,šum mora" s vôňou limetky a mäty je príjemným osviežením počas letných horúčav, mňa oslovila príjemná citrusová vôňa 🙂 #test_dm3

    Manžel mal možnosť testovať Balea Men sprchovací gél Hydro care + holenie 4v1. Gél je vhodný pre očistenie tela,tváre, vlasov a na holenie tela. Manžel bol s testovaním spokojný a mňa oslovila príjemná pánska vôňa 🙂 #test_dm3

    Balea DM olejový peeling so soľou z Mŕtveho mora a s vôňou citrónovej trávy obsahuje olivový, jojobový slnečnicový olej a kofeín a zlepšuje vláčnosť pokožky a zároveň ju vyhladzuje, čo potvrdzujem keďže mám momentálne suchšiu pleť a po použití peelingu bola moja pleť príjemne osviežená a hydratovaná 🙂 za mňa určite áno #test_dm3

    Ked ma premoze chut na nieco sladke, nech je to aspon vitaminova bomba 😋😅👸🏻🍸🍾 #test_dm3

    Vyskúšali sme aj detské plastové lyžičky DM s teplotným senzorom, ktoré pri vysokej teplote zmenia farbu na bielo. Vždy sme ich chceli vyskúšať, ale kým bol synček maličký tak ich v DM ešte nemali 🙂 určite odporúčame a my s nimi momentálne papáme jogurty 🙂 #test_dm3

    suzinka1608
    4. aug 2016    Čítané 223x

    Testujeme DM výrobky 3

    V prvom rade ďakujem šťastene alebo tomu hore, či vlastne koníku, že som mala možnosť zapojiť sa do testovania DM výrobkov teda do #test_dm3!

    Balíček dorazil 22.07.2016 a ja som mala možnosť otestovať nasledujúcich 13 produktov:

    1. dmBio sladké ovocie s vanilkou 

    2. dmBio vegetariánska boloňská omáčka 

    3. dmBio kandizované kocky zázvoru 

    4. babylove maslové špaldové keksy 

    5. babylove detské lyžičky s teplotným senzorom 

    6. Balea micelárne čistiace utierky pre citlivú pleť 

    7. Balea tekuté penové mydlo 

    8. Denkmit ultra sensitive tekutý prací prostriedok na farebnú bielizeň 

    9. Balea sprchovací gél „Šum mora“ s vôňou limetky a mäty

    10. Balea olejový peeling so soľou z Mŕtveho mora a s vôňou citrónovej trávy 

    11. Denkmit dezinfekčný sprej 

    12. Dontodent Junior ústna voda 

    13. Balea Men sprchovací gél Hydro Care 4 v 1 

    Azda mi prepáčite, alebo vy bežní smrteľníci oceníte, že som sa trošku zahrala na priemyselnú špionáž a predstavila vám hneď aj ceny týchto výrobkov v DM. A vlastne ľudia v DM musia byť happy, pretože ma táto malá špionáž stála takmer 30€ dodatočný nákup 😀 No vieme ako to v živote chodí, podstatná položka pri našom rozhodovaní v živote je CENA. Ospravedlňujem sa, ak by ceny neboli presné a zlyhala moja fotogenická pamäť 😉

    1. dmBio sladké ovocie s vanilkou – jablková šťava s banánovou, broskyňovou, acerolovou dreňou a bourbon vanilkou. Tento džúsik padol u nás ako prvý. Príjemná hustá konzistencia a super zloženie spôsobila delikátne potešenie chuťových pohárikov a s kockami ľadu parádne osviežila dušu i telo 🙂 Odporúčam ako pravé letné občerstvenie, prípadne ako desiatku, či olovrant. Osobne som bourbon vanilku nepocítila, no ani to neubralo na delikátnej chuti. 

    cena nápoja: 2,49€

    2. dmBio vegetariánska boloňská omáčka – túto chuťovku som si nechala ako poslednú. Omáčka má krásnu vôňu, opäť super zloženie a ešte lepšiu chuť. Osobne mi v nej ozaj nič nechýbalo a potešili ma v nej viditeľné a citeľné kúsky zeleniny. Výborná vecička k rýchlemu obedu, keď nie je chuť alebo čas variť. Proste MŇAMKA!!! 

    cena omáčky: 2,29€

    3. dmBio kandizované kocky zázvoru – zázvor bol balíček, ktorý som otvorila ako prvý a hneď aj ponúkla znáych okolo. Samostatný zázvor nám nechutil, bol príliš sladký a štipľavá chuť dorazila o niečo neskôr. Určite ho vyskúšam ešte do nejakého koláča alebo čaju, no zatiaľ nás neočaril ☹

    cena výrobku: 1,99€

    4. babylove maslové špaldové keksy – keksy vhodné pre deti od 1 roku veku testoval môj 10mesačný syn ale samozrejme i ja 🙂 aj napriek tomu, že k nám dorazili dosť popučené, zopár z nich sa zachovalo v celku a tu oceňujem hneď krásny dizajn zvieratiek a hneď teda aj možný edukatívny účel. Sušienky majú príjemnú maslovú chuť a vôňu a neviem si pomôcť, ale mne pripomínajú cesto v cheescaku 🙂 Myslím, že pre 10mesačné dieťa sú dosť tvrdé, ale zároveň mínusom je obal. Bolo by super keby bol znovuuzatvárateľný nakoľko sušienky "na vzduchu navlhli" sú už pre synčeka mäkké no zase už stratili na tej krásnej vôni a chuti. No určite ich zaradíme do nášho nákupného zoznamu. Sú vhodné ako občerstvenie medzi hlavnými jedlami, alebo ako príloha k ovocnému príkrmu. Zloženie majú celkom fajn a sú celozrnné 😉 

    cena výrobku: 1,49€

    5. babylove detské lyžičky s teplotným senzorom – Balenie obsahuje 3 ks umelohmotných lyžičiek, konkrétne tri pekné farby: zelená, modrá a ružová resp. fuchsiová. Sú vhodné pre deti od 6. mesiacov veku sú bez obsahu BPA a ftalátov. Je možné ich umývať v umývačke riadu. S lyžičkami som maximálne spokojná, keď je jedlo príliš horúce sfarbia sa úplne na bielo, ak je jedlo studené sú vo svojej pôvodnej farbe a keď je jedlo teplé sfarbili sa jemnulilinko. Lyžičky nám vyhovovali veľkosťou, tvarom aj miestom svojho ťažiska. Za mňa a môjho 10mes. syna - konečne normálna veľkosť lyžicky, kedy mu príkrm nemusím davať na 100x 😉 Určite si nájdu miesto v každej domácnosti s malými deťmi. 

    cena výrobku: 2,29€

    6. Balea micelárne čistiace utierky pre citlivú pleť – tento produkt rozhodne pripisujem na môj shopping list. Utierky s obsahom jemnej micelárnej vody, bez obsahu alkoholu a bez oleja? čo viac si priať - all in one a dokonca účinné!! Očistia tvár, oči a pery od make-upu a prebytočného mazu. Jedna utierka mi každý večer zachránila život a tiež môjmu synovi čakajúcemu na kojenie 🙂  Veľmi praktické na cesty a dovolenky, čo zachráni kopu miesta v batožine. Pre mňa ozaj top produkt, pokožka zostáva čistá bez lepkavého pocitu. Len svieža, proste fresh a zase raz špata 😀

    cena výrobku: 1,89€

    7. Balea tekuté penové mydlo – tekuté penové mydlo s vôňou rajských kvetov : má príjemnú vôňu, ľahké dávkovanie, hravý obal. Pre lenivcov ako stvorené! Kliknúť, rozotrieť po rukách a hotovo 🙂 ruky ostávajú čisté, hydratované a voňavé. Čo dodať?pomer cena a kvalita na 1***

    cena výrobku: 1,49€

    8. Denkmit ultra sensitive tekutý prací prostriedok na farebnú bielizeň – tááák tento produkt mňa veľmi neoslovil. Určite ako veľké plus je fakt, že je vhodný pre alergikov a astmatikov, no jenoducho tým že je bez akejkoľvek vône mne neulahodil. Keď mi prádlo nevonia, mám pocit akoby ani čisté nebolo. Takže za mňa nie, tento produkt si ja osobne už nekúpim. Taktiež kraťasky v ktorých malý štvornožkoval kade-tade sa nevyprali úplne do čista, čo je ďalšie mínus. Taktiež objem 1liter je pre množstvo prádla, ktoré vyperiem nedostačujúci. Bohužiaľ toto mňa a moju rodinu neoslovilo.

    cena výrobku: 2,99€

    9. Balea sprchovací gél „Šum mora“ s vôňou limetky a mäty - svieža vôňa, pomer kvality a ceny fajn! ja nie som na sprcháče nejak extra náročná, má príjemnú konzistenciu, pekne vonia, ľahko sa zmýva dole.Vôňa limetky a mäty veľmi vhodná a príjemná na horúce letné dni.  Za mňa palec hore.

    cena výrobku: 0,99€

    10. Balea olejový peeling so soľou z Mŕtveho mora a s vôňou citrónovej trávy – pri tomto produkte som si povedala: Ó bože, tak toto áááno!! áno! a ešte raz áno! olejový peeling s ošetrujúcim olivovým, jojobovým, slnečnicovým olejom a kofeínom; obsahuje účinné látky ako ureu, zinok a horčík.Produkt mal mierne oddelenú olejovú časť od tej tuhej takže je vhodné si to pekne premiešať a potom aplikovať na namáhanú pokožku. Poviem Vám prsia kojacej matky dávno nezažili tak blažený pocit, vypnutie pokožky a ten olejový filter čo na nej potom ostal - hladká jedna báseň! Toto je za mňa NAJ TOP produkt tejto 13stky! Jednotka na mojom DM Shopping liste.

    cena výrobku: 3,09€

    11. Denkmit dezinfekčný sprej – ďalšia MUST HAVE vec! odstraňuje 99,99 % baktérií, húb a špeciálnych vírusov(to teda dúfam, túto vlastnosť som nemala možnosť overiť). Tento produkt má v závere jemnú citrusovú vôňu, ľahko sa aplikuje a ja veľmi oceňujem používať to ako sprej do topánok - o.i. ďalej veľmi rada dezinfikujem pracovnú dosku v kuchyni, hlavne po práci s mäsom. Za mňa ÁNO! Topánočky ostali voňavé a zatiaľ som necítila manželove nohy po nočnej 🙂 

    cena výrobku: 2,15€

    12. Dontodent Junior ústna voda – vhodná pre deti od 6 rokov. Bez obsahu alkoholu a bez pridaného cukru, vhodná i pre nositeľov zubných strojčekov. Keďže nemám dieťa nad 6rokov, túto ústnu vodu som otestovala ja. JA veľká milovníčka sladkého som ale po tejto ústnej vode cítila na jazyku niečo veľmi vtieravo sladké. Neviem čo by povedali na to deti - no za mňa dávam Nie. Ústnu vodu som posunula kolegynke, ktorá má deti nad 6rokov. Ako plus dávam že táto voda obsahuje fluorid sodný 😉 a ešte ma pri nej teda pobavil preklad do slovenčiny, resp. možno fakt u nás má uzáver len 10ml 😀

    cena výrobku: 1,39€

    13. Balea Men sprchovací gél Hydro Care 4 v 1 – hodnotné zloženie s amarantovým olejom jemne očistí a ošetrí pokožku a chráni ju pred vysušením. Vhodný pre očistenie tela, tváre, vlasov a na holenie tela. Kedže toto testoval môj manžel, a on je ako asi každý chlap skúpy na slovo - dozviete sa len to že je to bežný sprchový gél, ničím extra výnimočný. Spĺňa svoj účel 4v 1 a to je to hlavné - alebo aj dostatok muziky za málo peňazí 😉

    cena výrobku: 0,99€

    10 z 13  testovaných výrobkov si svoje miesto v našej domácnosti určite nájde. A tak ďakujem #konik_testuje a #dm za možnosť  všetky tieto výrobky vyskúšať a podeliť sa s vami s mojimi subjektívnymi pocitmi z nich. Dúfam, že sa vám moja recenzia páčila, a že sa mi opäť niekedy pošťastí otestovať ďalšie produkty. 

    dankaa78
    4. aug 2016    Čítané 172x

    Dm test 🙂

    Čo sme testovali a stále testujeme :

    dmBio sladké ovocie s vanilkou – nebezpečne božská jemná jablková šťava s banánovou, broskyňovou, acerolovou dreňou a bourbon vanilkou.Hneď po odhalení, putovala do chladničky a musím povedať,že sa oplatilo čakať - vychladená chutí naozaj lahodne.Ako domáca🙂 Odporúčam ale chýba mi väčšie balenie🙂

    dmBio vegetariánska boloňská omáčka – po odhalení,som hneď okoštovala,síce píšu,že má prejsť varom,ale nedalo mi...čo vám poviem,chuť ako mäsová zmes! Odporúčam ale chýba mi väčšie balenie🙂

    dmBio kandizované kocky zázvoru – po odhalení a ochutnaní veľmi silný gastro zážitok - intenzívna chuť zázvoru,deťom nechutil ale perfektný vitamínový doplnok pre všetkých. Odporúčam!

    babylove maslové špaldové keksy – po odhalení sme spraskali celá rodina skoro celé balenie naraz - jemná maslová chuť, primerane sladká,takmer ako domáce pečivo🙂 Najmladšej veľmi chutili .Odporúčam!

    babylove detské lyžičky s teplotným senzorom – Perfektný pomocník do kuchyne pri servírovaní jedla.Ak je jedlo príliš horúce, lyžička sa zafarbí na bielo - do pár sekúnd.Odporúčam!

    Balea micelárne čistiace utierky pre citlivú pleť – takmer sa mi minuli😀 Odstránia makeup, často som použila aj na očistenie tváre a rúk len tak na osvieženie aj našim dievčatám. Príjemne voňajú.Odporúčam!

    Balea tekuté penové mydlo – tak nežné k mojim rukám,že nepotrebujem žiaden krém na ošetrenie.Deti si umývajú ruky s radosťou - obrovská zábava s penou na rukách...A tá vôňa,bože!Odporúčam!

    Denkmit ultra sensitive tekutý prací prostriedok na farebnú bielizeň – účinne čistí farebnú bielizeň a pritom neobsahuje vonné látky, farbivá ani konzervačné látky.Ideálny na ručné pranie jemného spodného prádla a ja ho používam na preplach dcérinych plaviek,kedže závodne pláve -stačí veľmi malé množstvo do umývadla- intenzívny účinok.Odporúčam ale chýba mi vôňa🙂

    Balea sprchovací gél „Šum mora“ s vôňou limetky a mäty - jednoducho exotika ako vyšitá! Všetci sa ním umývame...Odporúčam!

    Balea olejový peeling so soľou z Mŕtveho mora a s vôňou citrónovej trávy – zaujímavá vôňa citrónovej trávy a intenzívna morská soľ -pokožka je prekrvená a vláčna ale...odporúčam ale olejová prísada mi nesedí...vo vani to bolo ako na kĺzačke😀

    Denkmit dezinfekčný sprej – odstraňuje 99,99 % baktérií, húb a špeciálnych vírusov.Na tento prípravok naozaj nedám dopustiť...ja ďakujem @acernas ..po odhalení hneď smer wcko a dezinfekcia prkienka a vôbec ostatné wc záležitosti o🙂 Inak používam na dezinfekciu nočníka ... vane ...len nastriekam a necham uschnúť .Odporúčam ale chýba mi väčšie balenie 🙂

    Dontodent Junior ústna voda – vhodná pre deti od 6 rokov. Po odhalení sme "ochutnali" spolu s dcérou ... "mami,tá chuť mi nesedí" ...Odporúčam ale prijali by sme zmenu chuti🙂

    Balea Men sprchovací gél Hydro Care 4 v 1 – že vraj pre muža ...ako prvá som otestovala a musím sa priznať,že som príjemne prekvapená...veľmi praktické holenie aj pre nás ženy😀 Odporúčam ale je aj verzia 4 v 1 aj pre ženy? 🙂

    Ďakujeme @konik_testuje 🙂

    https://youtu.be/bPE3pZJbi6w

    Testovali sme aj DM bio kandizované kocky zázvoru 🙂 ja zázvor nemusím, ale tieto kocky mi chutili a manžel si ich zamiloval 🙂 #test_dm3

    Obedovali sme špagety a penne s DM bio vegetaríanskou bolonskou omáčkou 🙂 ja všeobecne môžem akúkoľvek omáčku, bežne používame morca dellu, ale aj táto bio omáčka nám zachutila takže sa k nej určite vrátime 🙂 #test_dm3

    Táto dezinfekcia prišla na testovanie práve vhodný čas keďže synček prekonal virózu a ja som potrebovala vyčistiť a dezinfikovať pozvracané matrace a gauč. Ničí 99,99% baktérií, húb a špeciálnych vírusov, ktoré spôsobujú napr.hnačkové ochorenia, chrípku,herpes,rubeolu,mumps. U nás doma si našla táto dezinfekcia svoje miesto a určite kúpime aj do zásoby 🙂 je vhodná aj na dezinfekciu topánok, kúpeľne,wc,kuchýň a detskej izby 🙂 #test_dm3

    (2 fotky)

    Ústna voda dontodent od DM je vhodná pre detičky od 6 rokov preto ju synček nemohol testovať, ale s testovaním nám pomohla neterka a ja som ju skúsila tiež 🙂 #test_dm3

    Mala som moznost otestovat tieto micelarne cistiace obrusky na tvar pre citlivu plet Detaily v mojom clanku 😉 #test_dm3

    #test_dm3 Užasný peeling 👌👍🏼👸🏻 Odporúčam

    (2 fotky)

    Balea micelárne čistiace utierky na citlivú pleť som testovala v nemocnici, ale boli mojim skvelým pomocníkom kedy bolo ťažké vstať z postele. Prekvapila ma ich príjemná vôňa a pleť ostala po ošetrení príjemná na dotyk 🙂 určite odporúčam 🙂 #test_dm3

    Testovali sme tekuté penové mydlo ,,rajská záhrada" Balea s vôňou rajských kvetov 🙂 za mňa určite áno a u synčeka obľúbené mydlo takže sa k nemu v DM ešte vrátime 🙂 #test_dm3

    #test_dm3 testovali sme prací prostriedok na farebnú bielizeň 🙂

    Odporučam Kandizovany zazvor dmBio Viac v mojom článku o testovaní dm vyrobkov III.

    (3 fotky)
    karolin2
    1. aug 2016    Čítané 65x

    dmBio Sladké ovocie s vanilkou

    Jablková šťava s banánovou, broskyňovou, acerolovou dreňou a bourbon vanilkou. Veľmi príjemný nápoj. Fajne hustý a fajne dužinatý. Tento nápoj ulahodil každému z nás. Keďže bol strašne hustý, do pohárov som pridala kocky ľadu. Ako sa ľad pomaly roztápal, nápoj bol pre každého z nás ešte lahodnejší. Pre najmladšiu dcérku som zriedila vodou. Naraz mi vypila až 200 ml (má 19 mesiacov), tak je to chutilo. V nápoji prevláda najviac chuť banánu a broskyne, ktoré prebíjajú ostatné chute v ňom. Vďaka tomuto nápoju som spoznala aj acerolovú dreň a tá je strašne bohatá na vitamín C. Vyzerajú ako čerešne. Tomuto nápoju som v predajni DM vôbec nevenovala pozornosť, určite pôjdeme po ďalšiu a pozrieme sa na ostatné, ktoré sú v ponuke.

    #test_dm3 ako prvé sme testovali špaldovo maslové keksíky v tvare zvieratok,ktoré samozrejme Tobiaskovi chutili a mne tiež 🙂

    #test_dm3 ochutnávali sme

    (2 fotky)