hryzula
    14. nov 2016    Čítané 123x

    Testovanie dm výrobkov

    Milý Modrý koník a dm-ka, ďakujem za túto skvelú možnosť vyskúšať balíček od Vás. Nakoľko chystáme posledné veci pre nášho Maximka, ktorý príde čoskoro na svet, bolo skvelé na chvíľku odbočiť od neodkladných povinností

    Výrobok č.1 - Termoska

    Ďakujem, ďakujem, ďakujem!!! Mathimu som tento rok poriešila termoskovú fľašu popredu no dlhšie som sa zaoberala myšlienkou ako budem nosiť čaj ja! My sme totiž veľmi čajovo pozitívni a je to náš najobľúbenejší nápoj, ktorý pijeme vlastne celý deň a preto je pre mna termoska top výrobok a to z 3hľadís - dizajn, ktorý je ozaj nádherný, -veľkosť, ktorá sa dokonale zmestí aj do držiaka na kočíku, - a v neposlednom rade výdrž, ktorá zabezpečí, že čaj ostane celú prechádzku teplučký.

    Výrobok č. 2 - osviežovač textílií

    S očakávaním príchodu nového člena rodiny sme boli nútení poriešiť nový gauč, ktorý by viac vyhovoval našim potrebám. No odkedy gauč prišiel, stále som cítila taký ten smrad od výroby. A preto som neváhala ani sekundu a použila tento osviežovať textilií. Ani Vám nebudem hovoriť aká som bola prekvapená keď po vyschnutí gauč krásne voňal a po pôvodnom smrade nebolo ani stopy!!! Za nás maximálne odporúčanie!

    Výrobok č. 3 - vôňa do auta

    Počas testovacieho týždňa moje autíčko skončilo v servise a na toto obdobie som jazdila na druhom aute, v ktorom jazdí aj pes. Psa som mala dlhé roky, takže mi jeho zápach nevadí, no napriek tomu mi dobre padlo, že som mala možnosť si tam dať novú "voňačku". Ako šofér som vôňu pocítila hneď, bola veľmi prijemná, nenásilná, žiadne sladké ovocie, z ktorého by sa Vám mohla točiť hlava. Jedinou nevýhodou bolo, že za 4 dni som si na voňu zvykla a už som ju nevnímala. No nevnímala som ani voňu, psa takže účel splnila.

    Výrobok č. 4 - telové mlieko Vanilka&Kokos

    V krémovaní som dosť lajdák a preto som sa tešila, že teraz budem nútená si na to dávať pozor a krémovať sa ozaj pravidelne. Pre ešte lepší pocit som si kvôli tomu aj oholila nohy testovanie krému by som rozdelila do dvoch kategórií a to funkčnosť a vôňa. Čo sa týka funkčnosti môžem maximalne odporúčať, telo vynikajúco hydratuje, no pokožka zároveň neostáva zbytočne mastná. Čo sa týka vône, ja výrazné vône milujem a vyhľadávam ich no citlivejšie nošteky by s tým mohli mať trošku problém.

    Výrobok č. 5 - soľný kúpel pre nohy

    Nebudem Vám klamať, ale v 38tt tehotenstva to bol pre mňa neuveriteľný oddych a relax len tak nerušene sedieť a vychutnávať si nič nerobenie a teplú vodu! Dokonca aj teraz pri písaní tejto recenzie mám nôžky v lavóriku soľ má univarzálnu vôňu, po pridaní do teplej vody vytvorip jemnú penu na povrchu a má úžasnú zmäkčujúcu vlastnosť.

    Výrobok č. 6 - hydratačné kapsule

    Neviem prečo som si celý čas myslela, že to bude nejaký olejček. O to väčsie bolo moje prekvapenie, že sa jedná o gél, rsp. že kapsula má po otvorení gélovú textúru. No ešte väčšie bolo moje prekvapenie keď som si gél naniesla na tvar!!! Ten dokonalý jemný pocit je neopísateľný! Napriek tomu, že v 25 ešte nemám vrásky, určite si z času na čas doprajem takúto kúru!

    Výrobok č. 7 -silonky

    Ako som už vyššie spomínala, momentálne som v 38tt tehotenstva takže toto bol výrobok, ktorý som otestovať nemohla. Môžem však zhodnotiť, že pred tehotenstvom som bola s touto značkou spokojná a rada som si ju kupovala. Pri tomto konkrétnom kuse by mi však nevyhovovala hnedosivá farba.

    Výrobok č. 8 - olivový olej

    Tento olivový olej som vyskúšala prvýkrát, napriek tomu, že v Dmke nakupujem potraviny často, ešte som nemala príležitosť siahnuť po tomto výrobku. Osobne musím povedať, že olivy ako také neľúbim a tak pre mňa nie je lákavá ani voňa a chuť olivového oleja. No tento olej vonia nádherne! Absolútne som nepredpokladala, že ma tak očarí a že ho budem tak rada používať!

    Výrobok č. 9 - tekvicová pomazánka

    Ako vegetarián som sa veľmi tešila na ochutnávanie tejto pomazánky. O to vačšie bolo moje sklamanie už po prvom súste. Absolútne mi nechutila a popravde už nikdy by som si ju nekúpila. Toto je jediný výrobok, ktorému dávam Nie!

    Výrobok č. 10 - voda po holení

    Konečne prišiel na rad aj náš tatinko. A keďže chlapi v tomto nie sú extrémne výreční, môžem napísať len toľko, že sa mu voda po holení pozdávala, na pokožke neštípala a pekne ju zjemnila a ukludnila. Za seba môžem doplniť, že ju určite ocenia ľudia, ktorí nemajú v láske výrazné vône, nakoľko táto voda po holení vonia ozaj jemne a nie tak typicky agresívne mužsky.

    Výrobok č. 11 - ovocná taštička

    Mathiho najobľúbenejšia! Napriek tomu, že sa snažím aby jedol domáce výživy a nie kupované, v stave núdze mám vždy v zásove nejaku babylove taštičku. Táto padla za obeť v nanosekunde preto nemám lepšiu fotku.

    Výrobok č. 12 - knižka pre batoľatá do vody

    Mathiho táto knižka vzhľadom na vek moc nezaujala a Maximkovi ju do bazénika doručiť neviem takže na plnohodnotné využitie si knižka bude musieť počkať z maikovského pihľadu však veľmi oceňujem dizajn zvieratiek, knižka je ozaj milá a kľudne by som ju zakúpila ako pre svoje deti tak aj ako darček

    Výrobok č. 13 - prací prášok na čierne oblečenie

    V neposlednom rade nesmiem zabudnúť zhodnotit tento prací prášok! Musím sa priznať, že denkmit pracie prášky som nikdy neskúšala a bola to veľká chyba! Aj keď neviem posúdiť či sa čierne oblečenie stalo ešte čiernejším, viem povedať, ze napriek nízkej teplote (40st) mi úplne dokonale vypralo všetko prádlo. Trošku som sa obávala vone keďže nepoužívame aviváž, no po vybratí z práčky som cítila len čistotu a žiadnu chémiu.

    Ešte raz ďakujem za možnosť testovať tieto výrobky a verím, že Vam moja recenzia pomohla pri rozhodovaní sa o kúpe

    timeab
    13. nov 2016    Čítané 85x

    Naše DéeMkovanie

    V prvom rade sa chcem poďakovať spoločnosti DM a stránke Modrý koník za príležitosť testovať a recenzovať výrobky už spomenutej značky. Celá rodina sme si testovanie naplno užívali a tešili sa výrobkom ktoré sme zatiaľ nepoznali. A veru, musím potvrdiť, že ani tentokrát nás naše obľúbené ,,DéeMko" nesklamalo.

    Naozaj s veľmi malou dušičkou som písala komentár k výzve na testovanie, a preto ma veľmi prekvapilo, keď mi príšla správa, ktorá oznamovala, že budeme testovať. 

    Ale nebudem to tu naťahovať, radšej prejdem čo najskôr k recenzii, na ktorú som sa už dlhšie chystala a tešila 🙂

    Balea vitálna kúpeľ pre nohy je príjemne voňajúci prášok do vody. Pre mňa novinka doteraz nepoznaná. Priznávam, nemám často čas, si len tak sadnúť a namočiť si nohy. Väčšina mamičiek to určite pozná. Ale príjemne pohladilo dušu aj nôžky. Návod na obale sľubuje lepšie odstránenie starej pokožky na nohách, no toto tvrdenie potvrdiť nemôžem. Pemza starú pokožku odstránila tak isto ako bez tejto soli. Ale ako relaxačný kúpeľ pre nohy môžem určite odporučiť. Nohy boli jemné, hladké, no a predsa aj voňavé 🙂.

    Balea hydratačný koncentrát s extraktom z rias a olivovým olejom ma naozaj príjemne prekvapil. Vrásky síce nemám (no dobre, nejaké mám keď sa zamračím) ale takú jemnú pleť ako po nanesení tohoto prípravku som ešte naozaj nemala. Koncentrát je balený v kapsuliach, každá kapsula je na jedno použitie, ľahko sa otvára a nanáša a jedna kapsula vystačí na tvár, krk a dekolt. Pleť je aj niekoľko hodín po nanesení hydratovaná, jemná na dotyk, doslova hodvábna. Tento výrobok budem určite aj naďalej používať. Jediné mínus je vôňa. Skôr pánska ako dámska ale nie je silná takže veľmi mi neprekáža. 

    Fascíno jemné pančuchové nohavice veľkosť S/M som mala možnosť vyskúšať až pár dní pred dopísaním recenzie. Konečne som si mohla dať šaty. Aby ste boli v obraze, som mamička na rodičovskej, ktorá býva na dedine a vrcholom elegancie bývajú u mňa rifle a tričko. Ale už odbieham... Pančuchové nohavice, alebo teda, ako ich poznáme, silonky, sú napriek udávanej hrúbke 20 den dostatočne hrubé. Hrubšie ako klasické. Medzi nohami majú spevnený šev, čo sa mi najprv nepáčilo ale ocenila som to, keďže sa mi nepotrhali. Najčastejšie ,,silonky" potrhám práve na tomto mieste. Sú pružné, jemné. Farba je prirodzene hnedá. Nemám im naozaj čo vytknúť. Bola som spokojná. 

    Balea telový krém pre suchú pleť s vôňou vanilky a kokosu krásne vonia a ľahko sa nanáša. Má riedku konzistenciu, ktorá sa ľahko a rýchlo vstrebáva a vonia ešte naozaj dlho. Pokožka je po nanesení jemná, hladká. Pre mňa býva problém vybrať si dobrý telový krém alebo mlieko, pretože po väčšine ma svrbí celé telo. Po tomto však nie. A ešte jedno plus. Počs testovania som si zhodou okolností farbila vlasy (farbím na čierno) a pred farbením si okolie vlasov, teda tvár, krk a uši potrela práve týmto krémom. Trocha nahrubšie. Po zafarbení išla farba z pokožky dole naozaj ľahko a neostali mi takmer žiadne stopy po farbe. Toto je pre mňa, alebo skôr pre tento krém u mňa veľké plus. 

    Balea Men voda po holení má príjenú vôňu. Môj manžel už roky používa iba jednu jedinú značku a trocha som sa aj bála, že ho na vyskúšanie neprehovorím ale nakoniec vyskúšal a bol spokojný. Ťažko z chlapa dostať  dostatočné hodnotenie na napísanie článku, ale myslím, že to, že povedal že je spokojný hovorí za všetko. 🙂 Ale tak, aby som mu nekrivdila, hodnotenie mi dal. Povedal: ,,z 10 bodov má 9". 

    Denkmit osviežovač vzduchu do auta nás trošíčka sklamal. Áno, príjemne vonia, má pekný dizajn ale... Ale má jednu chybu. Necítiť ho stále, ale len ak cez neho prúdi vzduch, čiže je zapnutý práve ten ventilátor v aute, v ktorom je osadený. Keď cez neho prúdi vzduch vonia naozaj príjemne a silno ale inak nie. Považujem to za mínus, pretože inak sa mi vôňa veľmi páči. Ale na druhej strane... V aute som mala, nerada to priznávam, dvojtýždňovú kávu s mliekom v hrnčeku a smrad v aute nebol. Aj smrad z nových pneumatík, ktoré sme niesli v aute rýchlo zmizol. 

    Denkmit prací prostriedok na čiernu bielizeň je ďalší z radu u mňa doteraz nepoužívaných vecí. Doteraz som čierne oblečenie prala spolu ostatným farebným a vôbec som to neriešila. Preto som rada, že som mohla tento výrobok testovať. Sama by som si ho totiž na skúšku nekúpila. Prala som s ním bez aviváže. Vôňu má síce jemnú ale príjemnú a to, čo ma najviac prekvapilo bolo, že už po prvom praní bolo čierne oblečenie jasnejšie a krajšie. Prala som aj naozaj staré čierne tričká a po vypraní boli o poznanie čiernejšie ako pred praním. Farba prostriedku je biela, a preto tomu nerozumiem... Pravdepodobne obsahuje nejaký rozjasňovač. Určite budem tento prací prostriedok na čiernu bielizeň používať aj naďalej.

    Denkmit osviežovač textílií ma naozaj ,,dostal". Tomuto som absolútne neverila, myslela som si, že je to hlúposť ale nie je. Skúšala som ho na kadečom. Pachy naozaj, ako sľubuje neprekryje, ale odstráni. Ako prvú som skúšala osviežiť manželovu mikinu ktorú mal na menšom záťahu u suseda. Poznáte to, cigarety, alkohol, dokonca v tej mikine prikladal v kotolni drevo do kotla.... Smrdela. Za normálnych okolností by bez milosti putovala do práčky ale v tomto prípade mi bola skvelou testovacou pomôckou. Nastriekala som, nechala vyschnúť a výsledkom som bola naozaj prekvapená. Doslova voňala. Žiadne skryté zápachy len príjemná vôňa, akoby bola čerstvo vypratá. Skúšala som osviežovač nastriekať aj na záclony. Miestnosti príjemne rozvoňala do nasledujúceho dňa. Vôňu už potom síce nebolo cítiť ale záclony nesmrdeli. Teda najmä tá v kuchyni. Osviežovač určite odporúčam ako rýchlu pomoc, či už keď čakáte návštevu alebo nestíhate oprať svoje obľúbené oblečenie. 

    Babylove termoska je naozaj nádherná a na 100% spĺňa svoj účel. Mohla som ju porovnávať s klasickou nerezou termoskou, ale vlastne nemohla. To sa nedá porovnávať. Naozaj výborne ochráni teplotu nápoja, v našom prípade čaju pred vonkajšou teplotou. Pri izbovej teplote sme mali čaj horúci, ale naozaj horúci aj po 10. hodinách. trebalo ho synovi fúkať. Vonku drží teplotu asi 5 hodín a potom ešte niekoľko hodín je čaj príjemne teplý. Taktiež oceňujem pohárik, ktorý je vlastne vrchnákom. Ľahko sa z neho pije a aj keď som sa raz pozabudla a nezaistila poistku na termoske a čaj sa trocha vylial, ostal v poháriku, teda vrchnáku a až do otvorenia termosky sa nevyliala ani kvapka. Poistka je tiež naozaj bezpečná, neprelieva sa. S termoskou sme naozaj veľmi spokojní a minimálne do leta sme ju vymenili za klasickú plastovú fľašu. Za ďalšie plus považujem, že nie je veľmi veľká a zmestí sa do kabelky. 

    Babylove ovocný príkrm vhodný pre dojčatá a deti od 1. roka synovi chutil. Zjedol ho skôr, ako som stihla ochutnať. Aspoň som ovoňala. Vonia  pekne, a predpokladám, že tak aj chutí. Podobné kapičkové výživy poznáme a Peťko ich má väčšinou rád a preto stále máme nejaké v kabelke. Výživu z DM sme chutnali prvý raz ale určite nie posledný. Odporúčam ako rýchlu pomoc na cesty, do auta alebo len ako maškrtu. 

    Babylove knižka do vane či kúpeľa sa u nás testovala ako prvá. Peťka zaujala, páčili a mu zvieratká aj pískanie. Knižke nemám čo vytknúť. Mne osobne sa páči, že tvar celej knižky je, alebo skôr vytvára korytnačku. 

    dm Bio zeleninová nátierka tekvica, zázvor, pomaranč je kombináciou chutí, ktoré by som sama od seba pravdepodobne neochutnala. Ale musím povedať, že mne chutila naozaj veľmi. Asi najviac v nej vyniká tekvicová chuť takže naozaj sa nieje čoho báť. Je príjemne osviežujúca. Pravdou však je, že manžela ,,mäsojeda" a syna ,,vymýšľavca" neoslovila. 

    dm Bio prírodnú olivový olej ma veľmi potešil, keďže sa zdravo stravujem a olivový olej je neoddeliteľnou súčasťou takmer každodenného varenia. Má jemnú chuť a chutí skvele či už v teplých jedlách alebo studených. Skúšala som naozaj skoro vo všetkom. V teplom baklažánovom šaláte, studenom paradajkovom šaláte, dusenej rybe s cviklovým pyré ako vidieť na fotkách nižšie ale aj v mnohých iných. Určite ani tento olej neobídem pri mojej ďalšej návšteve dm. 

    Verím, že naše testovanie týchto výrobkov vám pomôže pri rozhodovaní, ktorý z nich si kúpiť a čo od konkrétneho výrobku môžte očakávať.

     Tak teda doDéeMka 🙂

    rebeka94
    13. nov 2016    Čítané 101x

    Boli sme vyžrebovaní na šieste testovanie dm balíka plného skvelých a praktických vecí či už do domácnosti, alebo pre deti, ockov aj maminy.

    V jeden obyčajný pracovný deň mi prišla správa na MK, že ma dm  vyžrebovalo na testovanie balíka, skoro mi oči vypadli. O dva dni na to pri prišiel  domov balík kuriérom, ktorý som ešte v práci pootvárala, porozbaľovala a vytešovala sa.  Hneď ako som došla domov, začala som s testovaním.

    Prvé prišli na rad knižka do vane pre bábätká a termoska, ktoré som odložila pre očakávaného potomka 😉

    Začali sme hydratačnými kapsulami na pleť, ktoré ma dostali svojou vôňou, jemnou konzistenciou a zároveń nemastným zložením, i keď ostal na pleti film, ktorý sa ale za chvíľu vstrebal a pekne hydratoval pleť, krém som viac nepotrebovala. Určite si ich zadovážim viac.

    Nasledovala detská výživa s melónom, ktorá malému chutila a bez mihnutia oka jej už nebolo. Ochutnala som a chuť bola mierne kyslastá a konečne niečo iné ako banány, jablká a broskyne. Za nás palec hore.

    Mužovi som do rúk dala vodu po holení a vôňu do auta, ktorá drží už pekných pár dní a to cestujeme každý deň. Nie je vtieravá a nehompáľa sa na späťáku.

    Ďalším na rade bol osviežovač textílií, ktorý mal jemnú vôňu, no dosť tiekol pri striekaní po rukách a kvapkal na zem, ale účel splnil. Skúšala som ho na závesoch a mužovej bunde, keďže je fajčiar. Tam by bola nutná častejšia aplikácia.

    Prací gél na pranie čiernej/tmavej bielizne ma očaril, pekne voňal, prádlo bolo cítiť sviežosťou a nebolo ho treba veľa. Je síce škoda, že je len do 40 stupňov, pretože zvyknem prať na 60tke, hlavne mužove veci z práce. No účel splnil aj na 40tke, takže super.

    Kúpeľ na nohy bol pre mňa top výrobok, ja mám nohy strašne suché a toto bolo pre mňa ako stvorené. Soľ sa síce dlhšie rozpúšťala, ale nohy som mala krásne hydratované a na dotyk jemné. Voňa krásna a svieža a balenie vydrží určite hodnú dobu, čo ma potešilo. Za mňa TOP.

    Balea telový krém s vanilkovo-kokosovou vôňou ma moc neočaril, tento typ vône moc nemusím (možno aj pre  svoj tehotenský nos) ale konzistencia pre mňa málo hydratačná, keďže ja potrebujem niečo ozaj mastné pre suchú pokožku. No potešilo veľké balenie.

    Nátierka s tekvicou, zázvorom a pomarančom nás moc neohúrila, nie sme moc na takéto bio vegánske jedlá a tá kombinácia mi moc „nevoňala“.  Konzistencia bola fajn, ľahko sa natierala. No my sme ju podarovali ďalej a tam priniesla väčšiu radosť.  

    Silónkové pančušky mi  žiaľ nesadli, keďže som v 6. mesiaci tehotenstva, tak mi treba trošku iné rozmery.  Podarovala som a skonštatované bolo, že sú super, nič tenučké. Je vraj poznať kvalitu.

    Bio olivový olej nám padol akurát, náš už došiel. Krásna farba, i keď vôňa nič moc, no u mňa je to treba brať s rezervou. Vyskúšané na rôzne spôsoby a nesklamal. Určite ho kúpime zas.

    Na záver ďakujeme dm za možnosť vyskúšať si ich výrobky, ktoré by som možno nikdy neskúsila nebyť tohto testu.  Keby bola možnosť, dám sa do toho určite znova!

    Ešte raz veľká vďaka.

    Testujem, testuješ,testovali sme

    #test_dm6

    Modrý koník spustil 6.radu testovania produktov z Drogerie DM. Keďže túto drogeriu navštevujem minimálne 1x do týždňa, povedala som si skúsim moje šťastie v súťažiach a prihlásím sa. Už som sa raz hlásila do 1.testu DM ale márna sláva, nevybrali ma…tento krát keď mi prišla správa od MK testuje,že ma vybrali tak som bola ´´Happy jak dva grepy´´…keď u nás poštár zazvonil,naša malá Lili cupkala pri dverách a s radosťou tlačila balík cez celú obyvačku a čakala kým ho otvorim. Pustili sme sa spolu do otvárania a hned som na prvy ´´Augenblick´´ usúdila,že sú to same potrebne veci. Je super, že do baliku dali produkty pre celú rodinu, že to nie je iba o mamičkach…Pri testovaní som skoro každý produkt z DM testu porovnávala s produktom totožným, čo som mala doma ale inej značky – každy bol drahši. Tak som bola velmi zvedava na to porovnávanie…Lili si presne uchmatla veci, čo boli určené pre ňu.Tak začnem s nimi

    Babylove ovocná taštička – tieto ovocné taštičky pozná každa mamička s dietatkom veľmi dobre. Ideálne na prechádzky von ako desiata alebo aj len tak na doma. My sme si odskúšali už asi každú možnú značku, čo som v obchode našla ale vačšinou sme potom vždy kúpili Babylove. Cena je úmerná kvalite, našej Lili chutila. Nebola vôbec presladená a nenájdete v nej žiadne kúsky ovocia ako v niektorých ovocných taštičkách. Ako vidíte na fotke, je naozaj jemná. Ďalšie plus je, že v DMke od tejto značky nájdete naozaj nespočetne množstvo príchutí. Dietatko si samo nedokaže taštičku otvorit, lebo je na nej poistka.

    Babylove kúpacia knižka – táto knižka obsahuje veselé obrázky zvieratiek a pri stlačení píska. Je pekná a menšieho formátu,takže by som povedala,že je skôr určená pre detičky menšie alebo do jedného roku. Určite dobrá hračka na kúpenie, len ja osobne by som povedala, že mohla byť viacej farebná. Farby v nej sú takej pastelovej jemnej farby.

    Babylove termoska – dostali sme ružovú farbu, čo sa nám aj hodí, keďže máme dievčatko. Vytiahla som našu staršiu termosku a išla som porovnávať. Obe majú objem 500 ml /0,5 L a naplnila som ich vriacou vodou a nechala stáť v kuchyni. V návode od Babylove slubujú udržanie teploty v termoske 8 hodín. Stopla som si čas a počas 8 hodín som 3x otvorila každú termosku a naliala si z nej trocha vody. Teplota vody bola rovnaka v oboch. Obe termoky držali stále rovnakú teplotu. Nemerala som to teplomerom ale vždy som tú vodu pila. Po 8 hodinách bola voda teplá (nie horúca), čiže určite splnila svoj účel a na prechádzke by čaj určite vydržal teplý…plusom u tejto termosky je otváranie, stlačením gombíka dovnútra, je už také modernejšie ako u tej, čo máme my doma (a to má naša termoska 3 roky iba) a ´´protišmyková podložka´´ na vrchnáku, ktorý môže slúžiť ako pohárik na pitie.

    Osviežovač textílii Denkmit – osvěžovač textílii máme doma už pár rokov,takže takúto vychytávku poznám. Použiť ju môžete na veci, ktoré neperiete v pračke alebo nechcete tak často prať. Ja ho používam na závesy, sedačku, perinky, madrac, periny ked prezlečiem alebo aj v aute. Docela ma to potešilo,že bol v balíčku na testovanie lebo môžem porovnať drahšiu značku (Lenor 0,5 L) s lacnejšou (Denkmit 0,75 L). Nachystala som si dve malé podušky z obyvačky,ktoré už boli cítiť používanim, keďže sme mali zrovna návštevu a tá na nich spala. Na jednu som nastriekala drahšiu verziu, ktoru mám doma a na druhú verziu z DM. Nechala som pôsobiť celú noc a ráno keď sme sa zobudili, ovoniavali sme aj s mužom .Muž nevedel, ktorá poduška je navoňana ktorým osviežovačom...Viac ho zaujala ta Denkmit vôňa a mňa tiež. Po cca 12 hodinách bolo obe perinky pekne cítiť ale vôňa od Denkmit bola jemnejšia, svieža by som povedala a taka nechemická. Vydržala by som na tej perinke celú noc aj spať, čo na tej druhej (drahšia verzia) by ma asi rozbolela hlava. Určite vymením náš drahší osviežovač za lacnejší a to kvôli vôni, cene a hlavne aj objem je väčší.

    Vôňa do auta Denkmit –túto ´´bojovú úlohu´´ dostal manžel a pekne si pripal osviežovač do auta. Dostala čestné miesto v strede, na palubnej doske. Tiež skúšame rôzne osviežovače už dlho. Niektoré sú silné, iné slabé alebo skrátka vôňa je strašná. Zahodili sme obal z vône takže nevieme čo to bolo konkrétne za vôňu  ked sme prišli do auta, nič sme necítili. Žiadna vôňa, skrátka nič...najprv som krútila hlavou, že zase nejaká hlúposť. Ked muž naštartoval a pustil fúkanie a kúrenie, vtedy som začala vôňu cítiť. Obaja sme sa zhodli, že je to super vymyslené,že necítite nič celú dobu, jedine až ked pustíte fúkanie, vtedy sa vôňa uvolní. Vôňa neni vôbec silná, ba priam naopak, je veĺmi príjemná a nevadila nám ani na dlhšej ceste. Ani jedneho z nás nenapadlo, čo za vôňu to môže byť ale to nevadi  Objavili sme ďalší Denkmit produkt, s ktorým sme boli spokojní a určite s nami nabudúce poputuje domov z DMky. A dalším plusom je aj to, že v balení sa nachádzajú dohromady 2 náplne.

    Balea pánska voda po holení –pred tým, než prišiel balík produktov z DM, muž sa oholil. Takže som musela skoro celý týždeň čakať aby sa oholili a skúsil vodu po holení. Balea voda po holení obsahuje alkohol takže keď sa muž oholil a použil ju, jemne ho to štípalo ale povedal, že nič strašné. Je zvyknutý na vodu po holení bez alkoholu, tá neštípe. Inak povedal, že to je jediný rozdiel, ktorý on cítil medzi Balea produktom a produktom drahším, ktorý používa bežne. Bol spokojný. Ja musím povedať, že môj postreh bol taký, že Balea vodu som viacej cítila. Ked sa oholil tak v kupelni aj po byte som cítila krásnu mužskú vôňu a aj v spálni som ju cítila. Bežne keď sa oholí, necítim jeho vodu po holení pokiaľ pri ňom nestojim v kúpelni. Takže obaja sme sa zhodli, že Balea voda po holení uspela v teste dobre 

    DM Bio olivový olej – našla som doma v mraziaku ešte jeden kúsok jedle bedle  tak som to využila a upražila som si ju na olivovom oleji. Ja olivový olej používam veľmi málo. U nás doma má využitie iba pri lososovi a šaláte. Porovnala som si ten čo mám doma a ten z DM a zloženie bolo úplne rovnaké a aj farba oboch olejov bola rovnaká. Takže ja som nenašla žiadny plus alebo mínus v tomto oleji kedže mi prišiel naozaj totožný. Tým pádom by som sa pri kúpe rozhodla podľa ceny

    Pomazánka DM BIO – vegetariánska pomazánka u nás prišla na radu hneď na druhý deň. Príchuť tekvica, pomaranč a zázvor ma zaskočila hned pri otváraní a moc sa mi do nej nechcelo. Vegetariánske pomazánky som mala naozaj rôzne už keďže pracujem s nimi v práci (pracovala som, som na meterskej) ale táto mi nesadla vôbec. Už pri ovoňaní som sa ju bála ochutnať. Skúšala som ju s chlebom a aj s pečivom ale bohužial, toto neni moja šálka kavy. Nesprávna kombinácia chutí, príde mi planá, slabo ochutená a veľmi mi ležala v žalúdku. Dala som si ju na raňajky a celé doobedie som ju cítila zo žalúdka a rihalo sa mi z nej. Bola u nás aj moja sestra, ktorá varí vegetarianske jedlá a ´´bloguje´´ na instagrame. Dala som jej ju ochutnať (chcela som jej ju aj zabaliť), že asi ja mam divné chute ale ani jej nechutila. Povedala, že chutí ako skazená horčica  Takže táto pomazánka u nás doma nenašla žiadneho spojenca a budem sa jej vyhýbať

    Balea telový krém – vôňa kokos a vanilka ma tiež prekvapila lebo nie som fanúšikom kokosu. Jediná vec čo môžem s kokosom je Boutny ale nebránim sa skúšaniu nových vecí, lebo často keď niečo neskúsime tak nezistíme, že sa mýlime. U mňa je každodenná rutina po fitku sprcha a potom nakrémovať celé telo. Mám normálnu pokožku, možno na nohách (lýtkach) mám suchšie časti. Krém má objem 500ml a je v dóze. Objem je naozaj veľký a určite Vám vydrží pár mesiacov. Konzistencia je redšia, čo je u mňa veľké plus lebo netreba veľa krému a ľahko ho tým pádom rozotriete. Vôňa je naozaj príjemná a vôbec mi tam ten kokos nevadí. Kombinácia s vanilkou je naozaj dobrá a ešte minimálne 2 hodiny som na sebe cítila príjemnú vôňu telového krému. Telový krém sa rýchlo vstrebal a nezanechal mi na pokožke žiadnu mastnotu a tým pádom som sa mohla hneď obliecť. Tento krém ma milo prekvapil 

    Balea vodný kúpeľ na nohy – prišla nedeľa a ja som si povedala, že doobedie využijem na odskúšanie tejto soli alebo skôr prášku do vody na vodný kúpeľ nôh. Dala som si 2 PL prášku (budem to volať prášok lebo je to skôr prach ako soľ) a vyše 1L teplej vody. Vôňa je veľmi pekná, pripomenula mi more a leto  prášok sa veľmi rýchlo rozpustil a nohy som mala namočené niečo cez 10 minut. Cez zimu nemám také suché päty ako cez leto tak som si nemusela nohy máčať dlho. Pravidelne chodím na pedikúru tak dnešným dňom som ušetrila nejake to EVRÍČKO a urobila som si ju sama. Keď som nohy vytiahla, pekne mi voňali a boli hebke. Po usušení som si ich obrúsila,použila krém z DM určený na nohy a nalakovala nechty. Nohy mi naozaj ostali hebké a stále voňajú. Takže aj tento produkt si píšem na zoznam a kupujem mamine aj svokre na Vianoce do kozmetického balíčku.

    Balea hydratačný koncentrát – tento koncentrát s extraktom z rias a s olivovým olejom ma milo prekvapil. V balení sa nachádza 7 ampuliek, ktoré sú každá zabalená samostatne. Na návode stojí, že treba používať 1ampulku denne. Koncentrát je na zjemnenie vrások...veľa žien si myslí, že pokial nemajú vrásky, tak nemusia nič používať na ne. Ale je to omyl a v určitom veku by sme už mali každá používať krém na vrásky ako prevenciu, lebo keď raz prídu, tak žiadny krém nás ich nezbaví. Ampulku musíte otvoriť buď nožnicami alebo v prstoch utrhnúť vrch. Otvára sa ľahko a nič mi z nej nevytieklo zbytočne. Koncentrát, ktorý sa nachádza vo vnutri má krásnu vôňu. Cítiť z neho vôňu morských rias a aj trocha vôňu mužských parfumov alebo vody po holeni. Ma hustejšiu gelovú konzistenciu a veľmi dobre sa rozotiera na tvár (kludne aj krk a dekolt). V ampulke sa nachádza podla môjho názoru dostatočné množstvo gelu aby vám vystačilo tam kam treba. Už pri rozotieraní som cítila tú jemnosť a moja pokožka bola v momente NAOZAJ JEMNÁ! Gél sa do mojej pokožky pomaly vpil a nemala som vôbec pocit mastnoty, ktorý často býva pri olejčekových alebo gelových produktoch, ktoré som mala. Koncentrát som skúsila aj použiť pred nanášaním make upu (ako podkladovú bázu) a make up som bez najmenšieho problému rozotrela a vyzeral dobre na mne. Týmto nechcem povedať, že ho máte používať ako podkladovú bázu ale keby sa to niekedy stalo, nič sa nestane. Najlepšie na tom všetkom bolo, že keď som sa ráno zobudila (a večer som si dala koncentrát na tvar), nebola som vyhádzaná. Na niektoré olejové a gélove produkty takto reagujem a docela som sa bála tohto testovania. Takže určite pojdem tento produkt kúpiť do DMky a moja mamina a svokra si ho nájdu v balíčku na Vianoce. Za tú sumu 0,95 EUR (u nas v Nemecku) sa to oplatí kúpiť...

    Silonky FASCÍNO – ja som veľký odporca siloniek. Neznášam na nich, že stále padajú aj ked na obale stojí, že nepadajú. Stále si ich musím poťahovať a skrátka vždy idem radšej bez siloniek alebo si dam nohavice kvôli tomu. Teraz sa mi dostali silonky veľkosti S/M odtieň PERLE. Silonky sú tenke, natiahla som si ich veľmi ľahko ale ten odtieň a materiál mi prišiel ako za socializmu. Myslím, že naposledy moja mamina keď bola mladá tak mala podobné silonky. Nechce sa mi veriť, že v dnešnej dobe ked sa ženy snažia byť pekné, moderné a zladené, tak by si vybrali takýto odtieň k šatom. Takže u mňa tieto silonky pohoreli a dám si ich do šuplíka , že ´´keby náhodou´´ ale dúfam, že tá náhode nepríde 

    Denkmit gel na pranie (na čierne prádlo) – odkedy mi mamina moja neperie prádlo, používam iba svoj overený prach na pranie a avivaž. Ja osobne som ešte nepoužívala gel na farebne, biele alebo čierne prádlo tak som aj bola rada, že som mohla skúsiť nejaku ´´novinku´´ - poznanú – nepoznanú pre mňa. Musela som celý týždeň čakať, kým sa mi prádlo nazbiera, lebo som prala tmavé prádlo pred tým kým mi prišiel testovací balíček (keďže mi prišiel o pár dní neskôr kvôli tomu, že som v inom štáte). Po otvorení vonial veľmi pekne a gel bol biely. Potešila som sa tej vôni. Pridala som aj aviváž, ktorú bežne používam. Po opratí prádlo už voňalo menej a ked uschlo už skoro vôbec. Stratilo tú peknú vôňu čo som cítila po otvorení gelu. Snažila som sa ňuchať viacej a poriadne ale nič. Ja osobne mám rada, keď mi prádlo vonia. Gel síce účel splnil, opral prádlo ale u mňa musí splniť aj to aby prádlo pekne voňalo. To či čierna farba nevybledne neviem, to tažko povedať po jednom opratí. Na to by sme museli gel testovať aj mesiac na tom istom prádle. Takže u mňa tento produkt moc neuspel. Aj ked cena môže byť nižšia, radšej si priplatím viacej a kúpim si nejaký iný, po ktorom mi prádlo bude voniať.

    Tak testovanie je na konci. Dúfam, že som Vás nenudila a pomhla som Vám spoznať nejaké nové produkty. Musím uznať, že vďaka tomuto testu som prišla na to, že DMka ma dobré produkty, ktoré sú cenovo dostupné každému myslím a väčšina z nich splnila svoj účel. Našla som výnimky, ktoré si určite nekúpim ale vo väčšine prípadov boli testovacie produkty naozaj dobre a prešli mojim ´´odborným okom´´. Dakujem za to, že ste ma vybrali! Slunce v duši a huraaaaaa nakupovať!

    (29 fotiek)

    Keď je tá nedela, urobím si pohodičku aj ja #test_dm6 💅🏼

    epsonka45
    13. nov 2016    Čítané 220x

    Ako rodinka B. testovala DM box

    Keď som komentovala prispevok o testovaní DM boxu tak som s malou dušičkou dufala,že mohlo by sa šťastie usmiať aj na nás. Samozrejme volal kuriér,že veziem Vám balíček.Vravim nie som doma,že teda chvíľku počká. Balíček prebral moj sused a vravi mi,že to tam mám? A ja,že prekvapko.

    Obidve dcerky pri rozbaľovaní nemohli chýbať.

    Prvé čo sme testovali bola hračka do vody.Mladšiu dcérku zaujala a hrala sa s ňou aj vo vode a aj mimo nej.

    Potom sa staršej dostala do ruky ovocna výživa.Ani som nestihla ochutnať. Tak asi ako väčšine deti chutila. My kapsičkové výživy nosíme stále pri sebe.Takže budeme kupovať aj naďalej.Za nás ánooooo.

    Osviežovač textílií ten sa mi prvýkrát dostal do rúk až v DM boxe. Prekvapila ma príjemná vôňa,ktorá pretrvala par hodín. Pred nečakanou návštevou super pomocník.Sice po nastriekaní zostali viditeľne mokré kvapky ale do pár minút boli preč. Sklamaná som bola hlavne s toho,že pri rozprašovaní mi dosť stekalo po ruke. Ale ako núdzové riešenie super.

    Denkmit prací gél na čierne. Prekvapila ma jemná vôňa nebola vôbec preražajúca,dráždivá. Do pračky som vložila staršie čierne veci. Po oprati som bola milo prekvapená,že bola čierna farba aj oživená a prádlo voňalo ešte pár hodín po opratí. Len škoda,že vôňa nepretrvala dlhšie. Určite ho budeme používať aj nadaľej.

    Balea hydratačný koncentrát. Po otvorení krásna vôňa pripominajúca pánsku ale take ja môžem. Naniesla som obsah kapsule na tvár.Na pleťi mi zostal ako keby tenučký ochranný film. Pokožku som mala uplne jemnulinku. Určite pokračujeme v použivaní aj nadaľej.

    Kúpeľ na nohy. Asi jedna s najviac veci z boxu,ktorá ma najviac prekvapila. Krásna vôňa. Po nasypaný do vody rýchlo rozpustnné. Teda moje nôžky si to veľmi užili.Po kúpeľi mi zostali moje mierne stvrdnute päty makulinke a dali sa krasne opilnikovať.Na tieto dlhé večere super. Za mňa ánooooo.

    Balea pleťový krém vanilka-kokos. Za mňa osobne moc nie. Nemám rada vanilkovú vôňu. Bolo tam ciťiť len vanilku a žiadny kokos. Ale oceňujem to,že  sa krém veľmi rýchlo vpil,nezanechal mastný film na pokožke.Na druhý deň bola ešte miestami ciťiť vôňa vanilky.

    Balea Voda po holení. Milujem pánske vôňe. Muž ma dosť citlivú pokožku. Po nanesení vody zhodnotil jej chladivé účinky a príjemnú vôňu. A prvýkrat sa nevyhadzal s vody po holení,ktorú už roky používa. A povedal,že využije aj na bežný deň na tvár.

    Vôňa do auta. Nie som zastancom týchto vôňí pretože mňa strašne s toho bolí hlava. A hla pri tejto vôňi nič žiadna bolesť hlavy. Vôňa nebola žiadny prečistovač nosu ako iné druhy. Dala sa zniesť aj po dlhšej ceste autom. Len škoda toho labilnejšieho držiaku. Pri tejto vôňi do auta zostaváme.

    Termoska. Za mna ánoooo. Na naše jesenné práce na záhrade a von na prechádky ako stvorená. Čaj vydržal celé hodiny horúci. Poobede nalievany horúci a po 4 hodinách taktiež. Večer už bol teplý. Praktická vec na naše cesty. Farba lahodiaca mojmu oku.

    Pomazánka tekvica,zázvor,pomaranč. Za mňa osobne ánooo.Za zbytok rodiny nieee.Nie su zastanci takýchto chuťí a kombinacií ako bola táto. Pre mňa vyvážená kombinácia ingrediencií. Zjedla som ju sama. A určite si ju kúpim ešte keď budem mať najbližšiu cestu do DM.

    DMBio olivový olej. Tak tochto pomocníka si v kuchyni určite nechávame. Jemnulinká vôňa žiadna umelina. Použili sme do šalátov aj na bežné varenie. Daľši produkt,ktorý si pojdeme kúpiť znova.

    Silonky kedže to nebola moja velkosť. Kamarátka otestovala. A farba jej prekážala taká zvláštna. Ale svoj účel splnili ako mali.

    Ďakujeme,že sme sa mohli zúčastniť toho testovania DM produktov.

    mirecka0809
    12. nov 2016    Čítané 224x

    Darovanému koňovi na zuby nepozeraj, alebo ako sme DM testovali

    Priveľa statusov o tom, ako užívateľky koníka obťažujú oslavné ódy o testovaných výrobkoch, ktoré vlastne aj tak nie sú dobré, tak ale čo iné nám testujúcim ostáva, keď sme to dostali zadarmo (že?), ma len utvrdilo v tom, že budeme testovat naozaj poctivo a objektívne. A veru, nie všetko dopadlo dobre. Tak pekne po poriadku.

    1. Denkmit osviežovač textílií - nikdy som produkt tohoto typu ani nemala v ruke, lebo keď niečo textilné smrdí, tak to určite nie je ani čisté, takže to operiem/vytepujem a neschovávam smrad za nejaký osviežovač. Tak ale keď už v tom balíku bol, čo s ním. Keďže sme práve čakali návštevu na pár dní, nastriekala som ho na záclony v dočasnej hosťovskej izbe a v obývačke, kamoška vošla do dverí a hneď sa ma opýtala, či máme nejaký nový nábytok, lebo že to u nás vonia tak nejako novo. Vôňa síce nevydržala viac ako pár hodín, ale keď sa vám pred bráničkou nečakane objaví prepadovka v podobe svokry, pár strieknutí spôsobí, že si bude myslieť, že ste akurát doprali záclony 😁. My sme asi schytali chybný kus, lebo mi to dosť veľa stekalo po ruke. A či si dokážem zvyknúť kamuflovať zápach namiesto odstránenia jeho príčiny? Asi nie, asi radšej ostanem pri praní. 

    2. Babylove termoska - naaaaadherná farba 😊 to ma potešilo veľmi, lebo máme syna a ušla sa nám tá krásna mentolková. Má pol litra, čo je pre malé dieťa tak akurát a maminku neohýba ťažká kabela. Išli sme na výlet do Brna, tak bola príležitosť ju hneď skúsiť. Pokým som ju prvýkrát neotvorila, čaj v nej bol stále vriaci, potom už chladol celkom rýchlo, po asi 6 hodinách bol už len veľmi vlažný. Ale myslím si že na také bežné výjazdy vonku perfektne stačí. Veľmi mi vyhovuje ten stláčací ventil, netreba ho odkrúcať, a keďže malého pomaličky učíme piť z pohárika, tak je radosť používať takúto chutnú termosku.

    3. Denkmit osviežovač do auta - ten sme vybrali ako prvý, lebo kuriér nás chytil akurát na odchode z domu. Je maličký, takže na palubnej doske nepôsobí ako päsť na oku, vonia celkom príjemne, žiadna agresívna vôňa, neviem ju presne ani popísať. Podstatné pre mňa ako migreničku je, že mi nevadí. A s náhradnou náplňou v balení má bezkonkurenčnú cenu. Či vydrží avizovaných 6 týždňov neviem, ale podľa toho ako sa obsah náplne míňa zrejme áno.

    4. Denkmit tekutý prací prášok na čierne prádlo - tu veľmi nie je o čom, vypral mi rovnako ako prostriedok ktorý som používala doteraz. Vôňu som necítila žiadnu, len mokrú látku, ani po uschnutí nič. Ale ja mám rada aviváže, takže v tomto problém nevidím, aspoň sa mi tie dve vône nepobijú. Prekvapilo ma dávkovanie, podľa návodu ho stačí naozaj veľmi málo. A cena je perfektná, takže pri ňom určite ostanem.

    5. Babylove detský ovocný príkrm - mám rada tieto kapsičky, nosím v kabelke vždy nejakú. Netuším aká bola táto melónovo banánovo jablková, lebo som sa ani nestihla otočiť a malý ju už mal vycucnutú. A potom mi s nespokojnou tváričkou mával tou prázdnou kapsičkou pred očami, ako keby mi chcel povedať že ako to že je taká malá. Naozaj by som privítala keby bolo v ponuke aj trochu väčšie balenie.

    6. Balea hydratačný koncentrát v ampulkách - ako kozmetička som sa na tento výrobok obzvlášť tešila. A veru nesklamal. Dokonca mi konzistenciou a pocitom pri nanesení veľmi pripomýna jeden profi výrobok s ktorým som pracovala v salóne a stál 10x viac (naozaj nepreháňam, všetky vieme koľko stojí značková kozmetika). Po nanesení vytvorí na pleti doslova zamatový film, ktorý vydrží do rána, až mi bolo ľúto sa ráno umyť. Samozrejme ale svojím zložením nie je vhodný na všetky typy pleti. Treba si nájst tie svoje obľúbené ampulky, raz za niekoľko mesiacov takáto týždňová kúra urobí doslova zázrak.

    7. Fascino jemné pančuchové nohavice - som dala otestovat kamoškinej dcére, keďže mi nesadla veľkosť. Veľmi sa jej do toho nechcelo lebo ju silonky "kúšú". Ale na tieto sa nestažovala 😊a ani ich nepotrhala (má 13 😃). Mne osobne sa nepáčila tá farba, bola nejaká viac sivá ako hnedá, tak ale hádam je v ponuke aj viac odtieňov.

    8. Balea telový krém vanilla&cocos - padla kosa na kameň! Nikdy, ale naoza NIKDY som nemala na kozmetiku taku strašnú alergickú reakciu ako na tento krém. Celé telo posiate obrovskými vypuklými ako keby štípancami, bolí ma to aj teraz keď si na to spomeniem. Dve noci som nemohla ani spať ako veľmi to bolelo. Ale každému vyhovuje niečo iné, mne zjavne tento výrobok nesadol. 

    9. dm Bio olivový olej - v dnešnej dobe bio eco a ešte neviem akeho životného štýlu a stravovania som si stále nejako nezvykla na extra panenský olivový olej. Používam ho síce na šaláty, ale mám pocit, že potom už necítim nijakú inú chuť, len ten olej. Preto mi vyhovuje že tento je o dosť jemnejší a neprebíja až tak veľmi ostatné chute. Iný rozdiel od toho čo som mala do teraz som nezbadala. Takže za mňa fajn produkt.

    10. dm Bio vegánska tekvicová nátierka s pomarančom a zázvorom - pre našu rodinu je už len samotný názov odstrašujúci. Muž ma s tým rovno poslal kade ľahšie, nakoniec predsalen ochutnal a skonštatoval, že sa nemýlil. Mne tiež vôbec nechutila. Nakoniec ju týždeň papal na raňajky náš malý, jemu očividne chutila. My sme tradičná slovenská rodina, menáme radi kadejaké moderné vymýšľance, takže nás tento mega zdravý výrobok vôbec neoslovil, ale verím tomu, že u vyznávačov zdravého životného štýlu si fanúšikov určite nájde.

    11. Balea voda po holeni - manžel na tieto veci nie je náročný, má na tvári tak dva a pol chlpa, tak sa holí raz za týždeň. Nesťažoval sa na žiadne pálenie, svrbenie ani pnutie, celé skúšanie okomentoval strohým OK (chlap 😀) Mne sa tá vôňa páči. Len nejako extra dlho nevydrží. Ale inak OK.

    12. Babylove knižka do kúpeľa - bola som veľmi prekvapená, ale malého vôbec neoslovila. Možno je už na ňu veľký. Alebo potrebuje viac času aby sa skamarátili. A možno bude pre neho zaujímavejšia keď bude viac rozprávať a bude vedieť pomenovať jednotlivé zvieratká.

    13.Balea relaxačný kúpeľ na nohy - nemáčam si nohy v soliach a olejoch, moja starostlivosť o ne je zredukpvaná len na základnú pedikúru (OK, v lete lakujem 😊). Tak ale neobetujem sa? 😊 Kúpeľ bol velmi príjemný, len keby tá voda tak rýchlo nevychladla. Oškrabkať a obrúsiť všetko čo na nožičky nepatrí bola potom hračka. A ostala som veľmi milo prekvapená, keď po usušení ostal na nohách ako keby povlak, mala som pocit ako keby som ich mala nakrémované. Asi sa obetujem častejšie 😊

    Výsledok nášho testovania - našla som zopár výrobkov, za ktoré vymením tie čo som používala do teraz, aj také, ktoré kúpim občas pre zmenu, ale aj také, ktorým sa v regáloch nadaleko vyhnem.

    A ešte jedna poznámka - veľmi sa ospravedlňujem za recenziu bez fotiek, ale z technických príčin to momentálne nie je možné. Notebook odišiel na večnosť, tablet mi štrajkuje a nechce pridávať fotky a uznajte, ze písať takto dlhý článok na malom telefóne by bol masaker. Dakujem za pochopenie 😊

    Posledné dni #test_dm6 som venovala praniu...takže ešte ožehliť a možem ísť písať recenziu 😉

    24seli
    12. nov 2016    Čítané 118x

    Testovanie produktov od dm

    Ahojte,

    musím povedať, že má veľmi teší, že som sa dostala do výberu maminiek na testovanie tohto balíčka dm produktov. Testovanie dm sledujem od začiatku, avšak vždy v balíku boli aj veci, ktoré by sme nevyužili alebo by sme ich ani nevedeli poriadne otestovať, tak som sa nikdy nezapájala, nech produkty otestujú radšej mamičky, ktorým sa budú naozaj hodiť. Ale ako som čítala o tomto balíčku som si povedala, že ten ako keby skladali pre nás 🙂


    Kuriér mi balíček priniesol akurát keď som išla uložiť mladšieho syna na obedný spánok. Ešte nikdy sa mi nezdalo to jeho uspávanie také dlhé, ako keď som sa nevedela dočkať, kedy zaspí a budem môcť ísť konečne ten balík otvoriť 🙂
    Testovanie som začala hneď v prvý večer ako mi prišiel balíček a zaspali deti.

    1. Balea Vitálna kúpeľ pre nohy bola ako prvá. Dosť ma už nohy boleli po celom dni, tak mi to padlo veľmi dobre. Hneď ako som nohy ponorila do vody, ako keby sa mi obalili do niečoho hebkého. Taký veľmi príjemný pocit to bol. Nehovorím že má nohy bolieť prestali to nie, ale cítila som sa veľmi uvoľnené a nohy mi ostali veľmi jemnučké a koža zmäkla. Pokožku na nohách som mala veľmi príjemnú aj celý nasledujúci deň. Takže ja som spokojná a určite soľ využijem aj do budúcna 🙂

    2. Balea telový krém vanilka a kokos som vyskúšala už niekoľkokrát. Najprv sme ho použili na masáž chrbta. Veľmi dobre sa rozotiera je mastnejší takže sa krásne kĺzal, ale keďže to nie je olej, ale je to telový krém rýchlo sa vsakuje. Vidím to ako veľké plus, keď som sa ním natierala po kúpaní, lebo som sa rýchlo mohla aj obliecť. Ja mám suchu pokožku a musím povedať, že aj na druhý deň po jeho použití som mala pokožku krásne jemnú a do tej vône som sa úplne zamilovala. Milujem vôňu kokosu a s tou vanilkou je to úplne úžasné. Za mňa má 10 bodov.

    3. Babylove melón, banán, jablko detská výživa do ručičky mala u nás veľmi veľký úspech. Ešte ju predtým decká nemali a doslova sa o ňu trhali. Fotky hovoria za všetko 🙂 Starší hovoril, že je veľmi dobrá a mladší ako ju papal vykrikoval mňam mňam 🙂 Obaja majú radi melón a netušila som, že aj taká výživa existuje. Keďže mi s tým pílili uši celý deň. Tak na druhý deň ráno sme nabehli do DM a kúpili všetky čo tam mali. Predpokladám že sú veľmi obľúbené, lebo mali posledných 5 kusov. Ale objavila som tam aj príchuť s kiwi, tak som kúpila aj tu a deckám tiež veľmi chutí. Takže tieto vyzivky u nás ostávajú asi na prvom mieste!

    4. Detská termoska Babylove u nás zožala veľký úspech, čo sa týka dizajnu. Deťom sa veľmi páčila. Tak sme ju išli otestovať von. Musím povedať, že čaj ostal teplý dosť dlho, čo je super. Deti z vrchnáku pekne pili. Bohužiaľ neviem či to len ten nás kus tak mal niečo v neporiadku, ale akonáhle som ju raz zavrela už mi nešla otvoriť. Takže ju bolo treba zas odšróbovať. To je dosť mínus, lebo hlavne pri deťoch by bolo dosť praktické, aby uzáver fungoval ako má. Ale dá sa termoska používať aj tak, takže ju určite ešte využijeme.

    5. S pracím gélom Denkmit Sensation som veľmi spokojná. Doteraz sme používali na striedačku 2 značky gélu na pranie na čierne oblečenie (podľa toho ktorý bol v akcií), ale som veľmi milo prekvapená týmto pracím gélom. Že prádlo vyčistil veľmi dobre je super, ale naviac ostala na prádle aj veľmi príjemná jemná vôňa. My nepoužívame veľmi aviváž od kedy sa nám narodili deti, ale táto vôňa je naozaj jemnučká a páči sa mi. Aj som už zvažovala, že nejakú aviváž kúpim, ale vôňa, ktorá ostáva po tomto praní mi úplne stačí.

    6. Na zeleninovú nátierku Tekvica, zázvor, pomaranč som bola veľmi zvedavá aj keď som sa jej trochu bála. Je to pre nás veľmi nezvyčajná kombinácia. Môj odpor k tekvici neprekonala. Nie, že by mi úplne nechutila, v pohode som ju zjedla, ale ťa tekvica mi tam prekážala. Manžel ju tiež ochutnal a je podobného názoru ako ja. Ale deti, ktorých som sa bála najviac, že ju vôbec nebudú chcieť, ju zjedli na posedenie ešte som im dorábala jeden rožok. Takže, ak už nie pre mňa s manželom aspoň pre deti ju občas kúpim. A určite vyskúšame aj iné príchute.

    7. Olivový olej sme použili na domácu pizzu. Má veľmi jemnú chuť a sme s ním spokojní. Určite ho budeme používať aj naďalej.
    8. Na testovanie vône do auta sa veľmi tešil môj manžel. Ja mávam časté migrény a vtedy mi výrazne vône nerobia vôbec dobre a v aute mi vtedy býva dosť zlé. Takže v našom aute sme ešte nikdy nemali žiadnu vôňu a to ho o chvíľu budeme mať 3 roky. Ani v predchádzajúcom sme nikdy žiadnu vôňu nemali. Manžel už niekoľkokrát sa má na to snažil nahovoriť, ale podarilo sa to až dm testovaniu 😂. Manželovi sa vôňa veľmi páči. Za mňa vôňa je veľmi pekná, strašne mi pripomona niečo z detstva, ale neviem si spomenúť čo. Ale keďže je do vetrania, tak po čase začína byť dosť intenzívna a na dlhšie trate mi začala ťa vôňa prekážať. Na krátke vzdialenosti je ale super. A manželovi sa páčila aj na dlhších tratiach a vôbec mu neprekážala.

    9. Balea hydratačný koncentrát s extraktom z rias a olivovým olejom je pre mňa úplne nový zážitok. Nikdy som podobné produkty zatiaľ nekupovala a neskúšala. Ale asi začnem. Bola som veľmi prekvapená, aký je extrakt mastný, ale aj napriek tomu sa mi do pokožky vsal celkom rýchlo. Samozrejme nie tak ako krém, ale dávala som si ho na noc, tak to bolo v poriadku. Ja mám suchu pleť a po odliceni a niekedy aj ráno ju cítim dosť napnutú. Po použití tohto koncentrátu sa mi pleť hneď ukľudnila a ostala krásne jemnučká a hladučká. A vždy taká ostala aj nasledujúce ráno. Určite budem používať koncentrát aj naďalej.

    10. Fascino jemne pančuchové nohavice som dala otestovať mojej mame, pretože mne by nesedela veľkosť. Mama sa im veľmi potešila, prekvapila ma, že ona už má dvoje tieto pančuchy doma a je s nimi veľmi spokojná. Avšak doma mala iný odtieň. Pančuchy sa jej veľmi dobre nosia, nikde ju neťahajú ani netlačia, ale dobre držia a sú dosť odolné aj voči jej večne dlhým nechtom.

    11. Denkmit osviežovač textílií som použila na závesy. Priznám sa vôbec sa mi ich už dlhšiu dobu nechce prať, tak som ich nastriekala osviežovačom a začali pekne voňať. Úplne to zmenilo vôňu v celej miestnosti. Asi to pre mňa nie je vec, ktorú by som k životu potrebovala, ale na tie závesy ho určite využijem.

    12. Babylove knižka do kúpeľa mala pôvodne putovať kamarátke čo má menšiu dcérku, ale decká ju náhodou zazreli na poličke v kúpeľni, práve keď sedeli vo vani. Tak som im ju dala. Mladší stále stláčal kačičku a veľmi sa na tom smial a starší mi menoval všetky zvieratká čo tam sú. A musia ju mať vo vani od vtedy každý večer, niekedy si ju zoberú a hrajú sa s ňou aj cez deň.

    13. Balea Men voda po holení je posledný produkt, ktorý sa u nás otestoval. Manžel to stále odkladal, lebo on sa už niekoľko rokov neholí dohladka. Vždy si len bradu raz týždenne skráti. Naposledy som videla muža do hladká oholeného ešte pred svadbou a to sme mali 4te výročie pred nedávnom 🙂. Takže ja som sa veľmi tešila. Voda po holení má veľmi peknú vôňu, páčila sa mužovi aj mne, ale nepresvedčila ho natoľko, aby sa opäť začal holiť dohladka pravidelne 😂.

    hviezdickamaria
    11. nov 2016    Čítané 170x

    #test_dm6 recenzia

    Najprv sa chcem veľmi pekne poďakovať za možnosť testovať úžasné výrobky značky DM. Zapojila som sa prvýkrát a hneď to vyšlo. Neverila som vlastným očiam, keď mi prišla správa, že som bola vybratá.

    1. detská výživa BABYLOVE – melón, banán a jablko

    Balíček prišiel pomerne rýchlo a s milým kuriérom 😀 Deti hneď očarili ochranné penové čiastočky. A hneď po nich prišla na rad výživa 😀 samozrejme jedna výživka pre tri deti bola trochu málo a tak sa u nás strhla bitka ako sa patrí 😀 no našťastie sa ušlo aj mne a aj napriek tomu, že mam rada melón iba a jedine v jeho originálnej konzistencii, chutila aj mne. samozrejme na jednotku hodnotím aj jej zloženie, kedže to bolo čiste ovocíčko.

    2. vegánska nátierka dm BIO – tekvica, pomaranč a zázvor

    Keď som ju zbadala, potešila som sa, že to je mandľové maslo. No nebolo 😀 tak som sa tešila, že ochutnám niečo nové. No napriek tomu, že už dva roky som zástancom zdravej výživy, nátierka mi vôbec nechutila a ani nikomu v rodine ani návšteve... ale ako som počas týždňa sledovala blogy, tak väčšine chutila. No ja si ju určite nekúpim, vadila mi jej kyslá chuť a kúsky neviem čoho, či to bola tekvica, či pomaranč... neviem.

    3. olivový olej dm BIO

    Olivový olej v našej domácnosti používam dennodenne v studenej aj teplej kuchyni. Musím povedať, že tento je vynikajúci! Aj vôňa aj chuť. Vyskúšala som ho pri pečení chleba, ktorý si zásadne pečiem sama doma. Aj pri príprave šalátov, mäsa a pečenej zeleniny mi úžasne poslúžil a jednoznačne ma za mňa 1 s hviezdičkou.

    4. termoska BABYLOVE

    Termoska sa nám výborne zišla pri prechádzkach cintorínmi počas dušičkového týždňa, keď sme sa zamrznutí vracali do auta, veľmi sme ho ocenili. Aj po 4 hodinách v zaparkovanom aute bol teplučký a padol vhod. Aj keď som stále neprišla na to, kedy spoznať, či je otvorená alebo zatvorená... možno sme mali chybný kus... ale na udržanie teploty je naozaj super a veľmi sa mi pačil hlavne dizajn.

    5. detská knižka BABYLOVE

    Knižka je krásne ilustrovaná a zaujme hlavne dizajnom, kde je každá strana iného tvaru a spolu vytvárajú korytnačku. Aj zvuk je celkom príjemný, ak nemáte doma 4 deti a každé si to chce vyskúšať 😀

    6. Telový krém BALEA – kokos a vanilka

    Telový krém mne osobne nesadol iba jeho vôňou, keďže mám rada vanilku jedine v dezertoch, neznesiem ju v kozmetike ... na moje sklamanie, vanilka veľmi prenikla svojou vôňou a kokos nebolo citiť vôbec. Ale rozotiera sa veľmi jednoducho ako telové mlieko, rýchlo vsiakne a ešte aj na druhý deň ráno som vôňu cítila.

    7. vitálna kúpeľ pre nohy BALEA

    Tak kúpeľ pre moje ubolené nohy bol TOP produkt z tejto kampane. ak budem mať čas pri 4och deťoch ho celý minúť, tak si kúpim ešte jeden J veľmi príjemná vôňa a v nohách som mala príjemný pocit uvoľnenia ešte tri hodiny po kúpeli.

    8. osviežovač textílií DENK MIT

    Ďalší TOP produkt :D nevedela som, že niečo také vôbec existuje, no výborne poslúžil pred nečakanou návštevou svokry 😀 krásne prevoňal celý byt, len som to raz prehnala a mali sme potom problém s dýchaním 😀 no naučila som sa s tým pracovať. Poslúžil mi aj na vetrovku, ktorú som nechala zavesenú pri kuchyni a šla som variť. Samozrejme, že „krasne“ napáchla všetky vôňe a ja som potrebovala ísť do škôlky po deti. Nechcela som voňať ako faširka, tak som siahla po tajnej zbrani 😀 Hodnotím takisto na jednotku. Ako rýchla pomoc v nečakanej situácii... inak odporúčam záclony a oblečenie radšej vyprať v práčke 😀

    9. prací gél na čierne prádlo DENK MIT

    Nádherná jemná vôňa a dávkovanie sa mi na ňom páčili najviac. Čierne prádlo väčšinou špinavé nemáme, resp. nie je na ňom špinu vidieť, takže neviem, či aj vyperie škvrny spoľahlivo, no u mňa jednoznačne pochodil. Prádlo po vybratí z práčky krásne voňalo a to sa mi pri mojom pracom géle nestáva.

    10. vôňa do auta DENK MIT

    Z vôni do auta je mne nevoľno, no táto vôňa je veľmi prijemná a jemná. A nevadí mi vôbec. Aj manželovi sa veľmi pačila.

    11. pánska voda po holení BALEA

    Na testovanie pánskej vody po holení sa manžel hneď s radosťou podujal. Aj napriek tomu, že sa holí aj 2 x do týždňa, žiadnu vodu ani iné prípravky po holení nepoužíva. Asi nemá čas pri nás, ženách !? No vôňa sa mu veľmi páčila a aj mne. A jemná vôňa aj krásne dlho vydržala. Tak verím, že aspoň túto vodu celú spotrebuje 😀

    12. olejové ampulky proti vráskam BALEA

    Aj keď vrásky našťastie ešte nemám (vek na nich možno už aj áno), tak som olejček vyskúšala a bola som veľmi milo prekvapená. Pleť ostala úplne jemnučká, hladučká a tá príjemná vôňa ma úplne dostala. Naozaj pripomína pánsku, ale mne to teda vôbec nevadilo, práve naopak. Pánske vône milujem. Mam citlivú pokožku a kedysi som si nemohla dať na tvár nič, tak som mala obavy, aby som sa nevyhádzala (vyrážok som si za svoj život užila až nadmieru). No na moje veľké prekvapenie, žiadna negatívna reakcia nenastala. Pleť bola hebučká a voňavá.

    13. silonky fascíno DM

    Ako posledné prišli na rad silonky. Keďže hnedé silonky vôbec nenosím, vyskúšala som si ich aspoň doma 😀 a teda odtieň mi nesadol vôbec. Ale sú príjemné, pružné, jemné, no aj napriek tomu jemné. V zime určite využijem pod nohavice 😀

    ĎAKUJEM za túto úžasnú možnosť testovať a verím, že sa to ešte zopakuje 😀 celú rodinu to veľmi bavilo .

    06lenuska09
    9. nov 2016    Čítané 105x

    Naše testovanie dm produktov

    Tak najskôr sa chcem poďakovať firme dm a modrému koníku za , že nás vybrali do testovania týchto úžasných produktov. Popravde ani som nedúfala , že nás vyberu, ale keď mi došla správa, že predsa sa na nás usmialo šťastie tak ma to neskutočne potešilo ten deň som mala naozaj úspešný a odštartovala to práve táto správa.

    Som nesmierne rada že som mohla vyskúša aj iné produkty ako tie ktoré tam pravidelne nakupujem Po otvorení mali najväčšiu zábavu moji drobci, ktorí sa neskutočne tešili zo zelených polystyrénovych vetcičiek , ktoré chránili produkty. Ešte niekoľko dní som ich nachádzala. 

    1. Ja som ako prvú vec otestovala nátierku DmBio tekvicová so zázvorom a pomarančom. Najskôr som si myslela, že je len tekvicová ale keď som si prečítala, že je tam aj pomaranč a zázvor trosku som sa zasekla. Niesom moc typ ktorý takto experimentuje. ALE nebolo to zlé. Pri prvom súste som zacítila štipľavú chuť zázvoru ale pri druhom treťom a ani pri žiadnom inom som ho už necitila a bolo to vďaka tekvicu sladké a vďaka pomaranču svieže. Mne trosku prekážali väčšie kúsky tekvice ale dal si aj môj ročný syn a neprotestoval. Keď na ňu dostanem znova chuť určite si ju pojdem kúpiť. 

    Moje hodnotenie je takých 7/10

    2. Ďalšia vec, ktorú sme poctivo testovali celý týždeň bol Balea telový krém pre suchú pokožku s vôňou vanilky a kokosu. Svojou konzistenciu mi skôr pripomínalo telové mlieko. Ľahko sa rozotieralo a pomerne rýchlo vsiaklo takže sme sa mohli hneď aj obliecť. Mojím chalanom sa natieranie veľmi páčilo a dokonca si ho pýtali aj niekoľko krát denne. A tá vôňa. Veľmi sa mi páčila. Bola dosť výrazná a sladka, ale to mne vôbec nevadilo, práve naopak veľmi ma to navnadilo na spánok. No niektorí ľudia neznesiu takú vôňu, takže pre tých ľudí to je asi skôr mínus. Pokožka ale po ňom.zostala krásne vláčna a voňavá. Značka Balea je naozaj veľmi dobrá a tento krém nieje výnimkou. 

    Moje hodnotenie je 10/10

    3. Ďalšiu vec, ktorú som pravidelne testovala boli Balea ampulky s hydratačným koncentrátom z extraktom z rias a olivovým olejom. Po na nanesení bola pokožka jemná a hladká. Veľmi som bola z toho nadšená. Este som takú pleť nikdy nemala bol to pre mňa prvý krát taký pocit. Vôňa mi veľmi pripomínala pánsky parfum alebo vodu po holení. Zasa to môže niektorým ľuďom prekážať,ale ja mám veľmi rada pánske vône a tak som si každé nanášanie naozaj užívala. Myslím si že je určený už pre vyššiu vekovú kategóriu ako som ja. No keď už aj u mna nastane vek kedy sa začnú vyskytovať vrásky určite po týchto ampulkach znova siahnem. 

    Moje hodnotenie je 9/10

    4. Ďalší produkt ktorý som otestovala bol DmBio olivový olej. Ja nemám moc veľmi rada olivové oleje. Používam ich, keďže sú zdravšie no nemám rada olivy a tak ani olivové oleje mi moc nechutia. Najmä to, že u nich veľmi preráža vôňa a chuť olív. Ale tento olej má veľmi milo a prekvapil. Chuť a aj vôňa boli jemné. Robila som s ním pečenú tekvicu a bola naozaj úžasná. Vobec neprekryl jej chuť. Keď miniem túto fľašku, určite si pôjdem kúpiť ďalšiu.

    Hodnotím ho 10/10

    5. Ďalšia vec ktorá bola otestovana mojimi krpcami bola Babylove písakacia gumená knižka do vane. Testovali ju síce na suchú ale myslím že až taký rozdiel tam nieje. Najskôr sa o ňu natahovali ale po chvilke už na ňu zabudli. Tak som si ju poobzerala aj ja. Lubilo sa mi na nej že nieje veľmi veľká dobre sa držala v rúčke aj mladšiemu drobcovi. Myslím , že je to milá pozornosť pre menšie bábätko a určite nájdeme niekoho koho ešte poteší, keďže moji chalani sa už hrajú s inými hráčkami 

    Moje hodnotenie 7/10

    6. Ďalšiu vec ktorú som otestovala bol prací prostriedok Denkmit na čierne a tmavé prádlo. Nezvyknem prať čierne veci zvlášť, takže som ho vyskúšala na tmavé prádlo. Musím uznať, že prádlo po ňom bolo celkom prijemne mäkké ale mne vadila vôňa. Nebola mi veľmi príjemná a cítila som ju aj po použití aviváže. Nemám ešte skúsenosti s pracími prostriedkami tejto značky, ale ešte asi vyskúšame aj iné. 

    Moje hodnotenie 5/10

    7. Ďalší produkt ktorý sme vyskúšali bola Denkmit vôňa do auta. Ľúbi sa mi, že nie je veľmi veľká a nápadná. Perfektné zapadla do auta. A čo viac príjemné ale jemno rozvaniala auto. Žiadna vtierkava a výrazná vôňa. No človek ju zaregistruje keď si do auta sadne. Túto vôňu môžem naozaj odporučiť 

    Moje hodnotenie 10/10

    8. Ďalší produkt, ktorý som vyskúšala bola Balea vitalna kúpeľ pre nohy. Ešte som nič také na nohy neskúšala. Je pravda, že mám odjakživa problém s zhrubnutou pokožkou a musím si ju pravidelne obrusovať. Bola som na to veľmi zvedavá a naozaj nesklamali. Pokožka bola veľmi vláčna a ľahko sa obrusila a nohy ostali krásne jemné a vôňa veľmi príjemná, ktorá pretrvala aj do ďalšieho dňa. Určite si budem robievat kúpeľ pravidelne. A môj muž iba ochkal, že aká úžasná vecička. 

    Takže naše hodnotenie je 10/10

    9. Ďalší produkt ktorý som vyskúšala bola Denkmit osviežovač textílií. Skúsila som ho na koberček, ktorý máme na wc. Popravde mala som väčšie očakávania od neho. Po nastriekaní síce príjemné vonial. Ale bohužiaľ iba chvíľočku. Vôňa nepretrvala dlho. Uz na druhý deň som nič necítila. Takže za mňa toto bolo dosť sklamanie. Človek by to musel striekať každý deň. 

    Moje hodnotenie je 5/10

    10. Ďalšiu vec, ktorú testoval môj muž bola Balea voda po holení. Môj manžel nieje veľmi náročný na vody po holení ale toto nie je jeho značka. No po nanesení si veľmi pochvaľoval vôňu a s tým musím súhlasiť vonia krásne 

    Takže hodnotenie 7/10

    11. Ďalší produkt, ktorý som vyskúšala boli silonky značky Fascíno. Boli veľmi príjemné na dotyk. Mala som už aj také ktoré boli na dotyk veľmi draplavé, ale tieto nie na dotyk veľmi jemné a aj vydržali a nespravili sa očko a sedel mi aj odtieň. Takže určite keď budem potrebovať pojdem kúpiť, keďže prežili viac ako len jedno použitie.

    Moje hodnotenie je 10/10

    12. Ďalšiu vec, ktorú odskúšal náš mladší syn bol Babylove ovocný príkrm. Moje deti bohužiaľ moc ovocie nemajú radi a ak zjedia čokoľvek čo sa okolo.ovocia aspoň mihlo tak to oslavujem. Z času na čas im skúsim kúpiť aj takéto ovocné taštičky. Niektoré zjedia a iné zas nie. Táto celkom chutila. Ochutnala som ju aj ja a musím uznať, že aj mne chutila. A určite siahneme po nej aj znova. 

    Moje hodnotenie je 10/10

    13. Posledný produkt, ktorý sme otestovali, bola Babylove termoska. Spravila som do nej čaj, keď sme ráno vstali. Asi po dvoch hodinách sme išli von na prechádzku a termosku sme brali so sebou. Počas prechádzky sme si spravili pauzu a že sa napijeme. Ale termoska je tak dobrá, že čaj bol aj po vyše dvoch hodín stále vrelý. Musela som nechat v poháriku ešte asi takých desať minút odstáť a až potom sa z neho dalo napit. Keď sme dorazili domov po cca ďalšej hodine naliala som čaj znovu a stále bol vrelý. Teplota klesla až po takých piatich hodinách od zarobenia. Čiže termoska funguje na 100% 

    Moje hodnotenie 10/10

    Ešte sa chcem raz poďakovať za možnosť testovania a dúfam, že ešte budem mať niekedy túto možnosť. Bolo to veľmi zaujímavé, zábavné a hlavne sme si našli nové produkty, ktoré určite budeme ešte kupovať.
    Ďakujeme

    anet25
    8. nov 2016    Čítané 169x

    A je dotestované 🙂

    Priznám sa na MK nechodím tak často ako to bývalo kedysi. Chodila som sem neustále, začala som na modrej streche, potom moja svadba a nakoniec modrý koník. Určite to je tým, že máme nášho 16 mesačného Lukáška, ktorý neposedí ani sekundu, a to doslovne 😀 Nepridávala som dlho príspevky a veľmi milo ma prekvapilo, že si práve mňa vybrali na testovanie, za čo som veľmi rada a naozaj veľmi pekne ďakujem. Práve preto som napísala, že na MK moc nechodím, lebo som čítala komentáre typu, že to je zmanipulované a že je divné, že vybrali mamičky, ktoré majú veľa lajkov, či veľa priateľov na MK... Milé dámy, páni, mamičky, oteckovia – nie je to tak a ja som dôkaz 🙂

    Tak a prejdime k samotnému testovaniu :

    Balea vitálna kúpeľ pre nohy – prvá vec, ktorú som vyskúšala, kedže mám veľmi suchú kožu na pätách. Nohy mi to krásne ukludnilo, zjemnilo a hlavne mi koža zmäkla a vedela som ju pekne obrúsiť...Veľkým plusom je to, že je to veľke balenie a dlho vydrží 🙂 Vôna je tiež veľmi príjemná, takže tento výrobok určite odporúčam 🙂

    Balea hydratačný koncentrát s extraktom z rias a olivovým olejom - Nikdy som si nemyslela, že pokožka môže byť až taká jemná a hebká , a môže! Neviem ani slovami popísať, ako mi to krásne scelilo pokožku a zostala akoby zrovnaná. Takúto pleť som nemala ani keď som vyšla od kozmetičky...Veľkým plusom je hydratácia pokožky, perfektne sa koncentrát vstrebe do pokožky a nezanechá pleť mastnú. Koncentrát síce krásne vonia, ale mne to príde skôr taká mužská vôňa, to je jediné také maličké mínus, ale to mne až tak neprekáža, takže určite budem používať 🙂

    Fascíno jemné pančuchové nohavice, veľkosť S/M - Keďže mne je stále zima, zvyknem si pod nohavice dávať aj pančuchové nohavice. Bola som milo prekvapená akú majú dobrú pružnosť. Mínusom pre mňa dosť veľkým je farba, ktorá mi príde taká až naozaj nepekná, sivá,  určite by som si ich neobliekla k sukni, či k šatám. Ďalším mínusom je, že keď som ich vyprala, zbehli sa, určite ich ešte nosiť budem, ale len pod nohavice a pokým sa nezbehnú ešte viac.

    Balea telový krém pre suchú pleť s vôňou vanilky a kokosu - Plusom je, že je to naozaj veľké balenie, krásne a dlho vonia a ľahko sa rozotiera. Mínusom však je, že sa dlho vstrebáva a krém je taký redší. Tento výrobok mne až tak nesadol.

    Balea Men voda po holení - Vôňa je príjemná taká osviežujúca, čistá, taká vyslovene pánska. Pokožka po použití síce manžela trošku štípala, čo je pri vodách po holení asi normálne, ale to po chvíli prestalo, Síce manžel bol v celku spokojný ale naďalej bude používať balzam po holení, ktorý neštípe a s ktorým je spokojný

    Denkmit osviežovač vzduchu do auta- Tento výrobok mne osobne vôbec nesadol. Čo sa týka vône je taká moc korenistá, ale každému sa niečo iné páči. Ďalším mínusom je, že som zvyknutá na to, že keď mám osviežovač v aute vždy mi tam krásne vonia aj vtedy keď s ním dlhšie nejdem, čo pri tomto výrobku nie. Nasadla som do auta ráno a vôbec nič som necítila. Vôňu síce bolo cítiť keď som sa pohla a pustila ventiláciu, ale keďže je to dosť korenisté, po chvíli mi to dosť vadilo. Ďalším mínusom je aj to, že sa nedá nastaviť intenzita vône. Za mňa tento výrobok určite nie.

    Denkmit prací prostriedok na čiernu bielizeň - Čo sa týka pracích prostriedkov, nejak nevidím rozdiely, vždy mi všetko pekne vyperie a prádlo je krásne čisté. Akurát čo som postrehla je, že prostriedok nevonia tak pekne ako ostatné, ale to mne osobne nevadí, lebo pri každom praní používam aj aviváž. Takže za mňa tento výrobok dopadol v norme, nebudem ho asi kupovať, radšej si asi kúpim iný, ktorý aj vonia.

    Denkmit osviežovač textílií - Tento výrobok ma milo prekvapil. Som síce názoru, že radšej všetko hneď vyperiem, ale prečo niekedy nesiahnuť aj po takejto pomoci. Mala som napáchnuté sako od cigariet a keď som nastriekala osviežovať, smrad po cigaretách úplne zmizol. Vyskúšala som ho aj na zimnej bundičke babka varila karfiol a naozaj to pomohlo 🙂 Plusom je príjemná, pekná a nie moc výrazná vôňa...Jediným maličkým mínusom je, že pri streknutí rozprašovač nestrieka rovnomerne plynulo ako by som to nazvala, ale vystrekne vo väčšom množstve a tým je podlaha mokrá alebo proste tá časť pred ktorou sa nachádza vec ktorú chceme nastriekať (dúfam, že chápete 😀 )

    Babylove termoska - Nemám čo vytknúť tomuto produktu. Krásna, dizajnová, farebná, praktická aj s pohárikom. Voda alebo čajík vydržia teplé celú noc. Teraz už nebude problém ísť na dlhú prechádzku s kočíkom či bez, teplučký čajík budeme mať stále pri

    sebe.

    Babylove ovocný príkrm vhodný pre dojčatá a deti od 1. Roka- Neviem veľmi ohodnotiť tento výrobok, keďže som ho netestovala ja, ale náš  Lukáško 🙂 Ale usudzujem, že mu veľmi chutilo, lebo výživy a vlastne všetky ovocné príkrmy či už vo fľaštičkách alebo tieto cucacie mi odmieta, ale na tomto si zgustol J Obrovským plusom je že je to 100 %- né, čisto ovocné pyré bez prídavku cukru a mliečnej zložky. Neobsahuje glutén!  Na cesty alebo ako olovrant či desiatu budem určite kupovať 🙂 

    Babylove knižka do vane či kúpela - Ďalší výrobok, ktorý testoval náš Lukáško J Bez pochýb sa mu knižka vo vani páčila, i keď si myslím, že je vhodná pre mladšie deťúrence naozaj ako sa uvádza od 3 mesiacov. Je taká milučká a aj píska, odporúčam.

    dmBio zeleninová nátierka tekvica, zázvor, pomaranč -Toto bol jediný výrobok, pri ktorom som nevedela, kto ju bude testovať, či ja alebo manžel. Keďže manžel teraz prešiel na zdravú stravu, tak ju vyskúšal on ako prvý. Chuťovo sa mu celkom pozdávala, aj zloženie je fajn..Ja som ju ochutnala tiež, ale mne moc nechutila, pre mňa dosť zvláštna kombinácia.

    dmBio prírodný olivový olej - Tomuto výrobku nemám čo vytknúť. Je super, lahodný, používame ho skoro stále, väčšinou do šalátov či cestovín. Určite odporúčam

    Takto dopadlo naše testovanie a ja verím, že som možno niekomu aspoň trošku pomohla, keď sa rozhoduje, či už kúpiť alebo nekúpiť nejaký ten výrobok 🙂

    Ďakujem ešte raz 🙂

    medissi
    7. nov 2016    Čítané 614x

    Testujeme dm produkty

    Ahojte🙂  V prvom rade by som sa chcela poďakovať spoločnosti dm a Modrému koníku za príležitosť testovať produkty! dm mám veľmi rada, som jej stálym a spokojným zákazníkom, vždy odtiaľ odchádzam aspoň s nejakou drobnosťou.

    Test v ktorom som sa zúčastnila je v poradí šiesty na koníku, balík ktorý mi prišiel obsahoval detskú termosku, olivovy olej, tekutý gél na pranie, osviežovač textilu, vôňu do auta, telový krém, olejové kapsule na tvár, bio zeleninovú nátierku, ovocnú kapsičku pre deti, vodu po holení, dámske pančuchy, soľ na kúpeľ nôh a detskú mäkkú knižku.

    Hneď ako prišiel balík začalo sa testovanie 🙂 po otvorení balíčka malému padla do očí Babylove knižka do vody, aj keď má drobec už viac ako 2 roky zaujala ho, začal si ju prezerať a pomenovával zvieratká,  je vhodná už pre najmenšie detičky (od 3 mesiacov) vo vnútri je pískatko ktoré ich určite zaujme ako mojho syna, knižka je fajn jediné čo by som vytkla je, že by mohla mať trošku výraznejšie farby.

    Extra BIO olivový olej má najvyššiu akostnú kvalitu a pochádza z Talianska, ma príjemnú chuť ale nie úplne výraznú, čo mne vyhovuje, nieje nahorklý ako som už mala skúsenosť s inými značkami, má krásnu farbu aj vôňu určite odporúčam a kúpim opäť keď sa tento minie. Odporúčam

    Denkmit tekutý gél na čierne oblečenie po otvorení mal veľmi príjemnú vôňu, akurát konzistenciu, ani hustú ani vodovú, má za úlohu chrániť tmavé farby oblečenia, vyskúšala som ho ale neviem to úplne posúdiť, prádlo sa mi zdalo rovnaké ako predtým, možno je to na dlhodobé používanie, po praní som cítila len aviváž, gél už nie ale vypral ako mal takže celkom fajn. Oceňujem malé dávkovnie takže vydrží dlho, na obale je cca 40 praní!

    Balea koncentrované kapsule na tvár obsahuju olej a výťažky z rias, má pôsobiť proti vráskam ktoré ja zatiaľ ešte nemám ale ako prevencia super 🙂 mám mastnú pleť takže som sa bála či sa mi nebude ešte viac mastiť. Po použití som ale nemala tvár mastnú a ani sérum nieje olejvé pokožka bola velmi velmi jemná, má užasnú pánsku vôňu ktorú mám veľmi rada. (Bežne používam koli tomu aj mužov krém na tvár) pre mňa je to top produkt z balíčka a je u mňa na prvom mieste (s ešte jedným z tohto testovania) mám posledný kus kapsule takže zajtra idem do DM určite si ich budem pravidelne kupovať! Výborné!

    Bio zeleninová nátierka v testovacom balíčku bola nátierka s príchuťou tekvice zázvoru a pomaranča, pri prvom ochutnaní mi napadlo, že chutí ako zavárané uhorky mojej svokričky 😀 Je dosť kyslastá, taka orientálna, je cítiť tekvicu ktorá nieje uplne rozmixovaná sú tam malé kúsky, čo mi trošku vadilo. Chuť zázvoru a pomarača je vyrazá tiež. Synovi chutila, mňe ani mamine nechutila.  Možem povedať, že ju dopapáme ale už by som ju druhý krát nekúpila, pôjdem ale pozrieť do DM aké iné príchute ešte majú. 

    Babylove ovocná kapsička s príchuťou jablko-banán-melón. Tieto ovocné kapsičky kupujeme pravidelne a dobre ich teda poznáme. Matiasovi veľmi chutia a ja oceňujem, že su bio, len z ovocia a bez pridanéhu cukru. Ja som ju ochutnať nestihla pretiže ju vcucol hneď ako som mu ju otvorila, budeme ich kupovať aj naďalej, sú super voľba na rýchle občerstvenie vonku alebo v aute.  

    Denkmit vôňa do auta na prvé privoňanie má sladkasto-korenistú vôňu, ja mám také v aute rada,  podľa môjho názoru ale nieje velmi intenzivná a vtieravá a auto po nej vonia len jemne ale to samozrejme záleží na nastavení fúkania, v balení bola ešte jedna náhradná náplň, musím ale povedať veľké plus je že sa míňa pomalšie ako predošlá inej značky ktorú sme mali (na fotke je dnes po 15 dňoch používania)  Je to celkom dobrá voľba čo sa týka kvanitiy a ceny. 

    Balea voda po holení má veľmi dobrú, trošku sladkasto-korenistú vôňu, presne podľa mojho vkusu, na obale je uvedené že je vhodná pre všetky typi pleti, moj manžel sa neholí tak ju testoval moj tatino, povedal že je dobrá a je spokojný. Tiež sa mu aj mojej mamine páčila vôňa. Takže odporúčame 🙂 

    Balea vitálny kúpel na nohy na ten som sa velmi tešila - keď moji chlapi zaspia a ja si napustím teplú vodu a pozriem si pri tom relaxe telku 🙂 ma geniálnu kvetinovo citrusovú vônu a hrubšiu granulovú konzistenciu. Trošku dlhšie sa vo vode rozpúšťa ale to mi nevadí. Píšu, že má predchádzať pocitu unavených nôh a zjemniť pokožku, neverila som tomu pretože mávam drsnejšiu a hrubšiu kožu na pätách ale na moje prekvapenie to splnil a stal sa mojim druhým top produktom z tohoto balíčka!!! Kožu mam po kúpeli velmi jemnú a som s ním nadmieru spokojná!

    Fascíno dámske silónové pančuchy Ja silónky vôbec nenosím takže ich dostala na testovanie moja Mamina ktorá ich využije. Hrúbku majú 20den niesu veľmi tenké ale ani hrubé, farba je po vybalení trošku neprirodzená - taká do šeda ale keď sa oblečú nieje to vidieť a pôsobia celkom prirodzene. Podľa kvality je vidieť, že vydržia dlhšie a po opraní držia svoj tvar a niesu vyťahané. Mamina je s nimi spokojná. 

    Balea telový krém vôňa vanilky a kokosu je velmi príjemná, páč sa mi. Je vhodný na suchú pokožku ale kludne aj na zmiešanú a normálnu. Konzistencia je redšia ale preto sa dobre rozotiera, nieje veľmi mastný ja som si ním krémovala ruky a potom nohy po holení. Po natretí sa trošku pomalšie vstrebáva ale po chvíli sa stratí aj ten "film" a vpije sa úplne. Vôňa ale nevydrží veľmi dlho a na pokožke je cítiť po chvíli len vanilku. Som s nim celkom spokojná.

    Denkmit osviežovač textílií najprv som nevedela na čo ho použiť ale pri upratovaní mi padol úplne do rany, použila som ho na záclony a vankúše na sedačke. Na druhý deň som bola u rodičov a malého čerstvo vypraná mikina bola cíťiť od varenia tak, že použijem osviežovač a otestujem čo to spraví! Mikina po postriekaní a vyschnutí voňala ovela lepšie čo ma prekvapilo... Celkom fajn výrobok splnil čo mal avšak niet nad oprané voňavé veci 🙂

    Babylove termoska priznám sa, že som po nej pokukávala už minulý rok ale nekúpila som ju hneď ma na nej oslovil jednoduchý dizajn bez obrázkov... Teraz ked sme ju dostali na testovanie potešila som sa že ju výborne využijeme hlavne na blížiacej sa lyžovačke s drobcom. Dúfala som že nám príde mentolová farba a tešila som sa, že sa tak aj stalo je naozaj krásna 🙂 ma praktické uzatváranie na stlačenie gombíka a viečko ako hrnček, voda v nej vydrží naozaj dlho vrelá. Je výborné, že má kovové vnútro čo je pri dieťati super z hľadiska životnosti,.. som spokojná určite ju teraz cez zimu veľmi využijeme! 

    Všetky produkty od dm boli super, niektoré viac niektoré menej ale nemožem povedať že by ma niektorí z nich sklamal. Našla som si medzi nimi aj favoritov ktorých som nepoznala ale od testu si ich budem pravidelne kupovať. Myslím že čo je uvedené v popise na obale je aj reálne to, čo možte od výrobkov očakávať. Mám na DM rada že  nemajú len drogériu ale napríklad aj zdravé potraviny, maju vlastné značky v super cenách, kvalitou prevyšujúce alebo porovnatelné s bežne dostupnými značkami ktoré bývaju drahšie.  Určite ostanem aj naďalej verným zákazníkom 🙂 

    Ďakujem a dúfam, že sa Vám recenzia páči. Peťa 

    #test_dm6 babylove ovocný príkrm vhodný pre dojčatá a deti od 1. roka

    Ani som nestihla povedať výživa a už bola fuč. 😀 Teda, skôr v Peťkovom brušku. 😀
    Ani som ochutnať nestihla 😀 Ale zjavne bolá dobrá 🙂

    (2 fotky)

    #test_dm6 obsahoval aj vôňu do auta 🚗 Nie je ani silná ale ani slabá,uvidime po par dňoch...

    janulka54
    6. nov 2016    Čítané 54x

    Testovnie dm

    Neverila som tomu, že ma vyberú do testovania, ale opak je pravdou. Síce som písala komentár na poslednú chvíľu, no šťastie sa usmialo práve na nás a tak ná čakal týždeň plný testovanie výrobkov dm.

    Presne som vedela, ktorý výrobok sa bude u nás testovať ako prvý. Keďže balíček prišiel vtedy, keď boli deti doma, naša Linda bola prvá, čo začala testovať. Samozrejme to nebolo nič iné ako babylove ovocný príkrm. Ohodnotila ho ako výborný a vskutku to asi aj tak bolo, keďže mi nechcela dať ani len ochutnať. 

    Mňa lákalo vyskúšanie Denkmit osviežovač textílií, žial bola som sklamaná, žiadny efekt som nepostrehla, ani vôňa pre mňa nebola príjemná. 

    Celý týždeň som testovala Balea hydratačný koncentrát s extraktom z rias a olivovým olejom za mňa áno, ale pozor, ak nemáte radi pánsku vôňu, neodporúčam. Ja ju však môžem, takže mne sa tento výrobok veľmi páči a určite si ho budem kupovať. 

    Balea vitálna kúpeľ pre nohy - výborný "spoločník" na zmimný večer. Chodidlá uvoľní a zjemní.

    Balea telový krém pre suchú pleť s vôňou vanilky a kokosu tak tento výrobok je pre mňa top z tohto testovania keďže ja túto vôňu môžem. Krásne vonia a super pokožku hydratuje. Naozaj odporúčam. 

    Fascíno jemné pančuchové nohavice, mne nevyhovujú, pretože sa mi nepáči odtieň, osobne preferujem iné odtiene. 

    dmBio prírodný olivový olej určite ho budem kupovať, príjemná chuť, nemám mu čo vytknúť. 

    Balea Men voda po holení, testoval manžel, on má však veľmi citlivú pleť a trocha ho štípala.  Takže pre neho nieje veľmi vhodná. 

    Denkmit osviežovač vzduchu do auta má veľmi príjmenú jemnú vônu, ale plastová konštrukcia je veľmi labilná a pri dávaní do auta som sa bála, že sa mi rozpadne v rukách. 

    Denkmit prací prostriedok na čiernu bielizeň, neviem či sa mi to zdalo, ale čierne tepláky sa mi zdali, že boli bledšie ako pred praním, tak naozaj neviem či je to len pocit alebo to je naozaj tak. Ťažko povedať. 

    Babylove knižka do vane či kúpela malý si ju vzali do vane a hrali sa s ňou, je to taká klasika, ktorú má hádam každé dieťa, určite odporúčam. 

    dmBio zeleninová nátierka tekvica, zázvor, pomaranč - toto teda pre mňa naozaj nieje, absolútne som jej nevedela prísť na chuť, ani ja a ani jeden člen našej domácnosti.

    babylove termoska odporúčam, naozaj pekný dizajn, netečie a nápoj v nej zostane dlho teplý.

    Ďakujem za možnosť testovať. 

    #test_dm6 dnes sa u nás testoval Denkmit prací prostriedok na čiernu bielizeň. Čo myslíte, ako dopadol test? 😉 Zajtra periem ďalšiu várku 😉

    #test_dm6 dnes je toho na pláne viac, prave skúšam tekutý prášok na čierne oblečenie 🙂 zatiaľ sa mi pozdáva jeho vôňa aj konzistencia

    Konečne aj mne poštar priniesol moj "nákup" a može u nás doma prebehnuť #test_dm6 Ďakujem,že ma vybrali 🍀🍀🍀 Myslim,že každa maličkosť poteši mamičku na materskej 👩🏻

    #test_dm6 dnes som robila rýchlu večeru 🙂 naše obľúbené aglio olio použila som bio olivový olej, kedze je základom receptu🍝 ma príjemnú chut ale nie uplne výraznú, co mi vyhovuje, nieje nahorklý ako som uz mala skúsenosť s inými značkami, urcite odporúčam👍🏻 je skvelý👌🏻

    #test_dm6 Balea - starostlivosť o nohy.
    Konečne po celom dni relax a nožičky sa rozmaznávajú. 😉

    #test_dm6 Denkmit osviežovač textílií ma naozaj príjemne prekvapil. 🙂 Neverila som mu a naozaj pachy krásne odstráni a príjemne rozvonia. Záclony voňajú ako čerstvo vypraté. 🙂 Testovala som na viacerých veciach, ale všetko vám hneď predsa neprezradím 😉

    (2 fotky)

    #test_dm6 dnes sme sa zahrievali čajíkom z babylove termosky. Nielenže je krásna, ešte aj dlho ochráni obsah pred chladom... Peťko z pohárika nemal problém sa napiť. Skôr som mala problém ja... zobrať mu ho z ruky 😀 😀 😀

    (2 fotky)

    #test_dm6 dnes sme si zavesili do auta Denkmit osviežovač vzduchu do auta 🙂 vonia naozaj príjemne 😉 Naplno bude však otestovaný až koncom týždňa, keď pôjdeme s Bubom (psom) k veterinárovi :-P

    #test_dm6 dm Bio Prírodný olivový olej Extra oil.... Ďalšia mňamka 🙂
    Čo máte na večeru vy?
    Ja som mala grilovaný baklažánový šalát 😉