katkamario
    26. apr 2016    Čítané 77x

    Chutné testovanie s Jack N´Jill 🙂

    Tak prišiel deň D a dočkali sme sa aj my- teda moje deti- zaujímavého a chutného testovania produktov od Jack N'Jill, určených na starostlivosť o ústnu hygienu. 

    V jeden pekný slnečný deň dorazil aj ku nám zaujímavý ale hlavne krásne zabalený balíček.

    "Mamííí, už plišiel zajačíííík, pozli aky klásny balík....môžem ho lozbaliť??"...kričala malá Kačenka

    ...ale čo to?..."Mamiii? Čo to? Veď tam je len ďalšia klasna klabička 🙂)"

    Ale keď sme sa konečne dostali ku koncu rozbaľovanie a otvárania, čakalo nás úžasné prekvapenie- kompletná výbavička na starostlivosť o detské zúbky ♥

    ...a tak sme spolu s Kačenkou začali skúmať čo všetko sme podostávali:

    milunký recyklovateľný pohárik, veeeeľmi chutnú čučoriedkovú zubnú pastu, zubnú kefku s roztomilým zajkom, krásne a zaujímavé brožúrky, veľmi milé prianie, užitočné vrecúško, krásnu krabicu (už je domovom rôznych hračiek🙂) ale ako som aj očakávala, najviac sme sa tešili na "silikónové čudo", ktoré dostala Katka na umývanie svojich ešte mliečnych zúbkov.

    ...a tak sme začali testovať!

    Katka svoje silikónové čudo (kefka plná mäkkých silikónových štetiniek, s ktorou si dieťatko aj samo úplne ľahúčko umyje horné aj spodné zúbky naraz) nechcela prvá dni ani z rúk pustiť. Veľmi ju bavilo čistiť si zúbky po každom jedle (aj pití🙂) dokonca som si všimla, že ho výborne využila aj ako náhradu za cumlík od ktorého sa práve odúčame🙂)

    Majko dostal BIO zubnú kefku so zajačikom, ktorý sa mu veľmi páčil. Najprv síce mrnčal, že je malinká do ruky a že aj on chce "inú"- silikónovú ako má sestra, ale keď som mu povedala, že rúčka jeho kefky je vyrobená z kukuričného škrobu, získala na dôležitosti! Prišli dni kedy si aj vymieňali svoje náradie na čistenie zúbkov- vraj aby všetko dobre otestovali. 

    Zubná pasta- v našom prípade čučoriedková- je kapitola sama o sebe....kľudne ju môžme volať Pani zubná pasta. Nádherne čučoriedkovo vonia a ešte úžasnejšie chutí🙂  Ako syn povedal: "...cítiť z nej prírodu mami!" Už samotná chuť tejto pasty nasvedčuje tomu, že v nej nie sú žiadne umeliny ani pridané farbivá či konzervanty, že je plná

    prírodných zložiek a teda absolútne bezpečná.

    Pohárik (škoda, že iba jeden🙂)) ma prekvapil. Je trochu ťažší ako tie plastové, ktoré sme používali do teraz, ale výborne sa drží aj v malých detských rúčkach, nešmýka sa ani keď je plný a čo je najlepšie- vydržal niekoľko našich crash testov- môžem prehlásiť žeje velice odolný🙂)

    Všetko sme teda spoločne testovali (áno, zapájala som sa aj ja)....ráno, na obed, večer....ba niekedy aj medzitým...

    ...až "do zbláznenia" 🙂)

    A takto vyzerajú produkty od Jack N´Jill po týždni testovania:

    -pohárik je stále krásny, neošúchaný a hlavne čistý aj napriek tomu, že bol vkuse niečim naplnený....odstátou vodičkou, ktorá nás čakala na ráno, šampónovou zmesou pre bábiku, čajíkom a dokonca aj džúsom🙂

    -silikónové čudo si drži svoj tvar aj napriek rôznym umývacím spôsobom oboch mojích detí....mám pocit, že tento skvelý výrobok je nezničiteľný!!

    -krásna zajačikovská kefka to nevydržala a jej štetinky sa dobrovoľne poddali....to je asi jediné, čo ma mrzí :( (ale rovnako ako pri iných zubných kefkách som to očakávala)

    - no a vrecúško nemám 🙂....Kačenka si ho nechala v škôlke na svoje "drobnosti"!

    Ak to mám zhrnúť- rozhodne odporúčam výrobky od Jack N´Jill do každej rodiny!

    Všetky ich výrobky, balenia výrobkov a dokonca aj propagačný material sú recyklovateľné, prírodné a bezpečné.

    My sami sa chystáme doobjednať si aj ostatné skvelé príchute ich zubných pást, samozrejme ešte jeden pohárik a pravdepodobne podľahneme aj krásnym elektrickým kefkám s melódiou 🙂 (to ale až za odmenu na konci školského roka)

    Vlastne mi chýba v ich ponuke už len nejaká krásna a chutná zubná niť!

    Ďakujeme #konik_testuje aj spoločnosti Jack N´Jill za možnosť zapojiť sa do #test_jacknjill  a "ochutnať" tieto skvelé výrobky

    Katka, Mário a Katka ♥

    konik_testuje
    4. apr 2016    Čítané 1672x

    Vaše skúsenosti s Jack N'Jill

    Aj je to tu 🙂 Budeme testovať produkty od Jack N'Jill určené na starostlivosť o ústnu hygienu vašich detí. Produkty Jack N'Jill nie sú iba ďalšie zubné kefky a pasty. Každý jeden produkt Jack N'Jill je vyrobený so zreteľom na najvyššiu kvalitu a bezpečnosť detí. Všetky detaily sú pre nich dôležité. Preto sú dokonca aj balenia recyklovateľné a bez BPA. 

    Recenzie si môžete prečítať v našom fóre.

    Čo testujeme:

    Testujeme zubnú pastu, zubnú kefku a pohárik!

    Zubná pasta obsahuje iba prírodné zložky, žiadne chemikálie, je hypoalergénna a deťom nehrozí žiadne riziko pri prehltnutí.

    Podľa toho, koľko má vaše dieťa mesiacov/rokov, dostanete vhodnú kefku (do 18 mesiacov, od 1 do 3 rokov a nad 3). Každá jedna kefka je samozrejme veľmi jemná a bola vymyslená tak, aby bola čo najefektívnejšia. Navyše sú vyrobené z lekárskeho silikónu, samozrejme bez BPA a PVC. 

    Pohárik je vyrobený z bambusových a ryžových pliev a je rozložiteľný v prírode a kompostovateľný, čo znamená, že je šetrný k životnému prostrediu.  Ale je predovšetkým krááásny!

    Koho hľadáme:

    Hľadáme 10 z vás, ktoré zblízka dbajú na to, aby mali ich deti zdravé zúbky. Čakáme od vás dokumentovanú recenziu. S fotkami, s morom fotiek 🙂 Recenziu zverejníte vo svojom blogu a vo fóre, vo vlákne, ktoré bude venované tomuto testu.

    Ako sa zapojiť?

    Ak sa chcete zapojiť, napíšte mi do komentárov pod týmto článkom, prečo chcete testovať produkty od Jack N'Jill. Hlavne sa nebojte rozpísať a buďte originálne! 🙂

    Čas máte do nedele 6.4. Výber bude prebiehať v spolupráci s ľuďmi z Jack N'Jill. Informovať vás budem cez IP.

    Ak sa chcete dozvedieť viac, prečítajte si článok o projekte "Vaše skúsenosti so značkou". Ak nám chcete povedať, čo by ste rady testovali, pozývam vás do oficiálnej skupiny o testovaní na koníku.

    Krásny deň vám praje konik_testuje!