#test_oxywater #konik_testuje Konečne nastal deň D. Ked som dostala balík na testovanie "Oxy water", ani som len netušila,že to bude aj docela zložita testovačka.Po rozbalení vody,ktorá bola zabalená každá zvlášť v bublinkovej folii, som už začala premýšlať, ako spravne by som otestovala tento produkt,ako objavým jeho účinky alebo aj jeho nedostatky...Najskôr som si dala vodu vychladiť do chladničky na 4 C ,pretože voda mi najviac chuti chladna a aj výrobca uvadza na plechovke,že nápoj by sa mal piť chladený. Dostala som 7 plechoviek,ktoré by sa mali piť v množstve jedna plechovka denne. Ja osobne si myslim,že to je dosť kratko na to aby som objavila učinok tejto vody. Tažko mi povedať, či po vypití plechovky bola moja mozgová činnosť zvýšená. Nepocítila som žiadnu zmenu v tomto smere 🙂 tiež nemôžem hodnotiť protizápalove učinky. Na to by ma musel asi nejaky odbornik vyšetriť. Dalej som si čitala na plechovke, že je to Slovensky produkt.Nesmierne ma to teší a vždy ked vidím, že na pulte v obchodoch su veci "MADE IN SLOVAKIA", podporim to.Tu ma trošku zarazila informacia (ked som čitala dalej), že výrobca je Česka Republika,Praha...Takže Slovensky produkt vyrobený v Česku. hmmmmm.... 😕

    Naozaj to bola zvlaštna výzva,lebo som si stále hovorila : " Ved to je iba VODA,ako mam prisť na to,v čom je lepšia ako ta VODA, ktorú pijem denne ?!?"

    Môj test teda začal za prítomnosti môjho muža,ktorý mi asistoval ako fotograf 😎 Naliali sme vodu do dvoch poharov a hned na prvý pohľad bolo vidieť, že je iná. Porovnávali sme ju s vodou, ktorú sme pred tým prefiltrovali vo filtrovacej kanvici. V "Oxy water" sa po naliatí začali na pohári tvoriť bublinky.Veľa bubliniek...vyzeralo to ako keby bola perlivá.Ale nebola! Potom som si sadla k stolu,zaviazala oči a išla som hadať, či viem, ktora voda je ktora. Samozrejme som na to prišla. "Oxy water " je chuťovo zvlaštna.Stale som hladala k čomu by som ju prirovnala a potom som na to prišla.Chuti mi, ako ked si nalejete vodu do pohára, v ktorom ste pre tým pili energeticky nápoj.Potom som urobila test aj s mojim mužom a tiež vedel rozlíšiť vodu so zaviazenými očami.Cítili sme jemnú sviežosť po pití.
    Na další deň som si spravila espresso a po vypití kávy som si dala "Oxy water".Povlak zo zubov mi nezmizol,kedže sa mi ani žiadny nevytvoril ale voda ma po káve príjemne osviežila.
    Dalšou mojou výzvou na test vody bolo fitko.Výrobca slubuje lepší výkon.Vypila so teda plechovku pred začatím a vybrala som sa ako vždy na bežiaci pás. Môžem povedať,že v ten den som cvičila "o dušu" Či na bežiacom pase alebo pri posilovaní, cítila som sa lahšie a podala som lepší výkon. Na druhý deň som sa zobudila so svalovicou a rozmýšlala som,či to skutočne bolo tou vodou.Nedalo mi to a išla som cvičiť zase a zase som pred tým vypila vodu " Oxy water "😉 fakt som mala pocit,že sa mi cviči lepšie...nemôžem tvrdiť, že som mala viacej sily ale pocit lahkosti tam bol.
    Každý deň som si v plechovke nechala na dne troška vody a vždy ráno a večer som si tvár po očistení prešla vodou " Oxy water ".Vrásky nezmizli 😉 , neomladla som 😀 ale voda prijemne ochladila pokožku a zase použijem ten pojem OSVIEŽILA ju. Možno by bol dobrý napad,keby tato firma v spolupraci s kozmetickou firmou vytvorila produkty, v ktorych by požili kyslik.Neviem či je niečo take možné ale ak take niečo bude na trhu, určite to rada skúsim.
    Určite by som neskúšala kyslikovu vodu kombinovať s príchutami. Nie som fanušikom ochutenych neprelivých vod, lebo tam cítim umelinu.Či chuť pupavy,gaštana alebo ovocia...stále je to umela chuť 😖 zostala by som pri tej ideii : "VODA BEZ CHUTI A S KYSLIKOM."

    Na také záverečné zhrnutie asi tolko,že sa teším tomuto testovaniu. Dakujem modremu konikovi,že ma vybrali do testovania a dakujem aj firme Oxylife (Oxy water),že poskytli tuto vodu na testovania aj obyčajnym ludom 🙂

    (10 fotiek)

    #test_oxywater #konik_testuje a ja vo fitku 🏋🏼 otestovala som si vykon po vypiti vody 💧

    #test_oxywater dnes pokračujem ☺️ Zmizne mi zo zubov povlak po piti kavy? 💧☕️

    katkamario
    24. máj 2016    Čítané 166x

    Zaujímavé testovanie s Oxywater 🙂

    Už keď som sa prihlasovala do testovania Oxy, vedela som, že to bude zaujímavé 🙂))

    Prišiel mi pekný balíček s Oxywater na každý deň a zaujímavými polystryrénovými "marshmallow-mi", ktoré potešili moje deti 🙂

    Premýšlala som... mám nejaké plány, alebo idem proste piť a uvidím, čo sa bude diať? Hneď som si z veľkej zvedavosti otvorila jednu plechovku:

    -vodička je číra, ale prekvapili ma malé bublinky v nej, aj keď nie je perlivá....ahaaaaa však kyslík🙂

    Oxywater nechutí ako obyčajná voda.

    (dávam do pozornosti chabý pokus mm, ktorý mi do plechovky dolial obyčajnú vodu z točky a snažil sa ma hneď v prvý deň okabátiť, že veď je to Oxy 🙂))

    -vôňu nejak typickú nemá, ale tá chuť...dlho som premýšľala ako ju popísať, čo ma na nej tak zaujalo...neviem, či to bolo tým, že mám teraz dlhodobejší problém s hlasivkami, ale tých pár glgov mi naozaj ulahodilo....akoby v nej bola kvapôčka olejčeka, ktorý mi zanechal nachvíľu naozaj príjemný pocit v ubolenom krku 🙂

    -keď vypijete kolu alebo  niečo podobné...ja to vždy cítim na sklovine:( Skúšala som to samozrejme aj s Oxy...a nič... len jemné a čisté zuby🙂

    -aj keď by sa mala piť Qxywater chladená, ja som zvyknutá na "izbové nápoje".

    A tak som si s veľkou radosťou upíjala....na tréningoch...pred vystúpením...pri šoférovaní alebo  iba tak- doma na koníku-v kľude ...a aj v nude 🙂)

    -čo sa týka účinku Oxywater pri tréningoch, momentálne máme aktívne obdobie takže som zvyknutá...nevnímala som Oxy ako niečo, čo by mi dodalo ešte viac energie (sama jej mám vtedy dosť🙂) ale ako lahodný nápoj, po ktorom mi nenafukovalo ani negrúlilo v črevách 🙂

    Zaujímavá zmena prišla, keď som sa rozhodla, že si ju vypijem ráno!

    -vyskúšala som Oxy použiť ako micelárnu vodu 🙂....ja mám doma veru veeeeľa rôznych vodičiek ale nakoniec aj tak potrebujem vodu!!!...a potom rýchlo krém.

    Popretierala som si tvár vatou namočenou v Qxywater....bolo to očakávajúco príjemné, ale najlepšie bolo, že pleť po vyschnutí nezostala stiahnutá, bola taká... taká....no proste skoro som sa aj zabudla nakrémovať🙂)

    Zvyšnú vodičku som vychlípkala popri obliekaní. Chystala som sa ku starkej. A vtedy to začalo....nielen že som bola na príjemnej návšteve, ale stihla som dva nákupy v obchodoch, obehnúť tri knižnice- zháňajúc starkej pokračovanie kníh od Juliette Benzoniovej- Marianne a Turhan Bej (mimochodom- nemáte ju niekto?? 🙂), po návrate upratať skoro celý byt (a toto veru nie je moja obľúbená činnosť)...nejako automaticky som všetko zvádala🙂...dala som si preto ešte jednu plechovku poobede- veď na tréning, nie?...skúsime, či to graduje! 

    Samozrejme tréning bol super- tak ako predtým a ako ešte aj veľakrát bude🙂...toto je asi jediné "vyšťavenie" ktoré mi nevadí, dokonca ho milujem🙂...keď prídem domov, osprchujem sa a s mm pozeráme telku...ani sa nepohnem...cítim, ako mi tuhnú svaly🙂....ale teraz tomu nebolo tak!!  Môj manžel zaspal s deťmi! ...hmmmm...tak zmena (hovorím si)...aspoň sa vyspím...a pritúlila som sa ku guči tiel...moja milovaná rodinka♥

    Lenže hoci bolo telo unavené, mozog akoby stále pracoval...donútil ma vstať, spraviť si čaj ...a teraz čo?...byt je uprataný, obľubenú knihu som si zabudla u kámošky....budím manžela (na dvakrát) nech si ide zahrať scrabble ale márna snaha- spí 🙂....

    ...a tak ma táto kombinácia tréningom zmoreného tela a okysličeného mozgu donútila nezmyselne prepínať telku do štvrť na jednu.

    Na záver  môžem teda povedať, že verím v silu kyslíka a ďakujem #konik_testuje za možnosť zapojiť sa do #test_oxywater ...teraz už viem ako, kedy a prečo môžem Oxywater piť ...a že to nemusím preháňať🙂

     Hlavne ..Na zdravie 🙂

    Katka

    #test_oxywater Dnes dorazila konečne očakavana kyslikova 💧 bomba 💣 tak idem testovat 📝

    Koník_testuje neúmorne balíííí 😀 Za 3 srdiečka: koľko metrov bublinkovej fólie potrebujem na balenie plechoviek Oxywater? #test_oxywater

    konik_testuje
    8. máj 2016    Čítané 1208x

    Vaše skúsenosti s Oxywater

    Vyzývam vás. Vyzývam vás, aby ste testovali Oxywater! Oxywater je voda so zvýšeným obsahom kyslíka. Bez vody človek vydrží týždeň, bez kyslíka 5 minút. Oxywater spojil tieto dve esencie života do jedného nápoja. A je to úplne nová kategória nápoja. Je to totiž prvý nápoj tohto druhu na trhu Európskej Únie, od novembra 2015, a navyše ide o slovenskú značku 🙂

    AKTUALIZÁCIA: recenzie a názory načich používateliek si môžete prečítať vo fóre

    Čo testujeme:

    Testujeme kyslíkovú vodu s obsahom 90mg kyslíka na liter. Dostať, ukotviť a udržať vo vode 90mg kyslíka je veľkou výzvou, ktorú si česká firma Oxylife, vyrábajúca slovenskú vodu Oxywater, dala patentovať. Možno sa pýtate, načo je takýto veľký obsah kyslíka v plechovke vody? Aké sú vlastne benefity kyslíkovej vody?

    Oxywater má obsah 250ml. Obsahuje 0 kalórií. Je to energia len z prirodzeného zdroja (neobsahuje cukor, sladidlá, kofeín, taurín ani konzervanty) - z vysoko koncentrovaného kyslíka (12x viac 02 ako v pitnej vode z vodovodu).

    Kyslík a voda sú základné zlúčeniny prírody. Ich rovnováha určuje životnú vitalitu. Získať vodu s vyšším obsahom kyslíka znamená získať vyššiu kvalitu života pre človeka.

    Kyslík sa považuje za účinný prostriedok na udržiavanie zdravia, krásy a fyzickej kondície. Pocítite zvýšenú výkonnosť pri športe, dodá vám čistú prírodnú energiu pred i po fyzickej námahe. Podporuje mozgovú činnosť, napríklad pri šóferovaní alebo pri štúdiu, pred skúškami. No nie je to všetko! Po vypití budete mať pocit ľahkosti v žalúdku, pocit čistých hlasiviek a hladký pocit zubov vďaka antiseptickej schopnosti O2. A čerešnička na torte, vysoko koncentrovaný kyslík má protizápalový účinok, ktorý zvýšite zachladením nápoja. Taktiež špecifická "chuť" Oxywater je cool pri vychladení!

    Je to úplne nový typ energetického nápoja!

    Oxywater je balená v plechovke, zvnútra potiahnutej mikrovrstvou potravinársky vyhovujúcej fólie. A ak náhodou budete čakať bublinky, tak verte, že nezacítite. Žiadne CO2, iba 12x viac kyslíka.

    Koho hľadáme:

    Hľadáme 10 z vás, ktoré zvolili zdravší životný štýl, šóferky, cvičiacich, milovníčky kávy, študujúcich alebo pracujúcich v klimatizovaných priestoroch. Čakáme od vás dokumentovanú recenziu. S fotkami, s morom fotiek 🙂 Recenziu zverejníte vo svojom blogu a vo fóre, vo vlákne, ktoré bude venované tomuto testu.

    Tešíme sa na vaše recenzie!

    Ako sa zapojiť?

    Ak sa chcete zapojiť, napíšte mi do komentárov pod týmto článkom, prečo chcete testovať kyslíkovú vodu Oxywater. Hlavne sa nebojte rozpísať a buďte originálne! 🙂

    Čas máte do nedele 8.5. Výber bude prebiehať v spolupráci s ľuďmi z Oxywater. Informovať vás budem cez IP.

    Ak sa chcete dozvedieť viac, prečítajte si článok o projekte "Vaše skúsenosti so značkou". Ak nám chcete povedať, čo by ste rady testovali, pozývam vás do oficiálnej skupiny o testovaní na koníku.

    Krásny deň vám praje konik_testuje!