konik_testuje
    24. okt 2022    Čítané 630x

    Aviváž pre malé i veľké „citlivky“

    Chystanie výbavičky pre bábätko je prirodzená súčasť prípravy na rodičovstvo. Nakupujeme oblečenie, chystáme izbičku, vyberáme ten najlepší kočík... Niekedy si však treba dať najviac záležať na tých najjednoduchších veciach. Odporúčame nenechať na náhodu ani na prvý pohľad možno tak banálnu vec, ako je výber aviváže. Pokožka našich najmenších je oveľa tenšia a jemnejšia, ako tá naša. Na vonkajšie vplyvy reaguje omnoho citlivejšie, a teda potrebuje šetrnejšiu starostlivosť. 

    Do redakcie Modrého koníka sme dostali na testovanie aviváž Silan Sensitive51, ktorá pomáha, vďaka svojmu zloženiu, predchádzať podráždeniu pokožky. Je dermatologicky testovaná a odporúčaná pre ľudí s citlivou pokožkou aj sklonom k dermatitídam. Silan Sensitive dokonca odporúča Európske centrum pre výskum alergií.

    Popis produktu od výrobcu sľubuje veľa, no kto má doma skutočne malú „citlivku“ v podobe ekzematika alebo novorodenca vie, že papier či etiketa síce znesie veľa, no prax je prax.

    A tak by sme mohli naše testovanie začať vetou: „Stretne sa ekzematik, alergik a novorodenec...“. Pokojne by to mohol byť začiatok nejakého vtipu,  no realita takéhoto zloženia domácnosti nie je moc humorná. Preto som bola sama zvedavá, ako aviváž Silan Sensitive sadne tejto náročnej porote. Výsledok hodnotím naozaj pozitívne.

    Silan Sensitive je skutočne ideálna hypoalergénna aviváž pre citlivú pokožku, nielen „papierovo“, ale aj v skutočnosti. Nikto z malých i veľkých testerov nezaznamenal nepriaznivú reakciu pokožky. Jednoducho, nám aviváž Silan Sensitive sadla.

    Aviváž vonia krásne, jemne a „bábätkovsky“. Je primerane hustá a tak sa dobre dávkuje. Bielizeň po opraní príjemne vonia. Vôňa nie je prenikavá, nezanikne ihneď po vysušení. Keďže ide o hypoalergénnu aviaž, je logické, že vôňa nebude dlhotrvajúca. Čo, s ohľadom na zloženie aviváže, hodnotím pozitívne. A preto môžeme za redakciu Modrého koníka aviváž Silan Sensitive odporučiť.

    valeriusk
    11. okt 2022    Čítané 62x

    Testovačka aviváže SILAN sensitive 🤍

    ..SILAN SENSITIVE  bielizen mäkkučká,voňavá a fresh ! Veľké plus pre moju a mojej malej pokožku je to že je dermatologicky testovaná a hlavne hypoalergénna !S kľudom môžem povedať že vôňq čerstvosti prevoňala aj ostatnú bielizeň v skrini .. takze palec hore 👍🏻.

    Jediná nevýhoda je že keďže sa u nas perie veľa rychlo sa minie …

    https://www.modrykonik.sk/recenzie/avivaz-silan-sensitive/51

    ursulienka1
    9. okt 2022    Čítané 68x

    Testovanie silan sensitive

    Som vďačná za vynález práčky a sušičky...u nás ficia každý deň 😉. Sme päť člena rodina, máme tri dcéry s väčším vekovým rozdielom. Ester má 2, 5 roka, denne ju prezliekam niekoľko krát 🙈. Sofinka má 9 rokov, venuje sa tancu, gymnastike a basketbalu. tréningy má každý deň. Ďalšie špinavé w spotené prádlo 🏀 Sarah má 20 rokov. Kreslí a maľuje. Expert na špinavé a zafarbené oblečenie 🎨

    Na testovanie Silan sensitive som sa veľmi tešili. musím priznať, že si to užila celá rodina.

    Už roky používam prášok a aviváž pre bábätká. Silan sensitive 51nesklamal. Je šetrný k prádlu aj pokožke. Má jemnú bábätkovsku vôňu. Určite odporúčam každej mamičke.

    ja_mi
    3. okt 2022    Čítané 22x

    Silan sensitive &baby

    Testovanie u nás prebiehalo na 1☆ .

    Prali  sme v tomto týždni teda  statocne😀....

    Takže skoro celá fľaša padla . Ideme v tomto týždni na ďalšiu,  pretože je veľmi veľmi super.

    Sialn Sensitive 51krásne vonia , nie tak vtieravo ale tak prirodzene jemne. 

    Prádlo vonalo ešte aj po uschnuti čož sa pri inej avivazi nedá povedať , farby nám ako keby ožili 😉.

    Mala som aj odborníka na vône 😀.

    Veci sú mäkké a prijemne na dotyk. 

    Isto po tejto variante ešte siahneme ,ale budeme čakať  na akciu, keďže  cena je dosť vyššia. Toto je jediné asi negatívum  co sme našli. 

    Keďže chlapci po iných avivazach mali pokožku takú vyhadzanu prestali sme používať....ale Silan sa nám osvedčil. 

    Určite odporúčame aj maličkým bábätkam na jemnú pokozku.❤

    konik_testuje
    12. sep 2022    Čítané 1963x

    Skúsenosti s avivážou Silan Sensitive

    Okolo používania aviváží koluje nespočet mýtov. Mnoho ľudí si dokonca myslí, že aviváž slúži len na prevoňanie bielizne. To však nie je celkom pravda. Okrem vône aviváž tkaniny aj zmäkčí, zbaví ich elektrostatického náboja a tiež chráni vlákna a to dokonca aj pred ľahkým znečistením. A mýtom je aj to, že používanie aviváže ničí vašu práčku. Avšak každá aviváž by sa mala používať presne podľa odporúčaní výrobcu. 

    A jej použitia sa nemusia vzdávať ani ľudia s citlivou pokožkou či novopečení rodičia. Naopak, mnoho rodičov väčších detí si presne spomína na bábätkovskú vôňu maličkých košieľok, ktorá sa nezmazateľne vryla do ich spomienok. Veď práve jemná detská pokožka si zaslúži nielen nežné dotyky, ale aj jemné oblečenie, ktoré pokožku nedráždi. 

    Správne zvolená aviváž vhodná pre deti aj pre dospelých s citlivou pokožkou môže byť teda cestou k prevoňanej a jemnej bielizni.

    Čo budeme testovať

    Aviváž Silan Sensitive51 pomáha predchádzať podráždeniu pokožky vďaka svojmu zloženiu. Po použití aviváže pri praní budete mať bielizeň krásne hebkú na dotyk, jemnú a prevoňanú nedráždivou príjemnou vôňou. Aviváž Silan Sensitive je dermatologicky testovaná a odporúča sa pre ľudí s citlivou pokožkou aj sklonom k dermatitídam. Silan Sensitive odporúča Európske centrum pre výskum alergií a je overená dermatológmi.

    Silan aviváž je vhodná ideálna pre citlivú detskú pokožku aj alergikov, keďže je vďaka  šetrnému zloženiu hypoalergénna. 

    Koho hľadáme

    Na testovanie aviváže Silan Sensitive hľadáme maminky aspoň jedného dieťata do 5 rokov, ideálne však malého bábätka, ktoré má citlivú či problematickú pleť so sklonmi k atopii a tvorbe ekzémov.. Ženy, ktoré majú prehľad o produktoch, ktoré používajú pri praní bielizne. Zaujímajú sa o udržateľnosť, bezpečnosť a zloženie a dbajú na kvalitu pracích prostriedkov a aviváží. Ženy, ktoré sú ochotné podeliť  sa o svoju skúsenosť s mamičkami na Modrom koníku.

    Ako sa zapojiť

    Ak by ste rady aviváž Silan Sensitive vyskúšali, stačí, keď nám do komentára napíšete, či máte doma dieťatko s citlivou pokožkou a pridáte aj jeho vek. Pokojne nám napíšte tiež, či používate pri praní aviváž. Čas na pridanie komentára máte do 19.9. Následne vyberieme 3 z vás, ktoré otestujú celé veľké balenie aviváže Silan Sensitive a ďalším 20 zašleme vzorky aviváže.

    Tešíme sa na vaše komentáre.

    Konik_testuje