veronique2508
    16. jún 2019    Čítané 870x

    VÝZVA Buďme zdravé ženy ♥

    Sme také, aké sme. A tak je to najlepšie. Silné, akčné, milujúce, proste Superženy. Každá z nás je iná a predsa taká jedinečná. No napriek našej úžasnej sile môžeme občas naraziť na svoju krehkosť a musíme tak bojovať o to najvzácnejšie – naše zdravie. Všetko sa môže v okamihu rozbiť na márne kúsky. Verte, že cítiť sa dobre nestačí. Preto spoznajme skutočnú pravdu o svojom ženskom zdraví.

    V tomto nádhernom mesiaci lásky je 1 deň špeciálne venovaný aj nášmu zdraviu. Počuli ste už o Medzinárodnom dni akcii pre zdravie žien? Už 32 rokov si 28. mája celý svet pripomína dôležitosť zdravia nežného pohlavia, právo na život, zdravie, rozvoj, dôstojnosť, rešpekt, slobodu a právo ženy rozhodnúť sa pre rodinu.

    Prijmi spolu so mnou výzvu "Buďme zdravé ženy" a urob (nie iba v tomto mesiaci) niečo pre svoje zdravie. Stačí ak:

    • do skupiny Ženské veci alebo na svojom profile pridáš príspevok, v ktorom nám ukážeš, čo pre teba znamená byť ZDRAVÁ ŽENA a čo robíš pre seba a svoje zdravie,
    • sleduj môj profil,
    • nezabudni na povinné označenie hashtagom #somzdravazena a #zenskeveci.

    Výzva štartuje dnes 28. mája a potrvá až do 16. júna.

    17. júna vyžrebujem 1 z vás, ktorá získa krásnu cenu – set LBC cytológie, a jednu špeciálnu cenu – balíček darčekových predmetov, ktorú odovzdáme najaktívnejšej žene našej výzvy .

    Milé ženy, matky, dcéry, manželky, partnerky. Kvôli nám, pre naše zdravie a pre naše rodiny nezanedbávajme dôležitosť preventívnej prehliadky. Buďme ZDRAVÉ ŽENY. Naplánujme si čas aj pre seba a svoje ženské zdravie ♥️. Robme správne rozhodnutia v správnej chvíli. Veľmi sa teším na všetky vaše originálne príspevky.

                 S pozdravom,

                                  Veronika ♥️

                                                   štatút výzvy Buďme zdravé ženy