konik_testuje
    27. máj 2024    Čítané 1423x

    Skúsenosti s letnou výbavou k vode od Decathlonu

    Leto sa blíži a s ním aj nekonečné dni plné slnka, smiechu a dobrodružstiev. Pre mnoho rodín je voda neodmysliteľnou súčasťou týchto krásnych chvíľ. Či už trávite čas pri mori, jazere alebo v bazéne, vodné radovánky sú zdrojom zábavy a nezabudnuteľných spomienok. So správnou výbavou, ktorá je navrhnutá pre maximálny komfort a bezpečnosť, sa každé vodné dobrodružstvo stane ešte viac nezabudnuteľným. A vy budete mať teraz možnosť takú výbavu testovať. 

    Čo budeme testovať

    Celotvárová maska na potápanie Easybreath 900: Navrhnutá pre maximálny komfort a jednoduché použitie, umožňuje prirodzené dýchanie nosom aj ústami. Systém prúdenia vzduchu zabraňuje zahmlievaniu a panoramatické zorné pole s rozsahom 180° poskytuje neprekonateľný výhľad. Inovatívny šnorchel so systémom Dry-Top zabraňuje vnikaniu vody do masky a pružná nosná spojka umožňuje vyrovnávanie tlaku v ušiach.

    Detská celotvárová maska na šnorchlovanie Easybreath XS3: Ideálna pre deti vo veku od 6 do 10 rokov. Poskytuje pohodlné dýchanie nosom aj ústami, jasný výhľad vďaka ochrane pred zahmlievaním a bezpečné šnorchlovanie so systémom Dry-Top, ktorý zabraňuje vnikaniu vody do masky

    Detská obuv do vody Aquashoes 120 so suchým zipsom: Navrhnutá pre mladých objaviteľov, ponúka protišmykovú podrážku, vyberateľnú stielku z EVA peny pre maximálne pohodlie a rýchle odvádzanie vody. Suchý zips zaručuje jednoduché obúvanie a bezpečné upevnenie obuvi.

    Koho hľadáme

    Na toto testovanie hľadáme športovo založenú, aktívnu mamičku s dieťaťom vo veku od 6 do 10 rokov. Mamičku, ktorá je ochotná si ísť vyskúšať produkty do Decathlonu, aby nám vedela poskytnúť informácie o správnych veľkostiach produktov. Preto je výhodou, ak bývaš v niektorom z miest, kde sa predajne Decathlonu nachádzajú.

    Keďže testovanie prebieha už v júni, testerka musí mať možnosť vyskúšať produkty doma v bazéne, v aquaparku, alebo na skoršej dovolenke pri mori.

    Ak si sa v popise vyššie našla, rada si užívaš horúce letné dni pri vode a hľadáš kvalitné vybavenie, ktoré tebe a tvojim deťom poskytne maximálnu bezpečnosť, pohodlie, ale aj množstvo zážitkov, potom hľadáme práve teba!

    Samozrejmosťou je ochota podeliť sa s výsledkami z testovania s nami na Modrom koníku, nielen slovne, ale aj prostredníctvom fotografií.

    Ako sa zapojiť

    Ak by si bola rada súčasťou tohto testovania, napíš nám v komentári pod článkom, ako najradšej tvoja rodina trávi čas pri vode.  Aké aktivity pri vode vás bavia najviac? Nezabudni nám predstaviť svoju rodinu a spomenúť vek detí.

    Prihlásiť sa do testovania je možné do nedele 02.06.2024. V priebehu týždňa potom vyberieme 1 mamičku a o ďalších krokoch ju informujeme v internej pošte.

    Tešíme sa na vaše komentáre!

    konik_testuje