konik_testuje
27. máj 2024
1423 

Skúsenosti s letnou výbavou k vode od Decathlonu

Leto sa blíži a s ním aj nekonečné dni plné slnka, smiechu a dobrodružstiev. Pre mnoho rodín je voda neodmysliteľnou súčasťou týchto krásnych chvíľ. Či už trávite čas pri mori, jazere alebo v bazéne, vodné radovánky sú zdrojom zábavy a nezabudnuteľných spomienok. So správnou výbavou, ktorá je navrhnutá pre maximálny komfort a bezpečnosť, sa každé vodné dobrodružstvo stane ešte viac nezabudnuteľným. A vy budete mať teraz možnosť takú výbavu testovať. 

Čo budeme testovať

Celotvárová maska na potápanie Easybreath 900: Navrhnutá pre maximálny komfort a jednoduché použitie, umožňuje prirodzené dýchanie nosom aj ústami. Systém prúdenia vzduchu zabraňuje zahmlievaniu a panoramatické zorné pole s rozsahom 180° poskytuje neprekonateľný výhľad. Inovatívny šnorchel so systémom Dry-Top zabraňuje vnikaniu vody do masky a pružná nosná spojka umožňuje vyrovnávanie tlaku v ušiach.

Detská celotvárová maska na šnorchlovanie Easybreath XS3: Ideálna pre deti vo veku od 6 do 10 rokov. Poskytuje pohodlné dýchanie nosom aj ústami, jasný výhľad vďaka ochrane pred zahmlievaním a bezpečné šnorchlovanie so systémom Dry-Top, ktorý zabraňuje vnikaniu vody do masky

Detská obuv do vody Aquashoes 120 so suchým zipsom: Navrhnutá pre mladých objaviteľov, ponúka protišmykovú podrážku, vyberateľnú stielku z EVA peny pre maximálne pohodlie a rýchle odvádzanie vody. Suchý zips zaručuje jednoduché obúvanie a bezpečné upevnenie obuvi.

Koho hľadáme

Na toto testovanie hľadáme športovo založenú, aktívnu mamičku s dieťaťom vo veku od 6 do 10 rokov. Mamičku, ktorá je ochotná si ísť vyskúšať produkty do Decathlonu, aby nám vedela poskytnúť informácie o správnych veľkostiach produktov. Preto je výhodou, ak bývaš v niektorom z miest, kde sa predajne Decathlonu nachádzajú.

Keďže testovanie prebieha už v júni, testerka musí mať možnosť vyskúšať produkty doma v bazéne, v aquaparku, alebo na skoršej dovolenke pri mori.

Ak si sa v popise vyššie našla, rada si užívaš horúce letné dni pri vode a hľadáš kvalitné vybavenie, ktoré tebe a tvojim deťom poskytne maximálnu bezpečnosť, pohodlie, ale aj množstvo zážitkov, potom hľadáme práve teba!

Samozrejmosťou je ochota podeliť sa s výsledkami z testovania s nami na Modrom koníku, nielen slovne, ale aj prostredníctvom fotografií.

Ako sa zapojiť

Ak by si bola rada súčasťou tohto testovania, napíš nám v komentári pod článkom, ako najradšej tvoja rodina trávi čas pri vode.  Aké aktivity pri vode vás bavia najviac? Nezabudni nám predstaviť svoju rodinu a spomenúť vek detí.

Prihlásiť sa do testovania je možné do nedele 02.06.2024. V priebehu týždňa potom vyberieme 1 mamičku a o ďalších krokoch ju informujeme v internej pošte.

Tešíme sa na vaše komentáre!

konik_testuje

#test_decathlon

Tak chodievme k vode
Vnučka má 7 rokov a rada sa potápa
Bol by to darček k narodeninám ❤️❤️🍀🍀

27. máj 2024

Po včerajšom prvom veľkom preddovolenkovom nákupe v Decathlone sa sem veru musíme zapojiť. Máme doma tri ks vodných živlov, dovolenka pri mori sa blíži a výbavy k vode nie je nikdy dosť. Hlavne po tom, čo sa nám podarilo obľúbené okuliare oprať s plavkami (neodporúčam 🫣😂). Deti sú v mori vždy do totálneho rozmočenia, potápajú sa, pretekajú, zbierajú poklady a v čase schnutia a najsilnejšieho slnka si chystajú pisomné plány, čo zase v mori. Bazén občas tiež skontrolujú, ale more, vlny a trocha piesku a soli, to je ich.
Po celotvárovej maske pokukujú aj Lea (11), aj Teo (9), topánky sme tiež ešte túto sezónu nekúpili, zato nové plutvy aj plavky už máme. 💪🏻🌊

27. máj 2024

Krásny slnečný pondelok prajem,

sme aktívna rodinka, ktorá rada leto trávi predovšetkým v bazéne na záhrade, alebo na neďalekom jazere Zlaté Piesky v Bratislave.

Do testovania by som sa rada zapojila s mojím 6 ročným synčekom Šimonkom, ktorý je vodný živel a už teraz sa pýta, kedy postavíme bazén. Chystáme sa na to teraz v júni. S maskou nemá syn žiadnu skúsenosť, tak by to bola preňho premiéra, ale ako ho poznám rýchlo by sa s ňou zžil 🤿

Vo vode si radi zahádžeme s loptou, s frisbee, zabavíme sa s nafukovačkami a po novom som si kúpila paddleboard, takže deti na ňom tiež preveziem, (samozrejme aj s plávacími pomôckami, na fotke ich ešte nemajú oblečené 🙂 ) Decathlon máme po ruke ( cca 20 minút autom ), takže nie je problém ho navštíviť a radi tam chodíme 🙂

Testovanie by nás neskutočne potešilo a všetko by sme poriadne otestovali a podelili sa so skúsenosťami a fotkami 🙂

Pekný zvyšok dňa 🙂

27. máj 2024

No letné dni radi trávime určite pri vode,obe moje dcéry milujú vodu tak že super. A staršia 10 ročná sa veľmi rada ponára ,tak že by sme ju určite velice potešili. 🫶

27. máj 2024

Moje deti milujú vodu a hlavne potápanie, z dovolenky im väčšinou vidíme iba zadok, ktorý im celý čas vytŕča z vody. Decathlon výrobky kupujem už roky, ešte ani vedenie nerozmýšľali,že by otvorili predajne na Slovensku a my sme si už ficali na ich výrobkoch..
Detskú celotvarovu masku sme kúpili už x rokov dozadu, ešte pre staršiu dcéru, no bohužiaľ sa pokazila, takže mladšia by ju rada otestovala teraz😉zatiaľ uprednostňuje plavecké okuliare, ktoré kupujeme v decathlone..topánky do vody máme doma vo viacerých veľkostiach, už teraz môžem napísať, že veľkostne nesedia..k moru chodíme viackrát do roka, bazén máme doma a akvaparky deti zbožňujú..dcéra je ostrieľaná, vie si povedať svoj názor a zhodnotiť, či sa jej niečo páči alebo nie..

27. máj 2024

Mame dve vodne znamenia doma - 🦀 5r a 🐟 1r a presne ako ich znamenia aj oni su vodne zivle. Pri mori sme od rana do vecera a okrem plavania, potapania snorchlovania a zbierania pokladov v mori, hrame este preteky v plavani s tatikom, vodne polo, taku vodnu hru Marco Polo - schovavacku vo vode 🙂 starsi uz si usetril na paddleboard a chce si ho kupit… takze my pri vode o zabavu mame vzdy postarane 😂😂😂

27. máj 2024

Aká to parádna testovačka sa na nás chystá 🙂 Som mamou dvoch dievčat - 6 a 9 rokov. Obe od malička milujú vodu, plávajú od malých bábätiek. Staršia už pláva technický lepšie ako ja a na mladšiu som tiež rovnako pyšná, keď prepláva náš bazén. Práve sme sa vrátili z dovolenky z Turecka, kde bol problém urobiť nejakú peknú fotku v mori, lebo väčšinou im nad hladinou trčali len nohy alebo kúsok zadku ;) Keďže pláž bola čiastočne kamienková, používali sme topánky do vody práve z Decathlonu (ale ešte starší model). Takže určite by sme rady vyskúšali aj novinku. No a masky by dievčatá tiež určite ocenili. V mori stále lovili mušle a zaujímavé farebné kamienky, ale aj v bazéne by našli svoje uplatnenie.

27. máj 2024

Ja ja ja ja chceeeem 🙂 tak my sme totálne vodná rodina. Najstaršia ma 10 a preteká v plávaní, potom mám 6 a 5 (pričom slečna čo ma 5 je vyššia a ťažšia od toho čo ma 6 hehe) decka. Všetci plávu. Bývam v ba a tu j decathlonov niekoľko, “náš” je ne pri Boroch ;) ideme aj k moru, N kúpalisko aj k jazeru a na splav proste vodaaaaaaaaaa

27. máj 2024

V júli sa chystáme celá rodina k moru a práve cez víkend sme u vás v predajni skúšali rôzne masky na potápanie. Samozrejme najradšej trávime dovolenku vo vode. Dostať deti z vody je niekedy nemožné. 🙂 naša rodinka má4členov: Ja mama Vlasta, tatinko Mirko a deti Nikolka 7 r. + Samko 4 r.

27. máj 2024

Testovaniu by sme sa velmi potesili 😊
Nasa rodina miluje vodu, potapanie, plavanie.
Viackrat do tyzdna chodime do bazena, mame radi aquaparky a milujeme more a jazera, najma moj muz je blazon do potapania sa, v com ho nasleduje nas 8 rocny syn 😊
Vybavu k vode, ktoru popisujete, by sme maximalne vyuzili 😊
Akurat cez vikend sme boli v Decatlone a synovi vyberali masku na potapanie 😊
Budeme radi, ak si na testovanie vyberiete prave nas 😊

27. máj 2024

Radi by sme sa zapojili do testovania. Moj syn 8 rokov, miluje bazen, vodu a potapanie sa. Minuly rok prvykrat skusal podobnu masku a pod vodou bol stale. Este nevedel plavat normalne ale pod vodou plaval ako ryba. Isto by sme takuto masku vyuzili na 100% a do decathlonu radi zajdeme. Bazen chystame na zahrade uz skoro, len nech je kusok viac slnecnych dni aby sa zohriala vodicka.

27. máj 2024

Rada by som sa zapojila s mojimi deťmi syn 8 rokov a dcéra 10 rokov ako sa oteplilo deti sú v bazéne každú voľnú chvíľku.
Sú to vodné živle od narodenia

27. máj 2024

Ahojte. Moja rodina sa najradšej kúpe. Keď sme pri mori, tak s detmi hráme vodné hry, potápame sa, snorchujeme,…takisto sa deti veľmi radi hrajú v piesku, stavajú si hrady, priehrady, parky,…
Deti sú vo veku 5 rokov, 2 roky a 3 mesiace 😊

27. máj 2024

Ahojte zbožňujeme vodu a vodne športy potápanie plávanie člnkovanie chlapci maju 8 a 10 rokov radi by sme sa zúčastnili testovania

27. máj 2024

#test_decathlon
@konik_testuje
Krásny slnečný deň želám😍
Máme 4 deti od 1 - 11 rokov a práve naša druhá v poradí Sofi, krorá má 9 rokov je vodný živel 🤗
Najradšej by sa iba potápala, plávala, objavovala a užívala si vodu každý deň 🙂
Každý rok chodievame na dovolenku do Štúrova - do aqua parku, tam sa deti vybláznia do sýtosti a potápacia maska by našu Sofi nesmierne potešila 😍
Testu zdar!!
S pozdravom Stanka🌞
🍀🍀🍀🍀

27. máj 2024

Nooo väčšinou doma v bazénu. Mladší vzhľad drží byť pod vodou 30 sekúnd na jeden nádych. Celkovo obaja 3h v kuse vo vode..... najesť a zas.
Ak sa podarí tento rok pôjdeme prvý raz k moru. Bolo by fajn urobiť práve tam testovanie.

27. máj 2024

Moje dva kapre (6 rokov a 4) sú ako väčšina detí nonstop vo vode a keďže sú alergici a astmatici, tak pri vode trávime veľa času. Testovanie v júni je pre nás ideálne, keďže nás práve v júni čakajú 2 týždne na Sicílii. Doteraz plávali len s okuliarmi a masku nevyskusali, ale pokukujeme po nej už nejakú chvíľu. Sme z Bratislavy a nakupovali sme tu už vo všetkých decathlonoch. Veľmi by sme sa najmä maskam potešili.

27. máj 2024
mravenek
AMBASÁDORKA

Tri malé ženy, tri potápky 💙 10/7/3...v júni nás čaká milované Taliansko a radi otestujeme takúto parádu 🙌

27. máj 2024

Sme aktívna rodina, ležanie na deke a opaľovanie sa nás nebaví....
Mam 3 dcéry Ester má 4 roky, sofinka 11 a Sarah 22 rokov každú baví niečo iné

27. máj 2024

Nas caka opat "Slovenske more" milovane Chorvatsko. Doma mame 3 loptosov a ako povedal moj svagor:" tvoje deti musia mat uz ziabre". Miluju snorchlovanie, potapanie, paddleboard, skuter a slide. Takze urcite sa na nasej dovolenke nudit nebudeme 🏖

27. máj 2024

Áno áno a ešte raz áno toto je presne to čo by som ja rozhodne chcela testovať s mojou dcérkou mi chodíme plávať do plavárne nie len v lete ale aj cez zimné obdobia obľubuje vodu či už samotné plávanie a cez leto zase v jazere rôzne objavovanie,a potápanie moja 6 ročne dcérka zbožňuje je stále pod vodou čiže takéto niečo by bola pre nás radosť testovať a využili by sme to vo veľkom,plávať chodíme pravidelne hlavne my dve spolu čiže je to stvorené ako pre nás,dcérka sa napríklad miluje potápať tak že jej hodím nejaký predmet ona ho pod vodou hľadá veľmi Častá a obľúbená činnosti pri šantení vo vode

27. máj 2024
27. máj 2024

Jej.
Testovacka by aj nám pomohla v rozhodovaní. pár krát sme pozerali po tej maske, ale nikdy sme sa neodhodlali.
Moje dve žabky (mladšia 7rokov, staršia 11), milujú vodu. najčastejšie prírodné jazera alebo kupko/akvac. K moru chodievame v júli.
Decarhlonnmamw v meste 👌

27. máj 2024

Wow tak túto masku by sme veľmi radi testovali, malá má 7.. voda je nase❤️❤️❤️.. bazén sa zrovna od včera napusta, bola by to velka česť 😍😍😍 Decathlon máme v TN, sme z Puchova, takže pár minut.. držíme si palce🍀🍀🍀

28. máj 2024

Waw to by bolo super...prvý rok ideme k moru tak sa obzerám že čo mi treba a k výbave patria aj vodné vecičky..decathon mame ďalej keďže na Orave niesu také obchody ale radi tam chodíme keď sme poblíž.deti su hodne živlytesime sa na leto teplo vodu....už ci to vyhráme alebo jie viem ze každé dieťatko sa tomu potasi takže krájame každej ktorá sa zapojí do sutaze

28. máj 2024

Testovaniu by sme sa potešili veľmi nakoľko v júni letíme do Tunisu s mojimi 2 zbojnikmi, ktorý milujú teplo bazény more takze si to chceme aj tentoraz užiť a masky na potápanie by nás veľmi potešili

28. máj 2024

Nás čaká dovolenka až v auguste,ale už od prvých teplých dní máme doma v prevádzke bazén. Ja síce do neho nevleziem,kým nemá voda aspoň 25°C,ale zbytku rodiny to nevadí. Mám tri baby a všetky milujú vodu. Na dovolenke iba rátam hlavy,či sa všetky vynoria. Najmenšia Paulínka(10) si to vždy najviac užíva,preto otestovať takúto výbavu bude pre ňu zážitok , nehovoriac o tom,že v Egypte môže potom pozorovať koraly ako profík 😉

28. máj 2024

My chodime stále k vode keď sa da, veľmi by nás to potešilo 💋

28. máj 2024

Pôjdeme navštíviť more za chvíľu, radi by sme vyskúšali. Môj sa rád potápa a ja by som sa rada, ale akosi mi nepasuje maska žiadna. Bude mi táto pasovať?

28. máj 2024

No tak toto by urcite vyuzil moj mladsi syn- onedlho 6 r ten nedavno objavil caro potapnia aj ke dmu to este moc nejde a museli sme mu kupit plavecke okularia na zelanie podla jeho vyberu ale taka to maska by sa mu urcite hodila lebo ju obzeral v decathlone kde sme mu vyberali klasicke okuliare. A myslim ze by bola o masku bitka lebo aj dcera 10 r by ju chcela. Topanky do vody by sa nam zisli lebo tento rok ideme konecne ako rodina po prvy krat k moru takze o to by bolo vacsie to nadsenie.

28. máj 2024

Veľmi radi by sme vyskúšali so synom masku na potápanie. Je veľmi háklivý na oči ale potápanie miluje. Keďže sa chystáme na dovolenku k moru, čítala som recenzie na najlepšie masky. Zatiaľ mi vychádza presne táto z decathlonu. K letu neodmysliteľne patria aj topánky do vody, keďže naše sú už z minulého roka malé, potrebuje nové. Radi by sme sa zapojili do testovania, syn by si naplno užil vodu a potápanie

28. máj 2024

Mam jednu cerku ma 5 rokov,velmi ma rado vodu,a kupaliska)))

28. máj 2024

No moja dcéra je vodný živel .... Skoro 2m trávi vkuse na chate v bazéne ,chodí k moru alebo aj na kúpaliská. Keby mohla tak vo vode aj spi. Teraz už začiatkom mája napísali bazén a už sa aj kúpala ... 😀😀 ... Toto testovanie by bolo pre ňu krásnym darček k 10tym.narodkam ktoré bude mať teraz v júni a aj meniny zároveň. A pri nej sa nestane žeby ste nedostali super recenzie 🙂

28. máj 2024

Tak to by bolo skvelá aktivita k bazénu, dievčatá miluje ju vodu 8 a. 10 rokov a ak počasie dovolí sme v nej každý deň. Rádiá a santia a potápajú aj doma aj pri mori. 🍀

28. máj 2024

Tak toto co sa chysta je velmi zaujimave testovanie .Mám doma 4 dcerky ktoré od narodenia miluju vodu . Ale do vekovej skupiny spadajú v podstate dve najmladsia bide mat 6 rokov a starsia ma 10 . Obe zboznuju vodu a potapanie .Cele leto im nieje ci z mora ale z vaezna okrem zadku vidiet nic . Do decatlonu vhodievame radi do Ba ,clovek tam najde aj to co nepotrebuje.Tato plavecka maska by ozaj potesila ,skusenost s nou nemame dievcata plavaju zo snorchlom a rada by som skusila vi je naozaj tak dobra ako sa vravi .Takze urcite sa skusame zapojit .Dakujem

28. máj 2024

Chodievame do detského bazénika u nás v meste,strašne často, lebo najradšej sa kupe so všetkého 😁už bude mat 3roky teraz
Radi by sme sa zapojili

28. máj 2024

chodievame sa často kupať na kupaliská, máme aj bazén pri rodičoch ktorý je neodmyslitelnou súčasťou leta. Najviac deti baví skákanie do bazéna a celkovo voda sama o sebe, majú vodné pištole. Minulý rok menší syn zobral mužovi potápačské okuliare, ktoré má celý čas ked je vo vode :D Detičky budú mať 6 a 8 rokov. Minulý rok v Taliansku ich bavilo pri vode stavanie hradov z piesku, kopanie jám a hádzanie lopty v mori. Tento rok si to chceme zopakovať.

28. máj 2024

Syn sa naucil potapat🥰takze uz robime len to ... voda a my sme kamosi a travime cas aktivne vo vode potapanie,plavanie,lopta ,skakanie ,hladanie-skumanie co je na dne... budeme mat 6

28. máj 2024

Tak toto by bolo testovanie pre môjho. 8 ročného syna ako vyšité. Miluje potápanie a sledovanie všetkého vo vode. Či už na záhrade v bazéne, jazere či pro mori. Toto leto máme v pláne 2 dovolenky pri vode plus bazén .

28. máj 2024

Miška mala 10 rokov a vo vode je stále... i v zime chodí na plavecký výcvik i teraz je práve na plavárni... mám pocit, že je vo vode doma, veď je februárová čiže jasné vodné znamenie 😉 Testovanie nových vecí a foto k tomu miluje a už sa teší na plávanie v júni v škole v prírode a potom na plávanie v každom letnom tábore kam sa chystá a tiež aj na plávanie v jazere a bazéne s nami dospelákmi...

28. máj 2024

Mám doma dvoch aktívnych chlapecov (4r a 7r), ktorý skúšajú každý jeden šport. A práve v lete je to kúpanie a potápanie. Už od minulého leta sa obzerám po nových potápačských okuliaroch, takže takýto šnorchel by úplne zapasoval do našej rodiny.

28. máj 2024

Tak moje deti sú také vodné živočíchy 😀 jeden znamenie rak a druhý ryby, takže z vody ich dostať je veľmi ťažké. Nevadí im ani studený práve napustený bazén. Ja by som do takej vody asi nevkročila. A keď majú masku na šnorchlovanie v mori, tak ich nad hladinou ani nevidím. Možnosť vyskúšam do predajne nieje vôbec problém, skôr v tom, čo všetko ešte nakúpia a donesú domov 😂😂Vek detí 8r a 11r. Doma máme bazén, čiže určite máme ako využiť a pofotiť. Plánujeme aj aquapark na konci júna tak by sme radi testovali.

28. máj 2024

Tak ja mam dvoch chalanov. Starsi sa najradsej potapa. Ma 7 rokov,bude mat v lete 8. A mladsi ma 5. Obaja vodu miluju. Chystame sa v juni k moru. Bude to velky zazitok nakolko tam deti este neboli. Testovali by sme velmi radi a som si ista ze moji chalani daju letnej vybave zabrat 😁

28. máj 2024

Radi v lete chodime na jazera a kupaliska,syncek 2.5roka a my rodicia 😄

28. máj 2024

Máme tri baby (8, 5,3) a všetky milujú vodu. Doma máme v lete bazén a sú v ňom každý deň. Sú to vodné živly, najstaršia sa už na dovolenke pri mori aj potápala. Už by sa jej hodila nová výbava.

28. máj 2024

Tak toto je testovanie ako stvorene pre nas 😍 bazen si uzivame od aprila do oktobra, decka sa miluju kupat su vodne znamenia a vodu miluju 😍🌞 obaja sa naucili plavat a potapat uz v utlom detstve na dovolenku sa chystame sice az v july ale v bazene vieme otestovat na 100% 🌞 decathlon mame blizko 😍 dcera ma 8rokov syn 11rokov 🤗

28. máj 2024

Mame jedného syna. Ma 10. Tento rok leto začíname dovolenkou v Bulharsku. Samozrejme mame tam namierené aj do aqaparku a mnoho ďalších aktivít. Keďže sme Vidrovci, je jasné že milujeme vodu, vodné športy a aktivity. Cele leto sme pri vode. Mala vidra vo vode 😁
Ci po práci ideme na strkovisko. Alebo cez víkendy na bazén. Leto je predsa práve o tom 😊 Dectatlon mame päť minút od domu autom (zilina). Nemáme problém nafotiť, neskúšat, natočiť ani otestovať nič, čo sa týka vodnej aktivity. "VIDRI VZDY PRIPRAVENE" 😁

28. máj 2024

Nasa rodina sa sklada zo 4och clenov. Moj manzel, ktory vodu miluje a plava, skace, potapa sa kde len vie. Ja, som taky solidny plavec 🙈😅 nasa dcerka 10r. je aquabella. Maximalne miluje cas straveny u nas na dvore v bazene. Cele leto je vo vode. Potapa sa, rovi akrobaricke kusky a uz sa tento rok na plaveckom vycviku naucila aj plavat 🥰 nas syn, 6r. Uci sa od sestricky, ale mam pocit, ze vo vode sa narodil. Miluje santenie sa v bazene. ☺️
Mame velky bazen a cele leto travime v nom, alebo sa chodime kupat na verejne kupaliska ci k jazeru ☺️
Ja, ako fotografomaniacka nemam najmensi problem natocit ci odfotit a zdokumentovat vsetko ☺️ r

28. máj 2024

Milujeme vodu a čas strávený pri vode. Škoda, že bazén nemôžeme mať doma a naše mestečko nemá kúpalisko, trávili by sme čas pri vode viac. Tešíme sa na leto, keď si v rámci dovolenky k vode odskočíme.

29. máj 2024

Ahojte mám 2 ročného syna som aktívna mamka s aktívnym dietatom robíme všetko spoločne pomaly sa chystáme presne k vodným športom preto by sa nám zišli pomôcky na to určené byvame v Košiciach možnosti tu máme viac než dosť a tak isto nebude chýbať dovolenka pri mori .

29. máj 2024

Radi otestujeme, dcéra má síce 11 rokov ale je extra malička. Masku dokonca poznáme a bežné používame,je to iná značka ale princíp ten istý. Máme bazén na záhrade kde to deti bežné používajú . Vyskúšali sme rôzne okuliare ale maska je super, používam ju aj ja. Ideme aj do Chorvátska,tak by sa nám zišla ďalšia. Máme dve a vždy sa o ne delíme 🤩

29. máj 2024

Moje deti ( 14,11,3) milujú vodu, doma na dvore v bazéne dokážu stráviť hodiny. Aktuálne 11 r. Dcérka chodí na plavecký kurz, tak tým žijeme celý týždeň. Deti milujú potápanie a hádzanie lopty do vody a spliechanie to má najradšej najmladší. Práve 11 r dcérka stále pokukuje po celotvarovej maske na potápanie, tak by sa isto veľmi potešila z výhry 🍀🍀🍀❤️❤️❤️

29. máj 2024

Zdravím…. My sme Tí ktorých hľadáte 😜🥰 …lebo!!!! …Koncom Júna ideme celá rodina na dovolenku (Južný Cyprus) moje dcéry 5r. a 10r., synovci 10r. a 12r.! Všetko by sme otestovali úplne do špiku kosti 🤣 dve masky z dechatlonu už máme a sú super!!!

29. máj 2024

Do testovania by sme sa radi zapojili s 5,5-ročnou dcérkou, ktorá je absolútny vodný živel. Už niekoľko mesiacov intenzívne trénuje potápanie vo vani a nevie sa dočkať letnej dovolenky pri mori, ktorá nás čaká v júni. Potápačské okuliare so šnorchlom nosí vždy “pre istotu” v ruksaku, ak by sa vyskytla nejaká príležitosť.. Je odhodlaná naučiť sa potápať toto leto. Bývame hneď pri Decathlone (Žilina)

29. máj 2024

Tak toto testovanie by nášho synčeka mega potešilo je to malý rak v júni oslávi 7 narodeníny miluje kúpanie tešíme sa na teple dni keď konečne vytiahneme bazén 😍 v decathlone nakupujeme radi či už športové veci pre nás dospelých alebo pre detičky 😇

29. máj 2024

Sme trojčlenná rodina, syn má 10r., v polke júna sa chystáme do Egypta, ideme šnorchlovať, syn sa už nevie dočkať, nakoľko sme minulý rok tesne pred dovolenkou ochoreli, museli sme ju zrušiť, ale vaše masky na šnorchlovanie máme z minulého roka, sice neviem či sa tie isté budú testovať ale veľmi radi by sme otestovali a myslím si že Egypt je na to najlepšia destinácia.

29. máj 2024

Aj moj syn miluje potapanie. O mesiac sa chystame na dovolenku, takze uz pokukujeme po tychto veciach. Radi to pre vas otestujeme.

30. máj 2024

Ahojte tak toto testovanie je pre nas kedze ame rodina a partia rybárov určite by sme radi otestovali. 15 jula odchadzame na 10 dni ku vode na rybačku nase deti Eliska 6 a Janko 11r si ti užijú v plnej miere . Pekný deň prajeme

30. máj 2024

Moja rodina najradšej trávi čas pri vode rôznymi spôsobmi. Radi sa chodíme kúpať do jazera, kde si užívame plávanie a šantenie vo vode. Často tiež podnikáme pikniky na brehu, kde si vychutnávame dobré jedlo a spoločne strávené chvíle.Ak máme možnosť, radi sa vyberieme aj na výlet k moru, kde sa venujeme potápaniu, zbieraniu mušlí a stavaniu pieskových hradov. Celkovo si užívame každú príležitosť byť pri vode a relaxovať v prírode.💦

30. máj 2024

Pri vode máme najradsej potapanie.. blíží sa nám výlet do Aquapalace Praha tak by sme to stihli aj otestovat. Dcera 8rokov 🙂)

30. máj 2024

Najradšej sa potapame a hľadáme mušle hlavne na dovolenke v Jadranskom mori. Relax plávanie 🏊‍♂️ padelboardovanie. Radi otestujem výrobky z Decathlonu. Tesime sa.

31. máj 2024

My vodu milujeme 😍 a celomaska je veľmi dobrá pomôcka potápanie miluje najviac statinom keby sa dalo pod vodou by sa naháňali aj hodiny 😂🥰

31. máj 2024

Milujeme vodu, plávanie a deti aj potápanie, narozdiel odo mňa. Syn Benjamín bude mať 10 a Vivi 8 rokov. Takúto masku by určite využili v mori v Turecku, kde sa chystáme už 20. júna 😊 Takisto aj obuv, keďže tam bude mix piesku a kamienkov. Bývame v Bratislave blízko Decathlonu 🙂

31. máj 2024

Leto je pre našu rodinu najkrajšie obdobie v roku ..prečo?lebo teplé horuce dní umožňujú pobyt pri vode kde sa všetci naplno vieme vyblázniť ..moja maličkosť ,muž a dcérka Kristínka ktorá bude mať na jeseň 8rokov..teraz chodí na plavecký výcvik aby si toto leto mohla plávanie a potápanie užiť naplno .ideme prvý krát do Chorvátska tak všetky produkty by sme určite otestovali v Tom najlepšom 💪🥰.

31. máj 2024

Leto pre našu rodinku je úžasné keďže sme od júna do septembra pri vode... A kde je najlepšie ako strávený čas na našom krásnom Slovensku??? Nikde a preto máme najradšej naše Aquparky Poprad, Bešeňovú, Podhájsku Štrand Nové Zámky a Nitravu plus našu Margitu Ilonu kde sa vieme cez celú letnú sezónu poriadne vyšantiť a krásne sa aj opáliť...U nás už bazénová sezóna začala minulým týždňom... Už si len musíme počkať nech je teplejšie a môžeme sa vydať kúpať aj na naše Slovenské priehrady a naše Slovenské more Liptovskú Maru 🙃🙃🙃 takže maska by s nami chodila a dievčatá by si ju užívali keďže jedna má 7 rokov a druhá má 12 rokov a akonáhle či už vojdú do bazéna alebo do prírodného jazera tak sú čo najviac ako sa len dá pod vodou 😂🤣😂❤️ Takže držím palce aby sa šťastie usmialo práve na nás a baby by mohli vyskúšať a vyšantiť sa spolu s maskosnorchlom 😊

31. máj 2024

S deťmi aktívne plávame každý týždeň. Okrem toho máme doma bazén,v ktorom cez leto trávia voľné chvíle. Práve v júni nás čaka aj víkend s plávaním na Slovensku. Deti radi skúmajú nové, zatiaľ sa potápajú v rámci hry po hračky na dne bazéna. Majú 6 a 4,5roka.

1. jún 2024

Moji chalani (6,9,10) by mohli testovať kazdy den, kedze bazén mame doma, ale takisto by otestovali aj v mori v Grecku kam sa chystáme koncom júna ;) a ze su to všetci traaja vodné živly netreba pochybovať! 😅

1. jún 2024

Nasa rodina sa sklada zo 4 roch clenov . Mame dve deti Beatrix (3 roky ) a Jonáška (8m) obaja miluju vodu dcerka rada plava a potapa sa syncek sa rad kupe . Chystame sa do chorvacka a tam by deti urcite plne vsetko otestovali

1. jún 2024

Synček má 7rokov a dcérka 4.Zatial sme využívali len bazén. Hádam sa nam tento rok podarí ísť aj k moru.Syn Tomáško je vo vode odvážny,tento rok by sa chcel naučiť potápať. Dcérka je zatiaľ bojazlivá,tak sa len učíme plávať.

1. jún 2024

Dobrý deň, veľmi radi by sme testovali masky a topánky do vody, chystáme sa 9.6 k moru prvý krát s 10 ročným synom Patrikom ktorý je vo vode ako ryba. Určite by sme sa potešili a dúfame že sa usmeje šťastie na nás.

2. jún 2024

Ahojte, naši chlapci maju 5r. a 9r., a teda bláznenie vo vode milujú. Starší Matúš namiesto normálneho plávania by sa len ponáral a plával pod vodou. Takúto parádnu masku na objavovanie podvodných pokladov by už nedal dole 🤣 K moru sa chystáme až v júli (to s radosťou pridáme doplňujúcu recenziu) a dovtedy sa budeme ponárať v našom bazéne na dvore, v aquáči a ako poznám syna, tak aj v nasej priestrannej vani. Do decathlonu v Prešove chodíme radi, takže naplánovať návštevu nie je problém.

2. jún 2024

Práve s vašou maskou je sledovanie rýb v mori tým najkrajším zážitkom 👍majú ju dcéry a rodičia by veľmi chceli tiež ☺️to by bola každoročná dovolenka ešte lepšia🙏🍀

2. jún 2024

Začni písať komentár...

Odošli