konik_testuje
    28. máj 2024    Čítané 1625x

    Skúsenosti s balíkom produktov pre pohodlie ženy

    Byť ženou znamená predovšetkým jednu vec: byť silná. My, ženy, to dokážeme, ale popri tom často zabúdame samy na seba. Niet divu, že témy ako zdravie žien a starostlivosť o seba sú v spoločnosti stále málo diskutované – to je presne to, čo chceme zmeniť! Sebavedomie a zdravý prístup k vlastnému telu nám nespadnú z neba. Vo väčšine prípadov sú výsledkom dostatočného pravidelného pohybu, uvedomelého stravovania a poctivej self-care, teda starostlivosti o seba. Preto sme si pre všetky ženy spolu s dm drogerie markt pripravili testovanie produktov, ktoré podporujú zdravie, pohodu a sebavedomie v každodennom živote. 

    Čo budeme testovať

    Jessa Night Plus nočné vložky, 20 ks1 – extra dlhé dámske hygienické vložky sú vhodné na noc a pri ľahkej inkontinencii. Aktívna ochrana proti zápachu.

    Jessa DISKRET Normal, 14 ks – hygienické vložky na ľahký až stredne silný únik moču ponúkajú bezpečnú ochranu počas dňa. Obsahujú silné absorpčné jadro, ktoré premení tekutinu na gél. Vďaka tomu budú pachy a kvapaliny rýchle a účinne zachytené vo vnútri vložky.

    Jessa CLASSIC slipové vložky, 55 ks2 – sú savé, tekutina sa efektívne ukladá a pokožka ostáva príjemne suchá. Zaoblené tenké strany a povrch podobný textilu sa starajú o vysoký komfort pri nosení. Sú ideálnou voľbou pre dokonalú ochranu a maximálny komfort počas dní mimo periódy.

    Jessa vlhčené utierky na intímnu hygienu, 20 ks11 – vlhčené utierky s kamilkovým extraktom upokojujú a ošetrujú intímnu oblasť. Prirodzená rovnováha intímnej oblasti je stabilizovaná vďaka extraktu z kyseliny mliečnej, ktorá zároveň zabraňuje podráždeniu. Materiál je biologicky odbúrateľný.

    Jessa umývacia emulzia na intímnu hygienu, 300 ml11 – decentne parfumovaná, vďaka pH hodnote neutrálnej k pokožke sa citlivo stará o intímne partie. Emulzia bola navrhnutá špeciálne na denné použitie. Zloženie s výťažkom z rumančeka kamilkového a kyselinou mliečnou šetrne čistí a pomáha vyrovnávať prirodzené pH v intímnej oblasti. Pokožku zanecháva jemnú a osvieženú, nedráždi ju.

    Jessa vrecká na dámsku hygienu, 50 ks – vrecká na dámske potreby je praktická pomôcka, ktorá slúži na diskrétne zabalenie použitých hygienických vložiek, intímnych vložiek či tampónov.

    Jessa nature menštruačné nohavičky, 1 ks14 – pohodlný tvar nohavičiek vám ponúka vysoký komfort a rovnakú ochranu ako bežné hygienické vložky. Vďaka vysoko absorpčnému jadru je tekutina odvádzaná do vnútra bielizne a fixovaná po dlhý čas. Priedušný povrch zo 72 % bio bavlny vám zaručí dlhotrvajúcu sviežosť a túto výnimočnú bielizeň tak môžete nosiť po celý deň. Nohavičky možno po použití jednoducho vyprať v práčke.

    Jessa nature prateľná menštruačná vložka, 1 ks – hygienická, prateľná vložka pozostáva z troch vrstiev. Každá z nich má svoju špeciálnu funkciu. Vnútorná vrstva zaisťuje optimálny prenos vlhkosti, zatiaľ čo druhá vrstva zaisťuje dobrú absorpciu. Vonkajšia vrstva s bio bavlnou je obzvlášť šetrná k pokožke, a preto je mimoriadne pohodlná. Po použití je možné vložku vyprať v studenej vode a následne vyprať v práčke na 40°C. Používaním prateľných vložiek sa vyhnete zbytočnému plytvaniu bežných hygienických vložiek a urobíte niečo dobré pre seba aj pre životné prostredie.

    Mivolis Immun Komplex kapsuly, 32 ks – je výživový doplnok s vitamínmi a minerálnymi látkami. Vitamín D a vitamín B6 prispievajú k správnemu fungovaniu imunitného systému. Vitamín C prispieva k správnemu fungovaniu imunitného systému počas intenzívnej telesnej námahy aj po nej. Vitamín B6 a B12 a meď prispievajú k správnej látkovej premene dôležitej na tvorbu energie. Železo prispieva k správnej tvorbe červených krviniek a hemoglobínu a meď dopomáha k správnemu prenosu železa v tele, folát k správnej tvorbe krvi.

    Mivolis roll-on na bolesti hlavy, 1 ks – je malý pomocník, keď vás prepadne bolesť hlavy. Vďaka obsahu mentolu príjemne chladí a jeho vôňa pôsobí uvoľňujúco a zmierňuje bolesť. Je to prírodná alternatíva v prípade, že nechcete siahnuť hneď po tabletkách.

    Koho hľadáme

    Na toto testovanie hľadáme ženy, ktoré sú pripravené objaviť novú úroveň komfortu a starostlivosti počas svojich dní, aj mimo nich. Ženy, ktoré vedia, že si zaslúžia to najlepšie a chcú sa podeliť o svoje skúsenosti s ostatnými. Ak ste zvedavé na inovatívne (nielen) hygienické produkty, ktoré vám môžu uľahčiť každodenný život, a rady zdieľate svoje názory a skúsenosti, hľadáme práve vás.

    Ako sa zapojiť

    Ak by ste boli rady súčasťou tohto testovania, napíšte nám v komentári pod článok, ako sa staráte o svoje zdravie a pohodu v každodennom živote. Čo robíte pre to, aby ste sa cítili silné a sebavedomé? Aké tipy a triky máte na udržanie dobrej kondície a pohody?

    Prihlásiť sa do testovania je možné do nedele 02.06.2024. Následne vyberieme 5 mamičiek, ktorým pošleme kompletný balík a 20, ktoré dostanú vybrané 3 produkty a oslovíme ich internou poštou.

    Tešíme sa na vaše komentáre!

    konik_testuje