Jessa CLASSIC slipové vložky, 55 ks

11 skúseností

Jessa CLASSIC slipové vložky sú savé, tekutina sa efektívne ukladá a pokožka ostáva príjemne suchá. Zaoblené tenké strany a povrch podobný textilu sa starajú o vysoký komfort pri nosení. Sú ideálnou voľbou pre dokonalú ochranu a maximálny komfort počas dní mimo periódy.

#test_dm47

Kde kúpim Jessa CLASSIC slipové vložky, 55 ks ?

Hodnotenia a skúsenosti s Jessa CLASSIC slipovými vložkami

Máš skúsenosť s Jessa CLASSIC slipovými vložkami?

Top

Za mňa najlepšie intímky...vyskúšala som ich veľa a aj len pri špinení pretekali, krčili sa, tieto krásne držia, nepretekajú, sú dosť hrubé a široké. Cena veľmi prijateľná.
  • • rýchle vstrebanie
  • • nízka cena
  • • možnosť dlhšej alebo obyčajnej verzie
  • • prispôsobivý tvar
  • • neparfumované
  • • dostatočne hrubé, no stále intímky🙂 (inak to popísať neviem)

Na každodenné používanie

Intimky sú fajn, nie sú hrubé, ani mi nijak neprekážajú pri nosení. Sú super na začiatku menštruácie a aj na konci, keď už je to krvácanie slabšie až skoro žiadne, ale tiež medzitým pri výtoku a podobne. Odporúčam.
  • Nevadia pri nosení
  • Nie sú veľmi hrubé ale zas ani najtenšie
  • Výhodná cena

• Bez parfémov
  • Vytvarované
  • Dobré držia
  • Povrch podobný bavlne
  • Obsahujú ochrannú fóliu pred znečistením

Slipové vložky

Sú dostatočne široké aj dlhé. Pekné držia tvar, dobre sajú. Pri nosení ich takmer necítiť. Využila som na dovolenke. Mám nepravidelnú menštruaciu a tak som ich nosila aj keď som ešte len čakala že príde.
  • Príjemný materiál
  • Držia tvar
  • Lepky dobre držia
  • Veľkosť akurát
1 človek považuje za užitočné

Príjemné a diskrétne na koniec menštruácie

Veľmi príjemné a šikovné, zároveň funkčné. Využila som ich na dovolenke a super. Odporúčam.

Slipové vložky Classic normal

Moja menštruácia je veľmi slabá, slipové vložky sú pre mňa postačujúce. Jemný povrch a savosť zabezpečili komfort. Lepiaca fólia je veľmi dobrá, slipová vložka držala svoj tvar. Skvelá cena produktu👍.
  • Neparfumované
  • Jemný povrch
  • Držia tvar
  • Cena

Príjemný povrch, dobrá kvalita

Slipové vložky dobre držia, sú dostatočne široké a hlavne pre mňa - majú príjemný povrch.
Naozaj odporúčam.
  • Dostatočne široké
  • Veľmi príjemný povrchový materiál
  • Nepotivé
  • Veľké balenie

Slipové vložky

Nepoznala som ich, no ako vždy, táto značka nesklamala.
  • Hrubé

Jessa CLASSIC slipové vložky

Nie sú pre mňa novinkou, používam už dlho. Pre mňa super, dobrý pomer cena kvalita.
  • spoľahlivá ochrana pred pretečením - odvedie tekutinu dovnútra vložky
  • priedušné a komfortné - mäkký vrchný materiál
  • dermatologicky testované, neparfumované, bez latexu

JESSA sú jednoducho super

JESSA slipové vložky používam už dlho...nevedela som najprv nájsť tie pre mňa optimálne - vadili mi rôzne parfémy atď...
Nakoniec mi JESSA úplne "sadli" - sú savé, neparfemované a príjemné na nosenie, cítim sa v nich komfortne...keďže ich používam dosť často, oceňujem, že ma "nerušia" a nevadia mi v bežnom živote - môžem len odporučiť...
  • tenké
  • neparfémované
  • dostatočne savé
  • príjemné na nosenie
2 ľudia považujú za užitočné

Spokojnosť

Slipové vložky používam hlavne pred menštruáciou keď neviem kedy má presne prísť. Nosenie je pohodlné. Nieje ich ani cítiť. Inú značku ani nekupujem.
  • Tenké.
  • Pohodlné.
  • Nezapáchajú parfémi sú neutrálne.