icon

Adopcia a poradové číslo 15 a menej. Už nakupujete vecičky?

teleskop
30. okt 2019

ste tu mamciky, kt ste pod tymto cislom? ako to prezivate, mate ponakupovane? mate radost? strach ? 🙂 mozme tu zdielat svoje pocity...my sme 10 ty 🙂

bbebe
Autor odpoveď zmazal
derdia
7. nov 2019

@teleskop to je krasne...pretoze ja verim,ze ked je poradovnik, tak dostanete praaave do dietatko,ktore ma byt vase....aj ked nie krvou,ale srdcom!!!!Drzim palce😊😊😊😊😊a je to ako narodenie dietata...tiez clovek preziva obavy, strach,radost nadsenie...a pri zobrati dietata do ruk velku lasku a nehu....(teda osobnu skusenost nemam,ale myslim si)😊

teleskop
autor
7. nov 2019

@derdia ❤ krasne slova musis mat dobre srdiecko ❤

kvetinka75
7. nov 2019

@teleskop držím palce a všetko dobré želám

teleskop
autor
7. nov 2019

@kvetinka75 dakujem kvetinka aj tebe, budem potrebovat stastie asilu 🙂

12kiri34
Autor odpoveď zmazal
maninka1974
20. feb 2020

No je to krásny pocit keď vám ponúknu babetko ale prve nákupy až po prvej návšteve v pôrodnici viete aké je veľké v našom prípade novorodenec keď sú peniaze všetko sa dá

very_sad
23. feb 2020

Ahojte, my budeme v lete 3 roky v poradovniku, aktuálne sme 32 v poradí, naposledy som to preverovala v decembri, povedali za cca 4, 4.5 roka to bude celé trvať takze to tak vychádza ze koncom budúceho roka 🙂 😃 dali sme si požiadavku, biele novorodeniatko, max pol ročne, drobné zdravotné problémy nevadia. O vlastné sa snažíme už vyše 10 rokov, teda vlastne už 11, ale bohužiaľ neúspešne. Každý jeden neúspešný mesiac preplačem, ale strašne ma napĺňa myšlienka, že budeme mať dieťatko zo srdiečka 🙂

katkabg
23. feb 2020

Velmi krasna tema 😊😊😊