Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
@miro100 ahoj, no my ešte na úrad len pôjdeme. Neviem, ci sa tam aj dostaneme teraz. Ale keď dostaneme ukončujúcu správu z prípravy, ktorú sme dokončili online, potom sa tam budeme snažiť dostať. Koľko to trvá potom, kým to na úrade spracujú, nevies/te ?? Aj tam sa to naťahuje, ci zápisu nás hneď, ako budú mať správu z Návratu?
@jesienka22 aj mne to príde logické. Spomalilo sa to všetkým, ale detičky sa určite rodia ďalej. Čiže, keď sa úrady znova otvoria , tak ich bude viac a pohne sa aj poradovnik. Takto si to pekne predstavujem. No snažím sa byť pri tom všetkom trpezliva😊, ak keď všetci vieme, že to nie je jednoduché.
@stastnamama33 jaaj tak vy ste robili pripravu online 🙂to ma nenapadlo 😄 s tým zápisom netuším my sme ešte len v príprave ale určite to netrvá dlho. No ja sa tiež snažím myslieť pozitívne, si hovorím že naše bábo sa ešte nenarodilo 😊😊
@jesienka22 snažím sa myslieť pozitívne, že detičky sa rodia a kým nás zapíšu tak nebudeme dlho čakať lebo sa to pekne poposuva ale koniec cesty je ešte ďaleko a ktovie kedy dovolia sedenia 🙄🙄 ale už som netrpezliva a strašne sa teším ☺☺ už len zato že sme sa takto rozhodli 😉
Ahojte, dnes som preverovala, sme na 14 mieste, čakáme 3.5 roka, trenčiansky kraj 🙂 požiadavky, biele, zdravé, drobné zdravotné problémy nevadia. Naposledy som to preverovala 14.7. 20 boli sme na 24 mieste. Pekný deň všetkým cakatelkam 🙂
zapisujete deti do scitania? 😀
@wodanka a ten váš 3-rocny je bio? My mame 8-ročného bio a nevie sa dočkať súrodenca. No trochu mam obavy, jedinacikovanie ci užíva naplno a myslím si, že bude žiarliť.

@wodanka my máme teraz na neodkladné 20 mesačné dievčatko a všetko zatiaľ je fajn. Bola v profi rodine. A tak ako píše @tanuska28, záleží od toho čo dieťa prežilo.