icon

Ako dlho ste čakali, kým vám dali dieťa do pestúnskej starostlivosti?

martinaxx
23. okt 2012

máme záujem o bielre dievčatko,sme z okresu Žilina

cairka
23. okt 2012

V Žiline je málo pestúnov, takže by to nemalo byť moc dlho. Ja som čakala pri prvej 2 týždne a pri druhej som sa bola vzdať odvolania proti zapísaniu do zoznamu čakateľov a odchádzala som so súhlasom k interakcii 🙂 Baby nie sú biele... ale čo mám info spred času (cca. rok) , tak je naozaj len málo pestúnov-čakateľov, takže by to nemuselo byť dlho ani u vás 🙂 Záleží aj od veku aký by ste chceli...

ml1976
30. dec 2012

ahojte dievcata, aj ja byvam v Ziline a mam zaujem o biele dievcatko. Ako mam postupovat a hlavne ako prebieha priprava, test u pszchologa, navsteva v rodine atd. mam info ze osvojenie trva c Ziline tak 3 roky ak cakas na biele dieta . Je to pravda...

smstanka34
27. apr 2013

Ahojt cairka, prave sme skoncili s pripravou v usmeve a cakame na konecnu spravu aby sa to odnieslo na urad ale potrebovala by som napisal odvolanie proti zapísaniu do zoznamu čakateľov, len by som ta chcela poprosit ci nahodou nemas nejaky vzor na to odvolanie alebo nam nevie popripade poradit kde by som to nasla ďakujem 🙂

najjulinka
2. máj 2013

na ciganske postihnute od prveho kontaktu na urade po pravoplatny rozsudok takmer 2 roky 😝

matulikmamulik
7. máj 2013

Som zvedava kolko budeme my mali by sme byt kazdu chvilku byt zapisany ako pestuni hadam to nebude dlho cez leto by boli fajn interakcie tak nam drzte palceky