Dočasná starostlivosť o vnúča
Ako to funguje keď ja ako matka dcéry, ktorá je tehotná, ale je neschopná postarať sa o to dieťa tak sa chcem ja o neho starať aspoň dočasne, treba to riešiť cez súd? Aby sme dostávali nejaké prídavky alebo nieco
Prídavky na to dieťa už dostáva
@uzivatel55 a otec dieťaťa? Véd nech on sa tiež stará. Alebo je neznámy?
@uzivatel55 a otec dieťaťa? Véd nech on sa tiež stará. Alebo je neznámy?
@anonym_0d8c50 múdru radu si jej dala. Čo je teba do toho? Všetky ste tu premúdrelé, keď ma niekto iný problém. Čest výnimkám, čo slušne poradia.
@anonym_0d8c50 múdru radu si jej dala. Čo je teba do toho? Všetky ste tu premúdrelé, keď ma niekto iný problém. Čest výnimkám, čo slušne poradia.
@anonym_ac5d3d nie len poznám take prípady.. ze matky nemohli mať ďalšie dieťa...tak keď ich dcéra skoro otehotnela..robili z nich...neschopné...tak nech sa postará otec....normálne sa pýtam.. deti nenosí bocian...to hádam vieš...vždy sú na to dvaja.

obrať sa na UPSVaR vo vasom mieste bydliska poradia pomozu vybavit co treba. nie je to len take jednoduche, ze ty sa budes starat o dieta dcery a brat za to prispevok. musi na to byt dovod. napr. matka na odvykačke, zavisla, alkoholička.... na to musis mať dôkaz prečo sa matka nemoze starať o dieta.