Hľadám svoju sestru adoptovanú v Galante. Ako na to?
Chcem sa spýtať aspoň tu.
Chcela by som nájsť svoju sestru ktorú som od narodenia ešte nevidela. Narodila sa v roku 2011 v Galante vraj bola adoptovana.
Alebo neviete mi povedať ako by som ju mohla vyhladať? Ďakujem
Možno ani ona nevie že je adoptovaná. Tu na mk ju nenájdeš. skôr skús ten faceb.
Je maloleta a adoptovana, kontakt ti neposkytnu.
Ty si plnoleta?
@domci12 bola hneď adoptovaná alebo išla do centra pre deti a rodiny ? Ak by bola predtým v CDR, mohli by ti vedieť povedať, kde sa adoptovala.
Adoptované deti su zvacsa mimo region , z ktorého pochadzaju ziadatelia,cize sestra narodena v galante s velkou istotou v galante nikdy nezila a ani nebude... meno zmenia a dieta ani nemusi vediet, ze je adoptovane., pokial islo do rodiny este ako babatko.... Tieto udaje /komu a kam isla/ nevie ani skutocna matka, ku komu isla, ani sa k nim legalne nikdy nedopatras... Kedze nemas jej fotku ziadnu, velke nadeje by som do toho nevkladala
@domci12 bola hneď adoptovaná alebo išla do centra pre deti a rodiny ? Ak by bola predtým v CDR, mohli by ti vedieť povedať, kde sa adoptovala.
@anonym_fc90a1 urcite nemohli
Mala sa volať Martinka ale či sa ešte tak vola alebo nie neviem
@domci12 hladas ihlu v kope sena... martinka sa volat mohla... nemas fotku... ak isla skutocne od babatka, nemas ani s cim oslovit, ci ju niekto pozna... dalsia vec, okrem tvojej tuzby ju aspon vidiet, zamyslala si sa nad tym, ze nemusi vediet ze je adoptovana?
Veľa šťastia ale úprimne šanca že ju nájdeš sa blíži k 0.
Pri adopcii sa mení meno aj rodný list a rodné číslo.
Je maloleta a adoptovana, kontakt ti neposkytnu.
Ty si plnoleta?
@anonym_4b7672 ano 25 mam

@domci12 bolo by fajn nejaké ešte údaje o nej napísať či nevieš ani meno?