icon

Lacný a kvalitný zubár na Morave hľadaný

3. júl 2024

ocenim ak mi nezmeni nikto nazov, kedze tento prilaka toho koho radu potrebujem,
Prosim vas mam mrtvy predny zub a vycislili mi opravu aj s ucastou poistovne na 400 eur (aj to vratenie zubu do bieleho stavu) neporadite na Morave kedze som z TN kraja zubara kvalitneho lacnejsieho? DAKUJEM!

e1i
3. júl 2024

Na Morave to budes musiet platit ako samoplatca takze to moze byt este viac.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
diewcatqoo
3. júl 2024

Viem, ze moja kolegyna chodievala kedysi na osetrenie k studentom stomatologie v Brne. Ale neviem, kde presne to bolo - skus vygooglit. No neviem, ci to robia na poistovnu, prip. ci je tam velky rozdiel, ak pojdes ako samoplatca.
Inak teda, co sa tyka inych miest, tak neviem, ale v Brne a okoli najst zubara je ako vyhra v loterii - takmer nemozne. A este ked chces nieco lacnejsie, tak to vobec.

koniarova
3. júl 2024

Už slovné spojenie kvalitny - lacný je utópia. Cena je klasika, ja som dala tuším ešte viac.

autor
3. júl 2024

@diewcatqoo DAKUJEM PEKNE

autor
3. júl 2024

@e1i DAKUJEM PEKNE AJ SOM NAD TYM TERAZ ROZMYSLALA...asi sa oplati chodit robit viac zubov a zrejme ukrajina madarsko

lesanka845
3. júl 2024

@koniarova prečo by to bola utopia.Ja môžem potvrdiť,že nie je.Chodila som aj drahému,a vôbec nebol kvalitný.Za všetko som platila a stále dokola problémy.Teraznchodim zubárovi,ktorý nemá super modernú ordináciu,ale zuby vie opravovať perfektne.Platim minimálne ceny,vždy ponúkne možnosti.Vsetko vysvetlí,má ľudský prístup.

blaazi
4. júl 2024

@diewcatqoo myslim ze studenti maju prax v stomatologickej ambulancii na Heydukovej . Tiez som pocula, ze sa to oplati financne. Pracuju pod dohladom, takze je to aj kvalitne predpokladam, len im to mozno dlhsie trva.

diewcatqoo
4. júl 2024

@blaazi Heydukovu ale asi myslis BA, ci?

e1i
4. júl 2024

@blaazi ano parkrat som tak bola a teda aj docasna plomba mi vydrzala extremne dlho

autor
4. júl 2024

asi ostanem u tej svojej skor ma trapi co citam tie hrozne pribehy na mk o mrtvom zube, rozne opakovane bolesti, a podobne...som v soku

blaazi
4. júl 2024

@diewcatqoo ano v BA

gemerka17
4. júl 2024

Tak bez potrebnej techniky (mikroskop) ten zub nema veľké šance na prežitie, čiže sa s ním môžeš rozlúčiť. Ešte aby si vedela, je úplne jedno, či je zubár zazmluvneny alebo nie je. Cenu si určujú sami. Čiže ceny v konečnom dôsledku môžu byť úplne rovnake. Poisťovňa fakt prispieva máličko na ošetrenia. Kvalitu zubára vieš merať podľa technológie a skúsenosti. S tým samozrejme stúpa aj cena ošetrenia. Zubár môže byť extrémne šikovný ale holt nebude stačiť na ošetrenie kvôli chýbajúcej technike a to je presne tvoj prípad autorka - ošetrenie mŕtveho zuba - korenovych kanalikov. Odborne endodoncia.

autor
10. júl 2024

AHOJTE UZ MAM v zube vlozku a obcas citim taku hnusnu trpku chut, znamena to ze vlozka sa rozpadava alebo tam uz nie je? Mam pre taku hlupost volat lekarovi? Citim, ze to ide odtial ...mam ju len par hodin pride mi to skoro, dakujem kazdemu az odpoved!