Môžem získať pestúnske práva na synovca?
Dobrý deň, chcem sa opýtať či je možné si vziať do PS bratove nemanželské dieťa. Momentálne je v detskom domove a ma 6 rokov. Hneď po jeho narodení ho matka dala do detského domova. Môžem si ho prisvojiť ja keď som slobodný alebo babka dieťaťa, ktorá má 73 rokov. Ďakujem za odpoveď.
To ste sa teraz po 6 rokoch zobudili?? Nechapem.
@anonym_0d84f2 čo ak to len teraz zistili? 🤔
@dusan41 ano je to mozne ale skor sa bude riesit NOS (nahradna osobna starostlivost) a urcite skor ty ako stray rodic vzhladom na vek, chod na UPSVAR poradia ti.
to ze si slobodny nie je prekazka
@anonym_0d84f2 čo ak to len teraz zistili? 🤔
@anonym_dce90f 🙄🙄No asi nie, ked ho tam vraj dala matka hned po narodeni. A dieta ma 6 rokov.
@anonym_dce90f 🙄🙄No asi nie, ked ho tam vraj dala matka hned po narodeni. A dieta ma 6 rokov.
@anonym_0d84f2 informácie sa dajú získať aj neskôr o dieťati, neboli podmienky, pán mohol žiť napr v zahraničí a nemal možnosť? Dôvodov je veľa, skôr je podstatné, že niekto o dieťa javí záujem a svitá mu na lepšie časy..
Detské domovy už roky neexistujú. Troll ako vyšitý, vie, na akú blbosť začnú ženy písať.
Detské domovy už roky neexistujú. Troll ako vyšitý, vie, na akú blbosť začnú ženy písať.
@anonym_f77350 ale jasne, ze existuju. To, ze sa to vola inak, neznamena, ze neexistuju. A 6-rocne dieta uz nemusi byt u profi rodica, takze kludne moze byt v CPR.
@anonym_f77350 ale jasne, ze existuju. To, ze sa to vola inak, neznamena, ze neexistuju. A 6-rocne dieta uz nemusi byt u profi rodica, takze kludne moze byt v CPR.
@andrea_82 nie CPR, ale CDR
@andrea_82 asi zabudla, nezažila, že tieto zariadenia mali, aj iné, bohužiaľ hanlivé pomenovania - sirotinec, polepšovňa. Tieto sa ťahali desaťročia po zmene a úprave názvov, ľudia nevedeli, nechceli zmeniť myslenie.
@anonym_f77350 Asi tak. Babka si po 6 rokoch spomenie, ze wow, ja mam vnuka, no tak si ho asi zoberiem k sebe...tak urcite😏
@anonym_f77350 Okrem toho registracia 3/26 a k tomu AI fotka, no to je doveryhodne ako podomovi predajcovia hrncov.

To ste sa teraz po 6 rokoch zobudili?? Nechapem.