icon

Pestúnska starostlivosť

anjielicek
14. máj 2022

Ahojte chcem sa opýtať bral si niekto do pestunskej starostlivosti dieťa staršie od svojho biologického? Dieťa je staršie o dva roky podotýkam ze dieťa je od pol roka v profi rodine viem ze by malo byt dieťa biologické staršie samozrejme aj psychologička to povedala ja len chcem vedieť či niekto ma stým skúsenosť.....a ako si vychádzali spolu s biologickým dieťaťom ďakujem

macinkova
26. okt 2023

mozem sa opitat ze ci si mozem vziat do pestunskej starostlivosti dietatko hoci som aj v podnajme je to mozne

majka0573
8. okt 2024

@macinkova to môžte. Ale psychologický sú niektoré,že vám ani rozhodnutie nenapisu po psychologických stretnutiach . A ešte ohovárajú a chcú aby ste zrušili žiadosť.

majka0573
14. jún 2025
@majka0573

@macinkova to môžte. Ale psychologický sú niektoré,že vám ani rozhodnutie nenapisu po psychologických stretnutiach . A ešte ohovárajú a chcú aby ste zrušili žiadosť.

@majka0573 dobrý . Áno . Máte pravdu. Stalo sa mi to.

majka0573
14. jún 2025
@majka0573

@majka0573 dobrý. Chcela by som si zobrať dievčatko asi tak 3,5 ročné do domáceho prostredia,ktoré potrebuje lásku ,pozornosť ,.lebo keď vydim koľko detí je bez rodičov,týrané a hlavne chodia špinavé ,nemajú čo jesť rada by som si zobrala do starostlivosti. Môže byť aj rómske.ak by niekto vedel ,dajte mi vedieť. Ďakujem.