Počuli ste o ,,platení" za zdravé biele dieťa a posun v poradovníku?
Lebo u nás na Slovensku je vštko možné
vsade je vsetko mozne, ludia su vsade rovnaki. pocula som len to co hovorili v spravach.je to otrasne po kazdej stranke
ja som na zdravé a biele dieťatko čakala 2 roky nikomu som nič neplatila a teraz mam už 6 ročného krásneho synčeka ktorého som si domov priniesla keď mal 11dní,oplatilo sa čakať je zdraví a všetci hovoria čo nás poznajú že sa podobá do našej rodiny a potom čo som sa minulý rok rozviedla je to jediné moje šťastie som strašne rada že ho mám a ľúbim ho najviac na svete... 🙂
@zmili123 Toto ťa asi bude zaujímať. http://nataliablahova.blog.sme.sk/c/253043/Tam-...
Ale musím povedať aj to, že už poznám aj prípad, kedy sa o niečo také ako sa píše v článku pokúsili a vďaka Bohu a odhodlaným ľuďom (aj vďaka autorke článku) sa im to nepodarilo.
My sme na dieťatko čakali skoro tri roky mal 8 mesiacov dnes má 15 rokov učí sa výborne je slušný a má nás neskutočne rád a aj mi jeho .A na otázku či sme niečo platili tak nie .
ja mám tak isto syna ktorý k nám prišiel po 11 dňoch bez toho, aby sme niekomu niečo platili, ale to tam bola iná na UPSVAre, teraz je tam akási neochotná pani
My sme čakali štyri roky a deväť mesiacov ☹ , dlhá doba, ale oplatilo sa čakať a byť trpezlivý. Nikoho sme neoslovili a ani nepodplatili - jednoducho sme čakali.Máme úžasnú dcéru, ktorú veľmi milujeme 🙂 🙂 🙂
nana39@ prosim ta to ste aky kraj ? 😔 tak dlho cakat ...
zmili123 @ nepocula som o tom ale verim ze je to dost mozne , kedze na Sk je mozne vsetko ... 🙄
My sme čakali asi 2 hodiny. 😉 (BBkraj)
ano robí sa to, o dvoch prípadoch viem, a nemám slov
Prednedavnom som citala, ako sa da prist ku novorodencovi uplne bez pripravy. Treba spriateleny personal v porodnici, alebo si vopred najst zufalu slobodnu tehotnu zenu, ktora si dieta nechce nechat. Buduci stastny otecko spolu s biomatkou podpisu vyhlasenie, ze on je otcom dietata (kvoli tomu musi byt slobodna, inac by bol jej manzel automaticky povazovany za otca a nedalo by sa to spravit), nasledne otecko zaziada o zverenie dietata do starostlivosti, biomatka sa vzda svojich rodicovskych prav a nova matka - oteckova partnerka si "oteckove" dieta osvoji. Cena celej procedury zavisi od toho, kolko si zapyta biomatka + pripadne uplatok personalu, ak matku dohodil niekto z porodnice.
už chcem vidieť toho vola, čo by šiel do takého rizika 😕

nepocula som take, ale o tom zdravi je to diskutabilne pretoze dieta moze byt navonok zdrave bez postihnutia ale nevies od akej matky doslo, a urcite je to 90percent od matiek alkoholiciek, narkomaniek, to myslim biele deti tie tmavsie tam uz je vacsia moznost dostat aj zdrave dieta pretoze vela deti ide na adopciu po tom co matka ujde z porodnice lebo nechce, nevie resp nema zaujem sa o dietatko starat...