icon

Priama adopcia

miriamkaaaa
14. okt 2017

Dobry vecer
Chcela by som sa informovat o priamej adopcii kde si tehotna zena dopredu vybera adoptivnych rodicov. Ja mam 27r. a manzel 34r. Mame zaujem o adopciu a docitala som sa aj o priamej adopcii co mi pride ako rozumna vec ked matka presne vie do akej rodiny dieta ide...v akych podmienkach bude vyrastat....ak ma niekto skusenosti budem rada 🤗

pieksamaki
15. okt 2017

Moja vedomost je taka,ze na slovensku priama adopcia nie je mozna, myslim,ze ani ked ide o pribuznych.....no nepracujem s touto problematikou,tak nemozem ti presne povedat....

bosorkabb
15. okt 2017

V Čechách to možné je. Ú nás pokiaľ viem nie.

tortelinka
15. okt 2017

Nie je to mozne

pillipilli
15. okt 2017

@miriamkaaaa nme sa to zasa rozumna vec nezda. Uz len z toho pohladu ,ze vacsina zien co daju dieta na adopciu su asocialy. Si zober ze by ti chodila domou pytat peniaze a zneprijemnovat ti zivot.Zastavovala by ta na prechadzke ,v meste ... Bola by si spokojna? Verim tomu ze matky zavisle na drogach by hned vyuzili tuto moznost.

tortelinka
15. okt 2017

@miriamkaaaa tiež som chcela povedať to isté,si si istá, že by si chcela návštevy bio rodičov?ich vyhrážky?aby pýtali peniaze?

pribinak
15. okt 2017

@tortelinka
Ak by dieta adoptovali, tak bio rodicia uz nemajú ziadne práva a ani nemozu dieta navštevovať

tortelinka
15. okt 2017

@pribinak veď preto nie je možná priama adopcia,ja by som to určite nechcela

sofinaa
27. nov 2019

@miriamkaaaa
Podarilo sa vam dali vam babo

miriamkaaaa
autor
27. nov 2019

@sofinaa ahoj nie na slovensku tak este nefunguje...