icon

Profesionálny rodič - rady a skúsenosti

vikuci63
31. okt 2018
ujaju
31. okt 2018

Nič ti to nepridalo, skús napísať normálne sem do komentára čo si chcela 🙂

vikuci63
autor
31. okt 2018

Krasny den prajem... moze profesionálny rodič vykonavat aj inu zarobkovu činnosť?

eliska13
31. okt 2018

@vikuci63 myslím, že nie tvoje zamestnanie by malo byť rodic

vikuci63
autor
31. okt 2018

ano ale kym je dieťa za v skolke resp skole dalo by sa nieco

almake7
31. okt 2018

@vikuci63 my sme to mali zakazane

julianko
31. okt 2018

A to vyzerá ako?

loren1108
19. dec 2018

@vikuci63 moze...ako by ste mali 2 zamestnania druha vec je ako sa k tomu postavi riaditel detskeho domova...ale zakazat vam to nemoze! len moze robit ceremoniale okolo toho...profesionalny rodic je vlastne zamestnanie...a tych mozte mat viac

vikuci63
autor
20. dec 2018

@loren1108 ďakujem pekne

popadakova
15. feb 2019

Dobry den.. chcem sa opytat ci neviete nahodou ako je to s priplatkom ohladom narocnosti starostlivosti o dieta? Za odpoved vopred dakujem

loren1108
18. feb 2019

@popadakova o tom pocujem prvy x a to som pracovala v DED

popadakova
6. mar 2019

@loren1108 to je novy priplatok preto sa na neho pytam

momona555
13. máj 2019

Dobrý deň,prosím vás vedeli by ste si prosím vás niekto nájsť trochu času v tejto uponáhľanej dobe a zodpovedať mi na pár otázok?Bola by som vám veľmi povdacna. Viete mi povedať,čo presne znamená profesionálny rodič a aký je rozdiel medzi náhradnou rodinou,či pestunskou?Alebo by ste ma vedeli doporučil na nejaký konkrétny link,kde by som to našla,čo sa týka porovnania a tak? Profesionálny rodič to má ako samostatné zamestnanie a je za to platený a ostáva doma alebo musí dochádzať do nejakého DD? A ak nie je poblis nejaké také zariadenie DD? A aký je rozdiel v Tom,že si zoberiete viacej deti do opatery,ohľadom čoho a kto rozhoduje aké dieťa si vyberiete alebo vám je pridelené? Kde a na koho sa dá obrátiť ak človek o tom uvažuje? Potrebuje človek na to nejake konkretne vzdelanie? Ďakujem,zatiaľ má viac otázok nenapadá.Dakujem za kazdu jednu odpoveď,každý jeden dotaz...a sprianim pekného dňa sa lucim