Profesionálny rodič - rady a skúsenosti
Krasny den prajem... moze profesionálny rodič vykonavat aj inu zarobkovu činnosť?
ano ale kym je dieťa za v skolke resp skole dalo by sa nieco
A to vyzerá ako?
Dobry den.. chcem sa opytat ci neviete nahodou ako je to s priplatkom ohladom narocnosti starostlivosti o dieta? Za odpoved vopred dakujem
@popadakova o tom pocujem prvy x a to som pracovala v DED
@loren1108 to je novy priplatok preto sa na neho pytam
Dobrý deň,prosím vás vedeli by ste si prosím vás niekto nájsť trochu času v tejto uponáhľanej dobe a zodpovedať mi na pár otázok?Bola by som vám veľmi povdacna. Viete mi povedať,čo presne znamená profesionálny rodič a aký je rozdiel medzi náhradnou rodinou,či pestunskou?Alebo by ste ma vedeli doporučil na nejaký konkrétny link,kde by som to našla,čo sa týka porovnania a tak? Profesionálny rodič to má ako samostatné zamestnanie a je za to platený a ostáva doma alebo musí dochádzať do nejakého DD? A ak nie je poblis nejaké také zariadenie DD? A aký je rozdiel v Tom,že si zoberiete viacej deti do opatery,ohľadom čoho a kto rozhoduje aké dieťa si vyberiete alebo vám je pridelené? Kde a na koho sa dá obrátiť ak človek o tom uvažuje? Potrebuje človek na to nejake konkretne vzdelanie? Ďakujem,zatiaľ má viac otázok nenapadá.Dakujem za kazdu jednu odpoveď,každý jeden dotaz...a sprianim pekného dňa sa lucim

Nič ti to nepridalo, skús napísať normálne sem do komentára čo si chcela 🙂