icon

Syn Adely a Viktora Vincze

Včera o 20:00

Vie mi niekto povedať, že či je adoptovany syn Adela a Viktora Vinczeovcov róm? Nič som o tom nevygooglila, len že sa obaja vyjadrili,že pri adopcii mali podmienku iba aby bolo zdravé dieťa. Pre rypalky- áno, mať tak moje problémy a prezidentov plat, prečo ma to zaujíma - len tak z nudy a zvedavosti.

Strana
z2
anonym_88c0a8
Včera o 20:01

@anonym_autor veď sa ich opýtaj

biba_18
Včera o 20:06

na fotkách nevyzerá tmavo ...

anonym_221890
Včera o 20:06

Nie

zuzinka888
Včera o 20:08

Myslim ze je "miesany"- fotku tvaricky nezverejnuju- no niekedy daju foto z bezneho zivota a je tmavsej pleti- a nemyslim si ze by ho Aleda davala opalovat na slnko. No mozno ma len silny pigment.

enmery
Včera o 20:09

V prvom rade je to Slovák a syn Adely a jej manžela. Nič lepšie sa mu stat v živote nemohlo. Nech je šťastný a milovaný, to jediné deti potrebujú.

andrea2323
Včera o 20:15

Ja som videla/čítala nejaký rozhovor a myslím, že spomenuli, že syn je z minoritnej skupiny, takže v preklade - áno môže byť s najväčsou pravdepodobnosťou Róm 🙂

anonym_33ce20
Včera o 20:17
@biba_18

na fotkách nevyzerá tmavo ...

@biba_18 Práveže vyzerá. Vlasy má na fotkách úplne tmavé, fakt také rómske.

biba_18
Včera o 20:24

@anonym_33ce20 tak asi som pozerala na iné fotky, pokožku tam mal svetlú ... moja mama mala takmer čierne vlasy. pokožku má bielu. vyzerá kvôli vlasom ako rómka? ani nie ...

minenkaa
Včera o 20:36

@anonym_autor ako môže byt Róm keď ma rodičov bielych ?

biba_18
Včera o 20:36

@minenkaa 😂😂

alex49
Včera o 20:37
@minenkaa

@anonym_autor ako môže byt Róm keď ma rodičov bielych ?

@minenkaa ako vieš akých má rodičov?? všetci vedia, že si syna adoptovali...

anonym_65d27f
Včera o 20:37
@enmery

V prvom rade je to Slovák a syn Adely a jej manžela. Nič lepšie sa mu stat v živote nemohlo. Nech je šťastný a milovaný, to jediné deti potrebujú.

@enmery presne. Nech im deticky robia radost.

minenkaa
Včera o 20:40
@alex49

@minenkaa ako vieš akých má rodičov?? všetci vedia, že si syna adoptovali...

@alex49 vsak Adela a jej muz sú rodicia,tak mám bielych rodičov ,či im chyba pigment?

minenkaa
Včera o 20:44
@minenkaa

@alex49 vsak Adela a jej muz sú rodicia,tak mám bielych rodičov ,či im chyba pigment?

anonym_6c24c0
Včera o 20:48

Netuším, opýtaj sa umelej inteligencie 😂.

anonym_28ac4e
Včera o 20:52

@anonym_autor áno je

martin36
Včera o 20:54

Naozaj je to dôležité? Skôr by som sa sústredil na to, že sa má lepšie ako keby ostal v domove. Netrúfnem si hodnotiť ako zvládajú výchovu, ale predpokladám, že minimálne ako väčšina normálnych rodičov.

anonym_35fd9f
Včera o 20:56

Každopádne majú odvahu všetci bieli rodičia .
v dnešnom svete si adoptovať dieťa , či už rómske, mongolske , africké .. ja by som to nedala.

autor
Včera o 21:06
@anonym_6c24c0

Netuším, opýtaj sa umelej inteligencie 😂.

@anonym_6c24c0 no schválne som práve skúsila chat gpt a povedal mi, že jeho etnicky pôvod nie je verejne známy 🤷

klotildabazarik
Včera o 21:14
@anonym_35fd9f

Každopádne majú odvahu všetci bieli rodičia .
v dnešnom svete si adoptovať dieťa , či už rómske, mongolske , africké .. ja by som to nedala.

@anonym_35fd9f ty si rasistka? Co konkrétne by si nedala ze je inej rasy! Hlavne ze je zdravý

anonym_35fd9f
Včera o 21:17
@klotildabazarik

@anonym_35fd9f ty si rasistka? Co konkrétne by si nedala ze je inej rasy! Hlavne ze je zdravý

Asi by som to nenazvala rasizmom, ale život majú ťažší títo ľudia , predsa sú stále oči na nich viac , keď žijú tu medzi nami bielymi a rómovia , tam budú predsudky častejšie minimálne u nás na Slovensku .
Ja mám hendikepované dieťa, radšej takto , než inej rasy. Poviem narovinu

anna777115
Včera o 21:38
@martin36

Naozaj je to dôležité? Skôr by som sa sústredil na to, že sa má lepšie ako keby ostal v domove. Netrúfnem si hodnotiť ako zvládajú výchovu, ale predpokladám, že minimálne ako väčšina normálnych rodičov.

@martin36 Deti do troch rokov nie su v domove, ale v profesionálnych rodinach. Už neexistujú kojenecke ústavy a novorodenec ide rovno do profi rodiny a začne sa proces adopcie

anonym_487502
Včera o 21:38
@anonym_35fd9f

Asi by som to nenazvala rasizmom, ale život majú ťažší títo ľudia , predsa sú stále oči na nich viac , keď žijú tu medzi nami bielymi a rómovia , tam budú predsudky častejšie minimálne u nás na Slovensku .
Ja mám hendikepované dieťa, radšej takto , než inej rasy. Poviem narovinu

@anonym_35fd9f toto nemyslíš vážne, že nie… 🤦🏼‍♀️

martin36
Včera o 21:51
@anna777115

@martin36 Deti do troch rokov nie su v domove, ale v profesionálnych rodinach. Už neexistujú kojenecke ústavy a novorodenec ide rovno do profi rodiny a začne sa proces adopcie

@anna777115 aj tak verím, že v tejto rodine mu je lepšie ako v "profesionálnej"...

anna777115
Včera o 21:59
@martin36

@anna777115 aj tak verím, že v tejto rodine mu je lepšie ako v "profesionálnej"...

@martin36 To je stopercentné, lebo je to uz jeho rodina a má nejake zaradenie kam patri. Už ma identitu a šancu na daleko lepsi život, ako by ho čakal v povodnej biologickej rodine, ktorá mu nedokázala dať vhodné podmienky pre život.

akje
Včera o 22:14
@martin36

@martin36 neviem, či je to dôležité, ale u mňa by stúpli ešte viac 🙂))

anonym_24057c
Včera o 22:54

ved si zevraj adoptovali dalsie,tentokrat dievca.Ja neviem ci je to pravda alebo nejaka novinarska kacica tak klobuk dole.Tiez by som adopciu nedala

anonym_eebf60
Včera o 23:44

áno je.

anonym_90721c
Dnes o 06:59
@minenkaa

@minenkaa Tvoje hlášky a jednoduchšie odpovede som vždy brala tak,že si robíš prdel.Ale ako pozerám, si taká od prirodzenia a myslíš tie odpovede vážne. 🫣

anonym_d3ba6c
Dnes o 07:05

odporúčam tento podľa mňa veľmi krásny dokument o rómsky chlapcioch...
videla som ho niekoľko x.
vidno že aj tá rómska krv a tam kus v nich zaprieť nedá....

https://www.stvr.sk/televizia/archiv/13931

Strana
z2