icon

Je kúpanie vo vani počas tehotenstva bezpečné?

23. mar 2025

Ahojte, chcela by som sa opýtať aký máte názor na kúpanie sa v tehotenstve. (Vo vani)
Je to pre mna najväčší relax ale počula som uz všetko možné aké to je rizikové atd…
Momentálne 13tt.
Ďakujem za odpovede.

ukgirls
•
23. mar 2025

kupala som sa normalne v horucej vode kedze to je moj relac.. nikdy ma ani len nenapadlo sa toho vzdat

rora26
•
23. mar 2025

Kúpania som sa teda nevzdala, dolezite je aby ti z horúcej vody nebolo zle

lucia13022023
•
23. mar 2025

Celé tehotenstvo som sa kupala vo vani.

pribinak
•
23. mar 2025

Normálne som sa kúpala celé tehotenstvo a dokonca som chodila na vodný aerobik pre tehotné
To bola paráda na chrbát

autor
•
23. mar 2025

Ďakujem dievčatá, ja sa toho vzdať ani neviem lebo fakt je to môj najväčší oddych ☺️ len som chcela počuť aj skúsenosti iných ☺️

really8
•
23. mar 2025

Nekupala som sa. Naco to riskovat? Ale plavat som chodila.

beata_k
•
23. mar 2025

Kupanie je mozne len do 38°C. Vsetko nad moze poskodit plod alebo sposobit potrat. Aj pri teplote nad 38°C ( chorobe) su pripustne lieky na znizenie teploty. Pre dieta je to mensie riziko, nez vysoka teplota.
Ja by som taky relax neriskovala.

veselo_neveselo
•
23. mar 2025

Preco by to malo byt rizikove? Ked nebudes sediet vo vriacej vode, a budes poriadne pit, a ked ti nebude dobre pojdes z vane von a nebudes tam spat, tak nevidim problem 😁
Ale opytaj sa svojho doktora.

anavixy
•
23. mar 2025

Jedine riziko, ktore hrozi, je, ze ti pride nevolno - na omdletie z toho, ze sa ti v horucej vode rozsiria cievy a klesne tlak. Plod sa ti neuvari… Normalne si napusti prijemne teplu nie horucu vodu a partnerovi povedz, nech na teba raz za par minut mrkne, zakrici..

kiki68
•
23. mar 2025

Normalne sa doma kup, ako nie vrelu vodu, ale zdrave tehu nemoze kupel ohrozit. Zvlast ked mas doma dobru hygienu a neprehanas to s teplotou vody