Je kúpanie počas tehotenstva bezpečné?
Ahojte
Som ešte len na začiatku tehotenstva, a je tu pred nami cele leto, otazka ako s kupanim? Mam 7rocnu dcerku a urcite budu situacie a 40stupnov kedy by sme skocili na kupalisko. 🤔
Tampon a potom prezliecť do suchých plaviek
Ja som bola na dovolenle v Egypte hned v prvom mesiaci tehotenstva a veru kupala som sa aj v bazenoch.
Vždy som si dala tampón a suché plavky.
A všetko bolo ok 🙂
Ja som sa kupala v lete aj v jazere aj v mori. TIez mi vyslo leto na prvy trimester. Termin porodu som mala v zime.
Ja jedno leto skutočne oželiem, ako potom riešiť nejaký zbytočný problém 🙂
Plavala som v krytom bazene a v jazere a mori. verejne kupaliska nie, tam je na moj vkus privela ludi. Este mozno plavecky s fest studenou vodou ma mensiu frekvensiu ludi.
@l88 zalezi od teba, tvojej citlivosti, tehotenstva...no milion veci...ja som chodila uplne v poho s malym synom po stvrtej na kupalisko este aj v osmom/deviatom mesiaci...ako neslo o ziadne dvojhodinove plavanie z mojej strany kedze musis strazit dieta (v tvojom pripade to bude zrejme tiez tak), maximalne sa namocis po stehna. Ak mas problemy tak sa budes snazit nevysedavat v bazeniku, nemat mokre plavky na intimnych partiach a hotovo.

@l88 ja osobne by som sa nekupala tehotna vo verejnych bazenoch.. ale tak ak sa chces kupat daj si tampon urceny na to a potom si ho hned vymen.