icon

Je kúpanie počas tehotenstva bezpečné?

l88
Včera o 19:39

Ahojte
Som ešte len na začiatku tehotenstva, a je tu pred nami cele leto, otazka ako s kupanim? Mam 7rocnu dcerku a urcite budu situacie a 40stupnov kedy by sme skocili na kupalisko. 🤔

anonym_769488
Včera o 19:40

@l88 ja osobne by som sa nekupala tehotna vo verejnych bazenoch.. ale tak ak sa chces kupat daj si tampon urceny na to a potom si ho hned vymen.

anonym_f5cd01
Včera o 19:43

Tampon a potom prezliecť do suchých plaviek

dianna3571
Včera o 20:06

Ja som bola na dovolenle v Egypte hned v prvom mesiaci tehotenstva a veru kupala som sa aj v bazenoch.
Vždy som si dala tampón a suché plavky.
A všetko bolo ok 🙂

evkaa23
Včera o 20:42

Ja som sa kupala v lete aj v jazere aj v mori. TIez mi vyslo leto na prvy trimester. Termin porodu som mala v zime.

denisa_deniska
Dnes o 04:16

Ja jedno leto skutočne oželiem, ako potom riešiť nejaký zbytočný problém 🙂

simsalabim
Dnes o 05:32

Plavala som v krytom bazene a v jazere a mori. verejne kupaliska nie, tam je na moj vkus privela ludi. Este mozno plavecky s fest studenou vodou ma mensiu frekvensiu ludi.

stvura
Dnes o 05:54

@l88 zalezi od teba, tvojej citlivosti, tehotenstva...no milion veci...ja som chodila uplne v poho s malym synom po stvrtej na kupalisko este aj v osmom/deviatom mesiaci...ako neslo o ziadne dvojhodinove plavanie z mojej strany kedze musis strazit dieta (v tvojom pripade to bude zrejme tiez tak), maximalne sa namocis po stehna. Ak mas problemy tak sa budes snazit nevysedavat v bazeniku, nemat mokre plavky na intimnych partiach a hotovo.

tamitamitami
Dnes o 06:43

Ja som chodila pravidlne, žiadny problém som nemala.

nikushka8
Dnes o 12:05

S tamponom na plavanie uplne v pohode mozes.