icon

Kam chodiť s deťmi počas škaredého počasia?

Dnes o 09:42

Ahojte. Rada by som sa spytala, kam chodite s detmi, ked je skarede pocasie? Idealne okolie Bratislavy. Dakujem za tipy

anonym_06d4ea
Dnes o 09:53

Vek? Nieco ine zaujme skolarov, nieco ine skolakov. Ale vseobecne kino, Bibiana, detsky kutik, lezecka stena, jump arena, tusim, ze klizisko v Avione je celorocne tak aj tam sa da zajst, plavaren... V BA tych moznosti je vela aj pre vacsich aj pre mensich

anonym_2c0a69
Dnes o 09:55

@anonym_autor pršiplášť, gumáky a ide sa von, deti milujú mláky a behať v daždi...
V UK by sme sa z domu nepohli aj pár týždňov kvôli počasiu.

autor
Dnes o 10:00

Nasla som ze sa da tvorit s detmi v ARTIVA Gallery v Samorine. Vyzera to super, boli ste niekto? Oplati sa?

cyberk
Dnes o 10:03

k inemu dietatu na navstevu 😂 do buppi; alebo gumaky prsiplast, vedierko a hor sa zbierat slimaky

anonym_2c0a69
Dnes o 10:36
@cyberk

k inemu dietatu na navstevu 😂 do buppi; alebo gumaky prsiplast, vedierko a hor sa zbierat slimaky

@cyberk naši zbierali dážďovky a nosili ich do kompostu na záhrade 🙂

minesasubu
Dnes o 11:01

Ja vždy pozriem aký je program na vikend a ideme tam niektoré aktivity sú aj vnútri
Aurelium, Muzeá ,Galérie , Block Dock , v Ba je dost zabavných centier ,Ekocentrum Čunovo , Stará Tržnica máva super eventy
pozri si na fb strátku kamsdietkomvbratislave

minesasubu
Dnes o 11:02
@anonym_autor

Nasla som ze sa da tvorit s detmi v ARTIVA Gallery v Samorine. Vyzera to super, boli ste niekto? Oplati sa?

@anonym_autor ved je to cez tyzden

autor
Dnes o 11:03
@minesasubu

@minesasubu neni , je to aj cez vikend. Maju to na webe aj na google maps som to nasla

autor
Dnes o 11:06
@minesasubu