Kam chodiť s deťmi počas škaredého počasia?
Ahojte. Rada by som sa spytala, kam chodite s detmi, ked je skarede pocasie? Idealne okolie Bratislavy. Dakujem za tipy
@anonym_autor pršiplášť, gumáky a ide sa von, deti milujú mláky a behať v daždi...
V UK by sme sa z domu nepohli aj pár týždňov kvôli počasiu.
Nasla som ze sa da tvorit s detmi v ARTIVA Gallery v Samorine. Vyzera to super, boli ste niekto? Oplati sa?
k inemu dietatu na navstevu 😂 do buppi; alebo gumaky prsiplast, vedierko a hor sa zbierat slimaky
k inemu dietatu na navstevu 😂 do buppi; alebo gumaky prsiplast, vedierko a hor sa zbierat slimaky
@cyberk naši zbierali dážďovky a nosili ich do kompostu na záhrade 🙂
Ja vždy pozriem aký je program na vikend a ideme tam niektoré aktivity sú aj vnútri
Aurelium, Muzeá ,Galérie , Block Dock , v Ba je dost zabavných centier ,Ekocentrum Čunovo , Stará Tržnica máva super eventy
pozri si na fb strátku kamsdietkomvbratislave
Nasla som ze sa da tvorit s detmi v ARTIVA Gallery v Samorine. Vyzera to super, boli ste niekto? Oplati sa?
@anonym_autor ved je to cez tyzden
@anonym_autor ved je to cez tyzden
@minesasubu neni , je to aj cez vikend. Maju to na webe aj na google maps som to nasla

Vek? Nieco ine zaujme skolarov, nieco ine skolakov. Ale vseobecne kino, Bibiana, detsky kutik, lezecka stena, jump arena, tusim, ze klizisko v Avione je celorocne tak aj tam sa da zajst, plavaren... V BA tych moznosti je vela aj pre vacsich aj pre mensich