Kam ísť s deťmi na dve noci cez Veľkú noc?
Poradte, kam s detmi 10 a 13r na 2noci cez Velku noc, kde bude pekne pocasie a na okoli luky, prechadzky, aktivity..🤔
my ideme do Krakowa
Slovensko, sme z Nitry
a ja by som odporucala napr.Telgart...je tam vela moznosti,ci na turistiku,syslovisko,obrovisko, chmarosský viadukt,pramen Hrona...
a ja by som odporucala napr.Telgart...je tam vela moznosti,ci na turistiku,syslovisko,obrovisko, chmarosský viadukt,pramen Hrona...
@jarmila2010 tam ale bude asi chladnejsie. My sme uz pochodili cele SK, tak uz nvm, ktoru oblast vybrat.. 🙈
https://pocasie.sme.sk/krajina/slovensko/telgar...
...my sme tam ,tusim,boli tiez nejako v aprili..mali sme aj zimne bundy,ale pocasie nam vyslo pekne...az na posledny den...na syslovisku malo ludi...vratili sme sa tam 2x...ak pojdete,zoberte z domu slnecnicove semienka,mrkvu a aj piskoty,lebo tam ich predaju draho...jeden vecer sme zahrali aj bowling,vyskusali sme vychyrene muranske buchty...bolo super a urcite s atam este vratime...pridam prispevok od adri,ako tip na vylet...inak,ona ma na profile vela tipov na vylety...mozes aj tam popozerat
@jarmila2010 tam ale bude asi chladnejsie. My sme uz pochodili cele SK, tak uz nvm, ktoru oblast vybrat.. 🙈
@anonym_autor tak buďte doma a pestujte veľkonočné tradície. Treba, aby to deti vedeli.
@anonym_autor hotel Kempinsky, VT
Choďte pozrieť Poľsko, male mesta, zywiec napríklad...maju krásny park a malú zoo zadarmo...nadherne námestie, plne kaviarni, my chodíme velmi casto
@anonym_autor tak buďte doma a pestujte veľkonočné tradície. Treba, aby to deti vedeli.
@anonym_1601a5 prečo treba aby to deti vedeli? Kde je to napísané, ze to je potrebné? Ak nie su kresťania???
Choďte pozrieť Poľsko, male mesta, zywiec napríklad...maju krásny park a malú zoo zadarmo...nadherne námestie, plne kaviarni, my chodíme velmi casto
@lasona boli sme cez Vianoce v Zakopanom😁
@anonym_1601a5 jasne. Budeme aj to. 💚🐣🐰

Napiš oblast,kraj,ak nechcete polovicu času precestovať.